dissabte, 24 de juny del 2023

RÚSSIA I ALTRES NOTÍCIES

 

Després de la insurrecció contra Putin del Grup Wagner, comandat per ‘el xef’ Ievgeni Prigozhin, encara més afirmo que Vladímir Putin no combrega amb la tirania sionista mundial, i com sigui que té potencial militar per a oposar-s’hi, ho fa. No crec, però, que el mateix cas sigui el de la Xina, ja que des de Mao i Kissinger, el gran país asiàtic és un camp de concentració, diguem-ne model B, en comparació amb el camp d’esclavatge model A, que és el que els sionistes de la Reserva Federal tenen muntat a tots els Estats Units i el BIS a Europa. El model A crea esclaus feliços de la seva esclavitud perquè els fa creure en la llibertat. El model B crea esclaus acostumats a la seva esclavitud perquè els fa creure que la llibertat no existeix. Putin, que serà el que hom consideri que pot ser, malgrat haver estat format en l’escola de criminals del FEM(S), allò que ells en diuen ‘els joves líders globals’, no crec que en formi part, sinó que l’experiència li va servir per a comprendre les pretensions sionistes. No hauria arribat a president de Rússia sense el suport de la màfia Rothschild que dirigeix Klaus Schwab que, recordem, es vantava que Putin fos uns dels ‘seus’ líders globals. Tanmateix, i pel que ‘sembla que veiem’, el líder rus no està per la idiotologia de gènere i la destrucció de la nació, si bé, ha estat ambigu quant als verins dels jueus, per bé que és cert que no he llegit enlloc que Rússia hagi experimentat un augment de la mortalitat, com ha passat a tot l’Occident on els genocides dels governs han impulsat l’enverinament massiu amb els tòxics sionistes.

Dit tot això, i mantenint la meva impressió que Rússia va guanyar la guerra hores després d’haver-la començat, i que si la manté, és per preservar els ucraïnesos, als qui els russos veuen com a compatriotes; no està de més pensar que potser amb això, fa un doble joc que protegeix Putin, en facilitar la destrucció de l’economia europea, que és la intenció del sionisme internacional. Aquesta situació de guerra controlada no agrada als sionistes, que ja sabeu que són més de sagnades i matances a discreció. I, curiosament, han procedit de la mateixa manera que ho van fer a l’Alemanya de la primera guerra mundial, quan els jueus encapçalaven les revolucions socialistes a territori alemany, unes accions que perjudicaren molt el paper alemany a la guerra i que de manera indirecta contribuí a la derrota. Ara, han cercat un exèrcit privat de mercenaris i exreclusos, el Grup Wagner, que comanda Ievgeni Prigozhin, un personatge ben misteriós, fill de mare soltera, i que té arrels jueves per part de pare i avi. No són casualitats, aquestes aparents casualitats. El cas és que darrere d’aquest conflicte intern a Rússia és molt fàcil de veure-hi la mà dels sionistes, com sempre, de sempre. Un fet que és demostrat amb la següent notícia, en la qual Mikhail Khodorkosvy, multimilionari i jueu, quines casualitats!, els pobres!, expressa el suport al traïdor del grup mercenari i acusa Putin de ser l’enemic:

https://t.me/RosselloCM/76288,

És curiós, oi? Miris on miris, passi el que passi, sigui allà on sigui, sempre hi ha un nas repugnant atiant el foc. Aquest fet, l’evidència que els jueus no semblen estar al costat de Putin, fa suposar que Putin està enfrontat als jueus. No estic dient que no pugui ser tot el sinistre joc de l’engany en què els jueus són els mestres, com ho demostra el fet que foren els qui llençaren dues bombes atòmiques sobre població civil cristiana al Japó i arrasaren les ciutats alemanyes i la seva població innecessàriament, però que inventaren un conte de terror, segons el qual, els seus – només els seus – eren gasejats i incinerats pels que ells arrasaren i els destruïren les ciutats, fent culpables d’una invenció mai demostrada científicament, als qui ells havien exterminat a consciència i amb tota la sang freda, amb uns espectacles espaordidors i horrorosos duts a terme amb armes prohibides. Però ja sabeu que ells són així, pobres!, multimilionaris, filantrops, eugenistes, amants de les massacres i els rituals, i per això s’ofenen quan algú els diu el que són: el pitjor mal de la Terra.

En resum, doncs, no crec que tingui més importància, perquè trenta mil soldats són no res contra l’exèrcit rus, però la desestabilització i el caos, i suposo que la introducció d’elements distorsionadors en el règim de Putin, és l’objectiu principal de l’operació; perquè és de suposar que abans de fer front als enemics de la Humanitat, Putin s’haurà curat, i prou, de saber i assegurar-se que els seus homes de confiança no són sicaris criminals del sionisme internacional. Al mateix temps, aquesta maniobra sionista corrobora que els plans de destrucció de la civilització occidental no van com els assassins pretenen, ja que, de mica en mica, sí, però de mica en mica, les veus que denuncien la ‘profunda maldat’ que hi ha darrere de l’Agenda 2030 sionista, proclamada per la gran Sinagoga de l’ONU, del mamarratxo i criminal contra la Humanitat Antonio Guterres, són cada volta més, i ells saben que si la majoria de la gent se n’adona, si la Humanitat assoleix el punt d’inflexió, ara sí, serà la fi per sempre de la pesta en el món.

LA GUERRA CONTINUA,

ZELENSKY, JUEU, PRIGOZHIN, JUEU,

EL CAPITAL PER A LA GUERRA,

JUEU,

L’EXÈRCIT DE LA GUERRA,

L’OTAN

- L’EXÈRCIT DEL NOU ORDRE MUNDIAL -

JUEU,

LA ‘LEGITIMITAT’ UCRAÏNESA

ÉS DEFENSADA PER L’ONU,

LA SINAGOGA JUEVA D’AFERS ESTRANGERS...

NO SÉ SI HI OBSERVEU ALGUNA COINCIDÈNCIA.


Deixant de banda el tema de Rússia, passem a notícies més pròximes que, com veureu, totes duen el segell sionista, de l’intent de tapar el sol (esquizofrènia del psicòpata Kill Gates), a la destrucció dels nens (passió dels asquenazites i dels satànics), passant per la indústria de l’holocaust silenciós, la farmàfia, de capital i direcció, curiosament, jueves.

Comencem amb una cita de ‘mvarela.es’, sempre interessant:

https://t.me/counterpropaganda20/10468,

hi insisteixo, la clau és posar el nom correcte als qui manen. Quan se’ls anomeni pel que són i de la qual cosa se senten superiors i ben orgullosos, aleshores les primeres palades de terra cauran sobre els seus taüts. J-u-e-u-s, és així de senzill, i no perquè ho digui jo, que sóc racista i antisemita, sinó perquè allà on hi ha ‘elit’ i ‘globalista’, hi ha nassos, sempre, de sempre, i això, amics meus, no és casualitat, és fruit d’un odi avial i visceral contra la Humanitat, especialment la raça blanca, que sense dubte, quant a valors i mèrits, és infinitament superior a aquesta raça d’assassins i psicòpates.

Potser, aquí ho veureu més clar:

https://t.me/resurgente2020/47554.


BREUS:

https://t.me/elinvestigador_org/14127

Una prova que l’homosexualitat no necessàriament ha de ser idiòcia:

https://t.me/resurgente2020/47551.

La prova evident de la indústria del genocidi, o farmàfia, i la magnitud dels idiotes amb estetoscopi, sí, els mamarratxos farcits d’ego que no són més ignorants perquè la idiòcia és màxima. El desconeixement de la medicina dels metges és una aberració, això sí, prou certificada per les bagasseries jesuïtes complotades amb el sionisme internacional.

https://t.me/resurgente2020/47563,

el sols fet de creure en l’efectivitat d’una inoculació per damunt del sistema immunològic natural, demostra una absoluta i irrecuperable ignorància, a més de la supèrbia pròpia dels imbècils contumaços. I no ho oblidem, els metges que participen en les vacunacions són culpables d’atemptat contra la salut pública i, en cas de mort, d’homicidi. La ignorància, quan vesteixes de blanc i cobres per assassinar i emmalaltir, no és un eximent, sinó una prova incontestable d’intromissió professional.

https://t.me/counterpropaganda20/10480


Vist tot això, passem a una notícia que m’interessa especialment, perquè corrobora les meves infatigables acusacions als polítics, als excrements amb toga i als sanitaris, pels aberrants crims contra la Humanitat, amb l’agreujant d’una magnitud insòlita fins ara, per la qual cosa, ÉS ABSOLUTAMENT IMPERATIU QUE PAGUIN AMB LA VIDA I EL PATRIMONI.

Primer, el govern de Soroslàndia i les onze acusacions de delictes extremadament greus, i que sumats, fan inqüestionable la necessitat de sacrifici dels animals:

https://t.me/No_plandemia/5871,

i segon, les satrapies sionistes al País Basc, del jesuïta i genocida Urkullu, a Galícia, del narco i genocida Feijoo, a Castella i Lleó, on no sé qui mana ni m’importa, i a la gran seu del judaisme peninsular: l’abans coneguda com a Catalunya:

https://t.me/counterpropaganda20/10464,

la votació per a la imposició de la vacuna és un CRIM CONTRA LA HUMANITAT, i tota la colla de criminals que s’hi han mostrat a favor han de pagar l’atrocitat, més encara quan hi ha gravíssimes lesions, hi ha hagut morts, i encara que els cagaguano protegeixen l’infanticida d’Argimon I, el Gran, hi ha hagut morts de menors, per la qual cosa, tota aquesta púrria repugnant ha de ser jutjada i posteriorment executada. I sí, algú podrà dir que el codi penal no inclou la pena de mort, perquè ha estat abolida. Tanmateix, no oblideu mai que la llei i el dret no són Justícia. Jo no demano que se’ls apliqui la llei i el dret i hagin d’anar a la presó quatre dies abans de rebre un indult sionista o el tercer grau, no; jo exigeixo Justícia per tots els malalts i els morts que han provocat, pels suïcidis que han provocat, per la destrucció d’empreses que han provocat, per la implementació de mesures absolutament contràries a la salut i a la llibertat. Que són idiotes vanitosos, sense coneixements ni mèrits, que són l’escòria més destacable de cada casa, que són infames imbècils, que són... el que vulgueu, però la nostra missió, per justícia, és fer que deixin de ser, per caritat i commiseració cristianes, si cal.

I ja que ha sortit el tema de Déu, una bonica reflexió, en format de conte breu, de l’escriptor hongarès Útmutató un Léleknek:

https://t.me/counterpropaganda20/10467,


AVUI, AMB TANTS DE DIMONIS SOLTS,

AMB TANTS DE MONSTRES DEPRAVATS,

EL SILENCI DE LA NOSTRA VEU

ENS POT IL·LUMINAR.

NO APAGUEU LA VOSTRA LLUM.

PERQUÈ AQUESTA LLUM

ÉS

LA VERITABLE CONSCIÈNCIA.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada