divendres, 26 de maig del 2023

LES IMMENSES MENTIDES


Els bons, com són uns estafadors i gaudeixen amb el dolor, la misèria i la mort dels goyim, s’inventen mentides per enganyar els més babaus i la majoria de l’opinió pública que creu el que diuen les fàbriques de fer mentides que són els mitjans de comunicació que controlen absolutament els jueus, com controlen tots els ocis que ofereixen als goyim per a convèncer-los de les mentides que inventen per a aconseguir d’una vegada i per totes construir la Gran Israel, la Presó Planetària.

Comencem amb la IMMENSA MENTIDA, confegida pel mètode d’acusar els altres del que fas tu, una de les màximes de la perversitat sionista, i que és l’origen que la desconfiança natural envers l’escòria jueva, s’hagi convertit per als babaus i per als sense opinió, en un símptoma de racisme, quan en realitat és la primera de les barreres de defensa contra la intoxicació sionista. La notícia ‘sorprenent’ és aquesta:

https://t.me/RosselloCM/75309.

I ara entrem en l’etapa dos de l’extermini de la civilització occidental que els jueus estan duent a la pràctica avui: LA IMMENSA MENTIDA DEL CANVI CLIMÀTIC:

https://t.me/counterpropaganda20/10150

https://t.me/RosselloCM/75253

I aquí l’assassina de masses i euròfoba Ursula von der Leyen fent el servei als amos de la Sinagoga del Femer Europeu:

https://t.me/elinvestigador_org/14022

i una important observació:

https://t.me/elinvestigador_org/14024,

la qual cosa ratifica que la immensa mentida del canvi climàtic, com la immensa mentida de la plandèmia, tenen per objectiu la destrucció de la raça blanca i la seva civilització. Recordem el gerontocidi de l’excuetes i assassí de masses, amb l’absoluta solidaritat en la matança del gos de Soros:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/13369,

i a Anglaterra:

https://t.me/elinvestigador_org/14025,

i l’Holocaust sionista a la ‘tan estimada’ Alemanya:

https://t.me/resurgente2020/47301,

i aquí teniu els assassins i traïdors sicaris dels sionistes a Alemanya, acceptant i atorgant la llibertat dels alemanys i la decisió sobre la seva vida a l’Organització de Matances Sionistes (OMS):

https://t.me/counterpropaganda20/10154.

Tot és massa clar. La guerra dels sionistes contra la Humanitat és una guerra a traïció perfectament estudiada i duta a terme, com ens ho explica molt bé Bob Moran en aquest article:

https://t.me/counterpropaganda20/10155.


I com l’Holocaust sionista no s’atura i sembla que ja preparen la gent per a conscienciar-la de la pròxima pandèmia que, com vaig dir, seria el resultat dels verins jueus que els sicaris dels sionistes han obligat a inocular-se a la població, vegem aquests vídeos del doctor Buttar, exterminat pels sionistes, potser perquè en les seves paraules, malgrat els dubtes, hi havia massa veritat. Veieu-los i penseu-hi, sobretot, si com ens amenacen, aviat veurem caure la gent com a mosques per una nova pandèmia.

https://t.me/elinvestigador_org/14016

https://t.me/resurgente2020/47299

https://t.me/No_plandemia/5747?comment=122327

https://t.me/No_plandemia/5747?comment=122328,

les seves paraules són aterridores. Des que va començar la matança de la humanitat executada pels jueus amb la col·laboració dels seus sicaris assassins als governs, a la justícia, a les bagasseries jesuïtes, als prostíbuls dels cagaguano, i a tants altres indrets!, que, de miserables, el món n’és ple!, això no s’ha aturat. Potser aquestes darreres intervencions del doctor Buttar ja no les podien tolerar perquè poden ser un advertiment del que vindrà? Potser per això ha estat assassinat pels sionistes?

L’HOLOCAUST NO S’HA ACABAT,

LA GENT HA MORT,

LA GENT ES MOR AVUI,

I LA GENT ES MORIRÀ DEMÀ

PELS TÒXICS LETALS DELS JUEUS

INJECTATS A COMISSIÓ I CONSCIÈNCIA

PELS CRIMINALS POLÍTICS,

PELS EXCREMENTS AMB TOGA,

PELS ASSASSINS DE BATA BLANCA,

PELS MAMARRATXOS CAGAGUANO.

LA GUERRA CONTINUA,

I SEMBLA QUE LA PRÒXIMA BATALLA

SERÀ ESFEREÏDORA I ABERRANT.

JA HO SABEU:

L’ESCÒRIA SIONISTA ÉS AIXÍ,

I SERÀ AIXÍ,

FINS QUE NO POSEM PUNT FINAL

A LA SEVA EXISTÈNCIA.

NO HO OBLIDEU:

ESTEM EN GUERRA,

NO EN LA TERCERA GUERRA MUNDIAL,

SINÓ

EN LA GUERRA FINAL.

O ELLS O NOSALTRES.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada