dissabte, 20 de maig del 2023

XIMPLES, GENT DIGNA I ASSASSINS

 


XIMPLES

Una idiota inútil i sàvies paraules:

https://t.me/RosselloCM/75052.

I el ximple per definició. Escolteu què diu el desperfecte cerebral:

https://t.me/RosselloCM/75053.


Deixem un espai, perquè si bé en el següent vídeo hi surten uns quants ximples criminals, que malgrat la disfunció mental connatural que els és pròpia, no els eximeix de crims contra la Humanitat, i per pietat, han de rebre la justa recompensa a la seva idiòcia; doncs, malgrat aquests imbècils, i la breu participació del criminal gos de Soros, que també hi surt, en el vídeo, s’hi fa un breu resum de l’enverinament massiu perpetrat pels polítics després de la immensa mentida, en el que és, sense possible discussió, un crim contra la Humanitat:

https://t.me/RosselloCM/75058.


GENT DIGNA

I deixem un nou espai, ara per a una intervenció grandiosa de Nines Maestro, una col·laboradora, en un primer moment, i que és de creure que per la confiança que tenia en el sistema on s’havia format i vivia, fins que va descobrir que les ordres sinistres del govern no eren d’origen sanitari sinó polític, per la qual cosa, de seguida – un fet que l’honra i l’eximeix de qualsevol responsabilitat en la col·laboració anterior -, va denunciar el crim polític i no ha deixat de fer-ho des d’aleshores. Bravo!

https://t.me/RosselloCM/75060.

TOTA LA CLASSE POLÍTICA ESTÀ INTEGRADA

PER

CRIMINALS.

CAL APLICAR LA JUSTÍCIA ALS CRIMINALS, OI ?

DONCS, TENIM FEINA

I NECESSITAREM MOLTA CORDA.

He assortit aquest blog d’incomptables proves i testimonis de metges i investigadors especialitzats que denunciaven i denuncien el genocidi practicat pels governs occidentals (tots els membres del govern han de ser necessàriament executats per traïció i genocidi) a les ordres del sionisme internacional dirigit per les escòries jueves. I no és odi, és la trista i tràgica veritat. Però mai no és prou, que no sigui dit que acusem els assassins sense proves.

Escoltem la versió del doctor canadenc d’origen japonès Daniel Nagase:

https://t.me/No_plandemia/5697?comment=120726.

I ara la doctora Rosanna Chifari Negri, neuròloga, d’aquelles dones que fan grans les dones, i que denuncia els verins jueus com a arma biològica en el mateix urinari públic de la Sinagoga del Femer europeu que comanda l’assassina de masses i euròfoba de la sacerdotessa negra Ursula von der Leyen, el monstre criminal més psicòpata que ha nascut a Europa. Si les paraules de la doctora són veritat, un fet comprovable, el monstre sionista ha de ser immediatament executat; no oblidem que la criminal s’ha beneficiat, amb el seu marit i còmplice, amb l’enverinament dels europeus amb els tòxics jueus.

https://t.me/No_plandemia/5697.

Un dels centenars de milers de crims d’Ursula von der Leyen:

https://t.me/resurgente2020/47157.


ELS ASSASSINS

Els SET principals criminals occidentals. TOTS ELLS HAN DE SER JUTJATS PER ALTA TRAÏCIÓ I GENOCIDI I, IMMEDIATAMENT, EXECUTATS PÚBLICAMENT.

https://t.me/resurgente2020/47158.

La prova indiscutible que són psicòpates sanguinaris ansiosos de sang i no representants de la voluntat dels respectius pobles. La infame Meloni:

https://t.me/resurgente2020/47159,

no oblideu que la tifa de Lleida lamentava els sacrificis que hauria de patir la gent a Europa, però l’ajut als sionistes ucraïnesos contra Putin, passa per davant de totes aquestes necessitats. Aquest excrement lleidatà fa molt de temps que hauria d’haver estat llençat a la comuna!

I conclourem amb el cinisme, si no sarcasme sionista: l’humor jueu. Trien Hiroshima, on els jueus llençaren la primera bomba atòmica sobre població civil, curiosament cristiana, per a reunir-se i ‘preparar’ el que pot ser una guerra amb armes de caràcter nuclear. I els assassins occidentals hi són tots; mentre la resta de la púrria es reuneix a Portugal a porta tancada, perquè ningú no sàpiga que decideixen els criminals que participen en l’organització il·lícita de Bilderberg. Aquí teniu el cinisme dels set principals criminals del món a escala governamental:

https://t.me/resurgente2020/47161.

Pallassos malalts fent un miserable espectacle!


MATAR ASSASSINS ÉS UN CRIM ?

MATAR PSICÒPATES CRIMINALS ÉS UN CRIM ?

MATAR LLADRES INSOLENTS ÉS UN CRIM ?

MATAR ELS ENEMICS DE LA VIDA ÉS UN CRIM ?

MATAR ELS DESTRUCTORS DE LA CIVILITZACIÓ

POT SER UN CRIM ?

AQUESTES SÓN NOMÉS CINC RAONS,

SI HI PENSEU,

VEUREU QUE NOMÉS SÓN CINC RAONS

ENTRE MILIONS,

ELS MORTS QUE JA HAN PROVOCAT,

ELS MORTS QUE PROVOQUEN,

I ELS QUE ESPEREN PROVOCAR.

NO SÓN POLÍTICS, NO SÓN JUTGES, NO SÓN EXPERTS,

NO SÓN PERIODISTES, NO SÓN POLICIES,

SÓN ELS ENEMICS.

O ELLS O NOSALTRES.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada