dimecres, 31 de maig del 2023

EL MAL I ELS IDIOTES


Fa uns dies que els imbècils van acudir al lavabo a elegir l’idiota que els feia més gràcia per tal que els robi i, si arriba el cas, els injecti algun nou verí jueu, mentre va embastant la presó que els sionistes construeixen i conclouran amb les monedes digitals de la banda criminal Rothschild. Sorprèn el nombre d’imbècils; certament, sorprèn. Paradoxalment, una democràcia només pot funcionar en un país on el nivell intel·lectual estigui molt desenvolupat, en primer lloc, perquè una persona instruïda no pot ser enganyada pels idiotes, i en segon lloc, perquè una persona formada té criteri i serà responsable a l’hora d’introduir la papereta en el lavabo. Tanmateix, a Occident, fa molt de temps que els jesuïtes s’han encarregat de desgraciar el coneixement i d’inculcar en els pobres alumnes l’ensinistrament i el sotmetiment a la raça superior dels elegits, els pobres, pobrets!, tant que han patit! Però, res millor que comprovar el mal, per a saber de qui estem parlant:

Els bons

https://t.me/RosselloCM/75457.

El bo

https://t.me/RosselloCM/75437.

L’exèrcit dels bons

https://t.me/RosselloCM/75408.

Els accidents

https://t.me/No_plandemia/5776.

Ara que ja sabem qui són els bons i hem comprovat les magnífiques i enriquidores obres que són capaços, que fent cementiris no hi ha qui els guanyi, vegem els idiotes, la colla de retardats intel·lectuals, farcits d’egolatria i estupidesa, que es creuen que per servir el mal són millors. Sí, no els demaneu que pensin, que els explota el crani. Comencem amb les instruccions que cal tenir presents per a reconèixer un ictus:

https://t.me/No_plandemia/5768.

Tot seguit, uns quants idiotes amb títol ‘cum laude’:

https://t.me/RosselloCM/75439.

https://t.me/RosselloCM/75455.

https://t.me/RosselloCM/75466,

i aquests són uns exemples, i hi manquen el mamarratxo de la corona i traïdor al poble espanyol, com el criminal número u de la història d’Espanya i idiota nacional: Pedo Sánchez, més conegut com el gos de Soros. Però amb aquests exemples ens podem fer càrrec de què és un idiota ‘cum laude’, el tipus de goyim que els jueus fan servir per a poder realitzar les magnífiques heroïcitats que vèiem en el reportatge sobre la ‘revolució russa’ dels jueus.

Avui sabem que a més a més de l’OTAN, l’organització assassina més salvatge del segle XX, els jueus tenen la secció civil, o sigui, l’Organització de Matances Sionistes (OMS), que comanda el goril·la terrorista i criminal contra els drets humans que el psicòpata jueu de Gates va adoptar amb el seu marit, per tal que el simi redactés el que li dicten ells com a amos i servidors dels amos de veritat: el sionisme internacional. Observem què ens diuen de l’organització assassina de l’OMS, els càrrecs de la qual, fa anys que haurien d’haver estat executats per genocidi, però que com estan a les ordres dels jueus i fan el que han de fer: matar gent, doncs no els passa res i tots els gossos castrats i les putes inútils i idiotes de l’harem jueu que han posat a desgovernar i enfonsar les nacions occidentals, s’exciten com a bonobos només de pensar que lliuraran la llibertat dels seus ramats a la superioritat i magnanimitat dels sionistes perquè actuïn com actuaren a Rússia, per tal de portar la prosperitat i la felicitat arreu del món, perquè els jueus, pobres!, només pensen en això: a fer el bé tothom, que per això són els més rics, perquè treballen de nit i de dia per tal de fer de filantrops, i no, com diuen els antisemites repugnants, perquè no han fet altra cosa que robar i matar, perquè els desgraciats dels jueus no són bons per a cap altra cosa que no sigui la destrucció. No, no, ells han treballat i fan congressos, i cimeres i coses d’aquestes tan sanes i obertes i heterodoxes per tal que entre tots aconseguim fer feliços tothom, que és l’únic pensament que rau en el cervell de qualsevol jueu, pobrets! I tant que han patit!

Mislav Kolakusic

https://t.me/No_plandemia/5775?comment=123277

Pascal Najadi

https://t.me/RosselloCM/75366

Mar Mari Emmanuel

https://t.me/No_plandemia/5777

Mentrestant, el goril·la terrorista del psicòpata tarat

https://t.me/RosselloCM/75441,

El filantrop i psicòpata jueu amb les seves organitzacions benèfiques

https://t.me/RosselloCM/75380,

Gràcies a les quals els verins jueus han fet la feina que havien de fer:

https://t.me/No_plandemia/5763,

Com ho demostra aquesta gràfica, que al mateix temps, és la prova irrefutable del genocidi protagonitzat per l’Organització de Matances Sionistes (OMS), amb la col·laboració imprescindible de la Gran Sinagoga de l’ONU:

https://t.me/counterpropaganda20/10203.

Ja us dic jo que la liquidació de personal ha de ser insòlita a la història: una mortaldat de gairebé cinc cents milions de criminals, tanmateix, mai no hi haurà hagut un acte més digne, més ètic ni de més justícia en tota la història humana.


Recordeu que després de la immensa mentida de la grip mortal ve la immensa mentida del canvi climàtic, que en això de mentir ja sabeu que els jueus se les pinten soles, com ho demostra la fantàstica invenció de l’holocaust, una extrapolació anticipada d’allò que ells pretenien de fer amb els goyim, i que gràcies a tota la colla d’idiotes que els serveixen, han començat a executar. Però, vegem un altre geòleg comentant quant a la immensa mentida sionista del canvi climàtic:

https://t.me/No_plandemia/5774.

El doctor Mike Yeadon, finalment, i al qual cal reconèixer l’honestedat de la seva denúncia, ens adverteix d’allò que és l’OBJECTIU FINAL SIONISTA: LA VERITABLE SOLUCIÓ FINAL DE LA HISTÒRIA:

https://t.me/counterpropaganda20/10218.


LES ELITS ET VOLEN ESCLAU,

SENSE LLIBERTAT NI DIGNITAT,

SENSE INDEPENDÈNCIA NI FE,

SENSE CULTURA NI CIVILITZACIÓ,

UN PRESONER LOBOTOMITZAT,

UN RECLÚS CONTROLAT,

UNA BÈSTIA ATRAPADA.

I SÍ, AMICS MEUS,

TOTS EL DE L’ELIT

SÓN JUEUS,

CASUALITATS, SÍ,

NOMÉS FALTARIA!

ELLS QUE SÓN ELS BONS,

POBRETS!,

I TOT EL QUE HAN SOFERT!...

PERÒ, COMPTE:

NO HI HA PITJOR SERPENT

QUE UN SIONISTA,

NI PITJOR PSICÒPATA,

NI MÉS CRUEL SÀDIC,

NI MÉS INFÀMIA, NI IMMUNDÍCIA,

NI MÉS ABJECCIÓ NI MEGALOMANIA.

POBRETS!

O ELLS O NOSALTRES,

ELLS FA TRES ANYS QUE ENS MATEN

EN SILENCI.

SÓN COVARDS I SINISTRES,

SÓN LA PÚRRIA DE LA TERRA,

I NOMÉS SENSE ELLS

LA VIDA ÉS POSSIBLE.


QUI TINGUI ORELLES,

QUE ESCOLTI!


La manera d’acabar amb el mal i amb tots els idiotes:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4101333.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada