divendres, 9 de juny del 2023

LA INFÀMIA DE LA JUSTÍCIA


He escrit moltes vegades que l’únic règim polític que demana una societat és un estat de Justícia. Si hi ha una justícia com cal, tant se val que el règim sigui una dictadura de dretes o d’esquerres, una partitocràcia o l’absolutisme, perquè la Justícia s’imposa i el poble mai no renunciarà a aquesta garantia. Ara bé, quan la Justícia i els mamarratxos que prevariquen en aplicar-la són corruptes fins a la nàusea, aleshores, tant és de viure en l’absolutisme, en la partitocràcia o en una dictadura de dretes o d’esquerres, si aquestes paraules signifiquen en realitat alguna cosa. Tanmateix, TOTS ELS GOVERNS DEL MÓN CONTROLEN ELS MAMARRATXOS QUE INVESTEIXEN DE JUTGES. Per això, parlar de justícia és un insult a la intel·ligència, i els jutges, consegüentment, no són respectats pel que són, sinó per l’horror en què poden convertir la teva vida, la qual cosa, no cal dir-ho, descriu perfectament el tipus de patologia d’aquests sinistres sicaris ensinistrats a les bagasseries jesuïtes dedicades al dret, o sigui, a la infàmia. Si l’economia és un estudi inventat per a poder justificar el robatori dels sionistes, el dret és l’estudi que garanteix la impunitat dels criminals i la persecució del dissident al règim. Pensar altra cosa, és viure en la inòpia mental.


Vegem tot el seguit de crims que executen els delinqüents i observareu que davant de la monstruositat dels crims presentats, els jutges es miren les coses per dessota les togues i somriuen com nenes (d’abans) tímides quan arriba l’amo dels nassos a donar-los el corresponent sobre tacat de sang, que reben (les nenes) enrogides de cara i embarbussant-se, presses de l’emoció. Quan una societat té jutges indignes està condemnada, llevat, que castigui els farsants com cal, i que val a dir, no és gens agradable per als inculpats, que ja sabeu que NO HI HA CRIM MÉS ABJECTE QUE LA PREVARICACIÓ, I EN UN JUTGE HA DE SER SEMPRE CASTIGAT AMB L’EXECUCIÓ. O preteneu de tenir Justícia quan els pitjors criminals són els jutges? Però vegem la magnitud de les acusacions:

Extraordinària la senyora Renate Holzeisen en la seva intervenció al Femer Europeu, acusant, sense dubtes, de brutal genocidi i de malversació de diners públics els criminals de la Comissió, la Sinagoga. I val a dir, que l’acusació esborronadora és la de genocidi premeditat, una cosa que els jutges no atenen, ocupats a mirar-se per dessota la toga les coses i esperar com els gossos, quan l’amo els portarà la teca sagnant. Perquè quant als crims econòmics que també denuncia, una volta executada la peça, es cobren els seus béns, i aquí pau i després glòria.

https://t.me/elinvestigador_org/14059.

En segon lloc i dividia en tres parts imprescindibles, l’entrevista a Melissa Ciummei, una inversora financera que coneix molt bé la classe de púrria amb què treballa. Ens explica fil per randa les intencions criminals dels sionistes i l’objectiu de la moneda dels Rothschild per a sotmetre el món a la Tirania de les Tiranies, violant tots els drets fonamentals de les persones, que, encara que els excrements amb toga ho ignorin perquè els jesuïtes no els ho expliquen en els prostíbuls, i els excrements són, més aviat, així, com tirant a retardadets, doncs, SÓN ELS ÚNICS DRETS PELS QUALS HA DE VETLLAR UN JUTGE, ALMENYS, ELS FONAMENTALS, la resta de la legislació és de caràcter menor, però els drets fonamentals són l’única obligació per a un jutge, si és que és un jutge. Però escolteu el món que els criminals de les bandes sionistes pretenen imposar-nos, perquè us agradarà:

https://t.me/elinvestigador_org/14061

https://t.me/elinvestigador_org/14062

https://t.me/elinvestigador_org/14063

L’estafa secular és evident, les intencions criminals són manifestes: despoblació, o sigui, extermini; i ruïna, o sigui, robatori definitiu del món a la gent; però els jutges, pobrets!, reben els sobres amb sang i tan contents, pobrets!, ells que només s’esforcen a fer Justícia allà on s’ensuma la injustícia!

Com per exemple, amb C.J. Hopkins, a qui l’excrement col·locat pels jueus a la fiscalia vol condemnar perquè pensa per ell mateix i expressa les seves opinions, un dret fonamental, que el criminal del fiscal – sense possible altra interpretació – viola només amb la citació. El delicte de prevaricació és prou per a ajusticiar el responsable judicial que la practiqui, aquesta és la màxima del dret i de l’ètica. Com serà justa una Justícia dirigida per criminals?

https://t.me/counterpropaganda20/10305

Tot seguit, un resum de l’Agenda 2030 feta pel Doctor Simón, el catàleg dels crims contra la Humanitat que els jueus Schwab, Rothschild, Rockefeller, Warburg, Morgan, Harari, Gates, Zuckerberg, Soros, Walesnky, etcètera, que no acabarem mai d’anomenar els ‘sis milions’, que estan al capdavant de la màquina d’extermini que és el sionisme, com ho ha demostrat des de la seva fundació amb els rituals de sang i les matances provocades i finançades per ells. Però, els jutges, pobrets!, es miren les coses per dessota la toga i esperen que arribi un nas afí a aquests criminals i els passi el sobre tacat de sang fresca; que els agrada més.

https://t.me/counterpropaganda20/10311,

i els jutges i els fiscals estan per a garantir l’estat de dret! Són els pallassos més tristos i patètics del món, amb les seves ínfules de grans homes, essent els baixos dels miserables!

Ells no hi veuen; si els nassos els diuen que no mirin, ells, pobrets!, clouen els ulls, i així ens diu l’assassina i euròfoba, cap il·legítim de la cúpula criminal europea - amb permís del BIS - la Corrupció de la Sinagoga, la millor de les bruixes de la nit de Walpurgis, la genocida i traïdora, Ursula von der Leyen, que no passa dia que aporti un nou argument per a la seva necessària i inexcusable execució, per la insolència i la protèrvia a l’hora de destruir Europa, la qual està a punt de perdre fins i tot la dignitat, gràcies a aquest monstre i els seus aliats i sicaris sionistes:

https://t.me/RosselloCM/75764,

aquí, pobrets!, tampoc no hi veuen crim: perjudici voluntari dels interessos dels socis europeus a favor d’interessos estrangers, amb l’agreujant de l’autorització a enverinar els ciutadans de la falsa comunitat europea. ‘Crims menors’, deuen pensar, mentre es deixen de mirar i tocar les coses per dessota la toga, que arriba el nas amb els sobres tacats de sang, i ben fresca!


I es podria dir que els jutges, com espavilats no ho són, que són més aviat lloros idiotes que s’aprenen la guia telefònica sense meditar, doncs, tampoc no han pogut reflexionar sobre la història, i conèixer una mica millor els nassos que els porten els suculents sobres xops de la sang dels innocents que els bons dels filantrops sionistes tant els agrada de posseir, com ens ho explicava la Melissa més amunt, que ja sabeu que els nens, millor dit, la sang dels nens, els fascina d’allò més, a aquesta secta satànica jueva. Però els jutges, pobrets!, sempre esforçant-se a fer Justícia, lluitant contra la violació en grup, del domicili, de la llei, que totes les violacions els posen; doncs, no tenen temps de fer història ni de reflexionar, un acte, sigui dit, prou difícil en ells, ja que si els fos fàcilment possible de practicar-lo, els jutjats serien buits, perquè la reflexió, si és honrada i profunda, et fa digne a més de savi. Però, vegem informacions interessants (que en alguna ocasió ja he pujat) quant a la MENTIDA SIONISTA, l’atrocitat més aberrant i abjecta de la història, que lògicament, només podia sorgir de ments tarades com la d’aquests satànics, per bé que, com David Cole, un jueu només jueu - com jo sóc català -, és qui ens exposa la farsa nauseabunda inventada pels criminals que regeixen els destins dels jueus, com els mamarratxos i criminals regeixen els destins dels catalans des de la Genociditat de Soroslàndia. Cal destacar que en aquesta mentida, el que conta són les versions, no les proves:

https://t.me/RosselloCM/75766.

Per a continuar il·lustrant els jutges i que deixin de mirar-se per dessota la toga mentre esperen l’arribada de l’enviat de Soros (a Soroslàndia) amb la sang que s’escampa pel sobre, aquest altre fragment d’una conferència del revisionista David Irving sobre Winston Churchill, i que conclou amb una brillant intervenció de l’ogre que els jueus han muntat com a demostració de l’odi visceral dels satànics a tot el que sigui veritat o pugui enfonsar el seu món de mentides i sacrificis.

https://t.me/RosselloCM/75768.


NOMÉS ARRIBAREM DALT

FENT CAURE TOTES,

TOTES, LES PECES DEL DÒMINO.

JUTGES I POLÍTICS SÓN ELS PRIMERS.

SÓN EL MAL A OCCIDENT.

POLICIES I CIENTÍFICS DOCTOR BACTERI

SÓN ELS SEGÜENTS,

SÓN L’ACCIÓ DEL MAL.

FINALMENT,

VEUREM LES CARES DELS PORCS

ARRAULITS A LES QUADRES

VEIENT LES TORXES I SENTINT ELS CRITS

QUE NO DEMANEN VENJANÇA,

SINÓ

J U S T Í C I A.


P.S. La guerra continua i serà dura. Ells saben que ho sabem. Saben que no tenen temps i això els farà més animals, si és possible. Però, si Hitler ha ressuscitat amb la raó a la mà, quantes mentides i enganys no seran descoberts!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada