divendres, 21 de gener del 2022

HEROIS I GENOCIDES


HEROIS


En tota guerra hi ha herois, i els que avui defensen la dignitat de la persona, són herois amb majúscules, perquè el NOM i els sequaços eliminen les veus que alerten la gent contra els criminals:

https://t.me/resurgente2020/30459

Chapeau! per la intervenció de Morgan Wallace, metgessa:

https://t.me/elinvestigador_org/8962

I per aquest irreductible metge italià, de qui malauradament no puc escriure el nom:

https://t.me/resurgente2020/30457

O la sorpresa, en la defecació pública del Canal 33, on un dels representants de la filosofia, per primera vegada al nostre país, obre la boca. Aplaudiments i reconeixement pel filòsof i escriptor Jordi Pigem, perquè amb aquesta intervenció ens permet de tenir confiança que encara els genocides del NOM no han derruït del tot el nostre món:

https://t.me/elinvestigador_org/8967

Al mateix temps, hi ha la gent, que encoratjada per la defensa de la llibertat, comença a perseguir i assenyalar els criminals de l’escòria política d’arreu. En aquests cas, la França de la puteta sionista Macron:

https://t.me/resurgente2020/30462

I més valuosa encara la iniciativa d’aquests pares alemanys, decidits a defensar els seus fills contra l’odi jueu:

https://t.me/elinvestigador_org/8964


GENOCIDES


I ara, comencem amb els genocides, tot encapçalant la llista amb la genocida khàsar von der Leyden, la bruixa assassina, responsable dels següents crims:

37927 assassinats i 3.392.632 atemptats fallits, com ho demostren les dades oficials, tot i que molt menors a les reals, essent ella la criminal que, recordem, oculta el contracte signat per l’organització criminal de la Comissió del Femer Europeu amb la indústria del genocidi:

https://t.me/resurgente2020/30460

Sostinc la proposta que l’execució ha de ser a la foguera, com eren executades les bruixes. En primer lloc, perquè ella no ho patirà, perquè és d’on ve; i en segon lloc, perquè d’aquesta manera li fem més tènue la transició, el traspàs. Més magnanimitat i commiseració no és possible.

Interessant aquesta intervenció d’un parlamentari croat del Femer Europeu, Mislav Kolakusic, que acusa d’assassí la puteta dels Rothschild.

https://t.me/resurgente2020/30464

Com sorprenent és la reacció dels cagaguano davant de les exigències la puteta imbècil dels Rothschild:

https://www.eldebate.com/espana/20220120/macron-trata-vetar-preguntas-todos-periodistas-abandonan-sala.html#utm_source=rrss-comp&utm_medium=tw&utm_campaign=fixed-btn

Quant tarden els francesos en posar en marxa la guillotina, en el que seria un majestuós exercici de Justícia!

D’aquests insignes criminals, passem al ‘capo’ del genocidi, el jueu sefardita Albert Bourla:

https://t.me/resurgente2020/30474

Es necessiten més proves per encausar i executar aquest criminal?

Aquí més proves contra aquest genocida que s’està fent d’or amb l’extermini:

https://t.me/resurgente2020/30476

I val a dir, que TOTS ELS METGES beneficiats d’aquest veritable ‘holocaust’ han de ser jutjats i posteriorment executats. I dic això, perquè no hi pot haver el mínim dubte que són sicaris, assassins a sou. I els metges que no són obertament assassins a sou, són idiotes com el del següent exemple, molt comú entre els llimacs de les bagasseries jesuïtes, que tenen un títol, però cap coneixement i menys encara principis ni ètica:

https://t.me/RosselloCM/56572

O escolteu aquest testimoni, prou esclaridor del sistema d’extermini massiu:

https://t.me/RosselloCM/56609

Sense oblidar-nos dels fems dels cagaguano:

https://t.me/laquintacolumna/17094

Ni del genocida americà per excel·lència:

https://t.me/RosselloCM/56618

I no em vull oblidar del genocida català, l’assassí Argimon, a qui dedico dos vídeos: el primer, que certifica que estan morint vuit vegades més ancians a casa a nostra, gràcies al genocidi que dirigeix el criminal:

https://t.me/RosselloCM/56576 (Al final del vídeo s’hi mostren les darreres dades).

El segon vídeo, és de dos ‘youtubers’ sense coneixença de què parlen, els doctors Robert Malone i el cardiòleg pediàtric Kirk Milhoan, uns afeccionats que, com haurien de saber més que el tarat de la genociditat!

https://www.bitchute.com/video/bpdsa681YJjm/


Mentre els jueus continuen amb l’extermini, i com sigui que la fal·làcia fa aigües pertot, comencen a traslladar la por a una guerra entre Rússia i Ucraïna, una guerra incentivada, finançada i dirigida per l’escòria de la raça superior. Jo no crec que hi passi res, però els assassins seculars saben que el que importa és instil·lar la por i fer la vida impossible al goyim. I en això que s’estan i s’estaran fins que la Humanitat no acabi d’una vegada i per totes amb el veritable càncer de la Terra.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada