dijous, 18 de maig del 2023

VEUS DISSIDENTS I SICARIS


La diferència entre la veu dissident i el sicari és la llibertat, que sempre va unida a la dignitat. Així, el qui expressa el seu parer després d’enraonar-lo i analitzar-lo exerceix dignament la llibertat a la recerca de la veritat, que val a dir, té el seu valor en la recerca i no en la veritat, la qual sempre és present i mai no és demostrable. En canvi, el sicari és un esclau indigne, un pinxo tan ufanós com miserable, perquè disfressa el seu esclavatge amb l’orgull del ‘deure’ i la indignitat que el fa miserable, en el servilisme al ‘deure’ que l’omple d’orgull, un cercle viciós del qual no pot escapar per raons purament intel·lectuals i per l’evidència que només actuant fora de qualsevol ètica i principi i regit pel ‘deure’, se sap reconegut pels ‘superiors’, en el que és la prova del reconeixement en l’altre d’una superioritat amb relació al pinxo. I val a dir que tothom reconeix en altres una superioritat amb relació als diversos camps que desconeix, però mai s’agenolla a la superioritat absoluta d’un altre, com ho fan els miserables esclaus que es guanyen la vida fent de sicaris dels mafiosos. No hi ha cap diferència moral entre un assassí psicòpata de les ‘maras’ i un polític occidental, cap ni una, al capdavall, ambdós pertanyen a bandes criminals; com tampoc quant a la capacitat intel·lectual, només que els d’aquí vesteixen les idiòcies i insensateses amb corbata i el guarniment de les carxofes dels cagaguano, els moments de glòria que els amos els permeten per a exhibir-se i ofegar-se en la vanitat, tan pròpia de la superficialitat.

Dit això, llegim aquest text de Matteo Gracis, periodista italià, perquè ens il·lustra quant a la qüestió:

https://t.me/counterpropaganda20/10085.

Continuem amb Carlos Garcés, una de les col·laboracions en aquest blog, i el seu parer sobre l’estafa de les pròximes eleccions on votis el qui votis i triïs qui triïs, els sionistes posaran a governar un dels seus gossos castrats o una de les prostitutes inútils i idiotes de l’harem:

https://t.me/counterpropaganda20/10086,

i una imatge que ho explica tot molt clarament:

https://t.me/counterpropaganda20/10086?comment=11792.

Gràcies a aquests polítics, o sigui, els miserables de les maras partitocràtiques, les Ciutats de la Immundícia estan farcides d’excrements dissimulats dessota una toga, però la pudor els delata, tant com a prevaricadors com a sicaris sionistes. Vegeu per on surten ara els deficients mentals del Tribunal Suprem, i llegiu el peu de la notícia, signat per Julio García, a qui se li ha de donar tota la raó del món:

https://t.me/counterpropaganda20/10087,

i Carlos Garcés donant suport a les afirmacions de Julio García:

https://t.me/counterpropaganda20/10088,

i tot això ve al cas, perquè cal no oblidar ni perdonar, i és un imperatiu que tots els responsables paguin els seus crims, el menor dels quals està castigat amb penes de presó. Recordeu aquesta notícia sobre els criminals del Tribunal Suprem? (I els dic criminals, perquè ells mateixos s’ho reconeixen. El que sorprèn és que no es denunciïn, es jutgin i es condemnin, com hauria de ser la seva obligació):

https://t.me/RosselloCM/74982,

Els criminals que van emparar el segrest de menors per ordre d’una de les més destacades putes dels jueus, què volen ara? Tots haurien de ser jutjats per segrest multitudinari, els jutges i la meuca dels sionistes. Però, això, l’amo Soros no ho vol, i el seu gos és qui comanda la colla de miserables que prevariquen exercint de fiscals i posant-se al servei dels criminals i dels assassins sense rubor ni malestar de consciència, que val a dir, són dues reaccions impossibles en la gent sense empatia, o sigui, en els monstres que elegeixen els enemics de l’espècie humana, i sobretot, de la raça blanca.

LA JUSTÍCIA NO POT SER EXERCIDA

PER PARAPLÈGICS ÈTICS I CEREBRALS.

I ja que parlem dels gossos castrats i de les putes inútils i idiotes que són l’exèrcit criminal dels sionistes per a la destrucció d’Occident, res millor que veure els deficients mentals i miserables integrals que els sionistes han convidat a l’aquelarre Bildelberg:

https://t.me/RosselloCM/75000,

púrria i delinqüents, la crème de la crème, amb la notable participació de la tifa de Lleida, el ser més repulsiu i repugnant que hagi nascut mai a la terra ferma. Una persona digna, responsable, sana, suportaria reunir-se amb aquesta colla de desgraciats, amb aquests esclaus sobergs, amb aquestes miserables sense excusa?

SABEM QUI ÉS L’ENEMIC,

SABEM QUI SÓN ELS SICARIS,

ÉS L’HORA DE DIR-LOS PROU,

D’EXIGIR-LOS LA RENDICIÓ.

TRAÏCIÓ I GENOCIDI

SÓN DELICTES QUE UN POBLE DIGNE

NO HA DE TOLERAR,

I ALS RESPONSABLES

HA D’AJUSTICIAR,

COM A EXEMPLE I COM A ADVERTIMENT,

PER COMPASSIÓ I MAGNANIMITAT.


I conclourem avui, amb més proves de la IMMENSA MENTIDA SIONISTA del CANVI CLIMÀTIC, una idiòcia pròpia d’aquests criminals inveterats, i amb la qual esperen trobar l’arma per a robar-ho tot a tothom. Ja sabeu, però, que jo sóc més de robar-los-ho tot a ells i d’executar-los. Hi pot haver, potser, una més gran demostració de repartiment equitatiu de riquesa, de justícia màxima i retroactiva, i d’exhibició de la dignitat del poble contra els criminals eterns? Però, vegeu la ciència que s’oposa a les versions dels gossos castrats i d’altres anomalies psíquiques i cerebrals, que els jueus anomenen ‘experts’; vegem què ens demostra la ciència:

https://t.me/No_plandemia/5678

https://t.me/RosselloCM/74989.


VOLEN DESTRUIR-HO TOT,

PER ODI, PER PUR I INJUSTIFICAT ODI.

CAL DESTRUIR-LOS DEL TOT,

PER CARITAT, PER ÈTICA,

PER LA LLIBERTAT I LA DEFENSA

DE LA DIGNITAT HUMANA,

ALLÒ QUE ELS SIONISTES

ODIEN VISCERALMENT.

EL MAL SÓN ELLS.

SENSE ELLS, AIXÒ NO SERÀ L’EDÈN,

PERÒ NO SERÀ UN INFERN.

O ELLS O NOSALTRES,

NO HI HA TEMPS PER A FER PRESONERS.


De postres:

https://t.me/RosselloCM/75006.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada