dijous, 1 de juny del 2023

PELS SEUS FRUITS...


Pobrets! I tot el que han patit!

https://t.me/elinvestigador_org/14048

Pobrets! Sempre fent de filantrops!

https://t.me/RosselloCM/75509

No sigueu racistes i xenòfobs, nazis ni antisemites, pobrets! Aquesta digna família ha assassinat mig milió de persones i deixat desgraciats a milions per filantropia i amor a l’espècie humana, que per alguna cosa són jueus, pobrets!

O us penseu que una eminència vestida de toga és un excrement repugnant al servei d’assassins? No! El Tribunal considera que la intenció filantròpica preval per damunt dels assassinats, i és lògic protegir els filantrops que s’han enriquit mitjançant la filantropia assassina, perquè ells jutges prou que saben, que ells, pobrets!, tot el que han hagut de patir, des de sempre, pel fet de voler fer sempre el bé!

I aquí teniu el Tribunal Suprem de la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units protegint els sacrificats interessos dels filantrops, que necessiten els diners de la gent per a fer el bé, i no!, no els roben, ni cometen cap delicte, pobrets!, ells sempre fent el bé tothom i escampant la divina democràcia arreu del món, i ara ens mostrarem ofesos perquè ells prenguin el que pensen que és seu, i ‘és seu perquè són els pobrets, els bons, els filantrops, què cony!’, proclama unànimement el tribunal, del qual vull destacar el mamarratxo que s’hi destaca perquè... no us sembla més un gerro idiota que un jutge?

https://t.me/No_plandemia/5786

El IRS, si no ho sabeu, és la bondadosa GESTAPO de la Reserva Federal, i com la Reserva està integrada per bons i la GESTAPO és seva, doncs, tots són bons, la Reserva Federal i la GESTAPO, pobrets! I en consonància dicten les sentències els excrements amb toga sense cap pressió i amb absoluta fidelitat a les màximes de la llei i de la protecció de la intimitat i la propietat. Ni que els jutges fossin els pitjors delinqüents de l’espècie humana! Ells són amics dels pobrets, dels bons, que són els samaritans que els arrangen la vida, i ells actuen en justa retribució, només faltaria!

Ai, els bons! Pobrets! I tant que han patit! Fixeu-vos si són bons, que com a tot arreu no poden arribar perquè són pocs, compren la voluntat i l’ànima dels goyim més depravats i sense escrúpols, i els recluten per a fer la bondat sobre l’espècie humana, com ho veurem en aquestes notícies que entelen els nostres ulls de llàgrimes, ferits per la magnitud del desinterès essencial d’aquesta raça de pobrets!, els bons, que no dormen per tal de fer els sacrificis que calgui (mai millor dit) per a donar pau (eterna) als goyim que estimen tant com qualsevol granger estima els seus estimats animals de granja. Però, abans d’anar a la granja i als esforços dels bons per a salvar el planeta, vegem el goyim musulmà que codirigeix l’Organització de Matances Sionistes (OMS), l’agència més eficaç d’eutanàsia en el món, i alhora, la indústria més solvent per tal de reduir càrregues innecessàries per al planeta. Escolteu molt bé què diu, perquè comprendreu el nivell sagrat que per als bons, pobrets!, i tant que han patit!, significa la llibertat humana:

https://t.me/resurgente2020/47399,

que bonic serà el món quan els bons, després de tants de patiments, ens construeixin l’edèn goyim a la Terra, que serà tota seva! Al·leluia! Al·leluia!

Mentre el col·lega del goril·la diu els disbarats que li dicta el sanedrí, els governs comprats i sicaris dels bons, comencen a aplicar les mesures que han de convertir el planeta en l’edèn per als goyim:

https://t.me/RosselloCM/75470

https://t.me/No_plandemia/5784.

Els goyim ens pensàvem que l’agricultura i la ramaderia eren el fonament de les civilitzacions, però els bons, pobrets!, ens han corregit i ara sabem que conrear productes naturals i domesticar animals per al consum humà, està molt malament perquè el planeta (que ha de ser seu) pateix molt, perquè els agricultors són uns animals sense consciència que contaminen el 33% (un nombre a l’atzar) amb els seus aliments tòxics, i els animals contaminen amb els seus rots, pets i amb la respiració, una cosa que només ells ens han pogut fer veure, i ara ja sabem que hem de ser vegans, menjar insectes i els aliments fets amb fotocopiadora 3D, que són els aliments més sans i ecològics, i deixar-nos de les verdures fetes a casa i els animals criats per a consum, que els bons, pobrets!, fa temps que construeixen amb el seu patrimoni fàbriques de cucs i coses semblants, i naus plenes de fotocopiadores que ens faran el peix i la carn millor que les insignificants criatures creades per Déu i que Harari aviat canviarà, per tal que l’evolució sigui una evolució intel·ligent. Tot sigui dit, si ell la dirigeix, intel·ligent no ho podrà ser de cap de les maneres, però no oblido que el simi jueu homosexual i amb un anglès molt d’anar per casa, ha estat triat pels bons, i si, pobrets!, els filantrops creuen que un simi jueu i homosexual ens ha de salvar perquè escriu llibres on ens explica que Déu és mig idiota i que els jueus vindran a reconstruir el món i fer-lo com ha de ser: més intel·ligent, doncs, si ho diuen els jueus, com ho podrem posar en dubte!

SÓN BONS O NO SÓN BONS, ELS BONS?

POBRETS!

I TANT QUE HAN PATIT

DE MENTIDA EN MENTIDA,

POBRETS!

NO ELS TENIU COMMISERACIÓ?

NO US SAP GREU, ELS POBRES?

ESTAN CONSTRUINT LA PRESÓ

DE LA LLIBERTAT I LA DIGNITAT,

L’INDRET ON LA DEGENERACIÓ,

L’ABJECCIÓ I LA INFÀMIA,

SERAN LLEI I ORDRE,

PER AL VOSTRE BÉ,

NO PAS PER AL SEU!

QUAN HEU CONEGUT UN JUEU INTERESSAT?

GOYIM FASTIGÓS,

AGENOLLA’T DAVANT DELS TEUS SALVADORS

DESPRÉS DE CAVAR LA TEVA FOSSA,

I NO T’AMOÏNIS

QUE ELS FILANTROPS T’HI EMPENYERAN!


ELLS SÓN AIXÍ:

BONDAT, PURA BONDAT.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada