diumenge, 11 de juny del 2023

MALEÏTS BASTARDS


Maleïts bastards’ és el títol del fil de Jewtter de José Gefaell que adjunto com a demostració que totes les mentides sionistes eren conegudes pels conspiranoics i que han estat constantment denunciades, mentre els polítics (traïdors i genocides) seguien fil per randa les ordres genocides i de traïció dels seus amos jueus:

https://t.me/elinvestigador_org/14080.

Abans de continuar amb una esplèndida intervenció de Fernando Ferreira, un dels activistes uruguaians contra els assassins de l’Agenda 2030, lògicament perseguit per les escòries excrementals de les Ciutats de la Immundícia uruguaiana, vegeu els maçons que governen i sotmeten França a Baphomet i als Rothschild, seguint les ordres de la puta privada de l’Emmanuelle, la pitjor escòria humana que ha nascut a les terres dels francs des que es té memòria:

https://t.me/elinvestigador_org/14082,

no hi ha cap dubte que tots aquests violadors dels drets i de la dignitat humana han de ser exterminats. Ja no s’hi val altra solució. No han tingut, i no tenen, i no tindran, pietat ni empatia, executaran les ordres que els manin els sionistes assassins sense tremolar-los la mà ni envermellir de vergonya i deshonor; per això, cal l’execució massiva de tota aquesta púrria, més perniciosa que inútil, que ja és dir!

Fernando Ferreira, amb un bravo!

https://t.me/panoramica_libertad/1370.

Aquesta és l’Agenda criminal 2030 del sionisme internacional:

https://t.me/panoramica_libertad/1373.

Aquests són els jueus que, pura casualitat!, controlen tota la corrupció mundial:

https://t.me/RosselloCM/75835.

Un vídeo d’humor que ens explica l’objectiu cultural que cerquen d’imposar-nos els nostres salvadors, els grans filantrops de l’extinció goyim:

https://t.me/panoramica_libertad/1401.

Com prevenir la pròxima pandèmia:

https://t.me/panoramica_libertad/1406,

només cal afegir-hi tots els responsables, que el foc tot ho depura.

Els mateixos assassins, que ens volen robar tot, amb la nova mentida:

https://t.me/panoramica_libertad/1408,

I per això, compten amb l’ajut de l’Organització de Matances Sionistes:

https://t.me/panoramica_libertad/1369.

Relaxem-nos ara amb aquest bonic vídeo que il·lustra les paraules d’abans de Fernando Ferreira i que ens mostra la realitat del món que vivim, i que l’escòria jueva podreix i ens fa impossible de gaudir:

https://t.me/panoramica_libertad/1393.

I una tan brillant com real frase d’Alexander Solzhenitsyn, que és sorprenent que guanyés un Nobel, quan sempre va denunciar els jueus criminals com els conspiradors contra Rússia en la revolució bolxevic dels sionistes:

https://t.me/counterpropaganda20/10337.


Abandonem la bona gent i passem a veure els sicaris dels criminals, els qui executen les ordres dels amos jueus. Quin tipus d’animals són? Comproveu-ho vosaltres mateixos en aquestes imatges que descriuen perfectament la classe de monstres sense empatia que són totes les putes de l’harem jueu. Cal destacar el gos castrat que s’interposa entre l’escena i la càmera per tal de preservar ‘la intimitat de l’accidentat’, una víctima més dels verins jueus que la puta dels Rothschild ha fet inocular els francesos... per cert, els francesos no s’adonen que el sirià que va atacar els nens en el parc d’Annecy són la púrria que els amos li fan importar per a destruir França?

https://t.me/RosselloCM/75852

Que un mamarratxo, prostitut, inútil, criminal, traïdor, lladre, genocida i miserable, com la puta privada dels Rothschild pugui governar França, diu ben poc a favor dels francesos, perquè, sense dubte possible, aquell que eliminés aquest sac d’escombraries, mai de la vida pot ser acusat d’assassinat, perquè el fet d’executar un genocida, un lliberticida, una amenaça per a la vida, com aquest monstre tarat, mai de la vida pot ser considerat un crim, perquè com deia Solzhenitsyn, els homes no som iguals, i aquesta cosa en concret, no pot tenir la mínima consideració d’ésser humà. De puta, de gos castrat, de miserable, de sicari criminal, de lladre, d’impostor, d’enemic de la llibertat i del poble, de sanguinari (l’actitud a favor d’Ucraïna), de repugnant esguerro, de qualsevol d’aquestes coses, sí que se’l pot tractar i reconèixer, però com a home i senyor, això és absolutament impossible, perquè qui tracta amb rates verinoses i assassines que actuen contra el seu poble i se n’ufana, només ha de rebre la deguda ‘compensació’ per part del seu poble. I allà, ja sabeu que els tiren molt les màquines d’afaitar.

Si els jueus han destruït França i l’han convertit en la gasòfia que ara és, mitjançant la puta de l’Emmanuelle, l’odalisca privada dels Rothschild, els lladres i amos de França; vegeu com han deixat els jueus Itàlia:

https://t.me/RosselloCM/75796.

- Però és que, vostè, senyor que escriu, sempre insulta els jueus.

- Jo insulto els jueus? Mireu aquesta imatge i digueu-me qui són els amos de cada una de les meravelloses institucions encarregades de la filantropia humana de l’extinció de l’home sapiens goyim:

https://t.me/RosselloCM/75796,

curiós, oi? L’Organització de Matances Sionistes, l’Exèrcit del Sionisme Internacional, la Banda Mafiosa i Criminal més important de l’Organització del Crim Internacional BIS i el Femer Econòmic Mundial (Sionista), curiós, oi? Tot són organitzacions farcides i dirigides per jueus... Com vulgui, digui’m que els insulto, però ells ens maten amb l’OMS, exterminen i reorganitzen el món amb l’exèrcit genocida de l’OTAN, arruïnen i sotmeten les nacions i els pobles a la pobresa amb l'FMI, i pretenen de dirigir la vida de tothom fins a l’últim detall amb el Femer que dirigeix el Rothschild del psicòpata sexual de Schwab, amb l’assessorament idiota del ximpanzé, jueu i homosexual, tarat ‘cum laude’ i venedor de llibres del Harari, el ‘Filòsof’. Digui el que vulgui, jo, de moment, els anomenaré pel que són: lladres i estafadors, criminals i instigadors de l’odi, i assassins i amants de les matances multitudinàries i sagnants. I si no em creu, escorcolli la història que les bèsties amaguen!

I concloc, perquè m’ha aïrat la seva insolència (criticar algú de dir criminal als criminals!), i ho faré, amb una exhibició del ‘bé’ que els assassins internacionals volen aplicar a tot el món des de les organitzacions criminals que comanden, de l’OMS al Femer de la Sinagoga Europea:

https://t.me/elinvestigador_org/14074

després d’això

https://t.me/RosselloCM/75832


ELS POLÍTICS SÓN ASSASSINS,

ELS JUTGES, PUTES COVARDES,

ELS ‘CIENTÍFICS’, MAMARRATXOS RIDÍCULS,

I AIXÍ, AMB CRIMINALS I CRIMINALS,

ELS JUEUS MUNTEN EL MÓN IDEAL.


NO HO OBLIDEU:

ELS POLÍTICS SÓN IL·LEGÍTIMS I TRAÏDORS,

ELS JUTGES, MISERABLES I PREVARICADORS,

I LA RESTA DE XURMA

MATARIA ELS FILLS PER UN SOBRE I UN SOMRÍS:

EL SOBRE TACAT DE SANG

I EL SOMRÍS DEL SIONISTA ASSASSÍ.

AQUEST ÉS EL MÓN REPUGNANT

DEL RIDÍCUL RESPECTE ALS JUEUS.


ELLS SÓN L’ENEMIC

DE LA HUMANITAT,

I ELS TITELLES I GOSSOS CASTRATS,

ELS SEUS SICARIS.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada