dimecres, 24 de maig del 2023

COSES DIVERSES


Obrim l’espectacle d’avui amb una bona notícia: el doctor Sucharit Bhakdi ha estat absolt de la imputació per incitació a l’odi.

https://t.me/resurgente2020/47212

https://t.me/RosselloCM/75192.

Malgrat que els excrements amb toga l’hagin absolt – imagineu-vos que el condemnen per dir la veritat dels enverinaments i el genocidi! -, no els excusa, perquè la persecució del delicte és l’obligació de l’estament judicial, i mentre encausen un doctor per dir la veritat, no fan pas res per a detenir la COLLA DE CRIMINALS que han participat en el genocidi, la qual cosa descriu perfectament la classe de púrria que infesta els estaments judicials. I per a prova del que dic:

https://t.me/resurgente2020/47271,

amb això no n’hi ha prou per a deduir l’execució pràctica i voluntària d’un extermini i enverinament massiu de la població? I on són els jutges? Si tinguessin dignitat, no haurien de demanar augment de sou per a seguir delinquint, haurien de declarar-se en vaga fins que els criminals no siguin lliurats a la Justícia. Però no ho faran, i mentrestant permeten això:

https://t.me/resurgente2020/47221,

https://t.me/resurgente2020/47224,

això no ho investigaran, com no investiguen les morts de tants de metges i científics que han denunciat el genocidi, mentre que els genocides Drosten, Tedros i Fauci, per citar només tres caps del Mal, continuen vivint tranquils i esperant l’oportunitat per a tornar a posar en marxa la màquina de l’extermini. Per això, la Justícia és còmplice dels crims més bàrbars comesos a Occident en tota la seva història.

Què són i qui són els criminals és molt fàcil de veure i comprovar. Aquí us presento el genocida més gran del segle XX, que supera a Mao, Lenin, Stalin, Hitler i tots els dictadors que vulgueu afegir-hi junts. El seu nom és John D. Rockefeller, el psicòpata assassí més gran del segle XX:

https://t.me/counterpropaganda20/10142

Potser així comprendreu millor l’associació d’aquestes dues organitzacions criminals dedicades a l’extermini massiu de l’espècie humana:

https://t.me/counterpropaganda20/10143 i https://t.me/counterpropaganda20/10144,

però això, els jutges no ho volen veure, i amb aquesta actitud cometen el pitjor dels crims que és pensable en un jutge: la prevaricació i l’encobriment i la complicitat en aberracions criminals contra la Humanitat.

Deixem les escòries, i alegrem-nos de poder sentir les veritats que ens diuen aquestes dues grans dones: la magnífica Christine Anderson, que no ho pot dir més clar:

https://t.me/elinvestigador_org/14007,

i Catherine Austin Fitts, que tampoc no ens ho pot explicar d’una manera més clara i evident:

https://t.me/elinvestigador_org/14009.

Aquesta és l’última veritat, el fi de tots els mitjans criminals que el sionisme està posant en marxa per a derrotar els goyim i apropiar-se dels seus béns i de les seves vides: L’esclavatge al sionisme:

https://t.me/elinvestigador_org/14011 i https://t.me/elinvestigador_org/14012.

Els lladres banquers i especuladors, els paràsits socials i nacionals, la gangrena de qualsevol país, els jueus, els sinistres sionistes, ens roben des de sempre i ens emmenen a matar-nos els uns als altres per les qüestions rituals que els són tan afectes als servidors del Diable, i ara, es pensen que ja és l’hora d’esclavitzar-nos eternament. De nosaltres dependrà matar-los abans que ens sotmetin. I no ens enganyem, no n’hi ha una altra, perquè així són les guerres.

Però per a fer-ho, per a robar-ho tot, han de dissimular amb els goyim més idiotes, ja siguin gossos castrats farcits de vanitat imbècil i les putes inútils que contracten per al seu harem de bagasses sense empatia, coneixements, ni capacitats de cap tipus, més que la pocavergonya, la insolència, la gosadia de la ignorància i l’orgull dels més depravats dels miserables. I aquestes males i pernicioses bèsties es reuneixen en els ramats que popularment coneixem com a partits polítics, o sigui, les organitzacions criminals dedicades al robatori sistemàtic i a l’empobriment de la gent per a major glòria dels amos de la raça elegida, com ho vèiem l’altre dia en la reunió del gos de Soros i el psicòpata-filòsof, el simi jueu de Harari. Però vegem la ‘rectitud’ i el ‘respecte’ a la llibertat i a les lleis dels criminals de la banda de delinqüents i criminals PSOE i la ‘rival’ i col·laboradora PP, els mateixos gossos castrats dels jueus, però amb diferents collars:

https://t.me/resurgente2020/47230 i https://t.me/resurgente2020/47231.

En una societat democràtica que es respecti, no hi ha lloc social, ni reservat, per als criminals que atempten contra els principis fonamentals. Han de ser exclosos a perpetuïtat de vida social i col·lectiva per estafadors, mafiosos i corruptors del sistema. Tanmateix, on són els jutges que els polítics han fet jutges? Comenceu a entendre la complexitat de la putrefacció d’aquest sistema infectat fins al moll d’immundícies?

Si Stalin, com a bon jueu, preparà l’aniquilació dels agricultors i una matança que satisfés els seus amos superiors: https://t.me/RosselloCM/75214, pregunteu-vos per què Jewllywood no ha fet mai cap pel·lícula denunciant les barbaritats dels crims ni de Stalin ni de Mao, i us haureu de respondre: Perquè estaven al servei dels mateixos amos que Jewllywood, els finançadors d’ambdues sagnants revolucions que destruïren l’essència cultural i ancestral d’ambdues nacions. Potser ara comprendreu per què els actuals sicaris dels sionistes estan fent el mateix que Stalin i Mao a tot Occident, només que una mica més a poc a poc:

https://t.me/RosselloCM/75191,

creieu que aquest delicte d’Alta Traïció manifest al BOE serà perseguit pels jutges? No, pobres excrements, ells puden i ja està, demanen més sou per a continuar prevaricant, i ja està, ells són així, els éssers humans més allunyats del concepte i la idea de Justícia, que ells, els pobres, entenen com a anar amb les calces als turmells i protegir els grans criminals del país (com els és ensenyat a les bagasseries jesuïtes), mentre castiguen els insolents i pobres que s’oposen a ser dominats, o fan la guitza en els negocis criminals dels seus socis polítics, tots, sicaris del sionisme internacional, la Soroslàndia que desgoverna i destrueix Espanya i tots els seus pobles.

I conclourem amb l’exhibició d’un miserable sense excuses:

https://t.me/RosselloCM/75238,

Com pot saber de l’emergència ‘futura’ d’una pandèmia mortal si no és que està provocada i ell la coneix? Això, senzillament, és terrorisme, i quan arribi la implantació de la mentida que ens augura: genocidi. Aquests són els miserables que fabriquen a les fàbriques de fer idiotes que són les bagasseries jesuïtes, d’on surten: idiotes o criminals; jo crec que a parts iguals.

I una reflexió que arriba massa tard, fruit del desconeixement i de la ignorància comuna a les bagasseries jesuïtes, on s’ensenyen més mentides i l’elogi a la ignorància i la pocavergonya, que dignitat, ètica i coneixement, que per això supuren com pus els ‘experts’ com el mamarratxo de més amunt. La reflexió arriba massa tard, però almenys, arriba:

https://t.me/resurgente2020/47229,

penseu en la responsabilitat criminal de tots els imbècils que s’han dedicat a l’ensenyament des de l’autoritat política en els darrers trenta o quaranta anys! Els seus crims no es paguen ni amb unes quantes vides, perquè han significat un retrocés en el veritable progrés humà, que podem quantificar en segles. Al capdavall, no estem tornant a l’edat mitjana?

SER DIGNE

SEMPRE SERÀ MÉS

QUE SER IDIOTA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada