dimarts, 11 de gener del 2022

NOTÍCIES DIVERSES

 

Comencem avui amb la prova que la idiòcia congènita és fonamental per a dedicar-se a la política. L’exhibició manifesta d’anormalitat del pallasso de l’enllaç de més avall, en una societat avançada només li permetria de treballar en un circ com a espectacle histriònic de la ‘deficiència intel·lectual’ o com a recollidor d’escombraries; i no escric ‘recollidor d’escombraries’ com a una professió degradant, en absolut; perquè el cas és que hi ha dignitat quan s’acompleix aquesta funció com a manera de guanyar-se la vida, però no hi ha dignitat quan algú, incapaç d’altra cosa que de recollir les escombraries dels altres, pretén guanyar-se la vida com a polític, o sigui, com a representant de la població. Llegiu l’imbècil, perquè, tant se val que hagi escrit els tuits per ordres superiors, ja que el cas és que escriure això, demostra el nivell de la pudent corrupció de la seva diarrea mental; això, o què és la ignominiosa vida d’un esclau feliç. Posem el nom del pallasso, perquè el pugueu reconèixer, si un dia ve al vostre poble en un espectacle circense: Emilio Munera, paraplègic mental del PP.

https://t.me/RosselloCM/56064


Malgrat la desesperació de l’escombriaire de dalt, la realitat és que tota la IMMENSA MENTIDA es desfà com un sucret en el cafè:

Digna carta del doctor Carlos González de la Cuesta al Col·legi Oficial de Genocides d’Ourense:

https://t.me/elinvestigador_org/8759

Manifest de la ‘Sociedad Española de Medicina Familiar i Comunitaria’:

https://t.me/RosselloCM/56022?single

La prova que la IMMENSA MENTIDA és la grip de tota la vida, com excusa per a la inoculació dels verins jueus:

https://www.niusdiario.es/sociedad/sanidad/atencion-primaria-pide-trate-covid-como-gripe-inmunidad-adquirida-omicron-lo-permiten_18_3264720300.html

L’evidència de l’infanticidi que a casa nostra vol executar el genocida Argimon I, El Gran:

https://t.me/elinvestigador_org/8757

L’evidència del genocidi indiscriminat de les autoritats polítiques i criminals contra la població, que viu desemparada per la negligència i la col·laboració dels excrements amb toga, lacais de l’elit:

https://t.me/elinvestigador_org/8755

La demostració que això no va de malaltia, sinó d’imposar la tirania mundial mitjançant l’alerta sanitària fonamentada en manipulació de dades i mentides, apart de suborns i pagaments pel servei al NOM:

https://t.me/elinvestigador_org/8754

I ara la mateixa demostració a casa nostra, la qual cosa acusa Argimon I, El Gran, de col·laborador en genocidi i en l’ocultació dels crims contra la Humanitat. Val a dir que l’autenticitat de l’àudio pot ser posada en dubte, però, malauradament per a la meuqueta dels jueus, corrobora les paraules del metge de la notícia anterior:

https://t.me/RosselloCM/56038

Ai, xatona, afaita’t, afaita’t. Tic-tac, tic-tac, l’hora de la veritat s’acosta. Lluiràs morrió, el dia de la Festa de la Justícia?


I ara fem un salt, perquè la mort d’un genocida sempre ha de ser motiu d’alegria i festeig públic. El sac d’escombraries Sassoli s’ha mort enverinat per les metzines que el molt babau s’inoculà i feia inocular als ciutadans europeus. Res a lamentar. Aquest no-ningú no significa res, i només haurà servit perquè els jueus hagin fet unes riallotes; que ja sabeu que els agrada de liquidar els seus esclaus. De segur que esperaven aquest acudit, des del moment que no l’injectaren placebo. Ells són molt així, ja ho sabeu. I val a dir, que en el seu moment, d’acord a unes declaracions que féu quant a l’antiga polèmica amb Puigdemont, semblava que era una persona, però posteriorment va demostrar que havia comprès quin era el seu paper dins de la Defecació Europea, on ell es distingia per ser el cap de l’urinari del Femer, esclau de les ordres superiors; com ho va demostrar així que li picaren el caparró. L’obediència als malvats té aquestes coses. No lamento en absolut la mort d’aquest desgraciat, perquè ni així el món és millor; però està bé que els que obeeixen i breguen per enverinar els pobles dels que són els representants, pateixin del verí del què fan propaganda. El seu sistema immunitari havia romàs malmès després de fer el babau tot inoculant-se, i ho ha pagat amb la vida. On no n’hi ha, no en raja. El món no ha perdut res, i per això, no hi ha cap motiu per a lamentar-se res.

https://www.20minutos.es/noticia/4938860/0/muere-el-presidente-del-parlamento-europeo-david-sassoli-a-los-65-anos/

Tot seguit, per no abandonar la carronya, vegem com és humiliada la puteta dels Rothschild a l’urinari públic del Femer, i fixeu-vos el posat de la meuqueta. Ella obeeix ordres, no té cervell per a altra cosa:

https://t.me/RosselloCM/55947

Tanmateix, i això és molt esperançador, el poble francès sap què volen fer els genocides i així ho manifesten a la premsa:

https://t.me/RosselloCM/55981

Ara, fixeu-vos en aquestes dades, prou esclaridores de la situació que estem vivint i de la responsabilitat ineludible dels criminals que fan política a tot occident:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/5664


Tot seguit, un reguitzell de notícies diverses però ben interessants. La primera és la demostració que quan es té dignitat, encara que es treballi per a la indústria de la mentida i l’engany que són la televisió i la premsa, la llibertat i el respecte envers els altres no et permet de trair els teus principis i goses declarar amb absoluta naturalitat allò que els amos no volen que diguis. Bravo per Ángel Martín:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/5669

Ángel Martín no és com això: https://t.me/elinvestigador_org/8751, venuts, que ara han de pagar la factura per l’èxit.

I sense deixar la premsa, avui haig de tornar a portar al meu blog la ploma de Juan Manuel de Prada, que es torna a lluir en un article sobre Novak Djokovic, amb un final apoteòsic, dedicat a l’idiota de les piloletes i fervorós esclau dels seus amos:

https://t.me/elinvestigador_org/8741


I conclouré per avui, recomanant-vos aquest notable vídeo sobre la ‘tecnocràcia’, on s’explica prou bé quines són les pretensions dels grans criminals i assassins que controlen el món:

https://youtu.be/iEDDx2vp9aQ


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada