dissabte, 6 de maig del 2023

CHRISTINE ANDERSON

 

https://t.me/resurgente2020/46841

La magnífica tasca d’informació i denúncia que està portant al faristol l’europarlamentària Christine Anderson és digna de ser reconeguda i valorada en tota la seva magnitud, perquè només ella, el parlamentari Cristian Terhes i alguns pocs altres, tenen el coratge de dir les veritats al mateix urinari públic de la Sinagoga que comanda la genocida i enemiga d’Europa von der Leyen, l’assassina i criminal més gran de la història europea que, per això, la van seleccionar els jueus com a comandant en cap per a la rendició de les llibertats i la civilització al clavegueram sionista. I no, no podem esmentar l’escòria catalana ni espanyola, tots amics dels filantrops assassins i sequaços dels seus crims, tots molt ben remunerats, i tots disposats a callar i a no apujar-se les calces fins que el jueu no els ho demani (Penseu en el ‘vuit segons’ o la ‘tifa de Lleida’, que són on són per ser miserables servidors dels jueus).

Però vegem els diferents escenaris i mentides sionistes per a assolir la destrucció de l’home blanc i el màxim extermini de goyim possible. Un muntatge on veureu el Rothschild Klaus Schwab, el comandant en cap de l’Imperi Sionista del Mal, explicant-nos el canvi de plans o la segona etapa:

https://t.me/elinvestigador_org/13919.

Mentrestant, els assassins i criminals de l’FMI, la branca extorsionadora del BIS, escampa els seus tentacles a l’Argentina, on, si la gent no comença a fer rodar caps, veuran una nova ruïna i com els jueus es fan els amos absoluts del país que ja controlen des de darrere de les cortines:

https://t.me/elinvestigador_org/13921.

Una explicació molt breu i clara de com el sionisme ha pogut executar aquest primer atac mortal contra la civilització. No cal dir que TOTS ELS GOVERNS I ELS POLÍTICS EUROPEUS són responsables d’aquesta traïció. El fet de vendre el país i la gent a interessos estrangers – jueus – és senzillament alta traïció, i qualsevol país digne executa públicament tots els traïdors. Confiem que els europeus tinguem l’honor de veure la dignitat dels pobles restablerta amb l’execució de les desenes de milers de paràsits sionistes i criminals que ens governen:

https://t.me/Realidades_Paralelas/6105

(Lamento no poder dir qui és, però desconec el seu nom).

Vegeu ara la diferència entre un cervell normal i el cervell d’un psicòpata, o sigui, d’un polític, d’un jutge, d’un idiota amb estetoscopi, un cagaguano amb ploma o una escòria humana disfressada de robocop:

https://t.me/resurgente2020/46830,

Chelsea Clinton, que es correspon amb el cervell de la dreta:

https://t.me/RosselloCM/74557.

I com sigui que parlem de psicòpates, res millor que dos jueus per a il·lustrar el nivell d’aquesta raça de criminals:

https://t.me/RosselloCM/74562,


Quina és la solució? Escoltem José Luís Sampedro, en pau descansi, i la saviesa de les seves paraules, molt abans que els jueus comencessin aquesta guerra a mort:

https://t.me/RosselloCM/74577.

I conclourem amb les reflexions de Hans-Jünger Geese, economista i historiador, que ens fa un bon resum i una bona explicació de la magnitud del crim que estem vivint, tot oferint una possible solució al problema:

https://t.me/counterpropaganda20/9984

https://t.me/counterpropaganda20/9985

https://t.me/counterpropaganda20/9986

https://t.me/counterpropaganda20/9987

https://t.me/counterpropaganda20/9988

https://t.me/counterpropaganda20/9989

https://t.me/counterpropaganda20/9990

https://t.me/counterpropaganda20/9991


TENEN PROBLEMES,

SABEN QUE UNA ESPURNA

ELS POT FER VOLAR.

El dia 13 de maig hi haurà un seguit de manifestacions dels afectats per l’enverinament amb tòxics jueus a tot el món. Caldrà estar atents a aquestes manifestacions, perquè si el volum és gros i la gent crèdula s’adona de la magnitud del genocidi dels governs i dels partits polítics, dels jutges, dels sanitaris, dels investigadors experts i dels cagaguano, potser estarem a les portes que es giri la truita. Insisteixo que cal una victòria, en algun indret, però una victòria on el poble recuperi el govern i els criminals i sociòpates dels psicòpates seleccionats pel sionisme internacional, siguin jutjats per tribunals populars i condemnats a penes capitals, perquè no hi ha altra possible justícia, amb depravats mentals i miserables sense empatia com aquests, que enviar-los on els esperen els amos i senyors de la raça elegida, el poble que és la nineta dels ulls del Senyor de les Mosques.

TERRORISTA ÉS EL GOVERN,

I L’ONU, I EL FEMER EUROPEU,

I ELS SIONISTES, ÉS CLAR!

LLADRES I ASSASSINS,

IDIOTES I ORGULLOSOS,

LA VANITAT DE L’ESCÒRIA,

LA INSOLÈNCIA DEL DEMENT,

TOT PSICÒPATA HA DE TENIR UN TROS DE CORDA,

TOT RETARDAT MENTAL UN FINAL,

NOMÉS D’AQUESTA MANERA

ERRADICAREM LA IDIÒCIA,

EL TERRORISME I LA MÀFIA,

I

EL SIONISME INTERNACIONAL,

LA GANGRENA DEL MÓN.


NO VOTAR ÉS EL PRIMER PAS.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada