diumenge, 28 de maig del 2023

AL PA, PA, I AL VI, VI


La portentosa naturalesa:

https://t.me/RosselloCM/75343,

no sé si l’Etna ha abocat tant de CO2 com es diu a la notícia, però hagi llençat la quantitat que hagi llençat, ens demostra que és absolutament d’idiotes prendre mesures contra el CO2, llevat de la influència en indrets concrets per acumulació i, per tant, contaminació. Tant que m’agradaria que hi enviessin un comandament especial, dirigit per Klaus Schwab, amb el psicòpata degenerat i tarat sense límits del Kill Gates, amb tota la colla de miserables que els fan de socis i de sicaris, tots a una, per a combatre el fotut Etna que està condemnant la humanitat i tots els esforços dels lladres sionistes per a robar-nos-ho tot. És que els veig al cràter amb vestits ‘antivolcà’ fets per Elon Musk, a punt d’entrar-hi per apagar-lo, i una flamarada immensa els rosteix tots en un segon, els vestits ‘antivolcà’ del Musk inclosos... i no sé, m’entra una sensació de pau i de tranquil·litat!


La indigència humana contrastada amb la bellesa natural. Observeu la diferència entre la llei de la vida i el seu immens poder, i el cinisme criminal d’insectes amb aires de grandor:

https://t.me/counterpropaganda20/10184,

dissenyen la màquina que ens destruirà i se’n renten les mans. La cara de tòtil i l’aspecte de miserable que vesteix el tal Schmidt el descriu com a indigent mental patrocinat per alguna bagasseria jesuïta.

I aquí teniu el Rothschild Klaus Schwab ratificant el tòtil:

https://t.me/No_plandemia/5752.

NO US N’ADONEU QUE SENSE ELLS

EL MÓN SERIA MILLOR ?

NOMÉS SENSE ELLS !

Ja que parlem de criminals contra la Humanitat, carn de patíbul, no podem oblidar els assassins de masses dels von der Leyen, els elegits de la Sinagoga per a la destrucció física, econòmica, social i cultural d’Europa:

https://t.me/No_plandemia/5756.

El Femer Europeu, cau de criminals continentals, mesells dels assassins de la Comissió de la Sinagoga, tots ells, han de pagar amb la vida l’intent de destruir Europa i rendir-la als interessos dels sionistes. El crim no admet excusa, ni per negligència ni per desconeixement. La prova la va aportar el doctor Dave Martin, expert en patents, en el mateix urinari públic de Brussel·les: la Covid i els verins jueus són un genocidi planificat, originalment des de 1913 (curiós, oi?), però començat a investigar als anys seixanta del segle passat, o sigui, un Holocaust absolutament preparat on han participat tots els responsables polítics, i per tant, tots són responsables de genocidi.

https://t.me/elinvestigador_org/14043.

GUERRA BIOLÒGICA

CONTRA LA POBLACIÓ PRÒPIA !

NO ES MEREIXEN LA MORT, TOTS ELS POLÍTICS ?

Malgrat això, i seguint els plans d’extermini sionista, l’Organització de Matances Sionistes (OMS), dirigida pel goril·la terrorista que va adoptar com a mascota el psicòpata tarat de Gates amb el seu marit, tracta de convertir-se en la MÀXIMA AUTORITAT MUNDIAL.

https://t.me/No_plandemia/5754.

Només una observació, que no per ser una de sola, no és prou important: És evident que cap cap de govern està capacitat ni té autoritat per a renunciar a la sobirania dels altres, per la qual cosa, TOT PRESIDENT QUE SIGNI L’AUTORITZACIÓ ÉS LEGÍTIMAMENT UN CRIMINAL CONTRA EL SEU POBLE I EL POBLE TÉ TOTA L’AUTORITAT DE MATAR UN CRIMINAL I TRAÏDOR. Fa temps que ho dic, matar polítics no ens ha de ser un pensament aliè, ELLS HAN MATAT, MATEN, I MATARAN, SI AIXÍ SE’LS MANA; I HAN ROBAT, ROBEN I ROBARAN, SENSE QUE SE’LS MANI. Com un gos castrat sense consciència ni enteniment, o una colla de bagasses de l’harem poden prendre decisions en nom del poble que són contràries als interessos del poble? Lògicament, el poble està absolutament autoritzat, èticament, legalment, judicialment i normativament a executar els traïdors que exerceixen en les hores lliures de genocides, i a tot temps de xoriços, lladres i estafadors.

I aquest senyor, que no sé qui és, ho diu molt, però molt clar. M’estranya que ho digui a l’urinari públic on viuen els paràsits més destacats del continent, com si fos un laboratori de bacteris verinosos, però allà ho diu; i ho pot dir més alt, però no més clar:

https://t.me/counterpropaganda20/10186?comment=12133

ELS DELINQÜENTS A PRESÓ

I

ELS ASSASSINS AL PAREDÓ.

I conclouré avui, retent homenatge als homes amb coratge i honor que diuen les veritats quant als criminals que ens governen i sotmeten. Malauradament, tots els que vénen són morts, el sionisme internacional va considerar que les paraules, LA VERITAT, podia ser entesa per la gent i actuaren com sempre actuen i en allò que són, de totes les races del món, la més eficaç, EXTERMINANT-LOS. Comencem amb l’encantador jueu Aaron Russo, una digníssima persona que els sionistes, és clar, liquidaren:

https://t.me/RosselloCM/75344.

I finalment un reportatge d’homenatge als metges, científics, investigadors i polítics que el sionisme internacional ha eliminat prèviament a la plandèmia de l’Holocaust i durant l’exercici de l’extermini, per tal que els ingenus que es deixen enverinar no sàpiguen que els jueus són els qui els administren les dosis mortals, que ja sabeu que els sionistes són gent molt amant de matar sense que se’ls vegi, com ens ho demostra la història, sobretot, tot el segle XX, on és veritablement difícil de trobar un assassinat que no hagi estat comès per ells. Val a dir, que el reportatge no és per emmarcar, tanmateix, l’homenatge a aquests veritables investigadors i científics, tots ells homes d’honor, és gairebé una obligació. Compareu-los amb els mercenaris, els miserables esclaus que permeten que matin els que en saben més que ells, però que gràcies al silenci i la complicitat mantenen els càrrecs i ingressos, i no lamenten en absolut la mort dels que són molt superiors a ells, en coneixement, en ètica, en valor i en dignitat, mentre que ells, truges amb les calces als turmells, no són més que repugnants animals ben vestits, però amb la consciència putrefacta i plena dels cucs de la ignomínia, l’abjecció i la perfídia.

El meu homenatge a aquests defensors de la veritat, i si no de la veritat, almenys, denunciants de la mentida, de la immensa mentida del sionisme internacional i els mercenaris i sicaris assassins de tots els governs occidentals. QUE NO ENS MANQUI CORDA! CAL PAGAR COM CAL ELS SEUS ESFORÇOS PER A SERVIR ELS ENEMICS DEL SEU POBLE! CAL PAGAR-LOS COM CAL!

https://www.bitchute.com/video/kYEfBAerhucP/.


O ELLS O NOSALTRES.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada