dimecres, 1 de febrer del 2023

TRÍPTIC

 I

EL MAL

Shunyamurti ens parla de la mentida i els destructors de la llei. Estic d’acord amb el que diu, tanmateix, recordo la decepció amb el mamarratxo hindú, el guru Sadhguru, que no deia bestieses, almenys en un començament, però que quan el vam veure amb el Rothschild Schwab i Greta, la Taradeta, allà, a l’ONU - la seu de tots els horrors- , va ser prou per veure que era un farsant amb turbant.

https://t.me/counterpropaganda20/8708

Noticias NOM’ ens parla dels lacais, en un minidocumental:

https://t.me/noticiasNOM/1714.

Vivir con salud’ ens parla del transhumanisme:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/12755.

Contra el transhumanisme, la transcendència:

https://t.me/RosselloCM/70104, val a dir, que estic amb l’art europeu, però no amb l’afegit de popular. Popular és el contrari de sublim, i per això, cap manifestació veritablement artística pot ser popular. L’art és mestria i sublimitat, no mediocritat. I sense que sigui una ofensa al poble, el que és popular és mediocre. No hem de confondre les coses. Per acabar-ho de comprendre, vegeu aquesta notícia de la defunció d’un escriptor (de novel·la negra), que fou fervent portaveu de les consignes dels amos i que avui és mort pel verí que l’ofenia que la gent desenvolupada no es posés. És útil per a entendre en el sistema corrupte en què vivim:

https://t.me/resurgente2020/44603.


I I

ELS VERINS

Avui l’he titulat ‘els verins’, perquè els robots dels jueus no em localitzin per escriure: HOLOCAUST. Vegem les últimes novetats de la matança sionista de goyim:

https://t.me/resurgente2020/44599, 280000 morts a la mateixa Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units. Podeu anar sumant les dades de l’holocaust als diferents camps d’extermini sionistes, i veureu la bondat dels filantrops!

https://t.me/resurgente2020/44609, 3 milions de discapacitats, allà mateix. Són efectius o no, els verins fabricats pels jueus per a l’extermini i la destrucció de la vida i la felicitat de la gent?

https://t.me/RosselloCM/70126, la protecció dels joves, gràcies als verins dels jueus.

I tot seguit, un vídeo que serveix per a recordar que Pablo Iglesias és el responsable del genocidi a les residències, en seguir els protocols del sinistre assassí de masses i goril·la adoptat pel psicòpata màxim Kill Gates, la qual cosa, seguir els protocols, no l’eximeix de la responsabilitat en la matança de desenes de milers d’ancians indefensos. Aquest sac de fems és una de les obres de les bagasseries jesuïtes, en aquest cas, de la ‘Computense’. Afegiu que el criminal està casat amb la paraplègica cerebral de la Montero, i comprendreu perquè els jueus a aquests dos sacs d’escombraries, els compraren el xalet i els convertiren en casta. El vídeo:

https://t.me/RosselloCM/70099

I vist això, comprovem les sentències que obliguen als Estats a indemnitzar la gent que han emmalaltit o mort:

https://t.me/RosselloCM/70113

https://t.me/RosselloCM/70114

https://t.me/RosselloCM/70117

Uns pocs apunts: El verí dels jueus l’ha pagat la gent amb la malversació de diners públics efectuada per tots els governs occidentals; els governs occidentals han obligat la gent a inocular-se els verins pels quals han pagat, mitjançant la por i la coacció, i tot per la cooperació voluntària i retribuïda en el genocidi, i finalment, una vegada duta a terme l’operació d’extermini, les reparacions i indemnitzacions, les paga, altra vegada, el poble. És una jugada mestra, sí o no?

Però, en justícia, o sigui, èticament, que sempre està per damunt de la llei, perquè la llei pot ser injusta, però l’ètica no; doncs, en justícia, tots els governs són responsables del gravíssim atemptat contra la salut pública, perquè que hagi estat manat per una organització criminal com l’OMS, no els eximeix de responsabilitat, perquè els gossos i les putes, encara que els hagin posat on són els genocides sionistes, es deuen al poble, i per tant, ELLS SÓN ELS RESPONSABLES de les morts i de les indemnitzacions. CAL EXIGIR EL PAGAMENT DE LES REPARACIONS ALS ASSASSINS DELS GOVERNS I JUTJAR-LOS PER ASSASSINAT MASSIU AMB BENEFICI PERSONAL I ATEMPTAT CONTRA LA SALUT PÚBLICA, i hi podeu afegir tots els crims que vulgueu, perquè la colla d’escòria que dirigeix els femers europeus, no hi ha una sola llei que no hagin violat. Com m’he cansat de dir, això es resol amb judici i amb la sentència de pena capital i l’expropiació del patrimoni dels assassins i criminals per tal de fer efectives les compensacions, tant com per l’estafa i la ruïna provocada per la compra dels tòxics jueus destinats a la matança de persones. No cal dir que la màxima responsable d’aquesta matança és la Sinagoga del Femer Europeu, la direcció de la qual, amb la immensa majoria dels paràsits del femer, han de pagar pel crim de la destrucció econòmica d’Europa i el genocidi dels europeus. I aquests criminals, també són culpables d’un assortit de crims que no relaciono perquè ens avorriríem.

QUÈ HEM DE FER AMB EL FEMER EUROPEU ?

FOTRE-LI FOC

I

EXECUTAR ELS ASSASSINS.

En justícia, si no hi hagués tant d’excrement vestit amb toga, els acords entre criminals (l’OMS, els governs, la UE i els assassins de les farmacèutiques) per a realitzar actes il·legals i criminals amb impunitat per l’acord entre les bandes de criminals, no és un negoci vàlid, perquè es tracta d’accions fetes amb ple coneixement i amb la finalitat de portar la ruïna a les nacions i la mort als ciutadans, passant els actius nacionals a les bandes criminals, i tot, amb la indiscutible intenció de matar quanta més gent millor (Recordeu el gos de Soros i els gossos de les taifes cridant: ‘Vacunar, vacunar, vacunar’). Han actuat els polítics, la cúpula del Femer Europeu i l’urinari de la Sinagoga, com també les corporacions del crim disfressades amb l’eufemisme de farmacèutiques, amb ple coneixement del robatori i l’assassinat. Tots sabem que no són vacunes, sinó purs verins, i que els governants i les prostitutes del Femer, no és que ho sabessin, sinó que s’han enriquit, a tant l’animal sacrificat. (Per això, la resposta al lema de ‘vacunar, vacunar, vacunar’, s’ha de respondre amb el lema: ‘Ajusticiar, ajusticiar, ajusticiar’).

NI OBLIT NI PERDÓ,

TOTS AL PAREDÓ.


I I I

ASSORTIT DE GALETES

El president croat fot una bona galeta als idiotes occidentals. Amb unes altres paraules, els diu: ‘Més idiotes no podeu ser. Enteneu ara per què sou on sou?’

https://t.me/RosselloCM/70125

Imatges de la bellesa de la multiculturalitat a França: https://t.me/RosselloCM/70120.

Una prostituta dels sionistes, dona, inútil i idiota. Vegeu la lògica de la retardada mental: Un musulmà mata un sagristà per què sí, perquè Al·là és gran i el sagristà és cristià, i el tros de carronya d’IU proposa la legalització de tots els companys de l’assassí, perquè així els il·legals seran espanyols i amb els mateixos drets que els espanyols, i suposo que la paraplègica cerebral, confia que amb això, quan un altre moro mati un cristià, podran assegurar que l’assassí era espanyol i no un pobre universitari paga-pensions que va néixer en territori equivocat. LA IDIÒCIA HA DE SER EXTERMINADA. Dol haver d’escriure aquestes paraules, però si volem que el món pugui ser un lloc on viure, és IMPRESCINDIBLE L’ANIQUILACIÓ DE TOTS ELS IDIOTES, i és ben cert, que probablement són més d’una quarta part de la població, però nois, no n’hi ha una altra!

Però, vegeu què passa amb els universitaris que vénen a pagar-nos les pensions i a edificar l’Europa dels sionistes: https://t.me/RosselloCM/70133.

I ja que parlava, fa no res, de la paraplègica cerebral d’IU, vegem la reina de les retardades mentals profundes: https://t.me/RosselloCM/70121

I com sigui que parlem de paraplègiques cerebrals, vegem-ne unes de nostres, de catalanetes idiotes, sense sentit comú, farcides d’idiòcia a més no poder i amb un sentit de la dignitat i de respecte envers elles mateixes, superior:

https://t.me/RosselloCM/70129. La dona ha demostrat amb escreix que és una absoluta nul·litat directiva. Són molt curtes i molt limitades. No és gens casual que no hagin destacat en res, mai. Només quan els jueus els han omplert el cap d’ocellets, les idiotes s’han crescut. Són molt insuficients, fins al punt que l’enganyifa del feminisme inventat pels jueus, encara no han entès que era un invent contranatura per a destruir Occident i convertir-les en esclaves. On no n’hi ha, no en raja. Han adoptat el feminisme dels jueus, renunciant a la feminitat amb què els ha dotat naturalesa, tanmateix, elles s’estimen més de matar els nens al ventre, de viure com si fossin putes, i destruir la raça blanca, els homes que són els únics que les han respectades. Totes aquestes idiotes, on han d’anar a reclamar els drets de la dona en boles, com ho fan aquí, és als països islàmics, asiàtics, a Israel... La dona ha demostrat ser molt més poca cosa que allò que creien els misògins, generalment, homes molt intel·ligents.

I per anar acabant, una notícia sobre els miserables que els jueus recluten a la fàbrica de fer idiotes que és ‘Jewllywood’: https://t.me/resurgente2020/44601, per mi, com si no fan cinema mai més. Fa diverses dècades que el cinema és història, encara que els mamarratxos d’avui no se n’hagin adonat.

I conclourem amb el Zoo de Davos, en una explicació feta amb dibuixets, perquè les dones, els nens i els imbècils, ho entenguin:

https://t.me/voluntasoficial/5525... i ara uns instantània del Rothschild, el nou superdotat intel·lectual, en mode Ferran Adrià: https://t.me/RosselloCM/70132.


L’HOME ÉS EL CEL, LA DONA, LA TERRA,

L’HOME ÉS EL RIU, LA DONA, LA MAR,

L’HOME ÉS LA FLAMA, LA DONA, LA TORXA.

NO SOM IGUALS, SOM CONTRARIS,

PERÒ SOM COMPLEMENTARIS.

QUI NO ENTÉN AIXÒ,

NO PODRÀ ENTENDRE MAI RES.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada