dilluns, 3 de gener del 2022

LA POR CANVIA DE BÀNDOL

 

A mesura que la gent va agafant consciència, les prostitutes que ocupen els governs i els urinaris públics comencen de tenir por. Saben que ja són criminals de lesa humanitat i que l’única pena justa pel seu execrable crim és l’execució pública. Com sigui que els jueus saben triar bé els seus sicaris, com ho veiem amb els gossos de la policia, amb els botxins de sanitat, amb els lloros cagaguano dels papers higiènics, amb les càtedres i rectories de les bagasseries jesuïtes i amb les meuques ja esmentades del femer públic, tots ells, són els més retardats, ignorants, vanitosos i sense escrúpols que troben, o sigui, l’escòria social, allò del qual una societat ha d’estar mancada per poder-se anomenar societat: els paràsits inútils, ineptes i incapaços que ben coneixedors, ells mateixos, de les profundes limitacions mentals, i ja no dic ètiques; i com sigui, a més a més, que són ganduls i mandrosos, saben perfectament que no serveixen absolutament per a res de res, ni personalment ni social, i per això, per poder-se creure que són alguna cosa més que excel·lents prostitutes sense repugnàncies ni escrúpols, són adients per a qualsevol barbaritat que se’ls sol·liciti, que obeeixen els seus amos i pinxos, que per això les paguen i protegeixen, amb l’esperança de ser alguna cosa no essent res. Els zoològics de les comissaries, els aviaris de les comunes, els homes dels escorxadors, orgullosos i ‘imponents’ amb les seves bates blanques i els seus estetoscopis, que els doten d’intel·ligència, que per això els llueixen, que si no, amb bata blanca només, semblarien nens d’una escola bressol, tot just, el nivell de la seva capacitat mental, encara no desenvolupada, malgrat els anys d’estudis i ‘pràctiques’; com els espècimens similars de les grans bagasseries jesuïtes, també ufans de les bates blanques i de fer el babau en un laboratori, junt amb els gèrmens que insulten la intel·ligència als femers públics; tots plegats, saben que no hi ha marxa enrere, que els amos els forcen a prosseguir amb els plans de Satanàs, per la qual cosa, morts per morts, els molt paràsits i deixalles humanes, continuaran amb l’extermini, ja que la seva vida fa molt que no val res, de fet, des que nasqueren no val res, i només la vanitat, la idiòcia i la inexistència de qualsevol valor ètic, els impulsa a viure, com qualsevol mala bèstia salvatge.

El Investigador’ ens resumeix els plans prou bé en aquest breu escrit:

https://t.me/elinvestigador_org/8610

Ells ho saben, els amos millor que ells, i el goyim també. Per això, als països on el nivell de desenvolupament cultural i civilitzatori és més gran, els jueus estan forçant als gossos sense cervell a actuar contra la indignació de la gent, i els sacs d’escombraries, els sicaris dels criminals, s’hi esforcen tot el que poden, esperant que els amos els donin algun tros de carn amb sang per alimentar-se. Ja ho he escrit en algun altre lloc, CAP POLICIA EN ACTIU HA DE SER EXIMIT DE LA MÀXIMA TRAÏCIÓ AL SEU JURAMENT, que només això, la pèrdua absoluta de l’honor, que recordem-ho, abans, feia que la gent actués com és de llei, o sigui, se suïcidaven abans que patir el deshonor; però que avui, farcits d’idiòcia i de vanitat, ni de tenir honor són capaços, que per això són els pitjors criminals amb quals mai no ha conviscut la Humanitat, només comparables a les rates policies dels règims més tirànics i genocides. No oblidem que els policies són els màxims enemics del poble, i que si a aquests gossos se’ls dóna l’ordre de disparar a matar, dispararan a matar amb l’esperança d’un augment del tros de carn i el reconeixement pels serveis amb alguna medalla jueva. Per això, cal que la gent s’adoni que són les primeres escombraries que cal esborrar de la vida social. Si no se’ls vol matar per deficients, ho entendré, però l’aïllament perpetu i la impossibilitat de qualsevol contacte amb la societat han de ser una màxima; ells, que estimen tant els seus companys, ho comprendran i s’estimaran entre ells com s’han d’estimar els companys amb els companys, però la societat es veurà lliure de les pitjors rates dels claveguerams, no perquè siguin les més pernicioses, no, però sí que són les més perilloses, per incapacitat mental, per llogar la consciència a favor de la deixadesa ètica, ells, que diuen que estan per a defensar el bé comú i la bona gent dels delinqüents i criminals que ells defensen: els genocides de la política.

Això són aquests animals:

https://t.me/elinvestigador_org/8600

https://t.me/resurgente2020/29764

https://t.me/RosselloCM/55558

A Holanda, cau de rates jueves per excel·lència, els fills del diable han donat l’ordre de la persecució de tot home, sobretot si és blanc. No oblideu que la guerra del sionisme internacional és contra l’home blanc, i com a prova, vegeu les porqueries que ens mostren les multinacionals sionistes:

https://t.me/RosselloCM/55528

A Itàlia, el genocida i criminal Mario Draghi, posat al capdavant del país per la gran meuca del Femer Europeu a les ordres dels amos jueus, actua així:

https://t.me/RosselloCM/55550

A Espanya, el genocida i traïdor és el cuc repugnant del gos de Soros, sense dubte, l’escòria més nefasta de la història d’Espanya, i que si els espanyols tenen un mínim de dignitat no ha d’escapar de la forca amb tota la bagasseria del seu govern i els llimacs, paràsits i insectes del femer públic, un urinari que put ja com a l’Infern, com ho demostren aquestes notícies:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/5469

https://t.me/RosselloCM/55538

https://t.me/RosselloCM/55516

ALTA TRAÏCIÓ, que en qualsevol país digne, ha de ser castigada amb la PENA CAPITAL.

Aquests són els lladres que us maten:

https://t.me/RosselloCM/55605

Premeran, no ho dubteu, cal sotmetre el poble abans que se’ls alci en contra i se’ls giri la truita. Tots els assassins jueus no cediran i les meuques i els paràsits socials no ho faran tampoc, perquè aquests darrers saben que en Justícia, la mort és l’única pena possible si el poble els jutja.

Aquest senyor ens ho explica; no sé qui és, però el que diu és una visió real de la situació i no ho pot dir més clar:

https://t.me/RosselloCM/55569

Comparteixo absolutament la seva opinió.

Tucker Carlson, també ens ajuda a comprendre-ho (fixeu-vos en el nombre de morts per la terrible variant òmicron en tot el món: un):

https://t.me/counterpropaganda20/6181

I no vull concloure sense referir-me al femer de la Genociditat de Soroslàndia i la colla de paraplègics cerebrals i assassins de catalans que treballen a les ordres del sionisme, tot executant minuciosament i amb traïdoria els seus ciutadans, per deixar el país net perquè el gaudeixin els nord-africans, els col·legues del miserable que es creu català i que mai no ho serà perquè és moro. Especialment dedicat al genocida Argimon I, El Gran, que ja ho té tot preparat per començar l’enverinament massiu dels nens catalans en uns dies:

https://t.me/elinvestigador_org/8613

Genocida, ho has entès? Comprens que la forca no és prou per fer-vos pagar el vostre crim, que és entre tots els possibles, el que només cometen les pitjors de les rates i dels miserables, els excrements amb forma humana, la ignomínia personificada, com tu, assassí? No en tens prou amb tota la població catalana que has enverinat? No. Els amos t’han dit: ‘Ara mata nens, meuqueta de l’harem’. I tu, obedient, com qualsevol puta una vegada que li has pagat, obeeixes. Els enverinaràs, sense consentiment informat, sense prescripció mèdica i sense recepta, que així t’ho han manat els amos. Tu, miserable, escòria, sac d’escombraries, per què no et suïcides? No t’adones que en un acte com aquest, faries un veritable favor a la Humanitat i a la teva gent, sí, tot just la que estàs enverinant i matant amb els verins dels teus amos. És més, pren la decisió, i convenç a tota la bagasseria de la plaça sant Jaume, i al menja-senglars també, sí home, i transmet-ho també al paradís entomològic de l’urinari públic del zoo, i almenys, abans de fer més mal, ens trauríeu feina i almenys serviríeu d’alguna cosa. I et dic això, a contracor, perquè no saps quantes ganes tinc que arribi la gran festa de la Justícia a la plaça sant Jaume, i per fi, el món sigui millor. Pels sionistes, els fills de l’Infern, no pateixis, no necessitem les vostres delacions, ja sabem qui són, però com comprendràs, per estratègia ‘militar’, cal primer acabar amb els insectes de primera línia, després amb els de la segona i així fins a arribar al cau i centre d’operacions dels criminals. Això és una guerra, i ho saps. O si no, per què mates la teva gent? Mira, t’ho diu l’amic de l’amo del gos de Soros:

https://t.me/resurgente2020/29693

No l’havies sentida, meuqueta jueva? Tu, afaita’t, fes-me cas, que no m’agradaria que sant Pere et trobés deslluït.

I et torno a posar aquest tall d’una doctora de veritat, no les mones-lloros del ISG de l’infame tarat Quique Bassat; un altre que també haurà de respondre pels crims contra la infantesa. I pensar que aquesta diarrea cranial ha estat considerada pediatra per les bagasseries jesuïtes? Això ja ho diu tot, sí, el nivell d’humor de tots els amics del gran poble d’Israel, el poble elegit dels déus, de les Potestats Infernals.

https://t.me/RosselloCM/55549

Saps, meuqueta jueva, que heu aniquilat durant dos anys el respecte que deveu a les creences religioses de la gent? I potser no ho saps, cosa que em crec, vista la teva indubtable paràlisi cerebral, però a Catalunya com a Europa, la fe és majoritàriament cristiana. No hauries de protegir la religió, doncs? Millor no, oi? Implantem el terror i sembrem el país i el continent de moros i negres, com us ho han dit els nassos criminals, oi? Sí, sí, meuqueta de l’harem, no m’ensenyis el sobre que ara netejaràs i desaràs ben netet a l’armari nou per no tacar les calcetes, que ja sé que als jueus quan us veuen a la tele amb les calcetes als turmells se’ls aixeca... l’ànim, sí, l’ànim. Tu els coneixes molt bé.

El dubte és: ens matareu a tots, o abans morireu vosaltres? Bagasseta, t’accepto postes. Saps? Hi ha un moment que se’n diu crític, i és quan la massa (el teu amor) supera el punt de l’equilibri de la balança i s’inclina envers l’altre costat. Quan això passi, no corris, fes-te el favor... No, no, espera que t’agafin, millor. No ens privis d’almenys fer-te servir d’exemple moral per als nostres fills! No tindreu cap racó del món on amagar-vos, assassins, cap ni un. Temps al temps, genocida. I si vols, transmet aquesta notícia al mamarratxo, que no l’entendrà; però tu transmet-li, que qui avisa no és traïdor, i nosaltres (els que us acusem de genocides i traïdors, lladres i corruptes, pocavergonyes i miserables) fa temps que us hem exhortat a canviar, a complir amb la vostra obligació, que no és matar indiscriminadament a les ordres dels jueus i enfonsar el país, sinó de treballar pel país i engarjolar els assassins jueus. Però les meuques sou així, i no diré que les meuques em perdonin, perquè encara que els jueus us hagin fet creure que la prostitució és una manera de viure, la prostitució és una manera de morir en vida. Tu, però, creu els jueus i mata nens. Ja saps que això els fascina. Per cert, t’has assabentat del cas de la Guislaine Maxwell? Ves que no vagin surtin draps bruts i al final, malgrat la paraplegia unineuronal, acabis de veure el que ara no vols veure envoltat de tants de sobres tacats de sang. En fi, que t’he agafat inclinació, ves; potser és la commiseració envers els paraplègics cerebrals, potser, o potser la necessitat ètica de transmetre-te-la, sí, l’ètica... Ah, perdona, és clar! Tant se val, no ho entendries.

No sé per què, però m’ensumo que el dia de la Justícia és més a prop. No sé si algun miserable t’ha desitjat un bon any, però si ho ha fet, millor; perquè potser aquest any no t’ho pugui tornar a dir, cosa que espero de tot cor.

Per cert, meuca assassina, com expliques això, tu que ets tan llestota amb la neuronota paraplegicota:

https://t.me/RosselloCM/55609

https://t.me/RosselloCM/55610

Si fossis capaç d’intel·ligència, la mínima només!, te n’adonaries, però ets una meucota orgullosota dels amots jueuots, oi, simpaticona? Ai, estimada, com anhelo el dia de la Justícia! Em fareu sentir tan bé! I no creguis que hi ha delicte d’odi, perquè encara no ho puguis entendre, t’ho explicaré breument: Qui comet delicte d’odi? qui enverina els ciutadans amb plena consciència del que fa (tu, per si no ho captes) o qui us denuncia i vol que la Justícia us en demani explicacions (jo)? Tu mates, jo et denuncio. Comprens ara per què no hi ha delicte d’odi? No? Doncs no t’ho torno a explicar, potser si els ho preguntes als jueus, de resposta et donaran un tros de corda. No sé si entendràs què et diuen. Ells són molt de la gresca, i res no els engresca més que la mort, la violència, el terror i els sacrificis. Mira, si no, com és el més nauseabund dels claveguerams; més merda aplegada no en podràs trobar:

https://t.me/RosselloCM/55573


LES ESCARAMUSSES COMENCEN.

LA TENSIÓ ESTÀ EN L’AMBIENT.

SABEM QUE SOU CRIMINALS.

SABEM QUE ENS ESTEU MATANT I EMMALALTINT.

SABEM QUE SOU GOSSOS DELS JUEUS.

EL GOYIM HO SAP,

MISERABLES!

LA GENOCIDITAT DE SOROSLÀNDIA

IMPOSA EL PASSAPORT GOYIM

PER A FER FELIÇOS ELS AMOS

I

INSTAURAR LA TIRANIA MUNDIAL.

PERÒ EL GOYIM HO SAP.

EL GOYIM SAP QUE SENSE JUEUS

LA VIDA ÉS POSSIBLE.

ELLS SÓN ELS EMISSARIS

DE LA MORT,

I VOSALTRES

ELS COVARDS EXECUTORS.

EL GOYIM JA HO SAP.

EL GOYIM HO SAP.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada