dimecres, 28 de juny del 2023

CAOS : IDIÒCIA I CRIMS


Que els nostres amics, per la seva qualitat de coprobis, se senten bé en la putrefacció, no és res de nou, i per això atien el caos, que és la putrefacció social, la descomposició nacional i la destrucció de l’individu, tres coses que ves!, els fascinen, als bons. La manera de poder imposar el caos ha de ser mitjançant els idiotes, els animals que seleccionen entre l’escòria de cada societat, als quals únicament demanen com a ‘virtuts’: idiòcia profunda, vanitat insòlita, indigència ètica, sadisme en lloc d’empatia i psicopatia en lloc de seny, i els col·loquen a obeir, mentre els deficients es pensen que manen, que, on no n’hi ha, no en raja. I així els idiotes fan la feina que si la fessin directament els jueus, el goyim no ho toleraria, i mentrestant, ells, això sí, executen els seus crims, o sigui, practiquen la seva manera natural de viure. Ai, els bons! Si en sabéssim la meitat, de la veritat! Els bons! I els idiotes, és clar, els gossets castradets i tot ufans, i les putes inútils de l’harem, una collita insòlita de deixalles humanes que resulta ben difícil de saber d’on poden treure tanta carronya ètica; perquè semblen totes sortides d’algun centre de recuperació d’homínids amb psicopatologies i analfabetisme absolut, ‘unes coses’ que obren la boca, però no són capaces de parlar, menys encara d’entendre què se’ls diu i què diuen, i que repeteixen el paper que els amos els donen, quan elles, ben maquillades i sensuals, amb les calcetes per barret, els esperen ansioses, de quatre potes, per a poder arribar abans als sobres tacats de sang que els bons els llençaran de premi per la idiòcia i la contribució impagable a la destrucció dels congèneres, que les putes inútils i els gossets castradets, amb tota la ufana i la gosadia de la ignorància dels seus pseudocervellets depauperats, que només tenen enteniment per a servir els amos com la millor de les esclaves (i els gossets, com el millor dels esclaus) i rebre d’ells la carícia que tot sovint donem al caparró dels gossos que ens estimem, amb l’única diferència que els amos no estimen els esclaus, i els acaricien com a gossos i com a putes, perquè són gossos i putes, i les carícies han de ser diferents, que en això, els bons, tenen bon tacte... bons uns ells! Prou que saben que entre tots els goyim, els seus esclaus són la infàmia de l’espècie, prou que ho saben! Per tot plegat, doncs, avui l’exposició serà una mica caòtica, però ens aportarà aquelles puntes de fil que, si estirem, sempre ens condueixen a conclusions prou sòlides i convincents.


Jutgeu vosaltres mateixos:

https://t.me/RosselloCM/76389

https://t.me/elinvestigador_org/14149

Dues espècies: la intel·ligent i lliure, i la imbècil i esclava.

https://t.me/counterpropaganda20/10519

El deficient cognitiu i gos castrat feliç de Kerry, de qui parlava l’altre dia com a exemple de miserable màxim, llegint el guió, mentre un dels amos, al costat, el psicòpata genocida de Kill Gates, s’esforça a emetre l’assentiment amb les paraules del mamarratxo, expel·lint una discreta llufeta d’aprovació:

https://t.me/Realidades_Paralelas/6323,

i aquí, la demostració que els gossos castrats són recompensats pels amos jueus, i així la filla de Kerry ha tingut l’honor d’ingressar en l’harem de putes dels sionistes, i ara, després de l’absoluta submissió del gos-pare, la prostituta inútil i idiota de l’harem jueu rep la merescuda compensació: Ingressar en l’Organització de Matances Sionistes (OMS) a cobrar i a callar.

https://t.me/voluntasoficial/6907.

I gràcies a aquests fitxatges tan sonats, després els cagaguano poden publicar disbarats tan insòlits com el que veureu ara. I dic insòlit, perquè només fa quatre o cinc anys, a algú que publicava una idiòcia com la que llegireu, se’l treia de la circulació pública (no se l’exterminava, però se l’enviava a l’atur), perquè entre persones intel·ligents, l’ofensa més grossa, és la presència d’un idiota. No oblideu que no hi ha res de pitjor en el món que un idiota, que és necessari l’extermini radical de tots ells, i per sort, avui els tenim tots amb càrrec públic o a les altes instàncies del poder; més fàcil no ens podrien posar! Però, vegeu la notícia d’un insigne deficient que dóna classes d’idiòcia a una Universitat de la Soroslàndia abans catalana, a part de treballar a sou de l’amo Soros i de les seves agències de control de la informació, que ja sabeu que és el monopoli del sionisme criminal internacional per a ocultar la magnitud brutal de tots els seus bàrbars crims, alguns dels quals veurem en el capítol d’avui:

https://t.me/Disidenteincontrolado/15199.

Aquests animalons o pseudohumans que escullen els dels nassos, prosperen en la societat del crim, en la criminocràcia, com dèiem ahir, i entre aquestes coses prostituïdes, hi ha un sac de deposicions que és la nineta dels ulls del Rothschild i criminal del FEM(S) Klaus Schwab, i a qui el sionisme va nomenar primer ministre del Canadà, i la puteta privada ha executat tots els treballs que els amos li han encomanat per tal de sotmetre i aniquilar el seu poble. I així, ara, al Canadà resulta que els militars demanen indemnitzacions pels verins jueus que el sac d’escombraries de Schwab va obligar a administrar a les forces militars, i reclamen una important suma de diners. Hi hauria molt a parlar, sobre les capacitats mentals dels denunciants, l’absència de capacitat absoluta del mamarratxo que destrueix Canadà, però sobretot, del fet que qui ha d’indemnitzar pels mals dels verins jueus, no és l’estat del Canadà (els diners de tots els canadencs), sinó els criminals que van imposar l’enverinament, en primer lloc, pagant de la seva butxaca les indemnitzacions, i després, responent davant d’un tribunal, quan no hi hagi només excrements, per la inducció al suïcidi o l’homicidi, si no se’ls vol acusar d’intent d’assassinat, que és el que en realitat han comès, perquè si cobres per mort, se suposa que saps o sospites alguna cosa dels ingredients dels verins que obligues a inocular.

https://t.me/elinvestigador_org/14151,

Si al Canadà i a la Reserva Federal hi tenen pedòfils https://t.me/resurgente2020/47618 i depravats mentals i sexuals https://t.me/resurgente2020/47597, a la comuna de la Sinagoga del Femer Europeu hi regnen les tifes satàniques, la bruixa assassina de masses von der Leyen i el deficient mental de Lleida - de la Pobla de Segur, que no vull que s´ofenguin tots els lleidatans -, amb els distints Consells criminals, a les ordres de l’extermini europeu que desitgen els sionistes:

https://t.me/resurgente2020/47590,

tanmateix, com ja he dit altres vegades, el goyim ho sap, i fins i tot en l’urinari públic europeu, encara hi ha gent digna, molt poca, i alguns que suposo que comencen a veure que, o canvien el discurs i deixen d’obeir els amos, o potser quan tornin a casa els penjaran d’allà on les campanetes no sonen:

https://t.me/resurgente2020/47591.

Ells saben que ho sabem, i per això, han d’accelerar la destrucció i inhabilitar-nos per a la defensa, perquè prou que saben que si aquesta batalla final no la guanyen, serà la tomba definitiva per a les seves aspiracions d’aniquilació de l’espècie humana, i sobretot, de la raça i la civilització blanques. Aquestes són les immenses mentides dels jueus, que després fan propagar pels pals de galliner on gemeguen els cagaguano, sense dubte, els ‘professionals’ més repugnants i miserables de l’espècie, i això que serà per professionals repugnants i miserables!

https://t.me/resurgente2020/47593.

L’Agenda criminal de l’ONU és l’objectiu, i gran part de l’èxit depèn de la submissió ciutadana a la idiotologia de gènere. Vegeu aquestes dues imatges, una, on no t’ho poden dir més clar, i la segona, on podeu comprovar per a qui treballen els LGTBIJKQ+ de caqui, els castradets sense orgull, honor, vergonya, dignitat, decència ni sang.

https://t.me/resurgente2020/47601

https://t.me/voluntasoficial/6922

https://t.me/RosselloCM/76407.

I ja que parlem de degenerats, de depravats, de gent amb psicopatologies greus i mancança cognitiva bàsica, no puc oblidar la puta inútil i idiota principal de l’harem jueu que fa que governa (millor diríem, que vigila) el gos de Soros, la qual, com veureu a la notícia, com s’ha de fer amb les putes, rep la compensació per la seva ingent tasca destructiva a les ordres dels sionistes:

https://t.me/resurgente2020/47603,

cap puta sense premi.

I ja que he parlat del deficient mental del gos castrat que serveix Soros, vegeu el Narcís mentint, l’única cosa que sap fer, el miserable. Vull insistir-hi, si el poble espanyol no executa públicament aquest traïdor i genocida, aquest mamarratxo, lladre i criminal, el pitjor delinqüent que ha parit el país i el pitjor idiota que mai hi hagi nascut, la reputació d’Espanya estarà perduda per sempre. Un poble que no executa un miserable d’aquesta magnitud, no mereix el mínim respecte.

https://t.me/resurgente2020/47605.

La prova irrefutable: https://t.me/RosselloCM/76417

https://t.me/RosselloCM/76430

Ara, es veu que el narcís i gos de Soros, va a fer de vedette en els programes per a depauperats mentals, que els jueus així li ho han manat, per bé que el narcotraficant i genocida Feijoo és el candidat sionista, i el narcís idiota, un candidat a fer veure que dirigeix alguna de les organitzacions criminals dels sionistes a Europa.

I els idiotes ‘cum laude’ en exhibició magistral:

https://t.me/RosselloCM/76418.

Ja que parlem dels discapacitats mentals que es destrossen el cervell a les bagasseries de ‘Ciències de la Informació’ o com n’hi diguin al prostíbul en qüestió, doncs, vegem exemples del perill per a la salut pública d’aquests degenerats i indigents mentals, una amenaça que només pot ser resolta amb la reclusió dels deficients o amb l’execució, essent jo molt partidari de la segona opció, sobretot per a tots els incitadors a l’odi i al suïcidi, i que després s’han dedicat a amagar les proves que els acusen de crims contra la Humanitat; en aquests, jo no els donaria l’oportunitat de la reclusió, una porció de corda i que muntin els seus espectacles ‘celestials’ allà on toca.

https://t.me/resurgente2020/47606

https://t.me/resurgente2020/47607,

si això no és prova concloent d’idiòcia irreversible! Aquí teniu l’explicació de per què tots els cagaguano són deficients mentals, perquè l’amo és un psicòpata genocida:

https://t.me/resurgente2020/47619.

Ja que ha sortit el jueu de Kill Gates, el genocida patològic, vegem les feines que fan dos jueus com Sam Altman i el robot sionista de Zuckerberg:

https://t.me/voluntasoficial/6910.

La pedofília dels sionistes i l’encobriment dels cagaguano, que encobreixen tots els crims dels jueus:

https://t.me/voluntasoficial/6918,

el seu primer marit, jueu, fou l’inventor del topless.

Però, vegem més aportacions i innovacions sionistes per al nostre bé:

A què es dedicava Monsanto, abans de fer aliments?

https://t.me/resurgente2020/47620.

Els homes valents que els jueus ens importen perquè a casa seva no fan falta, que els seus països no tenen cap necessitat ni conflicte, i per això, ens els envien perquè els mantinguem i els ajudem a fer la reunificació familiar i així salvar les pensions i el creixement demogràfic europeu. Són bons o no són bons, els pitjors criminals de la història?

https://t.me/RosselloCM/76397.

Aquesta és la pax iudaeorum:

https://t.me/RosselloCM/76398

https://t.me/RosselloCM/76413.

I perquè comprenguem la profunditat mística de tot plegat, els sionistes converteixen un fantasma en un guru, un miserable sense comparació, un desgraciat que gaudeix destruint les ànimes càndides, perquè aquest imbècil et pot enganyar un parell de vegades, però aviat dedueixes que és una meuca dels sionistes:

https://t.me/RosselloCM/76403.

I ja que parlem d’infrahumans, res millor que acabar aquesta exhibició de la bondat jueva amb el tarat ‘cum laude’, homosexual i profeta, el Filòsof Harari, el Gran Harari:

https://t.me/voluntasoficial/6929.


Per concloure, compareu tota l’escòria que ens ha precedit amb la intel·ligència i l’activisme del gran Piers Corbyn:

https://t.me/voluntasoficial/6911.


LA GUERRA CONTINUA,

NO HO OBLIDEU.

ELLS SABEN QUE HO SABEM,

PER AIXÒ TRACTEN DE DONAR-NOS

UN COP CONTUNDENT.

MOLT ALERTA!

LA PRÒXIMA MENTIDA SIONISTA

HA DE SER ABSOLUTAMENT DESOBEÏDA.

SABEN QUE SI NO OBEÏM

ESTAN PERDUTS,

PER AIXÒ, HEM DE DESOBEIR,

PERQUÈ ÉS L’ÚNIC CAMÍ

CAP A LA LLIBERTAT

I LA FI DE LA INFÀMIA AL MÓN,

O SIGUI,

DEL PODER CRIMINAL

DEL SIONISME INTERNACIONAL

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada