dimecres, 12 de gener del 2022

VIOLÈNCIA I RESISTÈNCIA


La violència es pot practicar des de la butaca de pell d’un gran despatx, no cal esgrimir una espasa o un bastó, ni una pistola o un bat de beisbol. Aquests darrers dos anys ho hem comprovat sobradament, en veure com, des de les butaques de direcció d’una organització dedicada a l’extermini, un goril·la amb ulleres instruïa els governants en l’aniquilació de la població, que per això els governants, des de les butaques de pell dels seus despatxos, s’han dedicat a inocular verins a la seva gent sense haver d’agafar cap arma, exercint una violència ‘legislativa’, fonamentada en la violació de tots els drets humans i els drets civils; i tot això, és clar, sense oblidar els sàdics i violents directors del genocidi, que des de les butaques dels seus esplèndids despatxos, agredeixen la gent a distància i fins i tot la maten amb els seus verins i tòxics, tot fent un cafè tranquil·lament. En el següent enllaç, en tenim la prova:

El Congrés Mundial Jueu ha atorgat el premi Theodor Herlz, el fundador del sionisme polític modern, a qui? Vejam si així lliguem caps i ens adonem de qui dirigeix el genocidi dels goyim i qui és l’executor. El premiat, indubtablement mereixedor del guardó és, ni més ni menys, que Albert Bourla, avui, el genocida en actiu més important del món. https://www.worldjewishcongress.org/en/theodor-herzl-award

El Congrés Mundial Jueu, institució filantròpica i benefactora de tota la Humanitat, destacada per la particularitat de no fer distinció de colors ni d’ètnies, de nivell econòmic, ni de valorar les conviccions polítiques i socials de ningú, per això, ha guardonat l’home que està salvant la Humanitat de morir per una IMMENSA MENTIDA, el famós bitxo que no existeix; bé, que existeix, sí, i és la grip de tota la punyetera vida. La generosa filantropia del sant Albert Bourla ha rebut el premi merescut del CMJ per raons tan sòlides i irrefutables com aquestes:

https://t.me/laquintacolumna/16547

https://www.alertadigital.com/2021/12/23/200-medicos-austriacos-denuncian-que-la-cantidad-de-efectos-secundarios-de-las-vacunas-covid-19-solo-puede-describirse-como-aterradora/

https://t.me/RosselloCM/56096

https://t.me/RosselloCM/56129

https://comedonchisciotte.org/morto-mimmo-biscardi-trovato-a-casa-senza-vita-il-ricercatore-campano/

Una extraordinària exhibició de com actua la màfia criminal del Cabal. Com sigui que cal premiar els benefactors de la Humanitat, han guardonat el fabricant de l’arma biològica letal que estan inoculant a la immensa majoria de la població mundial. Si a Saddam Hussein se l’havia de destronar i matar pel fet de tenir armes de destrucció massiva, al bo d’Albert Bourla se l’ha condecorar. I tant se val que Saddam Hussein morís per no obeir ni voler-se sotmetre a la màfia sionista dels Rothschild i l’estratègia de control i domini sobre tots els bancs centrals del món. La premsa controlada pels socis sionistes ja s’encarregaren de muntar la pel·lícula perquè tothom cregués – i s’ha de ser ben idiota per a creure-s’ho – que o mataven Saddam, o en quatre dies tot el món parlaria iraquià. Són coses dels nostres bromistes amics jueus!

En el següent enllaç, si bé sóc el primer que puc posar en dubte l’autenticitat de la informació, tot i que en el meu blog fou comentada la notícia quant a la relació dels lots verinosos amb els seus efectes nocius o letals, d’acord amb la informació de Howbad.info; la veritat és que hi ha prou motius per a creure que aquesta pot ser una estratègia per sotmetre els dos grans ens polítics occidentals: Els EUA i la UE. Té sentit que als EUA hi enviïn, els nostres grans amics filantrops, les vacunes letals, perquè als EUA la gent està armada; mentre que tindria lògica que al Femer Europeu només hi enviessin, els nostres grans amics filantrops, les vacunes que provoquen malalties cròniques, ja que al nostre continent cap país té llicència lliure de possessió d’armes, i per tant, som molt menys perillosos per als grans benefactors de la Humanitat. Almenys, és indiscutible que té tota la lògica i el sentit del món... I, qui és el màxim subministrador dels grans remeis contra el ‘megavirus’? Albert Bourla. Potser per això l‘han premiat els jueus mundials. Ells, sempre amatents de tot allò que fa el bé d’altri sense mirar qui és!


Ara, us vull posar aquest breu tall, on podrem sentir el responsable espanyol del geronticidi del començament de la pandèmia, que ens demostra fins a quines baixeses pot arribar un perfecte sac d’escombraries; que ves per on, donava classes a una de les bagasseries jesuïtes de Madrid. Coincidències. Aquest genocida, sense dubte, després de passar per davant d’un tribunal ha de pagar amb la vida els seus repugnants crims. Ell es va tallar la cueta perquè ja no li feia falta per tal d’enganyar els babaus de Podemes, ara és l’hora que el poble li talli el coll, perquè el vergonyant genocidi dels ancians, profusament documentat, era la seva responsabilitat.

https://t.me/laquintacolumna/16563


Potser per això de les malalties cròniques i devastadores, l’altaveu sionista de Cuatro ens comunica una notícia com aquesta:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/5710

Els bancs de sang no volen sang de vacunats perquè es coagula abans de poder-se emmagatzemar en les bosses, i ara el semen es ven a preu d’or. Potser hi té alguna cosa a veure l’home de l’insigne premi Theodor Herlz, home bo, humà, samarità, generós, pacifista, solidari, ecològic i transhumà?

- I jueu, senyor que escriu.

- Sí, però això és el de menys. No tots els jueus són bons, però Herlz i Bourla, sí. Encara que el segon, es pronunciï ‘burla’. Però això no vol dir res, són qüestions fonètiques. I com sigui que aquests dos personatges són dos prohoms de la Humanitat, no hi hem d’entendre cap mena de facècia jueva. Qui premiaria un genocida?

- Els jueus, senyor que escriu.

- Veig que ha anat llegint i informant-se.

- Sí, senyor que escriu. Per això li diria que els pèrfids nassos dels escurçons...

- Prou, prou, vejam si em tancaran el blog.

- Qui? Els socis dels fotuts jueus? Que també són jueus... És que són a tot arreu i mai per a bé.

- Escolti’m, no m’entretingui, que encara vull escriure sobre un parell de notícies més.

- D’acord, senyor que escriu.

Perdoneu la interrupció, tot i que l’aprofitaré per a canviar de tema, vull dir, per a deixar els assassins que exerceixen la violència des de butaques de pell fent un cafè en el seu despatx, i passar a veure els goyim, el ramat que encara no s’ha rendit a la bondat del món feliç que els nostres amos ens volen construir perquè siguem animals plens de benaurances i facilitats, gràcies al seu sacrifici i bones intencions.

La resistència és junt amb la desobediència la primera de les armes que hem de fer servir contra la dictadura mundial i els criminals que la dirigeixen i executen. A Europa hi ha hagut un nombre considerable de manifestacions contra la tirania, que podreu trobar en el canal de Telegram de ‘El Investigador’, un excel·lent canal. A ell us remeto per no carregar aquí tot el seguit de filmacions de les manifestacions que s’han produït arreu d’Europa.

I per tancar la pàgina avui, farem esment de la segona arma que hem de fer servir contra els criminals que ens governen, o sigui, que ens roben i enverinen, amb la intenció de sotmetre’ns i lliurar-nos als jueus perquè construeixin la granja dels goyim feliços, sense res, però feliços en la seva indigència i la pèrdua de la llibertat i la dignitat. La segona arma que ens cal usar és la que ens mostren aquestes filmacions:

https://t.me/laquintacolumna/16560

https://t.me/laquintacolumna/16561

Cal seguir l’exemple de Bulgària, com ho hem vist d’Ucraïna, o Kazakhstan, països que saben què és el terror comunista, i que segons que veiem en el següent enllaç comença a ser motiu d’exportació:

https://t.me/RosselloCM/56126

Belles imatges que, pel bé de la Humanitat, s’han de reproduir arreu del món.


ELS POLÍTICS SÓN ELS ENEMICS,

SÓN LLADRES I CRIMINALS

AL SERVEI DE N.O.M.

LA LLIBERTAT ENS RECLAMA.

LA DIGNITAT NO ÉS EN VENDA.

NOMÉS LA LLUITA DIRECTA

ENS SALVARÀ

DE LES HOSTS INFERNALS:

EL SIONISME MUNDIAL.


Última hora:

El tirà genocida que es menja el que li donen els circumcidats, ja és de facto el ‘dictador’ del país, després de l’aprovació de la llei de Seguretat Nacional, que no està dictada per lluitar contra un enemic del país, sinó contra el poble a partir d’una IMMENSA MENTIDA. Des d’aquest moment, convertit en VIOLADOR DE LA LEGITIMITAT NACIONAL, EUROPEA I DELS DRETS HUMANS, en un acte repugnant d’alta traïció en obeir les ordres dels interessos estrangers, jueus, representats pel terrorista número u del món, George Soros; ja s’ha guanyat la indignitat de ser l’objectiu de la diana, el indigne premi que reben tots els tirans i els polítics imbècils del món. Pedo Sánchez, el gos de Soros, s’ha convertit en dictador. Només li cal inventar-se una mentida i serà l’única autoritat del país. Des d’aquest moment la seva vida no val un ral.

ÉS LÍCIT, LEGÍTIM I DIGNE

EL FET D’ASSASSINAR UN TIRÀ?

INDUBTABLEMENT, SÍ.

És tot el contrari que el que feren els Rothschild i la seva banda de criminals quan executaren el demòcrata Robert F. Kennedy. Tot just el contrari! I el gos de Soros des d’avui ja és un lacai miserable al servei dels magnicides.

És una llàstima que l’exèrcit espanyol sigui un tentacle de l’exèrcit israelià, un exèrcit vergonyós i desertor. Per una vegada que tenen l’oportunitat de servir fidelment al país, a la seva nació, s’agenollen als glands sense prepuci dels jueus! Mai com avui un cop d’estat militar estaria més que justificat... I que jo hagi de dir això! La Mare Déu! Santíssima Mare de Déu!

Compreneu ara per què l’escòria política i intel·lectual catalana vomita contra el franquisme? Perquè així protegeixen els pitjors tirans de la història, els sacs d’escombraries que dirigeixen el país en cada taifa a les ordres dels interessos sionistes. No tinc el mínim dubte, que amb el que tenim ara, Franco era una benedicció de la providència. I mai no seré un defensor del dictador, però què podem dir dels miserables que en la seva ignomínia tanquen els ulls a la pèrfida i cruel realitat i es remunten més de quaranta anys enrere per a denunciar la situació d’avui. Quin absolut femer! O espavilem, o no ens adonarem i les cadenes les durem fins i tot en els colls i en els pensaments!

JA VIVIM UNA TIRANIA SÀDICA.

FINS QUAN?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada