dimarts, 6 de juny del 2023

PARÀSITS, BITXOS I MALES BÈSTIES


Dos gossos castrats amb morrió, i amb angina de pit, sempre disposats a satisfer les necessitats dels membres sionistes. És el que té ser un miserable esclau, que has de fer el que l’amo et mana.

https://t.me/noticiasNOM/1778.


Una puteta inútil i idiota de l’harem de Soros a l’Argentina fent-nos una exhibició de la inutilitat i la idiòcia superior de les putetes dels jueus:

https://t.me/RosselloCM/75619.


El mamarratxo d’ara és un dels bitxos tòxics que els jueus després de guanyar la segona guerra sionista contra el món lliure, imposaren a Alemanya per acabar de destruir-la, i d’aquesta manera, els jueus han aconseguit que la terra que ens ha llegat la immensitat de Goethe, Leibniz, Kant, Nietzsche, Bach, Beethoven, etcètera, ara només sigui capaç de produir animals infames com el rèptil verinós de Drosten (com és que encara no està jutjat i esperant l’execució?) i tota l’escòria que els sionistes col·loquen en la direcció de la sucursal jueva a Europa, es diguin Angela o Mamarratxo Màxim Scholz. Veieu el bitxo assassí de Lauterbach i com el seu únic interès és a protegir els sionistes que executen el seu poble. La pena capital per a aquest assassí de masses, tan idiota com cínic - que no saps què és més -, és una obligació ètica del poble alemany:

https://t.me/RosselloCM/75634.


Aquí, una mala bèstia vinguda directament de l’Infern per ordre del seu pare biològic:

https://t.me/RosselloCM/75644.

Un jesuïta, com un sionista, és un perill públic, i com s’ha fet tantes vegades a la història, cal erradicar-los i perseguir-los, exiliar-los, i si es resisteixen, jutjar-los i fer un traspàs de poders a l’Autoritat Màxima.


Compte, que ara comencem amb les veritables males bèsties, monstres sense escrúpols, capaços de totes les barbaritats, perquè això és el que han fet des que el món té memòria. La saga criminal dels Rothschild, els pitjors lladres, estafadors i assassins de la història humana, els crims dels quals, comparats amb els monstres més hominoides com Mao o Stalin, deixen els comunistes com a puces al costat de la magnitud de l’elefant. Vegeu l’organització del robatori mundial que comanden els Rothschild:

https://t.me/counterpropaganda20/10278

https://t.me/counterpropaganda20/10279.

Aquí, l’Organització Sionista de la Gran Sinagoga del Femer Europeu:

https://t.me/RosselloCM/75656,

tots els que han participat en la Comissió Europea (la Sinagoga) des de la fundació d’aquesta casa de putes, han de ser jutjats com a traïdors als pobles d’Europa, i com a tals, executats públicament. Dels d’ara, ja no dic res, perquè no cal ni judici. Se’ls fa passar, es tensa la corda i quan restin quiets, se’ls recull, que la merda tampoc no es bo que pengi d’un pal.

Si els Rothschild, amb els Rockefeller, amb el psicòpata sexual de Schwab i el ximple de la piruleta Harari, amb el psicòpata genocida per excel·lència Kill Gates, amb el fabricant dels verins jueus Albert Bourla i la col·laboració de Soros i de tots els assassins sionistes i jueus, han muntat tota aquesta estafa terrorista, vegeu per què l’han muntada, perquè, com no em canso de dir, només AMB EL MAL SÓN FELIÇOS:

https://t.me/RosselloCM/75665.

Dos Soros i una prostituta de l’harem, inútil i idiota com poques, que per això els jueus l’han col·locat a la Bagasseria Principal: l’ONU.

https://t.me/RosselloCM/75668.

L’Agenda de l’ONU i dels criminals sionistes té coses tan espaordidores com aquesta:

https://t.me/RosselloCM/75667,

té una explicació: Els sionistes viuen de la mort, de matar i de robar, però sobretot de la mort, sigui amb les matances rituals de les guerres o els atemptats de falsa bandera que sempre financen ells; per això, és fàcil de comprendre que per a ells el fet de matar un goyim de 28 dies no pot ser entès de manera recriminable, al capdavall, quants no en maten diàriament ells!... de 28 dies, de zero dies, de tres mesos, de quatre anys... de totes les edats, que ja sabeu que un nen per a un sionista és un objecte sexual, que per això, Soros i l’escòria del seu fill es dediquen a promoure la degeneració, la corrupció i perversió de menors que les putes inútils i idiotes del gos de Soros aplaudeixen amb les orelles; tan limitades són, que no saben ni que s’aplaudeix amb les mans, les molt soques!

I per concloure l’apartat dels bitxos i de les males bèsties, un sionista dels més repugnants: Warren Buffet, que té tants milions com val la seva ignomínia i tot ell com escòria:

https://t.me/RosselloCM/75671,

són tan llestos que saben quan hi haurà una pandèmia! Això és, ras i curt, la confessió d’una plandèmia terrorista, un atac contra les llibertats i la vida de les persones, que si hi hagués jutges i no excrements disfressats amb toga, comportaria el judici i la posterior execució del genocida.


No vull acabar amb tota la repulsiva fauna que us he presentat, sense mostrar-vos que no guanyaran, que mal que els pesi, més d’hora que tard, hauran de pagar pels crims. Cada volta ho tinc més clar:

Els ramaders i agricultors comencen a tenir urticària collonària, i això - els ho dic als polítics -, pot resultar-vos molt perillós; i consti que no lamentaré què pugui passar als sicaris dels sionistes, perquè no és de persona digna la protecció de traïdors ni de genocides; i també curts de gambals, sí, limitats, idiotes, imbècils, cínics, mamarratxos, sí, però traïdors i genocides. I a mi, què voleu que us digui, em prevalen aquestes acusacions més que les deficiències mentals i ètiques dels desperfectes cerebrals.

https://t.me/RosselloCM/75652,

i els països nòrdics estan fent-se enrere amb la idiotologia de gènere dels sionistes, la qual cosa significa que si les meuques del gos de Soros continuen amb la implantació d’aquesta aberració, cometran doble delicte per traïció als menors i l’agreujant de coneixement de la nocivitat i la perillositat de les pràctiques que imposen com a ‘normals’ la colla de les subnormals. No oblidem totes les prostitutes inútils i idiotes que han servit el sionisme, perquè la responsabilitat d’aquestes febles mentals i incapaces racionals, no pot tenir perdó; de Déu no ho sabem, però nostre, de ben segur que no.

https://t.me/RosselloCM/75657.

LA INACCIÓ NACIONAL ÉS PROTÈRVIA CRIMINAL.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada