dilluns, 26 de juny del 2023

RÚSSIA I ALTRES NOTÍCIES ( I I )


De Rússia i la mamarratxada israeloamericana que ha costat milions de dòlars que la Reserva Federal sionista ha robat a tots els esclaus americans per a lliurar-los al cap del grup Wagner, és de suposar, que pensant que, en tenir ascendents mascles jueus, s’uniria a l’objectiu de destruir Rússia, però que, segons que fa pensar, Ievgueni Prigozhin és rus i patriota, i tot suggereix que entre ell i Putin se les han enginyat per a robar als lladres els milions que els sionistes han robat als americans per ajudar la causa jueva del pallasso Zelensky, el botxí d’Ucraïna per la gràcia sionista. Ievgueni no és jueu, val la pena de recordar-ho. No és fill de jueva, condició fonamental, i si el pare i l’avi tenien aquest defecte, no per això ell és jueu, i cal pensar que vist que la mare fou mare soltera, no crec que Ievgueni senti una especial simpatia pels monstres de la quipà.

Escoltem el digne i senyor ministre d’exteriors de Rússia, Serguei Lavrov, parlant de la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units i, tot seguit, de la puteta dels Rothschild en allò que abans es coneixia com França:

https://t.me/RosselloCM/76348 i https://t.me/RosselloCM/76349

Ara parem atenció a què ens diu el canceller d’Hongria, Peter Szijarto, sobre les intencions bèl·liques dels assassins de la Comissió Europea, en lloc d’interessar-se per assolir una treva i posterior pau. Però, és clar, la Sinagoga del Femer Europeu obeeix les ordres dels criminals sionistes del BIS, la mateixa escòria que la Reserva Federal:

https://t.me/RosselloCM/76350

I aquí teniu el malversador de diners públics (3,5 milions d’euros) i criminal, a part d’indigent mental i tifa de Lleida. Aquest sac d’escombraries, que per això és la nineta dels ulls dels sionistes, destina els fons per a la Pau per a la Guerra, en el que és la prova més incontestable de la nul·litat intel·lectual de la tifa lleidatana, que si fos un home i no un gos castrat al servei dels jueus, tractaria de resoldre el conflicte a favor dels interessos europeus i no dels jueus, però com tot el que té d’orgull ho té d’ignorant i miserable, es dedica a moure la cua, calces als turmells, i fer feliços als sanguinaris dels seus amos, que per això, amb els diners per a la pau envia armes per a matar ucraïnesos, russos i innocents, en el que és el nou ritual de sacrifici sionista. En un veritable estat de dret, ell, amb tota la púrria criminal de les Comissions Europees, haurien estat executats per alta traïció – obvio el genocidi contra els europeus amb les armes injectables dels jueus i els suculents beneficis de la matança per als seus comptes corrents; si no, pregunteu-li-ho a l’assassina de masses Ursula von der Leyen -, però, en una enganyifa de ficció política, on els titelles representen el paper d’idiotes que els han preparat els sionistes, els mamarratxos miserables malden per fer somriure els seus amos, encara que sigui a costa del sacrifici dels seus fills propis, perquè la monstruositat de l’abjecció i la indignitat d’aquests animals, no havia estat coneguda a Europa fins fa quatre dies, malgrat tots els crims que ha patit el continent, gràcies, sempre, als bons, als filantrops, als bons que només, pobrets!, van escampant el bé, la llibertat i la democràcia arreu del món.

La tifa (i que les tifes em perdonin):

https://t.me/RosselloCM/76345

Per al final d’aquesta secció dedicada a Rússia i a la mamarratxada dels sionistes i els imbècils dels seus sicaris, una interessantíssima notícia que rebla les meves paraules d’ahir, ja que, segons el diari, la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units, el Banc d’Anglaterra que sotmet la corona britànica i els bons, Israel, el Mossad, estan darrere de tota l’operació del grup Wagner. Com dic sempre, cerqueu el nas jueu darrere de qualsevol mal, i mai no deixareu de trobar-lo:

https://t.me/RosselloCM/76358,

la notícia és tota ella interessant, però considero molt important el fet que en l’article es reconeix la ruptura entre el govern genocida d’Israel i la Rússia lliure de Putin, on s’ha de destacar la ruptura de relacions entre el govern rus i l’Agència Jueva, la qual cosa, sembla que reforça la meva posició, que defensa que Putin està en contra dels assassins inveterats. Com he dit moltes vegades, Putin és, de llarg, l’únic dirigent polític digne del món, a més de ser una persona intel·ligent i molt astuta, d’aquelles persones que no t’agradaria de tenir com enemic, perquè és imprescindible que li reconeguis les grans capacitats que posseeix i que és una seriosa amenaça. Perquè és intel·ligent i s’haurà informat com Déu mana, és molt probable que sigui el primer rus després de Solzhenitsyn que sap que la revolució bolxevic fou una massacre preparada pels jueus per a matar tants de russos com poguessin, cosa que feren, valgui’m Déu!, i ell és rus, estima el que significa la seva pàtria, i no crec que estigui disposat a tornar a servir els nassos de la mort, sinó que defensarà el seu gran país contra la intenció sionista de convertir-la en un gran Gulag, un gulag immens i molt més terrorífic que els camps de concentració i extermini que ens relatà Solzhenitsyn en les seves obres. Cada volta l’enemic està més al descobert. Només l’enganyifa de l’antisemitisme i la ‘consciència programada’ de culpabilitat ens fa impossible de veure qui són els grans criminals de la història, i que mai no han cessat de fer el mal arreu del planeta, com ens ho demostra la història, si seriosament li ho preguntem. De moment, doncs, continuo pensant que Putin no combrega amb el sionisme criminal.


Deixant de banda Rússia, no està de més de veure què passa a la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units, el pobre poble que treballa per a fer gran Israel i rics els jueus que els roben el capital, gràcies a la institució dels sistemes educatius, preparats i estudiats per a la formació de bens obedients i que s’inflamin quan algú els toca els amos que els esclavitzen. Escoltem l’objectiu dels bons als Estats Units:

https://t.me/No_plandemia/5889,

i els idiotes amb paraplegia cerebral que es creuen els alliberats, essent els pitjors dels esclaus: els feliços i capaços de donar la vida per l’amo que els esclavitza:

https://t.me/resurgente2020/47578,

SENSE L’EXTERMINI DELS PRIMERS I DELS SEGONS

NO HI HA CAP POSSIBLE FUTUR

MÉS QUE L’IMPERI DE LA MORT.


Tot seguit, llegiu aquestes dues notícies i uniu-les, perquè comprendreu moltes coses de les aspiracions dels bons i de la llibertat, el bé i la democràcia que ens portaran a tots, mentre mengem cucs i ens morim de set:

https://t.me/counterpropaganda20/10492 i https://t.me/counterpropaganda20/10493,

Curiosament, Sam Altman és jueu, per casualitat, no sigueu antisemites, que el pobre ha treballat molt i molt dur per arribar on és, com tots els jueus sionistes, que són bons, intel·ligents i filantrops, que els ve amb l’ADN de mare jueva. I que aquestes tecnologies s’estiguin aplicant a la Jueria de la Xina, també són casualitats, perquè els xinesos són molt xinesos, i després de Mao i Kissinger, són sionistes, perquè res hi ha de millor en el món que ser satanista. Per això, la Xina, com vèiem, és el paradís de la llibertat, del bé, de la democràcia i de la filantropia. Mai Israel havia estat tan gran!


Abandonem els racons perduts del món, i centrem-nos en la defecació en què els jueus han convertit l’abans admirada Europa, com a font de cultura i civilització de cada un dels seus grans pobles. Però els jueus hi han anat posant les escòries que han trobat més iniqües i miserables, més depauperades mentals i amb desconeixement de sensacions d’empatia ni coneixements de l’ètica bàsica, per a posar-los a comandar els femers que dirigeix la Sinagoga del BIS, de l’assassina de masses i traïdora Ursula von der Leyen, a la tifa de Lleida, un miserable com pocs dels nascuts a la Terra Ferma, els quals, segueixen els mandats que els dóna la criminal de la Lagarde, la mà esquerra del BIS, un monstre que indirectament té a les seves espatlles la desgràcia, la misèria i la mort de centenars de milions de persones en el món, un monstre, que no cal ni tan sols judici per a executar-la, ja que el seu currículum, tot sol, és la prova incriminatòria: no es pot ser tot el que ha estat aquesta bèstia, sense ser un escurçó al servei dels sionistes. Vegeu què diu el monstre de la Lagarde (no ha dit una veritat en tota la seva vida de meuca sionista) i com el Femer Europeu, junt amb la Sinagoga de la Comissió, estan per a la destrucció dels europeus, d’Europa i el lliurament de tota la riquesa als grans lladres i assassins de la història: els asquenazites.

https://t.me/resurgente2020/47577 i https://t.me/elinvestigador_org/14129,

ambdues criminals acusen de tots els mals al canvi climàtic antropogènic, perquè tot és culpa dels ‘putos goyim de merda europeus’ que elles, molt eficientment, tracten d’aniquilar amb els sofisticats verins que els han donat els amos jueus. Però, la realitat és molt diferent, i és així perquè MAI D’UN JUEU SENTIRÀS UNA VERITAT, ÉS ABSOLUTAMENT IMPOSSIBLE, perquè mai aconseguiràs que el lladre et reconegui que et vol robar, ni que l’assassí et sigui quan et vindrà a matar, i aquestes són les dues professions dels sionistes: l’assassinat i el crim.


És clar, però, que els traïdors catalans són molt sionistes i molt amics dels bons, que ja sabeu l’amistat dels prohoms de l’abans Catalunya amb les eminències de la quipà. Per això, els mamarratxos parasitaris que desgovernen la satrapia sionista per a convertir-la en la primera comunitat ibèrica amb parla àrab, són feliços traint els catalans i venent el territori per al pla Kalergi dels jueus que tant s’estimen. Vegeu quines són les propostes, en delicte de frau i malversació de diners públics, a més a més, d’un evident delicte de traïció i deixadesa de funcions, de la repugnant Genociditat de Soroslàndia, que no pot tenir un miserable mamarratxo més adequat com a cap.

https://t.me/RosselloCM/76311,

aquestes escombraries han de ser escombrades i retirades de la vida pública i social per tota la vida, sense excloure l’expropiació dels seus béns per a compensar del robatori i l’alta traïció als catalans – i obvio el genocidi que la Genociditat ha practicat amb tota la crueltat possible -.

Vegem més imatges del meravellós món que els jueus han dissenyat per a Europa amb l’ínclit pla Kalergi:

https://t.me/RosselloCM/76324, https://t.me/RosselloCM/76329, https://t.me/RosselloCM/76340.

«Tots morens, trans i parlant àrab», aquest és eslògan de la Genociditat (i de tota l’escòria política catalana, sense excepció https://t.me/resurgente2020/47581), una pancarteta que a l’ameba penjapancartetes, que era un intel·lectual, no li va donar de temps de penjar, que ell sabia que això agradaria molt als nous amos de l’abans Catalunya. Tanmateix, els jueus li van pagar molt bé l’alta traïció i els fingiments durant la plandèmia, que l’ameba, ell sí, ja és independent. Si fa no fa, com l’independentista dels vuit segons, que té un orinal al Femer i ben content que n’està. Ni república ni hòsties, una bona paga del que roben als europeus que treballen, i a fer el paràsit, que és la professió dels sionistes quan no roben o maten.

Tanmateix, no a casa nostra, olla podrida i infecta de miserables dedicats a la política, però a altres indrets d’Europa, hi ha gent digna, homes que de veritat compleixen el deure de l’administració pública, que no és robar només, MHP Aragonès i companyia, sinó la defensa dels interessos dels ciutadans, els mateixos que vosaltres, amb el menja-senglars al capdavant, vau trair sense el mínim remordiment ni sentiment de culpa, que els jueus saben molt bé la classe de psicòpates i tarats que trien, d’això, no en tingueu el mínim dubte! I sí, no us amoïneu, miserables, que ara us presento les dues notícies que, alhora que s’oposen als dictats criminals dels vostres amos, demostren que el pla d’esclavització sionista es trobarà amb molts d’obstacles, i al final, serà la tomba per a aquesta raça infame d’animals sàdics vinguts dels mateixos inferns.

Suècia, amb dignitat, es desentén del crim del canvi climàtic, una cosa que els titelles i paràsits de casa nostra no faran, on va vostè a parar!

https://t.me/No_plandemia/5882.

I Eslovàquia, amb una iniciativa que, si no fos perquè aquí només tenim el més baix i incapaç de la nostra societat als prostíbuls jueus i a l’urinari del zoo, s’hauria d’implantar arreu dels països de la UE, i veuríem com els criminals del Femer i de la Sinagoga de la Comissió es posaven les mans al cap, la qual cosa, seria el primer pas, per a poder-los posar, després, la corda al coll.

https://t.me/No_plandemia/5891

Aquesta és la millor mesura contra els Rothschild i els sionistes.


NO GUANYARAN, ELS ASSASSINS,

ENS FARAN PATIR,

PERQUÈ SÓN PSICÒPATES I SÀDICS,

PERÒ NO GUANYARAN.

I ELS SEUS MISERABLES SICARIS

HI HAURÀ UN DIA QUE PLORARAN

ABANS DEL DARRER SOSPIR.

TOT ARRIBA EN AQUESTA VIDA,

I LA FI DE LA GUERRA CONTRA ELS SIONISTES

SERÀ LA FI DELS SEUS SICARIS.


MENJAR I DORMIR TRANQUIL·LAMENT
QUAN ETS UN TRAÏDOR I UN GENOCIDA,

NO ESTÀ A L’ABAST DE TOTHOM,

NOMÉS DELS JUEUS I DELS INFAMES.


A TOT PORC LI ARRIBA EL DIA DE SANT MARTÍ.

RIEU I ROBEU, LLADRES,

RIEU I MATEU, ASSASSINS,

RIEU I RIEU, HIENES,

RIEU I RIEU, MENTRE PUGUEU.


RÚSSIA, SUÈCIA, ESLOVÀQUIA,

MITJA ÀFRICA, MITJA ÀSIA,

I ELS POBLES DE TOT EL MÓN

ESTAN CONTRA ELS SIONISTES

I ELS SEUS GOVERNS CRIMINALS.


TIC-TAC... TIC-TAC... TIC-TAC...


https://t.me/RosselloCM/76360.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada