dimarts, 16 de maig del 2023

LA SOCIETAT INFANTILITZADA


Encapçalo l’escrit d’avui amb el títol de l’escrit que 'Counterpropaganda' (Luciano) ha penjat al canal de Telegram i que més avall enllaçaré, perquè, certament, el problema de les nostres societats és la idiòcia, la infantilització, el pèrfid i cínic procediment fet servir per l’escòria jueva per tal de convertir les nostres societats en ‘jardins d’infantesa’. Durant el segle XX s’han dedicat a destruir els fonaments de la nostra cultura, bandejant els clàssics i imposant els tarats que feien servei als sionistes, tant en les arts, en les lletres, en la filosofia, com en la ciència, sense oblidar la colla d’idiotes diplomats que han estat instruïts per a desgovernar les nacions i rendir-les a la voluntat sionista. L’exemple més clar de la infantilització la vam tenir amb els aplaudiments de retardats mentals a les 8 del vespre per a agrair als infermers i metges que procedissin al protocol d’extermini, i als policies perquè reprimissin la llibertat de la gent. S’ha de ser idiota per a fer-ho, si s’és adult; o molt infantil, si s’és més jove.

Jo fa molts d’anys que no veig la televisió, però cada volta que he tingut la desgràcia de topar amb aquest tòxic cerebral, me n’he fet creus, del nivell d’idiòcia que té de mitjana la societat occidental. Programes per a deficients mentals o gent amb problemes cognitius, com ara ens ho demostren els criminals que fan de polítics i que tenen la poca vergonya de dirigir-se als electors com qui es dirigeix a paraplègics cerebrals. I què dir dels anuncis! Qualsevol comunicació oficial amb la ‘xurma’ està impregnat d’infantilisme, sentimentalisme, emoció i, tot, amb un gens dissimulat llenguatge, del tot limitat i repetitiu, i amb unes gesticulacions pròpies del pare que fa les primeres facècies al fill. Tanmateix, la gent, en lloc de fotre fora a puntades de peu l’idiota que es creu que l’oient també és tan idiota com ell, els escolta, i, com veiem en ‘l’escenografia’ dels mítings actuals, hi ha una colla de retardats mentals darrere de l’idiota amb la paraula, sempre decidits a aplaudir i, segons com, a aixecar-se i cridar, si així els ho indica el director d’escena. La veritat és que veure aquests espectacles no es diferencia d’observar les mones en el zoològic. I sí, és cert que la capacitat intel·lectual d’aquesta classe d’idiotes, no és que sigui limitada, sinó que no té ni començament, tanmateix, reconeixereu que és sorprenent que això passi – el fet de veure constantment l’exhibició dels més idiotes i poc dotats mentalment a cada contrada -, ara que tothom té un títol de bagasseria jesuïta. Però passa, i passa perquè l’ensenyament oficial és el pitjor atemptat contra la intel·ligència mai executat contra la nostra espècie, com molt bé ens ho resumeix Mattias Desmet en aquest article que demostra l’evidència de la intenció de l’estat de modelar els deficients cognitius que l’han de servir, tot atemptant contra la responsabilitat sobre els fills, que és, exclusivament, la responsabilitat dels pares. L’Estat s’ha convertit en el pitjor enemic de la vida, i els seus sicaris són la pitjor escòria de cada societat, com ho veiem en els mamarratxos i indigents mentals que desgovernen els prostíbuls de Soros a casa nostra, i la colla de paràsits i inútils que fan vida als urinaris públics. Però, abans de continuar, vegem què ens diu Mattias:

https://t.me/counterpropaganda20/10066.

Evidentment, els sionistes han de controlar el pensament, que no per altra raó s’inventen ‘els negacionistes’ (els que diuen la veritat sobre les mentides jueves), ‘els antisemites’ (en realitat, antisionistes, o sigui, anticriminals) i ‘els conspiranoics’ (els que denuncien la conspiració que ells executen des de 1913 i que ara està en el punt de la guerra final). Per això, cal llegir bé el següent text i adonar-se que l’obediència és el pitjor dels mals en qualsevol societat lliure:

https://t.me/counterpropaganda20/10067.

Més clara, l’aigua. Els pitjors criminals representen l’Estat en qualsevol de les seves institucions i en qualsevol dels seus càrrecs, del rei sionista i mamarratxo, molt en conjunt amb l’escòria borbònica, al darrer dels rectors de les cases de putes jesuïtes. Aquest és el problema de les nostres societats, perquè exterminant aquests paràsits inútils, les societats occidentals funcionarien soles, com en una harmoniosa anarquia, tot just, el que els jueus mai no poden tolerar, perquè una societat regida per aquests principis és la seva destrucció, ja que ells només poden sobreviure parasitant, corrompent, subornant i destruint els fonaments de la societat, que és tot just, la capacitat connatural dels homes a conviure i a no treure’s els ulls els uns als altres, és clar, sempre que no permetis que una escòria dels nassos sigui a prop; com ens ho demostra la història i l’expulsió de tot arreu dels criminals d’aquesta raça espúria.

Llegim, abans de prosseguir, el text de Luciano quant a la infantilització i els canals de Telegram, perquè les seves consideracions són encertades, almenys, a parer meu:

https://t.me/counterpropaganda20/10069.

I quant a la infantilització, un text més, en aquest cas de ‘El peine de la medusa’:

https://t.me/counterpropaganda20/10072.

Amb una societat formada, tot el que estem vivint seria absolutament impossible, perquè la gent es plantejaria el que li diuen, però avui, ensinistrats en l’obediència i ‘la responsabilitat’ reclamada pels sicaris criminals, i que és la més perniciosa de les irresponsabilitats socials, la gent encén el televisor i assumeix la ficció que allí es presenta com a realitat, per més que traeixi les evidències de la vida pròpia. I el mateix passa arreu, dels col·legis a les universitats. La gent hauria de saber ja de l’Holocaust sionista contra els goyim, però es creuen els cagaguano i la colla de miserables ignorants i venuts que reben la titulació jueva d’experts per a afermar-los en la ignomínia, i és clar, els imbècils que fan el paper d’experts, callen, que per això els paguen, per a mentir, per demostrar la més cínica de les corrupcions, que és l’engany quant al saber; tanmateix, val a dir, que la colla de mamarratxos experts són els més incapaços i sobergs, que, lògicament, accepten el seu paper de pallassos dels amos, perquè no són més que els bufons de la ciència i de la mentida, o sigui, del cagaguanisme. Perquè la pregunta és: la gent no s’adona de totes les atrocitats que està patint?

L’Holocaust:

https://t.me/No_plandemia/5647,

no fou una pandèmia, fou ASSASSINAT MASSIU:

https://t.me/counterpropaganda20/10033.

La pedofília que tant agrada als nostres amics, els bons, i als criminals i psicòpates que trien com a sicaris:

https://t.me/No_plandemia/5648.

La destrucció d’Occident i la defensa dels interessos sionistes contra els interessos de la gent, i tot, amb els diners de la gent, com ens ho explica el criminal i paraplègic mental, esclau dels sionistes i conegut internacionalment com la ‘tifa de Lleida’, una de les màximes excrecions nascudes a casa nostra, i això que els excrements, aquí, abunden que no en voldràs tants:

https://t.me/No_plandemia/5650.

I és clar, això, tot comandat pels assassins del Femer Europeu i les prostitutes i els gossos castrats de la Comissió, la gran Sinagoga Europea, com ens ho denuncien aquests eurodiputats: Mislav Kolakusic i Robert Roos, denunciant com el Femer i la gran Sinagoga ensorren els camperols mentre protegeixen el mercat marroquí, tot, amb la lògica pròpia dels retardats intel·lectuals, recordem-ho, la condició imprescindible perquè una escòria jueva et proposi per a la comissió de crims:

https://t.me/resurgente2020/46963

https://t.me/resurgente2020/46962

I tot plegat, perquè els criminals jueus Klaus Rothschild Schwab i el jueu psicòpata i genocida inveterat Kill Gates puguin arrodonir la matança a mitjà termini:

https://t.me/laquintacolumna/31665.


SÓN CRIMINALS CONTRA LA HUMANITAT,

L’EXECUCIÓ ÉS UN DEURE ÈTIC I SOCIAL.


I podem afegir a la llista, la implantació del Pla Kalergi per a la destrucció de tota la riquesa social i cultural d’Occident, com ens ho demostra clarament aquest breu vídeo, que convida a reflexionar els escèptics i els qui creuen les fal·làcies i els enganys dels racistes jueus:

https://t.me/RosselloCM/74802.

Bonica, la nova Europa, oi?

El respecte a les llibertats, que és la bandera d’Elon Musk, el sionista disfressat de poli bo:

https://t.me/resurgente2020/46969

https://t.me/resurgente2020/46970

https://t.me/resurgente2020/46971

https://t.me/resurgente2020/46973,

púrria, púrria i més púrria.

Com DeSantis, l’antiglobalista:

https://t.me/voluntasoficial/6675,

o la nacionalista Meloni, amant de les llibertats:

https://t.me/resurgente2020/47096,

o la puteta de Schwab:

https://t.me/RosselloCM/74826,

amb un altre dels seus amos: https://t.me/RosselloCM/74858,

o el mamarratxo espanyol amb el genocida i lliberticida de l’ONU, el criminal contra la Humanitat, Antonio Guterres:

https://t.me/RosselloCM/74828.

o tots els delinqüents comuns que es reuneixen a la Sinagoga del Femer Europeu, la cova d’Alí Babà:

https://t.me/RosselloCM/74809,

algú considerarà injusta l’execució d’aquests criminals i paràsits que roben els béns de la gent mentre la condueixen a la misèria? MATAR POLÍTICS, AVUI, ÉS UN DEURE ÈTIC I SOCIAL. I repto a qualsevol deficient mental que defensi el contrari a contradir-me.

La gent tampoc no s’adona de l’enginyeria social que fan servir els jueus per al control i submissió de la raça blanca?

https://t.me/voluntasoficial/6650.

I què dir de la destrucció de l’art, la joia de la nostra civilització:

https://t.me/voluntasoficial/6686,

la puta idiota dels Rothschild, sempre al peu del canó. I ara, vegem qui i què és l’autora d’aquest excrement que els jueus i la puta dels Rothschild consideren art:

https://t.me/voluntasoficial/6688,

i la puteta retardada dels Rothschild amb un altre dels amos:

https://t.me/No_plandemia/5662.

I ja que estem amb sionistes, escoltem les empàtiques paraules de Linda Gordon, en una nova exhibició de la bondat sense fronteres dels jueus:

https://t.me/voluntasoficial/6699.

BONA GENT, I TANT QUE SÍ !


I per concloure, uns missatges per a la reflexió. Primer aquest tuit que expressa el que hauria de ser el parer comú de tot Occident:

https://t.me/voluntasoficial/6710,

i el Bisbe Richard Williamson:

https://t.me/voluntasoficial/6680,

i de regal, una il·lustració quant a la IMMENSA MENTIDA DE L’HOLOCAUST, la càrrega de consciència que els falsos jueus han inserit en la mentalitat alemanya. Pobres dels jueus, si un dia els alemanys saben la veritat. Pobres dels jueus! I com s’ho hauran guanyat!

https://t.me/voluntasoficial/6685.


LA GUERRA CONTINUA.

ELLS O NOSALTRES,

NO HO OBLIDEU,

NO HI HA TERME MIG.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada