dissabte, 3 de juny del 2023

SÍ... I NO


L’Agenda criminal 2030 (CAP POBLE DEL MÓN L’HA VOTADA), promocionada per l’organització lliberticida de l’ONU, segueix el programa i els tempos, però els impulsors saben que hi ha massa gent que ha descobert els tipus d’organitzacions sionistes i criminals que són totes les Institucions Internacionals, i que totes responen a les ordres de les corporacions sionistes que controlen la indústria de la misèria o banca, la indústria del crim o farmàfia, la indústria de la mentida o comunicació, la indústria de la superficialitat o oci, la indústria dels lladres i pocavergonyes o governs, i tota la resta d’indústries que monopolitzen. Ells comencen de veure que ja hi ha massa gent que en les elits filantròpiques hi comença a ensumar la veritat: que són sionistes eugenistes amb l’aspiració de convertir el món en un Infern i els homes en els seus esclaus. Sí que acceleren l’agenda, com ho vèiem l’altre dia amb la intervenció del moro criminal que és el segon de l’Organització de Matances Sionistes (OMS), que demanava obertament la restricció de les llibertats i els drets humans, sense que al mamarratxo dels jueus li caigués la cara de vergonya, al capdavall, ha de ser un gos inútil i castrat que només d’aquesta manera abjecta i humiliant és capaç de guanyar-se les garrofes en l’organització del goril·la terrorista que el psicòpata Gates va adoptar junt amb el seu marit. Sí, les escoles estan imposant la corrupció i perversió de menors, junt amb la mutilació i la destrucció psíquica i emocional dels xavals, amb els programes que copien i enganxen els desgraciats dels gossos castrats que comanden les conselleries d’educació, sense tenir el mínim coneixement d’ètica, la mínima emoció empàtica i només amatents d’aplicar els crims que els manen els amos que els mantenen amb el pinso i els plaers. Per això, TOTS ELS RESPONSABLES D’EDUCACIÓ A OCCIDENT SÓN RESPONSABLES DE CRIMS CONTRA LA HUMANITAT, concretament contra la infantesa i la joventut, crims suficients perquè en justícia l’execució dels criminals sigui l’única sortida digna a una perversitat tan ignominiosa com aberrant. I sí, els governs dels gossets i les putetes inútils i idiotes apliquen les noves normes de robatori que els imposa el BIS (l’organització criminal per excel·lència) per tal que els ciutadans innocents afrontin els deutes que han contret els gossos traïdors i les putes inútils amb la usura jueva. Sí, per això, acceleren a marxes forçades la introducció de les ‘monedes’ dels Rothschild, el robatori definitiu de tota la riquesa del món. Per a prova d’això:

https://t.me/elinvestigador_org/14051 i https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4110040.

Tanmateix, de mica en mica, la gent s’adona que no hi va haver epidèmia, que els verins dels jueus estan provocant un desastre sanitari, un veritable holocaust, tan afecte als jueus; que la idiòcia del canvi climàtic és només una manera de portar la ruïna i la insensatesa al món, com ho demostren aquestes notícies que certifiquen l’estratègia psicopàtica dels criminals i l’especial distinció en traïció i genocidi que executa la Sinagoga del Femer Europeu:

https://t.me/RosselloCM/75525 i https://t.me/RosselloCM/75544.

És molt important que la gent s’uneixi, que els camperols, els ramaders, els autònoms i tots aquells que són víctimes dels criminals s’uneixin. Certament, hi haurà un moment que s’acabarà la paciència, i ELLS ho saben, que per això acceleren, perquè els és fonamental concloure la bastida abans que la gent comenci a aplicar la justícia que ells han desterrat de les societats occidentals.

Els pares també s’han d’adonar que els fills estan essent destruïts als camps de concentració educatius, on se’ls deforma, se’ls mal forma, se’ls anul·la i se’ls sotmet a l’acceptació de la tirania criminal del NOM jueu. No són els invents de degenerats psicòpates allò que han d’aprendre els nens a l’escola, sinó la cultura pròpia, una cosa que els jueus no tenen, almenys, si no entenem la cultura pròpia com a l’art del robatori, de l’estafa, de la destrucció de nacions, de l’aniquilació de qualsevol signe de civilització, o l’art de l’assassinat i les matances rituals, una de les seves especialitats i ben sovintejada, com ho podem comprovar durant tot el segle XX. Sí, ells acceleren, i imposen la bajanada de la idiotologia del gènere, segons que diuen, perquè quatre gats no se sentin discriminats, mentre animen els joves a l’autodestrucció, que per això s’han de donar presa, perquè quan la gent s’adoni de l’enèsima mentida sionista, aleshores, potser no tindran cau de rates on amagar-se. Sí, ells premen i apressen, però la victòria no l’aconseguiran pas, i si no ho saben, ho haurien de saber. La batalla final serà la seva derrota eterna, perquè després de descobrir la infàmia que són, no tinc el mínim dubte que cap ànima en el món voldrà altra cosa que l’extermini radical dels criminals avials.

Per això, els assassins dels Rockefeller s’han unit al psicòpata eugenista i genocida professional de Kill Gates per a tractar de conformar l’opinió de la gent i endarrerir o fer impossible al màxim la comunicació de la informació, abans que per a ells sigui massa tard:

https://t.me/resurgente2020/47425,

com veieu, cap organització de les imprescindibles per a la infraestructura dels criminals no hi manca: Jewtube, Jewbook i Jewtter, al capdavall les creen ells!

Sí, ells acceleren, però no, no venceran. I no venceran, perquè si bé és cert que la veritat fa por, que és lenta i que incomoda, al final, la gent davant de la magnitud insòlita del crim sionista contra la Humanitat s’alçarà a una. I aleshores, pobres dels gossos castrats i les putes inútils i idiotes que els han servit, perquè la fam de sang de la gent no la podran aturar i res no hi ha de més caòtic i descarnat que la ira esbojarrada del poble. I els gossos castrats i les putes inútils, amb la seva infame i repugnant traïció, no seran pas perdonats per les víctimes. El temps em donarà o traurà la raó, tanmateix, des d’ara, no puc recriminar les reaccions que provocaran les accions criminals dels sicaris dels sionistes. Fa molts anys que estudien el comportament humà, que per això Sigmund Freud és jueu i el seu nebot Bernays, un psicòpata de manual, també és un jueu de pro, l’ideòleg de la Propaganda. Els estudis de control de la massa han estat els camps de treball de les bagasseries jesuïtes dedicades a la destrucció de l’intel·lecte i la creativitat, i tot seguit teniu una demostració dels estudis psicològics i dels resultats:

https://t.me/No_plandemia/5801.


LA GUERRA CONTINUA.


Per concloure, una imatge fastigosa fins al vòmit, ho sento, però és ben il·lustrativa dels gossos castrats sense personalitat ni dignitat i les putes inútils i idiotes, a més de farcides de maldat, que serveixen els amos jueus com si fossin els seus déus. La imatge no pot ser més repulsiva: Impossible de trobar una foto on un home no és home i una dona no és una dona, sinó dos monstres satisfets de les seves carnisseries (ella, de les carnisseries rituals servides als sionistes, i ell, de l'actual i futura carnisseria, que per això lluu amb orgull la xapa dels criminals i fa vídeos on s'agenolla amb les calces als turmells davant de la destrucció dels sionistes, satisfet de lliurar el 'seu' poble en el ritual dels amos – Res no hi ha políticament més abjecte que el rei que ven el poble a l'enemic).

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4109991.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada