dimecres, 17 de maig del 2023

LES OBRES DELS AMICS

 

Poc cal afegir a tot el que ha estat dit en aquest blog, en aquest racó on l’humanisme fa front al món perdut que ens envolta. Només els cecs i els qui no hi volen veure poden mantenir la confiança en la putrefacció governamental i estatal que empesta la nostra societat fins a uns límits mai no pensats. I sí, amics meus, aquesta és l’obra dels amics, dels bons, dels filantrops, dels qui es desvetllen a la nit pensant que un nen es mor de gana i ja no tornen a agafar el son, els pobres! Estan fets per al patiment, segons que sembla... i tan bons que són! Vegem les seves obres, que sempre són la garantia de qualitat dels ‘artistes’:

La més significativa obra ha estat i és l’holocaust, una debilitat dels nostres amics:

https://t.me/elinvestigador_org/13964 i https://t.me/elinvestigador_org/13965.

https://t.me/RosselloCM/74960

https://t.me/laquintacolumna/31730.

La putrefacció del sistema, de dalt a baix, també ha estat obra dels gossos castrats que els nostres amics trien per a fer-nos la vida millor i més agradable, com comprovem a occident cada dia, que cada dia que passa som més feliços i lliures. Aquí teniu la impunitat per als animals criminals que seleccionen els jueus entre la púrria i la gentalla de la més baixa estofa que poden trobar perquè gestionin la felicitat i la llibertat dels seus representats:

https://t.me/RosselloCM/74931.

Si algú entre els lectors pot donar-me el nom d’un polític que no sigui un criminal, un delinqüent o un pocavergonya, si us plau, que me’l faci arribar, així podré afegir excepcions a l’eslògan fonamental: EL POLÍTIC ÉS UN CRIMINAL AMB LLICÈNCIA SIONISTA PER A DELINQUIR, perquè després els excrements amb toga, ja s’encarregaran d’exculpar els culpables i així fer feliços els amos que serveixen i que són els nostres amics, els bons, els filantrops.

Ja sabeu que a més dels gossos castrats, uns animalons sense escrúpols, amb pell de vanitat, estultícia congènita i tants aires de superioritat com discapacitat empàtica i racional, hi ha les prostitutes inútils i idiotes de l’harem jueu, les que a Soroslàndia podem anomenar ‘les diablesses de Soros’, una colla de tarades mentals, degenerades integrals i amb indigència cognitiva total, però farcides d’orgull, d’incompetència, d’insolència i de la gosadia que només aporta la summa ignorància, perquè més idiotes no ho poden ser, ni entrenant-se nit i dia.

Què dir?

https://t.me/resurgente2020/47101?single,

si ho diuen tot elles mateixes.

I d’aquest avortament viu?, que així que obre la boca es mor un àngel i es caga un colom: la tarada de la Rebolledo, la Jacinta:

https://t.me/RosselloCM/74950,

ja sabeu on té el cervell la cosa? Bé, cervell cervell, tampoc no és, és una mena tumor, maligne, sense dubte, que se li ha menjat la substància grisa a la pobra bestiola. I és clar, com aquestes tarades són l’exemple a seguir, la idiòcia arreplega prosèlits arreu. Escolteu bé què pot arribar a dir una persona amb deficiències cognitives i ètiques tan profundes que per això és capaç de dir el que diu sense immutar-se ni plantejar-se la gravetat de les seves paraules, ja que pensar, això, és una discapacitat absoluta, en tota la colla de paraplègiques que antecedeixen la presentació d’aquesta ‘actriu’, com per a l’actriu:

https://t.me/RosselloCM/74917.

Nivell, nivell. Una exhibició de la superioritat intel·lectual femenina. I què dir de l’ètica? Ja us he dit moltes vegades: els jueus saben molt bé on han de trobar els goyim discapacitats, els degenerats, els retardats, els pèrfids, els ambiciosos, els incapaços, els més idiotes entre els idiotes. Amb això emplenen els prostíbuls de cada nació i els urinaris públics, per tal de convertir cada nació en un absolut femer dirigit pels idiotes més profunds de cada contrada. Qui destruiria les seves arrels i la seva essència, sinó un subnormal? Doncs, allà on hi ha un detritus amb forma humana, els jueus fan cua per tal de contractar-lo perquè faci el bé que els filantrops tenen pensat per a fer-nos feliços i lliures, demòcrates i inclusius; que pensen en tot, ells, pobres!

I concloc avui, amb el cartell d’un circ on s’anuncia l’espectacle únic i sorprenent del ximpanzé de Davos, un ximpanzé homosexual, amb deficiències cognitives greus i irreversibles, i jueu, una meravella de la naturalesa que els bons, els filantrops, els nostres amics han nomenat ‘El filòsof’, perquè amb aquest títol instrueixi els goyim en tot allò que no sabem i que l’homínid que escriu llibres sap, perquè és molt llest perquè és jueu i homosexual, que ja sabeu de la superioritat intel·lectual dels elegits i dels veïns de la vorera del davant. Ajunteu-ho tot i us surt ‘el ximpanzé calb’ que no diu més idiòcies perquè el seu anglès és d’anar per casa:

https://t.me/resurgente2020/47117,

li posen ‘prof.’ davant, que vesteix molt i el presenten com a autor de Best Sellers, i ja tens el paper de regal ideal per a convèncer els imbècils, que acudiran a l’acte com els coloms al pinso a la plaça Catalunya, satisfets de compartir unes hores amb l’eminència circense del sionisme internacional, el ximpanzé sense igual del Circ de Davos.


Poc cal afegir a tot el que ha estat dit en aquest blog...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada