dijous, 22 de juny del 2023

ANEM FORTS


Cada dia que passa l’abjecció dels criminals està més exposada i fa més que evident la necessitat de l’execució massiva de tota la colla de depravats i delinqüents, per tal de fer neteja i exterminar els animals que conviuen entre els humans, entre els éssers humans. Cada volta està més clar i, sense que s’adonin, cada volta tenen la soga fent pressió en els seus colls. M’he manifestat diverses vegades a favor de la pena capital, sobretot per traïció, genocidi i violació, ja no dic quan la víctima és un nen. Aquests delictes només poden pagar-se amb la vida i l’expropiació de tots els béns del criminal. A la llista, tan sols cal afegir la prevaricació judicial, que ha de ser, sí o sí, castigada amb la pena capital. Per als altres delictes, que acostumen a ser l’activitat pròpia dels polítics, la presó perpètua amb l’expropiació de tots els béns del delinqüent pot ser prou, per bé que jo, i això ja és personal, sóc partidari d’acabar amb els deficients mentals i els indigents ètics que van pel món donant classes de moral (recordeu l’escòria presidencial de Jordi Pujol?). Això és imprescindible si la societat vol que la primera de les virtuts socials sigui la justícia. La pena capital és de totes, totes, la millor eina per a l’extinció de la depravació i dels miserables idiotes que exerceixen de sicaris dels grans criminals sionistes, perquè, mal que pesi a qui pesi, sempre, de sempre, darrere hi trobareu un fotut nas jueu. I com sempre, ho comprovarem en el capítol d’avui.

Comencem suaus, perquè avui acabarem forts:

https://t.me/counterpropaganda20/10435

https://t.me/counterpropaganda20/10436

https://t.me/counterpropaganda20/10430.

Ara, llegiu aquest escrit de Michael Snyder que ens explica com els sionistes preparen l’esclavatge mundial i qui són els seus còmplices. És un interessant escrit on ens explica els diferents passos que estan seguint els criminals, que val a dir, han de ser castigats amb la pena que els correspon: la mort, sense possible excepció:

https://t.me/counterpropaganda20/10437

https://t.me/counterpropaganda20/10438

https://t.me/counterpropaganda20/10439

https://t.me/counterpropaganda20/10440

https://t.me/counterpropaganda20/10441

Heu pres nota? Comissió europea, Barack Obama (el simi que fou president i premi Nobel – coses de l’humor jueu -), ONU, OMS, agències federals (sionistes) dels ‘suposats’ Estats Units, ONGs de Soros, FMI i el BIS (el cervell jueu de tota l’operació). Cap dels responsables d’aquestes organitzacions pot escapar a la pena capital, cap ni un.

A Nigèria, els criminals de l’FMI i el BIS van imposar l’esclavatge, amb la moneda dels Rothschild, i això és el que ha passat:

https://t.me/resurgente2020/47529.


Ara vegem les ‘casualitats’, unes quantes casualitats sense relació:

Rochelle Walensky, curiosament jueva, i la implicació directa en l’holocaust.

https://t.me/resurgente2020/47518

Això és una prova concloent d’assassinat en primer grau, de les desenes de milers que cauen sobre les espatlles de tots els responsables polítics i sanitaris americans. Cap d’ells ha d’eludir la pena capital. No diuen els jueus: «Ull per ull i dent per dent»? Doncs, ja fem tard!

Kill Gates, curiosament jueu i psicòpata, el finançador dels verins i l’amo del goril·la de l’OMS:

https://t.me/resurgente2020/47526

Fem una mica d’història i comparem-la amb l’actualitat.

https://t.me/elinvestigador_org/14119,

Lenin, Trotsky, Stalin i els caps sanguinaris de la revolució russa, tots jueus, accidentalment; Mao, el sicari de Kissinger, curiosament jueu, qui el va anar a visitar per felicitar-lo per com havia sabut portar l’extermini de milions de xinesos i la destrucció de la mil·lenària cultura del país; Klaus Schwab, el monstre psicopàtic i deficient que dirigeix el Fons Econòmic Mundial Sionista, un avortament alemany, sicari i família de l’escòria de les escòries, els Rothschild, tots jueus, curiosament; Larry Fink, ves per on, jueu, també, casualitats!, el responsable de la indústria més criminal i esclavitzant que hagi existit mai a la història de la humanitat. Tanmateix, no sigueu racistes, que tots siguin jueus, i que els jueus sempre estiguin darrere de tots els mals del món, del crim i de les atrocitats més bàrbares i salvatges, això són acusacions motivades per l’odi, pobrets!, ells!, que tant de bé han fet a la Humanitat (crisis de 1907, 1929, 1975, 2017; guerres mundials amb més de cent milions de morts; o les matances mitjançant l’eugenèsia de la dita medicina dels Rockefeller – curiosament jueu, també – i que començà amb la prova pilot de la grip espanyola, on els jueus aconseguiren d’aniquilar 50 milions d’europeus...).


Canviem de ‘tercio’, vegem els jueus i la concepció superior de l’art que tenen amb relació a la misèria cultural de l’home blanc:

https://t.me/RosselloCM/76217,

un idiota al servei dels jueus, fent l’única cosa perquè serveix: fer l’idiota. Més lamentables encara són els mamarratxos imbècils que se’l miren, ho veuen i l’admiren. CAL ERRADICAR LA IDIÒCIA. A aquests idiotes inofensius que es miren la ‘merda’ de l’idiota, caldria tancar-los en una mena de ciutat de quinze minuts per a protecció dels éssers humans, ja que la idiòcia és la malaltia més contagiosa que hi ha en el món.

https://t.me/RosselloCM/76219,

cal prendre mesures per erradicar-los, als idiotes, cert, però jo, sincerament, i com ja vaig dir, sóc més expeditiu. Qui destrossa o fa malbé una obra d’art, ha de tenir un parell de dies per a reproduir-la o deixar-la com estava abans de la imbecil·litat, i en cas que l’idiota no en sigui capaç, aleshores, bon viatge! No val la pena córrer el risc de perdre una obra d’art per salvar la vida d’una idiota. L’obra ja és immortal, l’idiota és igual que no hagués nascut. Cal ser estrictament conseqüents.


Fem un salt abans d’entrar en el plat fort i final del dia d’avui, per a veure l’escòria i els deficients mentals i ètics que els sionistes recluten per a fer de titelles de les seves enganyifes, les escombraries partitocràtiques que fan veure que fan política, quan l’única cosa que fan és delinquir amb permís dels amos i dels excrements amb toga:

Els independentistes sorosians que volen que l’àrab sigui la llengua oficial d’allò que abans en dèiem Catalunya:

https://t.me/resurgente2020/47531,

a aquesta púrria, presó perpètua (han traït el poble, al qual no serveixen, sinó que viuen de prevaricar, robar i tots els delictes penals que vulgueu) i expropiació automàtica de tots els béns del mamarratxo en qüestió. I no oblideu que tota aquesta escòria és rea del delicte de genocidi.

Dos exemples de ‘nacionalistes’ globals de Soros a Soroslàndia: el criminal i terrorista d’estat Felipe González (fixeu-vos on viu, el delinqüent i assassí) junt amb l’amic dels narcotraficants i violador dels drets humans (un fet que fa ejacular els jueus) i probablement el mamarratxo que Soros posarà al capdavant de Soroslàndia per a la ruïna del país i l’extermini de la població sobrant, segons els càlculs sionistes per a la granja peninsular:

https://t.me/RosselloCM/76239,

amb la llei a la mà, el primer, fa anys que hauria de criar malves per terrorista i traïdor; i el segon, a presó perpètua com a prevenció, mentre se’l jutja pels delictes de lesa humanitat comesos sobre la població gallega durant el genocidi sionista.

AQUEST ÉS EL MÓN DELS JUEUS:

L’ÈXIT DELS PITJORS I MÉS SÀDICS,

DELS INFAMES,

DELS PERTORBATS I DELS PSICÒPATES.

És clar, que sense la col·laboració dels excrements amb toga, res no podria ser així, però aquests mamarratxos, tan megalòmans com idiotes profunds, comparteixen les ‘virtuts’ assenyalades més amunt, i si no em creieu, vegeu aquesta notícia:

https://t.me/RosselloCM/76210,

no demaneu a gentalla absolutament immoral, un acte de dignitat! El delinqüent comú i continuat del Griñán ha de morir a presó, i se me’n fot que tingui una malaltia terminal. A la presó, els presos han de tenir un dispensari i prou. Allà on no arribi el dispensari, res més es pot fer: és el pagament per tants anys de delinqüència. Es passa robant TOTA LA SEVA VIDA A TOTHOM i ara, perquè és gran i, pobret!, està malalt, l’hem d’indultar? No, d’això, en un estat de veritable justícia, no en tindríeu un sol cas. Si no arriba a robar tota la vida, ara tindria dret a ser atès com un ciutadà. Com sigui que ha robat tota la vida, si ha de morir a la presó, perquè no pot complir la pena, doncs, que hi mori; perdre’s, no es perd res. Ni una vida humana; sinó una escòria menys. Penseu que els jueus fan que els excrements amb toga alemanys tanquin a la presó l’Ursula, l’anciana revisionista, per denunciar les mentides sionistes; però, un criminal a les ordres dels jueus, ha de ser perdonat i cal tenir commiseració amb el delinqüent. Aquestes notícies em ratifiquen en la necessitat inexcusable de la pena capital, perquè així aquests mamarratxos indesitjables no arriben a vells. I prou que no m’agrada gens haver d’escriure això, però: «A grans mals, grans remeis».

I no deixem els excrements amb toga, que darrerament s’han convertit en els idiotes més evidents:

https://t.me/RosselloCM/76224, https://t.me/RosselloCM/76225, https://t.me/RosselloCM/76226, https://t.me/RosselloCM/76227,

hi ha algun delicte més intolerable que aquest per a una societat?

LA PREVARICACIÓ JUDICIAL

ÉS PENA CAPITAL.

I com sempre surt l’idiota de torn acusant que no s’ha de generalitzar perquè les poques neurones que té estan de vacances i no ha entès ni entendrà mai que sense generalitzacions no podríem parlar absolutament de res, doncs, per a aquesta mena de babaus de la precisió, una excepció, un jutge intel·ligent, encara que, tot sigui dit, l’exemple l’haig de trobar el 2021, i l’home tampoc no és que sigui una llumenera:

https://t.me/RosselloCM/76231,

demostra intel·ligència en fer obrir els establiments públics per la idiòcia de la plandèmia, bé. Considera els epidemiòlegs, una mena de metgets mig imbècils amb ínfules de savis, o sigui, uns analfabets que es creuen portadors de la veritat veritable, com ens ho va demostrar sobradament el genocida i epidemiòleg homosexual de l’Oriolet Mitjà, un criminal que just és que pagui la col·laboració en genocidi com s’han de pagar aquestes coses. Doncs, certament, un epidemiòleg és poc més que un imbècil amb títol. És interessant com la colla d’imbècils s’esvalotaren quan el jutge els digué el que són, pobrets!, ells que es creuen l’abecé de la medicina! No hi ha pitjor idiota que l’idiota que va d’intel·ligent, oi, Oriolet? Tanmateix, el jutge, potser perquè els jueus això ja no li ho permetrien, afirma que hi ha Covid. El pobre magistrat no és capaç d’entendre que si la Covid té els mateixos símptomes que la grip, és la grip. Però, no demaneu reflexions impossibles per a segons quines ments, i això que aquesta, almenys, aplica la justícia i no és un orinal al servei dels jueus.


Arribem al plat fort, a un plat prou indigest, a la més aberrant de les abjeccions humanes, i que, ves!, curiosament, és una debilitat entre els jueus sionistes: els nens: el tràfic de nens i la pedofília.

https://t.me/RosselloCM/76203,

resulta tragicòmic que el director es dirigeixi a l’Ursula von der Leyen demanant-li col·laboració, perquè ella és la més gran criminal que mai hagi nascut al continent, i avui dia, fins i tot, per damunt dels més bàrbars dels homes. Tot el que no sigui l’execució pública i televisada del monstre serà una ignomínia per a la dignitat europea.

Els LGTBIJKQ + comencen a adonar-se que, a més que els han enganyat, els estan utilitzant. Vejam si recuperen el seny, cerquen l’ajut psicològic necessari i deixen de fer l’idiota i més mal al servei dels sionistes:

https://t.me/RosselloCM/76209.

Abans de la traca final, cal tenir molt present la ineludible responsabilitat dels professors en aquesta aberració, i si els consellers i responsables dels ministeris han de ser executats sense el mínim dubte i en l’aplicació de la més sensata i bàsica de les justícies, els professors hauran de ser empresonats, segons els casos, i això sí, apartats per vida del contacte amb l’ensenyament, perquè un idiota és l’últim que pot ensenyar res.

https://t.me/RosselloCM/76237.

I ara vegeu qui està al darrere de tot això. Potser entendreu millor la guerra del pallasso jueu d’Ucraïna que mata la seva gent i els russos del seu territori per ritual i sacrifici, i lliura els fills orfes de les víctimes als sionistes perquè els trafiquin com a carn sexual o com a contenidors d’òrgans, que ja sabeu que els jueus, tot ho fan per filantropia i per portar la democràcia arreu del món.

https://t.me/RosselloCM/76240,

10 milions de nens!!! Heu vist algun jutge investigant aquests criminals... ai, potser com són ells els qui, segons l’excrement de l’exfiscal general, se’n beneficien, no els convé denunciar els qui els serveixen la carn tendra. Què faríeu amb un jutge que viola un menor? Li direu: «Aaaiiiii, això no es fa!». O: «Que no sabia que era menor, senyor jutge?». O, més al meu estil: Una corda, i ja no cal que respongui.

DEU MILIONS DE NENS.

COM ÉS QUE ELS CAGAGUANO NO EN DIUEN RES?

DEU MILIONS DE NENS.

ELS DELS SIS MILIONS...

NO SÉ SI M’ENTENEU.


EL MAL SÓN ELLS.


I conclourem amb una demostració de sentit comú i de per què no cal anar als prostíbuls jesuïtes per a ser digne, perquè els prostíbuls jesuïtes són fàbriques de destrucció de la substància grisa, on només hi has d’anar si vols acabar fent l’idiota com un epidemiòleg o un jutge al servei dels sionistes i guanyar-te bé la vida amb mentides i falòrnies, perquè d’intel·ligència, quan se’n té, se’n té:

https://t.me/RosselloCM/76232.

I això és al que s’exposen els psicòpates que els sicaris criminals dels sionistes han disfressat de policies. Els policies i els militars han traït els seus pobles i, per tant, han perdut el respecte i la dignitat, no tenen orgull ni honor, i poc es diferencien de les bagasses de barri baix. Si en aquests cossos hi ha gent veritablement digna, el que haurien de fer és plegar, almenys, mantindrien la dignitat i l’honor, la paraula i recuperarien el respecte que avui ja no tenen, perquè no són més que col·laboradors necessaris en alta traïció i genocidi. Cert, que a la immensa majoria, ni que els ho expliquis amb dibuixos ho entendran, que cadascú neix amb les facultats que els cels ens atorguen, tanmateix, que no ho puguin entendre i siguin psicòpates, demostra quina és la missió dels criminals que han usurpat la legitimitat governamental en tots els països d’occident. Aquesta és la manera de tractar els gossos disfressats:

https://t.me/RosselloCM/76235.


LA GUERRA CONTINUA.

O ELLS O NOSALTRES.

NO CERQUEU TREVES,

ARA JA,

LA LLUITA HA DE SER A MORT.


ELS NOSTRES FILLS I NÉTS,

ELS HEREUS DE LA TERRA,

BÉ QUE ES MEREIXEN

L’ESFORÇ DE L’ERRADICACIÓ

DE LA PESTA HUMANA.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada