divendres, 23 de juny del 2023

EL PUNT D’INFLEXIÓ


Certament, no estem a punt d’arribar a consumar la inflexió, però les notícies sobre els criminals van sortint - avui us n’aportaré alguna - i la gent més amant del ramat ja comença a adonar-se que els que es fan dir polítics són delinqüents comuns que es dediquen fonamentalment al robatori i a la destrucció del teixit econòmic i social de les nacions, perquè responen a la voluntat dels seus amos, que són els qui els han posat on són, perquè robin tant com vulguin, ja que els amos són els únics que de veritat ‘participen’ en les eleccions. De mica en mica, la gent amant del ramat ensuma el tuf a podrit, per això, cal insistir en la divulgació dels crims de ‘la mal dita’ elit i la col·laboració de tots els criminals dels governs i les institucions públiques, sobretot, la colla de depravats que es reuneixen a les Ciutats de la Immundícia i que es creuen que per anar disfressats amb toga són alguna cosa més que covards pallassos. Per aquesta raó, cal insistir en la transmissió de notícies que demostren la voluntat sionista de la destrucció de la civilització occidental.


L’organització criminal BlackRock posada al descobert. Per aquelles casualitats de la vida, el CEO d’aquesta màfia és Larry Fink, un jueu, i els qui fabriquen els diners falsos amb què la màfia ho compra tot, són els delinqüents avials i falsificadors, a més de constructors de matances, els infames Rothschild, per casualitat, també jueus:

https://t.me/elinvestigador_org/14122

Els caps del Fòrum Ecònomic Mundial Sionista, el Rothschild Klaus Schwab, el psicòpata sexual, i l’altre psicòpata, l’eugenista Kill Gates, són els màxims defensors de l’absurd del canvi climàtic antropogènic, i mamarratxos com el patètic Al Gore i l’encara més ridícul Kerry, fan de sicaris idiotes dels criminals, sense oblidar la ‘llumenera intel·lectual’ de Greta, la Taradeta, segons la qual i d’acord amb les seves paraules de fa uns quants anys, avui el món ja no hauria d’existir. I malgrat la idiota i els apòstols de la destrucció del planeta, el planeta continua com sempre, perquè a pesar que la limitació cognitiva i la perversió dels seus inics interessos criminals, el clima del planeta depèn quasi exclusivament de la influència de l’astre rei, el Sol. Potser, aquestes eminències intel·lectuals, haurien de dissenyar un aparell per tal de moure una miqueta el sol, i traslladar-lo uns metres més enllà per tal que ens deixés de fregir. La idiòcia dels ‘climatistes’ fa impossible qualsevol debat, perquè amb els idiotes no hi ha diàleg ni discussió possible, menys encara quan són sicaris dels criminals, com tots els ‘pseudocientífics afeccionats’ amb títols de bagasseries i reconeixements de les mateixes cases de prostitució, pel sotmetiment a la voluntat dels amos, donada la limitació cognitiva dels imbècils que, encara que no sàpiguen res, poden viure amb possibles, un fet que ni ells mateixos poden acabar d’entendre. Peter Haisenko ens ho acaba d’explicar en aquest seguit d’enllaços, que no perquè en siguin molts, vol dir que l’exposició sigui llarga:

https://t.me/counterpropaganda20/10444

https://t.me/counterpropaganda20/10445

https://t.me/counterpropaganda20/10446

https://t.me/counterpropaganda20/10447.

I hi afegeixo aquest breu comentari sobre l’organització criminal ONU i el canvi climàtic, del doctor Edwin Viera. La clau de tot són les últimes paraules, amb les quals la discussió ja no pot continuar:

https://t.me/voluntasoficial/6900.

Si els mafiosos de BlackRock, amb els diners falsos dels Rothschild, van comprant el món, i si els criminals del FEM(S) i el tarat de Gates volen arruïnar la gent perquè sigui més fàcil robar-ho tot sense haver d’imprimir més bitllets falsos, no hem d’oblidar l’estratègia eugènica del tarat i l’aquiescència del FEM(S), amb la col·laboració de l’organització més criminal a escala internacional, l’ONU, amb la secció de l’Organització de Matances Sionistes (OMS) com a cap de la massacre amb els verins fabricats pels jueus:

https://t.me/counterpropaganda20/10450,

i la prova indiscutible que hauria de suposar processos massius contra tots els assassins dels governs, dels centres sanitaris, de les Ciutats de la Immundícia i dels cagaguano: Una prova absolutament indiscutible i que, si jo això ho sabia des del començament, és impossible que un metge ho desconegués, a no ser que, com sospito, la immensa majoria d’ells siguin analfabets integrals farcits de vanitat i autosuficiència, que és una de les ‘virtuts’ dels deficients mentals amb supèrbia i aires megalòmans, tan arrelades entre els babaus amb estetoscopi, que de salut en saben tant com els gossos castrats i les putes inútils i idiotes de dirigir un país, o almenys ho dissimulen molt bé, perquè mitjançant la traïció, el genocidi, la prevaricació, la malversació de diners públics i el robatori sistemàtic, entre altres ‘virtuts’, no es pot governar una nació, si no és per a conduir-la a la seva destrucció, la qual cosa fan els idiotes amb un somrís i l’expressió estúpida de tots els imbècils.

https://t.me/elinvestigador_org/14125,

això és prou per a condemnar-los tots a la pena capital.


Com parlem d’assassins miserables, no poden oblidar el retardat cognitiu que els jueus han posat a desgovernar la Sinagoga Mundial, l’ONU, el criminal contra la Humanitat – càrrec suficient perquè sigui ajusticiat – per perseverar en la destrucció de la llibertat i la salut de TOTS els habitants del planeta. Aquest criminal, Antonio Guterres, haurà de ser ajusticiat mentre l’edifici del femer de l’ONU és derruït. La imatge de la demolició al darrere i el mamarratxo penjat al davant. És molt important que els nens s’adonin que contra qui atempta contra la teva vida i llibertat, no és que sigui legítima la defensa, sinó que és una obligació moral, un imperatiu categòric kantià irrenunciable. I no ens enganyem, matar animals no és matar éssers humans, convé no confondre les coses.

https://t.me/counterpropaganda20/10454,

la infàmia en persona.

No hauria d’estar més preocupat a resoldre el conflicte entre els jueus d’Ucraïna i Putin? Tanmateix, aquesta imatge potser ho il·lustra tot:

https://t.me/RosselloCM/76245,

si Putin és part dels titelles sionistes, aleshores està clar que la matança la dirigeixen els mamarratxos de negre i barba, i que mentrestant l’ONU s’encarrega d’esclavitzar la resta de la població mundial, lliurant tot el capital del món als Rothschild perquè ells et diguin què has de fer, com ho has de fer, quan ho has de fer i on ho has de fer.


Els cagaguano, dements amb deficiències mentals repugnants, mentre el jueu els posi la menjadora, ells proclamaran les ‘veritats’ sionistes, encara que el seu limitat nivell intel·lectual no els permeti ni tan sols de veure que fan el ridícul cada volta que obren la boca. Veritablement, hi ha hagut periodistes que si tinguessin un mínim de dignitat, després de dir el que han arribat a dir, s’haurien suïcidat, per honor. Però no us ho espereu pas això, que les bagasseries els deformen adequadament perquè els lloros cagaguano no puguin ni tan sols fer una petita reflexió, que quan ho fan, els passa com a Homer Simpson, i veuen un simi, un Barack Obama, tocant els platerets:

https://t.me/counterpropaganda20/10458,

val a dir, que un sionista és impossible que tingui talent, només destaquen per la inversemblant abjecció a l’hora de fer el mal, que en això, sí que són superiors a qualsevol animal de la creació, perquè són els únics que gaudeixen aplicant la voluntat més sinistra i ignominiosa en la destrucció.

I ja que parlem dels cagaguano i dels idiotes que se senten ‘realitzats’ quan un simi de la premsa els planta un fal·lus d’aquests que fan de micròfon, vegeu aquesta il·lustrativa il·lustració.

https://t.me/counterpropaganda20/10459,

no cal afegir-hi res.


ELLS TEMEN EL PUNT D’INFLEXIÓ.

SI S’HI ARRIBA,

ÉS EL SEU FINAL DEFINITIU.

SI NO S’HI ARRIBA,

SERÀ EL NOSTRE FINAL.

D’AIXÒ VA AQUESTA GUERRA

QUE HA ESTAT COMENÇADA PELS BONS

A TRAÏCIÓ,

AMB LA FINALITAT

D’EXTERMINAR-NOS.

ELLS SÓN AIXÍ DE BONS,

QUE PER AIXÒ, ES FAN DIR:

FILANTROPS.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada