divendres, 5 de maig del 2023

VERITATS COM TEMPLES


L’ESTAT: LA INDÚSTRIA DEL LLADRONICI

https://t.me/elinvestigador_org/13910,

El sistema sionista de l’estafa Ponzi. Els governs roben per a pagar el deute il·legal i il·legítim que els criminals sionistes fan acceptar als gossos castrats i a les putes de torn, tot oferint-los de robar tant com vulguin, perquè la màfia excremental els protegirà com protegeix els jueus, el robatori sistemàtic i la destrucció de les nacions que tan filantròpicament realitzen per a bé de la Humanitat.

LA CORRUPCIÓ EXCREMENTAL

El jutge - amb prou nervis - Luís José Sainz (segons que em sembla entendre) no ens descobreix res, sinó que certifica les paraules de més amunt. Sense la púrria judicial, ni l’Estat seria un cau de lladres, gossos i putes inútils i idiotes, ni l’escòria sionista podria actuar impunement al país. En canvi, Soros és l’amo – l’usufructuari -, i d’acord amb els seus amos, ha decidit de destruir Espanya i que no la reconegui ni la mare que la va parir, com ho veureu una mica més avall.

LA CORRUPCIÓ MÈDICA: ELS ROCKEFELLER

https://t.me/counterpropaganda20/9964

https://t.me/counterpropaganda20/9965

Un metge és un ignorant, un ridícul vanitós amb els aires de superioritat típics dels imbècils. La immensa majoria d’ells no saben res de medicina, d’altra manera no serien la primera causa de mort al món.

https://t.me/No_plandemia/5590,

Si no, com expliquem l’holocaust? O són imbècils o són assassins, i potser, n’hi hagi una gran part – tots els col·legis de mata-sans – que són imbècils assassins o assassins imbècils, foteu-li com vulgueu, que el Padrós no es molestarà pas, ja que l’ordre de factors no altera el producte, i ell és molt científic! D’altres coses no, però científic? Tant com imbècil i assassí, o per què us penseu que els sionistes de Soros l’han fet ‘kapo’ de la intendència criminal a casa nostra?

CHRISTINA ANDERSON

Una dona veritablement admirable i incansable a l’hora de denunciar els criminals i assassins de la Sinagoga del Femer Europeu. Suposo que els jueus esperen les pròximes eleccions a l’urinari perquè no mantingui l’escó, que de ben segur que Soros ja ho té tot embastat.

https://t.me/elinvestigador_org/13915,

se li ha d’excusar que no digui ELS JUEUS, perquè si ho digués al bell mig de l’urinari de la Sinagoga, l’acusarien d’antisemita i això, ja ho sabeu, els imbècils creuen que és la regla de tres per a demostrar racisme i xenofòbia. I tant se val que mentrestant, els jueus estiguin matant la gent amb els verins, destruint occident i la raça blanca, perquè això és protecció sanitària, inclusió i reparació. Però com m’agradaria de sentir al Femer Europeu, o en qualsevol parlament, que els culpables i cervells de tot el que passa són l’escòria sionista, els jueus, com m’agradaria! I penseu que aleshores tindríem molta feina avançada.

ELS CRIMINALS A SOROSLÀNDIA

https://t.me/NANOMNOTICIAS/13330

https://t.me/RosselloCM/74546

https://t.me/resurgente2020/46797

https://t.me/laquintacolumna/31540

LA PACIÈNCIA S’ACABA

El mamarratxo dels jueus, i la pròxima coronació de l’idiota i traïdor del Regne Unit:

https://t.me/counterpropaganda20/9970

https://t.me/resurgente2020/46819

L’exemple a seguir: premiar els polítics per la feina feta (Giuseppe Conte)

https://t.me/resurgente2020/46815

Aquest és el camí, cal escaldar els gats, i prou que fugiran de l’aigua freda!

L’ASSASSINA DE MASSES I CRIMINAL LEYEN

L’execució d’aquesta sionista i traïdora dels interessos europeus és un deure de tots els europeus de bé: https://t.me/resurgente2020/46822

En aquest abocador d’immundícies s’ha convertit el Femer Europeu comandat per la gran Sinagoga criminal del BIS:

https://t.me/RosselloCM/74532,

i ja que esmento els destructors de cultures i de civilitzacions, escoltem la veu d’algú que els estimava tant com jo:

https://t.me/HitlerHistory/2294.

PUTES I PSICÒPATES DELS SIONISTES

Dues de les putes més estimades pel sionisme avui: el pallasso socialista i criminal que dirigeix la Gran Sinagoga de l’ONU i el pallasso genocida i psicòpata que destrueix Ucraïna. El jueu els crea i les putes psicòpates s’ajunten:

https://t.me/RosselloCM/74544.

Els psicòpates ensinistrats pels Rothschild i deixats anar de la cadena per la puta privada que destrueix França:

https://t.me/Realidades_Paralelas/6098,

Si alguna cosa no pot ser un policia disfressat de robocop, que sembla sortit de la guerra de les galàxies, és el teu protector i defensor. Són simplement sicaris criminals de banda mafiosa organitzada i jueva, o sigui, estrangera. Voleu més càrrecs perquè aquests assassins potencials mai més no tornin a veure el sol?

Els policies i LGTBIJKQ+ de caqui estrangers són senzillament mercenaris, i els responsables governamentals són culpables d’alta traïció, perquè cap govern digne es defensa amb els estrangers, pel senzill fet que a l’estranger l’importa un bé negre el teu país, i potser no, els ingressos que garanteixen els criminals sionistes.

TOT SE SAP I TOT SE SABRÀ.

NO TINDRAN CAU ON AMAGAR-SE.

NO HI HAURÀ PAU PER AL CULPABLE.

MENYS ENCARA PER AL SICARI.

I us deixo amb unes reflexions sobre el coratge i la fermesa, que certament són claus per a la victòria, tanmateix, cal que la ràbia pugui ser tranquil·litzada com s’escau... no sé si resulta una mica obscur i rebuscat, això darrer; però, oi que ens entenem?

https://t.me/noticiasNOM/1770.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada