divendres, 19 de maig del 2023

LA PROTÈRVIA CRIMINAL


Estem arribant a uns extrems de degeneració i de tolerància amb els deficients mentals, amb els psicòpates professionals i altra escòria social, que convé que ens comencem a plantejar molt seriosament de fer-los front activament, abans que la colla de criminals (tots els polítics dels prostíbuls nacionals i locals, dels urinaris públics i de les bandes de delinqüents dissimulades amb el nom de ‘partit’, tots els jutges i fiscals, tots els científics del règim, etcètera, llevat de comptades i més honroses excepcions) acabin de destruir la civilització occidental, sense dubte, la més desenvolupada i rica, profunda i social, de totes les civilitzacions conegudes. Avui veurem tot un seguit de criminals, que en un estat de dret, en un país democràtic i en un règim de mínima justícia, faria anys que criarien malves per raons purament ètiques i de funcionament social, ja que amb minusvàlids mentals, tarats mancats d’empatia, sicaris esclaus i egoistes, a més de traïdors, i depravats perillosos per al manteniment de la pau social, una societat està sentenciada a la dissolució, a convertir-se en el somni humit de l’escòria sionista: la presó planetària i perpètua d’animals sense ànima al servei de psicòpates sense límits.

Comencem amb la idiòcia criminal del canvi climàtic, que està provocant la destrucció dels sistemes econòmics nacionals i locals per a convertir el ramat de la humanitat en un munt de miserables esclaus dels lladres i assassins jueus... I sí, no us amoïneu que aportaré proves de la magnitud criminal d’aquesta raça espúria i bastarda, falsa i monstruosa fins a dir prou, malgrat l’estúpida commiseració blanca envers les mentides inventades per aquests creadors de ficció i estafes, els PARÀSITS DE TOTES LES SOCIETATS. Allà on hi ha jueus, les societats es consumeixen i empobreixen, mentre que els estafadors i criminals s’enriqueixen i les sotmeten. Només heu de fer un repàs a la història i ho comprovareu. On hi ha jueus, no hi ha desenvolupament, progrés ni futur. L’enganyifa del canvi climàtic:

https://t.me/No_plandemia/5686.

L’organització més criminal i sanguinària actual és l’Organització de Matances Sionistes (OMS), braç armat de l’ONU - la Gran Sinagoga -, responsable de milions de morts arreu del món amb una de les típiques mentides de l’escòria jueva, els terrors prefabricats. Vegeu aquestes interessants dades sobre aquesta organització, els membres de la qual haurien de ser TOTS SENSE EXCEPCIÓ ajusticiats amb una aplicació mínima i favorable de la llei, ja que el genocidi és un crim de lesa Humanitat i el goril·la exterminador que va adoptar el psicòpata jueu i eugenista Kill Gates, és responsable de MILIONS D’ASSASSINATS, primer mitjançant els protocols demostrats com a assassins, i després amb les pressions per a inocular tothom amb els verins jueus, com ho veurem més avall. Però abans, vegem quina mena d’organització assassina i criminal és l’OMS:

https://t.me/counterpropaganda20/10091

https://t.me/No_plandemia/5684

https://t.me/No_plandemia/5684?comment=120277

https://t.me/NANOMNOTICIAS/13357.

I aquests criminals imposen pràctiques contràries a qualsevol dret humà, i no els passa res. POTSER HAUREM DE FER LA JUSTÍCIA QUE L’ESCÒRIA AMB TOGA HA CORROMPUT FINS A UNS NIVELLS INSÒLITS A LA HISTÒRIA. Els excrements amb toga, que per no fer res i ser col·laboradors necessaris de la barbaritat que patim, a més a més, volen cobrar més, ells, que són els responsables màxims de la destrucció d’Occident, i per tant REUS DE CRIMS DE LESA HUMANITAT.

Mentrestant, el psicòpata tarat i obsessionat amb l’assassinat de masses, Kill Gates, un animal que fa molts anys que hauria d’haver estat sacrificat, continua amb les seves psicopaties irracionals, convencent els imbècils, els idiotes i els mesells, mitjançant la compra de voluntats, a la qual els desgraciats, els lil·liputencs mentals i els negats per a l’ètica, accedeixen, per pur cinisme, per pura idiòcia i per sinistra afecció al sadisme:

https://t.me/resurgente2020/47129?single

QUAN MATAREM AQUEST LLADRE I TARAT ?

Gràcies als sionistes i a la indignitat dels goyim esclaus, estem arribant on estem arribant, que sabem qui són els criminals més grans del país, els més inútils i perniciosos per al país i els més mancats d’escrúpols, empatia i sentiments, i tot i així permetem que aquestes escombraries socials conservin la vida, un fet que d’acord amb la magnitud dels crims perpetrats, és una infàmia contra els mínims principis de l’ètica. Matar tarats és avui un imperatiu social, si volem salvar l’espècie. Vegem els exemples, amb uns quants elements que haurien de ser ajusticiats per a alliberar les nacions on actua el domini mafiós i la tirania dels imbècils:

https://t.me/RosselloCM/75010

https://t.me/No_plandemia/5685,

aquesta és la democràcia dels subnormals. Inhabilitació perpètua per al partit i tots els responsables del partit, a part de la pèrdua de dret a vot per sempre de tots els indigents mentals que han accedit a corrompre el sistema. Però això no passarà, que els jueus ho tenen tot molt ben apamat, i als jutges ja sabeu que els va molt això de legalitzar la pedofília.

Aquí teniu l’evidència d’alta traïció de TOTA LA CLASSE POLÍTICA CONTRA ELS SEUS CIUTADANS, la qual només pot pagar-se (com ho diu al final el periodista) amb L’EXECUCIÓ MASSIVA DE L’ESCÒRIA:

https://t.me/RosselloCM/75012.

Aquí les proves més que suficients perquè els criminals mai més no tinguin espai a la societat. El nivell de depravació, de degeneració, de baixesa moral, d’iniquitat, de perversió i injustícia, reclama l’acció directa del poble:

https://t.me/resurgente2020/47139

https://t.me/resurgente2020/47140.

Aquesta és la corrupció social que han assolit els jueus comprant la voluntat dels incapaços i dels deficients mentals. Aquí un exemple paradigmàtic de tarada integral; més idiota no es pot ser ni amb entrenament les 24 hores del dia... i què dir de la colla de paraplègics cerebrals que escolten insensateses de l’alçada d’un campanar i, a més a més, les aplaudeixen! Compreneu que amb això no hi ha possible societat viable?

https://t.me/RosselloCM/75028,

per què no torna al prostíbul jueu, d’on no hauria d’haver sortit?

Com aquest idiota de manual:

https://t.me/RosselloCM/75016.

I aquí teniu un idiota escoltant un subnormal:

https://t.me/laquintacolumna/31763.

I ja que parlem de miserables carn de patíbul, aquesta pesta holandesa:

https://t.me/RosselloCM/75043.

Pregunta: Qui té més dret: un gos castrat dels jueus d’arruïnar els agricultors i ramaders, o els ramaders i agricultors de matar la ruïna que els porta el gos castrat dels jueus, un paràsit, a més a més, d’un inútil absolut i traïdor?

Abans d’entrar de ple en el MAL DEL MÓN, vegem aquests dos talls, un escrit de Rafa Budo sobre la política destructiva de l’habitatge feta per la mamarratxo de més amunt i la resta del cor de les putes del gos de Soros, i tot seguit, un reguitzell de proves que Alvise Pérez ens presenta amb relació a tota la púrria criminal que els jueus han convertit en sicaris del sionisme internacional per a la destrucció de totes les nacions. Val a dir, que se me’n fot que l’Alvise Pérez sigui un feixista; com he escrit moltes vegades, cal unir-se amb tot allò que comprengui que l’enemic són els sionistes i els gossos i les putes que els serveixen. Recordeu que som nosaltres o ells:

https://t.me/elinvestigador_org/13975

https://t.me/resurgente2020/47141.

CAL ACABAR AMB TANTA ESCÒRIA.

O tots acabarem, d’una manera o altra, així:

https://t.me/Realidades_Paralelas/6162


ELS ENEMICS DE LA HUMANITAT

Comencem doncs l’apartat dedicat als criminals i assassins per excel·lència. El nombre de monstres que apareixeran més avall és esgarrifós, i l’única manera de resoldre el problema que suposen aquests criminals inveterats, és que deixin de ser un problema avui i per sempre. No sé si se m’acaba d’entendre.

El preàmbul el vull fer amb aquesta curiosa notícia, que no deixa de ser ben interessant, i molt més, si és que és veritat:

https://t.me/RosselloCM/75015.

Coincideix amb el meu parer des del començament. Tant de bo que sigui així! L’odi - l’essència sionista - contra Vladímir Putin, i que el seu enemic sigui una prostituta jueva, sembla parlar-nos a favor d’aquest parer. Dit això, entrem ja en l’exhibició dels grans criminals de la història de la humanitat, agermanats tots ells, per la pertinença a la raça elegida per Satanàs.

Els verins jueus de l’assassí de masses jueu Albert Bourla:

https://t.me/RosselloCM/75013.

Els assassins jueus i els sicaris goyim idiotes es reuneixen a Portugal, com ho han fet sempre les famílies criminals de les màfies per tal d'acordar els pròxims passos delictius:

https://t.me/resurgente2020/47131.

Per a portar a terme els seus plans d’extermini, robatori i liquidació de la llibertat i la dignitat de les persones, els jueus compten amb la púrria cagaguanera, el femer per antonomàsia on tota la immundícia és jueva:

https://t.me/resurgente2020/47132.

ELLS SÓN L’ENEMIC !!!

Ara, els rostres de quatre dels principals criminals, les cares visibles de tota aquesta raça d’assassins, i vull destacar el comentari del responsable del blog:

https://t.me/resurgente2020/47133,

«NO S’ACABARÀ MAI FINS QUE LA HUMANITAT NO ACABI AMB ELLS I ELS EXPROPIÏ LES INFINITES I IL·LEGÍTIMES RIQUESES...»

Tres criminals més contra la Humanitat: una assassina dels Rothschild, un mamarratxo sense comparació (llevat del pallasso espanyol) i la criminal més efectiva a les ordres dels sionistes:

https://t.me/resurgente2020/47134.


NO ENS CONFONGUEM,

NO SÓN ÉSSERS HUMANS,

SÓN BÈSTIES SANGUINÀRIES,

SÓN MONSTRES SENSE PIETAT,

SÓN PSICÒPATES SÀDICS,

SÓN LA PURA DEGENERACIÓ,

SÓN SANG DEL DIABLE,

SÓN EL MAL,

CAP PIETAT NI CAP MAGNANIMITAT.


https://t.me/elinvestigador_org/13990.


ELS ASSASSINS SEGUEIXEN L’EXTERMINI

I LA DESTRUCCIÓ.

ELS HO PERMETREM O, FINALMENT,

FAREM JUSTÍCIA ?



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada