diumenge, 7 de maig del 2023

ORGANITZACIONS CRIMINALS


Avui passarem l’estona entre criminals. De fet, si parles de governs, parles de criminals; si parles d’organismes internacionals, parles de criminals; si parles de multinacionals, parles de criminals; i si parles de jueus, parles de criminals, encara que et titllin d’antisemita. Doncs, avui, farem un recorregut per tot un seguit d’aquestes organitzacions que ja no cal demostrar que són delictives i un atemptat contra els fonamentals drets humans, per la qual cosa, tots els relacionats i involucrats en les direccions de les organitzacions que citaré, són reus de crims contra la Humanitat i, lògicament, han de ser executats, perquè un crim pot ser penat a la presó, fins i tot l’assassinat, i si encara haig de dir més!, fins i tot un genocida pot rebre la magnanimitat de la cadena perpètua, però els crims de lesa Humanitat només es paguen amb la vida i el patrimoni. Al psicòpata que atempta contra la Humanitat, em direu que cal respectar-lo?... Però, vegem l’exhibició de criminals i d’organitzacions dedicades a la destrucció de la dignitat i la llibertat humanes, si és que no pretenen, directament, l’extermini massiu dels goyim.

John Coleman, l’any 1994, ens parlava de les organitzacions criminals del Club de Roma i la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units. L’any 1994!:

https://t.me/No_plandemia/5603.

Com sigui que John Coleman ens parla del genocidi mundial, vegem què ens diuen en aquest vídeo quant a les organitzacions americanes genocides, l’OMS i les indústries jueves d’extermini:

https://t.me/elinvestigador_org/13925.

Recordem l’èxit de l’Holocaust sionista:

https://t.me/elinvestigador_org/13926

https://t.me/elinvestigador_org/13927

https://t.me/elinvestigador_org/13928,

i són només tres exemples de com els sionistes han escampat el verí a tot arreu on viu l’home blanc, des d’Austràlia a Amèrica, passant per la fonamental Europa. I quant a Europa, vegeu què ens gosa dir el genocida alemany Christian Drosten, inexplicablement en llibertat i viu!, i que deu ser l’excusa que han trobat per a dissimular els mals que provoquen els tòxics letals produïts per la filantropia sionista:

https://t.me/laquintacolumna/31573.

Ja podem deixar de banda, amb això, totes les organitzacions criminals i els governs, els jutges i els cagaguano que han participat en l’holocaust dels sionistes, i fixem-nos ara en la següent etapa: la IMMENSA MENTIDA DEL CANVI CLIMÀTIC ANTROPOGÈNIC:

https://t.me/counterpropaganda20/9995

Els infinits incendis provocats. Qui els deu provocar?

https://t.me/No_plandemia/5601, a Ca la puta de Schwab.

https://t.me/No_plandemia/5600, a Ca’l mamarratxo de Mèxic.

Creieu que els incendiaris han de salvar la vida? No han consumit molt més de l’oxigen que els pertocava? Tanmateix, tot plegat, l’incendiari sol ser un miserable mig idiota i ignorant al servei dels interessos sionistes, com ho demostra aquesta notícia que involucra l’Organització Criminal ONU, l’FMI, el FEM(S) i els jueus, que des de darrere de la cortina comanden la destrucció i apropiació d’Argentina, aviat: Arjewtina.

https://t.me/No_plandemia/5598.

I aquí teniu els LGTBIJKQ+ amb quipà i vestits de caqui, disposats a exercir l’alta traïció contra el seu poble:

https://t.me/Realidades_Paralelas/6111.

Avui el militar és un miserable sense honor, dignitat, fidelitat ni integritat, un sicari mafiós al servei dels enemics dels interessos que ha jurat defensar. Una ignomínia.

Però, vegem els satànics sionistes i els seus aquelarres:

https://t.me/RosselloCM/74593,

i aquí l’explicació:

https://t.me/RosselloCM/74597,

https://t.me/RosselloCM/74608,

un muntatge ben explicatiu:

https://t.me/Realidades_Paralelas/6114.

Si parlem dels monstres de la quipà, no podem obviar la ‘magnífica’ feina de destrucció dels valors del món occidental que executen des de la indústria de la perversitat i l’abjecció, que ells anomenen ‘d’oci’:

https://t.me/RosselloCM/74595 i la versió jueva: https://t.me/RosselloCM/74596.

https://t.me/Realidades_Paralelas/6115...

https://t.me/Realidades_Paralelas/6115?comment=42102.

Com es deia en el comentari, allà on hi ha ‘ema’ sempre hi són:

https://t.me/RosselloCM/74599,

això a l’urinari públic de la Sinagoga del Femer Europeu. Tot seguit, escolteu un altre tall de la polític Christine Anderson que, una vegada més, ens descriu la infàmia i els criminals que integren aquesta nefasta i genocida organització criminal dita Femer Europeu:

https://t.me/RosselloCM/74605.

Acabem avui amb unes rialles, amb l’exhibició del retard mental profund de dues de les prostitutes inútils i idiotes del cor del gos de Soros, dues deficients mentals irreversibles que només poden estar on estan perquè pertanyen a l’harem dels jueus, i ells les han elegides perquè. què hi ha de millor!, que una colla de depauperades cerebrals per a destruir una nació podrida per la maçoneria i els gossos castrats amb aires de superioritat i la vanitat pròpia dels minusvàlids mentals que són acomboiats en les seves tasques pels nassos sinistres, cínics i pèrfids:

https://t.me/RosselloCM/74600, profunditat.

https://t.me/RosselloCM/74606, coherència.


COM D’IGNORANT S’HA DE SER

PER A VENDRE’S LA DIGNITAT

PER BITLLETS FALSOS.

COM DE MISERABLE S’HA DE SER

PER A VENDRE ‘ELS TEUS’

PER VANITAT.

COM DE ROÍ,

PER A SER UN TRAÏDOR,

PER A MATAR A SOU,

PER A DESTRUIR,

I TOT PER PETULÀNCIA I FATUÏTAT,

AMB ARROGÀNCIA I FRIVOLITAT.

COM SE N’HA DE SER

DE MISERABLE, D’INDIGNE, DE DRÒPOL,

DE LLEPACULS, DE MESQUÍ

I DE LIL·LIPUTENC,

PER A PRENDRE’S EL BEURATGE

ENVERINAT DELS JUEUS:

LA DROGA DELS NANS,

EL PARADÍS DELS IGNORANTS,

LA FEMTA DE LA INDIGNITAT,

L’EDÈN DELS FEMENTITS,

DELS EFEMINATS,

I LA BOGERIA DE LES PUTES

INÚTILS I IDIOTES.


AIXÍ ÉS L’ESCÒRIA SICÀRIA A

JEWLÀNDIA.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada