diumenge, 30 de gener del 2022

VLADÍMIR PUTIN I EL MÓN

 

Què dir de Vladímir Putin? Crec que és l’únic estadista del món, i encara sostinc que no em penso que estigui sota els fils del sionisme internacional, contra el que molts pensen; i ho considero així, perquè el dirigent rus és prou coratjós i intel·ligent per saber que el seu arsenal militar té el mateix poder que el que pot tenir el seu enemic, o sigui, que si els sionistes poden engegar el món a fer punyetes, el comandant rus també; i val a dir, que Vladímir Putin és una persona que ha demostrat en reiterades declaracions i entrevistes que és persona de principis i una moral sòlida. De fet, si Putin és el que em penso, té a les mans de convertir-se en el líder de la resistència mundial. Llevat dels criminals del Femer Europeu, el jueu-anglosaxonisme i de l’exèrcit sionista de l’OTAN, cap ciutadà del món pot estar a favor de les intencions atlantistes. Vladímir Putin té tot el dret de garantir la seguretat militar del seu país, sense dubte. L’amenaça, com ho ha manifestat diverses vegades, la provoquen els ‘aliats’. Rússia no ha fet cap ofensiva ni ha posat en risc les fronteres dels països veïns per les seves polítiques. No oblidem que la revolució ucraïnesa fou dirigida pel terrorista número u del món, George Soros, el qual, amb les seves organitzacions criminals, té prohibit d’entrar a Rússia. Fa molt de temps que la personalitat del líder rus amenaça el globalisme sionista que té totes les meuques i rates als governs occidentals obeint qualsevol dels crims que fan riure tant als nostres amics jueus. Per a l’escòria sionista, ara és oportú un conflicte que esborri la fal·làcia genocida evident i devastadora a mitjà termini, muntada amb la ‘plandèmia’, per tal de continuar amb els propòsits de destrucció d’Europa. Sembla doncs, que només Putin i els seus aliats no estan disposats a ballar la dansa de la mort que els sionistes tenen com a marxa triomfal. Les coses no els van bé als jueus, perquè el goyim ho sap, si no, veieu aquestes imatges:

https://t.me/RosselloCM/57153

https://t.me/RosselloCM/57158

https://t.me/RosselloCM/57165

https://t.me/RosselloCM/57181

I mentrestant, una altra meuca dels jueus:

https://t.me/RosselloCM/57164

No cal dir que comparar la bruixa idiota i despentinada amb Vladímir Putin és comparar una ximpanzé esverada per causa del zel amb un orangutan.

La prova que les meuques són meuques la teniu en aquestes belles imatges i el fascinant cartell de la part inferior dreta que presenta el ‘Càrtel de Klaus Schwab’, el comandant en cap de l’exèrcit sionista, genocida i lliberticida:

https://t.me/RosselloCM/57183

No em direu que no són maques, les dues meuquetes lesbianes! Oi que farien joc, les dues nines decapitades? No ens impacientem, que tot arribarà. Ara, la bagasseta canadenca està amagota, pobrissona! Deu estar plorant tot demanant ajut als nassos, que s’estaran pixant de riure, tot sospesant entre rialles si el lliuren perquè el poble el pengi o no; que fins i tot ells, els nassos, reconeixen que farien justícia. I vinga a riure... mentre la ninoteta vanitosa plora i gemega. La d’obscenitats sexuals que es xiuxiuegen els jueus, tot sentint els gemegocs escanyats de la pobrissona!


La realitat és prou clara i evident per qui sap qui són els que mouen els fils dels seus miserables esclaus. Al capdavall, l’estratègia contra Putin és la mateixa tàctica seguida en el seu moment contra Hitler: acusar-lo dels mals que ells estan decidits a provocar. Ja sabeu que els jueus són molt així, riallers, sanguinaris i sense pietat, que per un riure tot s’hi val, més encara si és un goyim de merda menys. És el que té la raça superiors, nois. Jo no hi puc res.

Mireu la gràfica que els obliga a posar-se bolquers:

https://t.me/elinvestigador_org/9156

Reiner Fullmich anuncia que per fi començaran els procediments judicials contra els lacais dels genocides sionistes:

https://t.me/elinvestigador_org/9154

Tanmateix, les evidències criminals i els procediments judicials forcen els enemics de la Humanitat a cercar noves fonts de distraccions i conflictes, que per això hi ha en dansa la crisi d’Ucraïna... I jo em pregunto: I Síria? Què n’ha estat, de Síria?

Per anar acabant, us torno a deixar amb les paraules de Juan Manuel de Prada, que una altra vegada, ha fet una crònica intel·ligent i ajustada a la realitat.

https://t.me/elinvestigador_org/9164

Certament, ells estan perduts. Saben que de saber-se la veritat, la gent demanarà colls i no presó. Saben que han d’anar endavant passi el que passi. I ho faran, costi el que costi. Els imbècils són així; mai no rectifiquen ni rectificaran, que això és de savis! Amb la qual cosa, no ho dubto, cenyiran més forta la soga als seus colls. Avui no poden esperar altra cosa que el patíbul: polítics, periodistes, sanitaris, jutges i policies. I val a dir, que tota l’escòria de l’ensenyament haurà de ser molt seriosament castigada, i que la immensa majoria d’ells, mai més no han de poder educar ningú, ni tant sols els gossos o les mones de circ. No hi ha cap dubte que amb el sistema educatiu i l’inexistent nivell del professorat, l’última cosa que pots fer, si estimes els teus fills, és dur-los a aquests centres de castració mental i psicològica. Si guanyem i hi ha un nou món, han de desaparèixer totes les escoles arreu, i les Universitats sofrir una neteja tal, que ningú les reconegui.


I conclourem fent feliç Satanàs, deixant a la contraportada el seu fill, sang de la seva sang, maldat de la seva maldat, excrement com ell, que el fill de la Gran Rata, com el pare-rata, la llibertat mata:

https://www.infobae.com/america/mundo/2022/01/28/el-papa-francisco-aseguro-que-difundir-desinformacion-sobre-el-covid-19-es-una-violacion-a-los-derechos-humanos/.

Fins ara, i això que hi ha hagut Papes que semblaven més dimonis que humans, cap d’ells no ha estat ajusticiat, almenys que jo sàpiga. Vejam si el Bergoglio, en serà el primer? Caldria estudiar si fer-ho amb una crucifixió en una creu invertida seria oportú, que al monstre de ben segur que li agradaria. Un dia m’hi posaré, cal pensar-ho, que fins i tot en una execució cal tenir presents els efectes estètics i l’adequació del mètode a la indignitat del criminal.

NOMÉS LA HUMANITAT SALVARÀ LA HUMANITAT

DE LES URPES DE L’HORROR SIONISTA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada