divendres, 30 de juny del 2023

ELS JUEUS JA SÓN A FRANÇA


Sí, amics meus, els bons ja són a França i potser aquesta sigui la primera nació blanca a desaparèixer i integrar-se en el paradís de la Gran Sió. Tot seguit us mostraré les meravelloses escenes de la nova i gran França que ha construït la puta dels Rothschild, amb debilitat pels negres (sexualment parlant), sempre amb l’incondicional suport sionista, això sí: no en veureu ni un de sol, de nas, en cap de les imatges i vídeos, perquè ja sabeu que ells s’amaguen sempre darrere de les cortines, com ho feren en la revolta idiota dels negres a Amèrica (la Live Matter o com es digués la jueria de torn), que ja sabeu que els jueus fan anar els negres com volen: foren els primers a esclavitzar-los i exportar-los als països blancs, sempre els han robat les terres i els han mort de fam, però els negres ara els recompensen i surten a prendre la venjança contra els blancs, perquè els jueus els han dit que ells són els que els han esclavitzat i robat tot, mentre que els jueus s’han encarregat de fundar els moviments d’igualtat de negres, de dones, de tarats i de tot el que calgui, perquè els jueus són només per a la Justícia Universal, per què? Perquè ells són els bons.

LA FRANÇA DEL NOM SIONISTA

https://t.me/RosselloCM/76479

https://t.me/RosselloCM/76483

https://t.me/RosselloCM/76493

https://t.me/RosselloCM/76494

https://t.me/RosselloCM/76496

https://t.me/RosselloCM/76497

https://t.me/RosselloCM/76499

https://t.me/resurgente2020/47655

https://t.me/resurgente2020/47656

https://t.me/RosselloCM/76501

https://t.me/RosselloCM/76512

https://t.me/RosselloCM/76520

https://t.me/RosselloCM/76521

https://t.me/RosselloCM/76523

https://t.me/counterpropaganda20/10556

I què diu a tot això la Sinagoga de l’ONU?

https://t.me/RosselloCM/76515

I on era la puta privada dels Rothschild mentre França celebrava la integració en la gran civilització del sionisme internacional?

https://t.me/resurgente2020/47654.

Ells són així, viuen amagats com les rates, roben el que poden en la foscor i darrere dels escenaris, com les rates, maten silenciosament i discreta, com les rates, però no són rates, no sigueu antisemites! Ells són els bons:

https://t.me/RosselloCM/76433.

Ells estan darrere del Femer Europeu, comandant les putes i els gossos castrats de la Corrupció Europea, la secretaria oficial del BIS, la banca de les banques, el cau de rates més infame i abjecte de la història de la Humanitat: ‘Can Rothschild’, per als amics. Vegem les escòries traïdores i criminals del Femer:

https://t.me/RosselloCM/76530

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4177387

https://t.me/elinvestigador_org/14166

És clar que sí, que tots els ciutadans europeus volem viure l’experiència ‘religiosa’ que experimenta França!

D'altra banda, els jueus no obliden el seu pallasso genocida principal, el vedette tarat que ocupa les portades de les vomitades cagaguaneres, i hi han fet anar l’eminència intel·lectual de la Història, la Mozart de polígon, però en política, la gran Greta, la Taradeta, que es reuneix amb el pallasso jueu per a resoldre els problemes del canvi climàtic!

https://t.me/Realidades_Paralelas/6346

https://t.me/resurgente2020/47636

https://t.me/RosselloCM/76489

https://t.me/RosselloCM/76547.

I al Regne Unit de Sió, l’indi idiota que els jueus han fet primer ministre acata les ordres dels amos:

https://t.me/RosselloCM/76451.

Això sí, ells, els bons, sempre al costat de les minories, sempre al servei de tots, per la igualtat:

https://t.me/Disidenteincontrolado/15218

Per a això, tenen ensinistrats els excrements que disfressen amb toga, per a dissimular l’escòria que són, i que comprovaríem si, sense la toga, els poguéssim veure com són:

https://t.me/resurgente2020/47651,

només faltaria que algun dels sicaris parlés de més i comprometés la bondat dels bons i els seus esforços per aportar a tot ésser goyim la pau total i absoluta. En això, el gos de Soros, el sac d’escombraries deficient mental, narcís, egòlatra, idiota absolut, criminal sense angúnies i perfecte exemple de psicòpata sense empatia, el criminal més gran que mai hagi nascut a la península Ibèrica, mentrestant, col·labora; que no vol que els joves s’escapin al desig dels bons:

https://t.me/Realidades_Paralelas/6339.

Ja vaig dir que havien d’accelerar l’agenda, perquè massa gent els començava a ensumar. Ara s’han activat a França, i no seria d’estranyar que promocionessin aquesta revolució cultural arreu d’Europa. La matança i l’enverinament massiu ja ha estat realitzat d’acord amb els plans i la total impunitat de tota la colla de criminals i assassins que són TOTS ELS POLÍTICS EN ACTIU A OCCIDENT:

https://t.me/elinvestigador_org/14168,

verins amb tres efectes diferents, segons les necessitats, que els jueus, com són bons de mena, pensen en tot, pobrets! I tot el que han patit! Recordeu la farsa que s’inventaren - per amor i voluntat de reconciliació - la història aquella dels gasos i les incineracions que encara haurien de durar avui dia! Pobrets! I pensar que hi ha gent que els odia!

Fixeu-vos els esforços incansables del psicòpata genocida i eugenista, tarat sense recuperació, cínic, sinistre, pèrfid, abjecte, ignominiós i la més perfecta claveguera que ha parit una jueva:

https://t.me/elinvestigador_org/14167

https://t.me/resurgente2020/47634,

Quanta bondat i generositat!

I si no em creieu, i continueu pensant que els jueus són la puta escòria del món, escolteu aquestes declaracions del doctor Steve Kirsch sobre els Amish, que potser us aportarà una mica de seny, només que hi penseu una miqueta:

https://t.me/resurgente2020/47658,

https://t.me/elinvestigador_org/14163.


- Vejam si els jueus seran el mal del món!

- No, home, no. Com pot dir això! Ells són els bons, per llei, i perquè el gos de Soros és el que és, gos de Soros, per magnanimitat jueva, que els jueus posen els més depauperats cerebrals i amb menys capacitat de comprensió de què és l’empatia, al capdavant de les nacions, perquè es converteixin en bons. Ells pensen en tot, i sempre per al teu bé i sense interessos.

- Sense interessos? Ja l’entenc, crec que ja l’entenc.

- Sense interessos! Fent el bé arreu del món, sobretot a occident, protegint les minories, i l’home blanc de la civilització que l’ha convertit en un monstre.

- Ells estan en tot, ja ho veig. La inflació és fruit del canvi climàtic i no del robatori constant i perpetu dels estafadors sionistes. Les guerres són totes provocades per l’odi de l’home blanc, mai per les intromissions i els interessos de control i matança dels jueus, pobrets! Després de la mentida que van passar, mentre arrasaven Alemanya i els alemanys innocents amb bombes i armament prohibit, abans de fer la broma amb les dues bombes atòmiques sobre els ciutadans japonesos, no res, per a fer uns riures, que ells no es pensaven que la bomba pogués ser tan destructiva. Ells, que només pensen en el bé: vacunes, préstecs, preocupació medi ambiental, protecció de les minories, comoditat ciutadana (que per això han inventat les ciutats dels quinze minuts), transhumanisme per a fer-nos millor, que ja sabeu que el Harari, el Filòsof, jueu i homosexual, ens ha assegurat que Déu és idiota i que ells, els jueus, acabaran de fer bé el que Déu és incapaç de fer. Són tants els regals, que mai no els els podrem recompensar, oi?

- Vostè s’ha tornat un antisemita!

- No, per fi veig la veritat, que és una cosa molt diferent.


LA PREPAREN GROSSA

ELS ASSASSINS SIONISTES.

ELS LGTBIJKQ+ I LES CAQUES AMB TOGA,

LES PUTES I GOSSOS CASTRATS

NO FARAN RES MÉS

QUE CALLAR I COBRAR.

CAL ESTAR PREPARATS

PER OPOSAR-NOS A TOT,

A L’ESTAT, ALS PREVARICADORS TOGATS,

ALS LGTBIJKQ+ DE CAQUI,

ALS TRAÏDORS I ASSASSINS

QUE ES FAN DIR POLÍTICS.

LA GUERRA CONTINUA,

I S’ACOSTA UNA BATALLA CRUCIAL.

ELLS SÓN EL MAL.

O ELLS O NOSALTRES.


MAI EL MÓN HA FET MÉS FÀSTIC,

PERQUÈ QUAN LES RATES

SURTEN AL CARRER,

LA PUTREFACCIÓ ÉS INEVITABLE.

LLEVAT QUE...

LLEVAT QUE...

COMBATEM A MORT LES RATES.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada