dimecres, 19 de gener del 2022

ESTRANYA CAPITULACIÓ


De cop i volta, els assassins genocides, corruptes i lladres, segrestadors i terroristes d’occident, sembla que s’han rendit. Reconec que no acabo d’entendre aquest viratge en la guerra, i no cal dir que no me’n fio un pèl. La IMMENSA MENTIDA és una immensa mentida des del primer dia que el goril·la-mascota del psicòpata Gates va anunciar que li canviava el nom a la grip i que manava uns protocols letals per a ser administrats a les víctimes del genocidi. Avui, el govern britànic de la bruixa despentinada, la bruixa de les festes boges a Downing Street, ha decidit donar per finalitzada la pandèmia i ja no serà obligatori el morrió, ni els passaports, ni el teletreball ni res de res, apart que deixaran d’enverinar la població. A França, van de crisi en crisi governamental per la colla de meuques que tenen de reina a la puteta privada dels Rothschild, que a més a més de puteta privada, és ximple, com el seu rostre de babau ens indica sobradament, i que les paraules reblen, després d’amenaçar els francesos sans de fer-los la vida impossible. Mitja Europa està alçada i decidida a no cedir, mentre que a Soroslàndia, totes les taifes i les odalisques deficients mentals que les dirigeixen en els governs i els urinaris públics, han decidit de suprimir el passaport Goyim. Amb tot això, els escàndols dels llimacs polítics arreu clamen al cel i ja no poden dissimular que són corruptes, lladres, delinqüents comuns, terroristes, genocides i enemics del poble, com s’ha demostrat a casa nostra amb l’escòria de la Genociditat de Soroslàndia i els criminals de l’urinari públic.

Potser jo tenia raó quan vaig dir que els amos ens lliurarien els criminals perquè els apliquéssim la digna justícia, per tal de recomanar a la indignada civilització europea que cal una governança mundial per evitar que aquests gossos i animals puguin tenir accés al robatori i al crim impune. No ho sé. Sé que tot això m’estranya molt, i que no em mereix confiança. És veritat que caldrà jutjar tots els criminals (polítics, sanitaris, jutges, policies i cagaguano) i aplicar-los penes que es corresponguin als crims, no fent excepció a la pena de mort per als qui directament estan relacionats amb el genocidi. A més a més, cal dir que se’ls ha de fer responsables del perjudici econòmic i que han de satisfer i reposar el mal ocasionat i han de ser ells els deutors de les despeses i els préstecs per la immensa mentida, amb el patrimoni i amb treballs forçats, si no poden fer front a la despeses que els corresponguin per cap.

És cert que les denúncies contra els incomptables crims d’aquests llimacs repugnants estan en els Tribunals i que els jutges s’hauran de pronunciar, si abans no són tancats a la presó pels execrables crims que han comès durant aquesta primera part de la guerra. Les denúncies arriben ja als Tribunals de Drets Humans i són acusacions de genocidi i crims de lesa humanitat. Al mateix temps, cada volta són més els metges que no poden suportar la participació en el crim i que desisteixen, la qual cosa no els exonera de les responsabilitats pels actes comesos fins ara. També a la premsa, apareixen veus que sospiten que tot ha estat una enganyifa. Tanmateix... Si tots estan a les ordres des criminals, com és que ara s’han revoltat? S’han revoltat o continuen obeint ordres?

És cert que després de veure els problemes cardíacs i respiratoris dels tenistes a l’Open d’Austràlia i el ridícul de les autoritats sionistes amb Novak Djokovic, com els casos de nens morts després de les vacunes (sents, Argimon?), com la ineficàcia demostrada dels verins, i els enormes riscos comparats amb els inexistents beneficis, així com les partícules i tòxics trobats en els verins del genocida Albert Bourla i els seus socis, per tot plegat, suposo que han dubtat de seguir endavant, perquè el risc de revolta contra el sistema en general podria ser insostenible, que hi ha imatges de diversos països on els gossos que fan de policia són incapaços de retenir i controlar la gent. És cert que la batalla no la podien guanyar, encara que el mal ja l’han fet amb l’enverinament massiu, que donarà els seus fruits de mica en mica. Ara estàvem veient els primers símptomes mortals del verí, però el temps encara els agreujarà i augmentarà el nombre de víctimes. És tot molt poc clar. Evident sí, però no es veu clar què és el que pretenen les elits; que val a dir, mai no es rendiran.

Haurem d’estar al corrent del que passa, però és clar que des d’avui cal detenir i portar als tribunals els assassins dels governs, els lladres dels governs, els corruptes del governs, com als seus sicaris dels urinaris públics, i, per damunt de tots, la bruixa i sacerdotessa negra von der Leyden, que aquesta sí, ha de ser jutjada de crims de lesa humanitat i ha de ser-li aplicada la pena capital. De la mateixa manera cal detenir els metges, els jutges i els cagaguano. Si res d’això no es fa, i entre tots tracten de tirar terra damunt dels casos per ocultar-los, és que els genocides de l’elit, ja tenen preparada una nova arma letal i capaç d’aconseguir el sotmetiment de la població mundial. La renúncia al passaport Goyim em resulta molt estranya, ja que era l’instrument que anaven introduint i que és la clau per al domini i control absolut sobre la població. Per què haurien de renunciar a aquesta definitiva arma per sotmetre per sempre Occident?

Malgrat tot, hi ha fets que ja són incontestables: s’ha produït un genocidi amb plena consciència dels governs i dels urinaris públics, s’ha produït terrorisme mediàtic, s’ha produït negligència i deixadesa de funcions en els jutges i s’ha produït la pràctica d’extermini en els centres hospitalaris, avui, camps d’aniquilació protocol·laris.

Sembla que tothom fa una passa enrere. Per què? Aquest fet només pot comportar l’automàtica detenció de TOTS ELS CRIMINALS i el seu immediat judici, com la consegüent aplicació de la pena, sigui carcerària o capital, si han participat activament o s’han enriquit amb l’extermini. Per exemple, el retardat mental de l’Iglesias, no deu estar gens tranquil, perquè ell és el màxim responsable del geronticidi efectuat en les residències de vells; ell, que el molt imbècil, volia atacar els que no s’enverinaven, tot acusant-los de l’ingrés del pare a l’hospital! Sense cap dubte, l’execució pública (totes han de ser públiques) d’aquest pocavergonya format a les bagasseries jesuïtes, seria la demostració irrefutable que la Humanitat començava una nova era.

Caldrà estar alerta. La fi de la IMMENSA MENTIDA significa que cal aplicar la justícia més severa als criminals que l’han sostinguda durant tant de temps, provocant tots els mals possibles a una societat indefensa i abandonada a la seva sort pels excrements amb toga, que són o haurien de ser els garants de l’imperi de la llei i dels drets humans per damunt de totes les coses.


Concloc amb uns enllaços:

Aquest és un resum de la situació a França:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/5917

Aquesta és l’explicació enraonada d’Alfonso Longo sobre els Passaport Goyim:

https://t.me/RosselloCM/56490

I aquestes són les dades de ‘malalts’, o sigui, infectats amb verins, que la Genociditat de Soroslàndia, amb la colla de criminals que la dirigeixen, han provocat a la seva població, particularment en els més joves. Cap criminal sense la pena justa!

https://t.me/resurgente2020/30359


NOTÍCIA D’ÚLTIMA HORA:

El criminal en cap, psicòpata de manual, ens ho diu més clar que l’aigua: Han abandonat perquè han fracassat.

https://t.me/NANOMNOTICIAS/5919


ARA ÉS L’HORA DE PASSAR COMPTES.

SI SER POLÍTIC ÉS UN DELICTE,

LA DEMOCRÀCIA

HAURÀ GUANYAT.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada