dimarts, 23 de maig del 2023

OMS I ‘NEW AGE’

 

OMS

No hi ha res a afegir a tot el que ha estat escrit en aquest blog amb referència a l’Organització de Matances Sionistes, finançada pel psicòpata eugenista Kill Gates i dirigida per un terrorista i genocida goril·la que fou comprat pel psicòpata i el seu home per tal que dirigís la sinistra maquinària sionista d’extermini a l’ombra de la Gran Sinagoga, l’ONU. Recordem què ens deia Nines Maestro en un enllaç que vaig posar fa uns dies: https://t.me/No_plandemia/5718?comment=121475, un vídeo molt recomanable i on ens diu explícitament que l’OMS tractarà de repetir el crim amb una altra pandèmia, que aquests són els plans de l’agenda assassina de l’ONU. I també vaig enllaçar la magnífica intervenció de Mislav Kolakusic al Femer Europeu de la Sinagoga del BIS on comparava l’OMS amb els càrtels colombians i els acusava de ser els responsables de TOTES LES MORTS relacionades amb la Covid i els verins jueus: https://t.me/elinvestigador_org/14000.

Doncs bé, el goril·la assassí que dirigeix la fàbrica ideològica i política per a les matances sionistes, seguint les ordres de l’amo jueu Kill Gates, el psicòpata per antonomàsia, malgrat la multitud de tarats que ens aporten els jueus, ja ha tornat a fer de Nostradamus. La impunitat d’aquesta organització criminal és una vergonya mundial. EL GENOCIDI ÉS UN CRIM CONTRA LA HUMANITAT I L’OMS I L’ONU amb l’AGENDA 2030 SIONISTA, propagada pel Femer de Davos amb el Rothschild Klaus Schwab al capdavant i la mona homosexual i amb greus disfuncions cognitives dita Xita, ai!, perdó, Harari, proclamen les seves intencions sense que cap gos castrat ni cap puta inútil i idiota s’hi oposi. És clar que per a oposar-se a alguna cosa cal pensar-la primer, i això és una impossibilitat per a tots els titelles dels sionistes, que mengen i poden ser vanitosos perquè els amos els ho toleren i els ho toleraran mentre siguin esclaus sense consciència ni empatia, perquè si deixen de ser-ho o es posen a pensar, la vida d’aquests miserables davallarà per sempre, i els gossets castrats i les putetes inútils i idiotes això no volen que passi, i per continuar essent les esclaves favorites dels amos, faran el que hagin de fer contra qui ho hagin de fer, perquè ells són perquè els jueus són feliços amb els seus crims, i així continuaran fins que no acabem amb ells, amb els sionistes i l’escòria dels sicaris inútils i idiotes que han destruït la civilització europea. Doncs, l’Organització de Matances ja tracta d’imposar el terror (l’anunci és senzillament TERRORISME) com ho van intentar amb els invents de les variants de la immensa mentida i a les quals van renunciar quan van veure que la gent no se’ls creia i començava a sospitar que en realitat l’OMS el que pretén és assassinar amb els tòxics que fabriquen els jueus que mantenen a la colla de criminals de l’Organització mafiosa. Però, vegeu el goril·la tan paraplègic com sanguinari i l’anunci dels terroristes:

https://t.me/No_plandemia/5718.

Saben que massa gent ja els ha detectat, ho saben, i saben que si la majoria s’adona de quina mena de monstres són, tenen els dies comptats, i com va dir la mona Xita, ai!, perdó, el Harari, els jueus ja pensen en l’extermini de l’espècie, perquè són els bons, de sempre, des de sempre i per sempre:

https://t.me/RosselloCM/75149.

Però ja hi ha massa gent que els assenyala i els acusa. Us enllaço aquest vídeo, no pel seu interès quant a vídeo, sinó pel fet de la notícia: «No hi ha emergència climàtica»:

https://t.me/counterpropaganda20/10128,

certament si els fallen les mentides de la immensa idiòcia vírica i la immensa estafa del canvi climàtic, no podran acabar de destruir les economies de la gent i robar-los-ho tot, i potser per això la mona Xita, ai!, perdó, el Harari, jueu, sí, i jueu, ves, per quines casualitats!, com els Rockefeller i els Rothschild... i que sempre estiguin darrere dels grans crims i les grans matances de la Humanitat, són casualitats que els persegueixen. I no com els nazis, que això sí que fou una cosa provocada i feta amb intenció; però els jueus, pobres, ells, que han patit tant! La mona Harari només ens adverteix que per al nostre bé, si no acceptem que els jueus ens redissenyin, ens mataran per filantropia, només per filantropia, com ho han fet des que el món és món.


NEW AGE

La segona part i final del dia d’avui té relació amb aquestes modes ‘espirituals’ que els sionistes promocionen i financen, com el guru Sadhguru, un mamarratxo de l’elit que amb bones paraules i la parsimònia budista, et mena al mal subreptíciament, com ho demostra el fet que el Rothschild Klaus Schwab el convidés al FEM (S) amb Greta, la Taradeta, ja que no són més que impostors que tracten de reconduir al ramat aquells bens que es despisten. Doncs, tots aquests ‘solucionadors de problemes’ són el mateix: impostors, als quals manté la fretura de respostes espirituals que els homes no saben trobar i es pensen que els ‘il·luminats’ els conduiran a la llum, quan, en realitat, els impostors l’única cosa que fan és desactivar els impulsos rebels i sotmetre l’ànima a la recerca de la veritat, per convertir-la en l’ànima que es creu lliure essent esclava de la realitat. Per això, enllaço a aquest escrit de Mark Passio, perquè almenys serveixi per a plantejar-se aquests deu punts fonamentals i falsos de la nova era ‘New Age’:

https://t.me/counterpropaganda20/10129

https://t.me/counterpropaganda20/10130

https://t.me/counterpropaganda20/10131

https://t.me/counterpropaganda20/10132


NO CREGUIS EN ELS FALSOS PROFETES.

MIRA LA REALITAT I ENFRONTA-T’HI.

CERTAMENT, TOT ÉS DINS TEU.

TANMATEIX, COMPTE AMB ELS ASSASSINS*!,

QUE T’HO VOLEN TREURE TOT

I

FER-TE FELIÇ.


* Sionistes, per definició.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada