dijous, 4 de maig del 2023

TENEN PROBLEMES


Sí, els nostres amics, els bons, els filantrops, tenen problemes. De fet, se’ls comencen a amuntegar. És el que passa quan vols anar massa de pressa. Ells han volgut canviar-ho tot abans que la gent s’adoni que els han estat enganyant, oprimint i saquejant, des d’aleshores que el sionisme va començar aquesta guerra unilateral i no declarada per a la destrucció de l’home blanc i Occident. Tanmateix, no crec que ho puguin robar tot i esclavitzar la gent aviat i sense trobar resistència; una resistència que, només per qüestió numèrica, els destrossarà. És cert que la gent enganyada es resisteix a reconèixer que ha estat enganyada, però també és veritat que quan la gent ‘sap’, ‘veu’, ‘comprova sense dubtes’, que ha estat enganyada i amb pèrfides intencions, aleshores, la gent reclama venjança. I la gent, quan sigui conscient i la massa crítica necessària, voldrà venjança, com és lògic, humà i ètic. I sí, teniu raó, certament, la venjança no és lògica, humana ni ètica, en una societat que pretén de basar-se en la confiança i el progrés comú, però, el cas que parlem és molt diferent, perquè la venjança serà contra els qui volen fer absolutament impossible una societat i convertir-la en una ramaderia humana, ramats d’esclaus sotmesos a la voluntat del granger jueu. Dit això, vegem els problemes que tenen els nostres bons filantrops, els nostres amics.

Simon Elmer fa una bona reflexió quant a l’exocervell (com n’hi dic jo), o sigui, els mòbils, que són l’arma de control més subtil i perversa inventada, ja que és el mateix esclau qui la considera essencial per a la vida ‘en llibertat’:

https://t.me/counterpropaganda20/9961.

Fernando del Pino Calvo-Sotelo en un esplèndid escrit quant al canvi climàtic i la sequera:

https://t.me/elinvestigador_org/13905,

i la realitat de l’estafa sionista, en boca del director tècnic de CNN:

https://t.me/RosselloCM/74482,

és a dir, EL CANVI CLIMÀTIC ÉS UNA ALTRA IMMENSA MENTIDA SIONISTA.

Com ho fou la IMMENSA MENTIDA de la plandèmia:

https://t.me/resurgente2020/46792,

què serà, un holocaust meticulosament planejat i executat, o el primer virus cardíac de la història?

Passem pàgina, i centrem-nos ara a Soroslàndia i en els sicaris criminals del govern i de la política, tots a les ordres del sionisme internacional, com ho comprovareu tot seguit:

https://t.me/RosselloCM/74484,

això és, senzillament, alta traïció.

https://t.me/RosselloCM/74488

https://t.me/RosselloCM/74515

això és misèria i esclavatge.

https://t.me/RosselloCM/74516

això són quatre putes inútils i idiotes de l’harem sionista robant a cabassos, amb tota la insolència i la protèrvia del món.

https://t.me/RosselloCM/74501

això és l’excrementam de les ciutats de la immundícia, sempre amatents per a socórrer gossos castrats, com si fossin veterinaris, i putes inútils i idiotes, com si fossin veterinaris i cavallers medievals del deshonor.

https://t.me/RosselloCM/74491

això és el resultat que els jueus hagin posat un espècimen, aparentment humà, però que està mancat de cervell, al capdavant d’una comunitat sionista.

No dubteu que la gent ja n’està fins ben al capdamunt de tota aquesta colla de criminals idiotes, de traïdors i de genocides, una espècie que no és humana i que per tant no pot, ni ha de ser, tractada com a humana, perquè allà on no hi ha principis d’ètica, no hi pot haver un ésser humà, i els gossos castrats, són gossos, castrats, però gossos; i les putes inútils i idiotes són deficients mentals amb deliris de grandor i una intel·ligència que brilla per la seva absència, com enlluerna la manca d’empatia, la iniquitat i l’abjecció de totes aquestes bagasses de Soros. I, sabeu, al final, les coses poden canviar, i espero que canviïn. Si no em creieu, vegeu aquest exemple, que és de Mèxic, sí, on els homes encara tenen una cosa que els penja entre les cames. Aquest és el camí que cal prendre:

https://t.me/RosselloCM/74479,

i no, no sigueu ingenus! No incito a la violència, animo a la justícia i a donar als delinqüents el tracte que es mereixen. O us penseu que aquests criminals que no serveixen absolutament per a res més que per a ser els esclaus predilectes dels circumcisos abandonaran la fidelitat als seus amos i pinxos? Ells saben que com més mal fan, més bé els tracta l’amo. I la prova la teniu a França, amb la puta dels Rothschild enfrontat al poble francès, i sempre amatent de servir la voluntat criminal del sionista i amo de França:

https://t.me/Realidades_Paralelas/6083,

el peu dels vídeos ens diu que en breu pot estat decretat l’estat d’excepció. Ho dubto molt, perquè seria l’acte amb el qual el criminal genocida i traïdor Macron demostraria que és l’enemic de França, i malgrat que els gossos psicòpates i els LGTBIJKQ+ de caqui serveixin els circumcisos, no crec que el poble francès acceptés la tirania NOM sense oposar-s’hi. I si s’hi oposen, no creieu que pot ser la flama que encengui l’incendi a Europa?

ELS POLÍTICS SÓN TRAÏDORS,

GENOCIDES, LLADRES I CRIMINALS.

SÓN TIRANS IDIOTES

A LES ORDRES DELS SIONISTES,

RES MÉS QUE GOSSOS CASTRATS

I PROSTITUTES INÚTILS I IDIOTES

DELS MOLTS PROSTÍBULS JUEUS.

SÓN L’ENEMIC DEL POBLE,

NO TINDRÀ DRET EL POBLE A DEFENSAR-SE ?

NI A EXECUTAR LA MÉS EQUÀNIME

DE LES JUSTÍCIES ?

I com hem parlat dels bons, dels filantrops, dels nostres amics, dels amos de les caneres i de les bagasseries barates, no podem concloure l’episodi d’avui sense aportar proves de la Humanitat, de ‘la seriositat cultural’ (només s’esforcen a educar-nos i instruir-nos!) i de l’amor a la vida, que són innates a tots els monstres de l’Infern que coneixem com a la raça elegida de les Potestats del Mal:

https://t.me/RosselloCM/74494

https://t.me/RosselloCM/74499 i https://t.me/RosselloCM/74500

https://t.me/RosselloCM/74502.


PELS FRUITS ELS CONEIXEREU...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada