dijous, 8 de juny del 2023

PERSONES, ANIMALS I COSES ( III )


Com en altres moments d’aquest blog, avui tornaré a exposar persones, animals i coses, deixant al lector que etiqueti cada una de les aparicions d’acord amb la categoria que consideri més adient.

Comencem amb un vídeo de Rubén Luengas, que recull els comentaris de Rick Wiler, Robert F. Kennedy Jr., la gran Christine Anderson, l’europarlamentària alemanya, un lluitador de lluita lliure i Gerald Celente:

https://t.me/RosselloCM/75711.

Ara, un sol de Rick Wiler sobre Antifa, els terroristes dels sionistes:

https://t.me/voluntasoficial/6782.

Un comentari molt oportú i conscient de David Irving, el revisionista:

https://t.me/voluntasoficial/6761,

completat amb les paraules del General Patton, assassinat pels sionistes per als qui havia anat a la guerra:

https://t.me/voluntasoficial/6760.


Ara fem una pausa, perquè entren els animals. Hem de deixar que les bèsties s’acomodin abans de continuar. Vegeu, mentrestant, aquest vídeo sobre la història de l’enfonsament del vaixell Liberty:

https://t.me/voluntasoficial/6779.

I com parlem d’història, vegem què diu la portaveu del Ministeri d’Exteriors Rus als esclaus de la Reserva Federal:

https://t.me/RosselloCM/75747,

això no haurà agradat als Rothschild ni a la colla d’assassins sionistes. Per això, sostinc que Putin no és un titella dels jueus. Em puc equivocar i que tot sigui part del joc, però no crec jo que si els americans en la seva majoria fossin assabentats que els Rothschild i la màfia de la Reserva Federal van matar el seu president - com als anteriors -, no crec que la infame ADL pogués lluitar contra l’ànsia de justícia. I no ens equivoquem, no és odi contra aquesta raça d’abjectes, és la demanda de justícia contra l’escòria més repugnant i perniciosa de la història humana.

Ja amb els animals col·locats a lloc, continuarem amb un parell o tres de coses:

L’antiglobalista Orban i els amos: https://t.me/voluntasoficial/6763.

El drenador de pantans i la humiliació orgullosa davant dels amos:

https://t.me/voluntasoficial/6776.

I la tercera de les coses, que és una cosa tan cosa, que no pot ser més miserable, la cosa. Llegiu el ridícul i patètic John Kerry, l'estereotip del mamarratxo sionista:

https://t.me/voluntasoficial/6767,

molt de compte!, que els amos, els bons, els filantrops, els sionistes, els jueus, preparen una fam històrica! Cap poble amb seny atacarà el sector primari, perquè com el nom assenyala, és primari, fonamental. Només les coses, els deficients ètics i mentals, i els idiotes sense solució, es creuen les mentides dels jueus. Els animals dels quals parlem, saben que, sense menjar, fins i tot el lleó es torna manso.

I no acaben aquí les esperances sionistes, no! No en tenen prou amb aniquilar la població amb els verins jueus, ni d’arruïnar les nacions amb l’estafa del canvi climàtic (l’estat natural de la Terra), ni de destruir psicològicament els nens, la societat i els valors, ni de tractar d’imposar l’acceptació que els Rothschild siguin els teus amos i disposin dels teus diners perquè són seus, ni de mutilar joves o conduir-los al suïcidi, no, res de tot això als filantrops els assacia, que va!, els cal aniquilar la civilització, i si els deficients intel·lectuals ataquen obres d’art (fet prou eloqüent de la disminució psíquica dels pallassos retardats dels sionistes), ja comencen a proposar el seu objectiu final, una monstruositat que, sense dubte, és més inadmissible que l’extinció eterna dels elegits:

https://t.me/voluntasoficial/6768.

Destruir la història, els testimonis de la història, això és el que volen fer els tergiversadors, els mentiders, els creadors de ficcions històriques, sí, els pobres, pobrets!, tant que han patit amb les seves creacions aberrants i només possibles en les ments més putrefactes!

Una il·lustració dels cartells que haurien d’estar a tot arreu, i no només amb els dotze criminals de la foto, ja que a aquests assassins, els han d’acompanyar milions més, si volem fer que aquest món sigui un indret on la vida humana sigui possible:

https://t.me/voluntasoficial/6768?comment=167052.

Ja que els primers de tots dotze són dos jueus i un goril·la, mascota del jueu psicòpata genocida, vegem què ens diu l’Organització de Matances Sionistes (OMS) que dirigeix el goril·la i terrorista adoptat pel jueu tarat, quan estava casat amb el seu marit:

https://t.me/voluntasoficial/6769,

i després de l’esclerosi recomanaran l’eutanàsia per als pobres malalts, tot compungits i finançant la màquina per a l’extermini de goyim inútils. No hi ha cap jutge en el món que s’adoni que aquesta declaració és una evidència flagrant de crim contra la Humanitat, després que la pandèmia no fos tal, sinó un protocol assassí dissenyat a l’OMS i executat per tots els governs occidentals, en l’esperat holocaust dels jueus, que continua amb la progressiva matança dels inoculats amb els verins jueus, que apart de l’esclerosi, provoquen ictus, morts sobtades, atacs i lesions cardíaques perpètues però menors (segons els assassins), com càncers galopants i en gent menor de cinquanta anys, una cosa que els ‘científics’ de la medicina no acaben d’entendre. Els verins dels jueus - això sí que ho tenen clar -, això, de cap de les maneres podria provocar cap mal, pobrets!, ells, que les han passat tan magres, com ho vèiem en l’atac al Liberty... ells sempre les víctimes, pobrets!

Perquè tot això ningú no ho acabi d’entendre mai, les bagasseries jesuïtes practiquen la destrucció del coneixement en els seus centres de prostitució, com ho podem veure en aquesta instantània que més clara no pot ser:

https://t.me/RosselloCM/75745.


Fem un salt perquè deixem els animals assassins i passem a persones i a missatges de molt més interès i profunditat. Comencem aquest final amb una sàvia conversa, després d’una imatge molt eloqüent:

https://t.me/voluntasoficial/6799,

https://t.me/voluntasoficial/6799?comment=167095.

Per tancar la barraca avui, recordem un personatge menystingut i que amb el temps i l’estudi s’ha guanyat el meu respecte, per bé que no la meva admiració sense condicions, però és clar, que era, de llarg, molt més que tota la púrria del seu temps i què dir de la gasòfia actual. Primer vegem com, els pobrets!, tergiversen la història, la qual cosa ens pot servir per a considerar què ens diuen els pobrets que són els més rics del món, quant a totes les altres coses; que ja us ho dic jo, si surt de la boca d’un jueu, és mentida.

https://t.me/voluntasoficial/6833?comment=167086.

Una cosa és segura, Hitler sabia distingir entre animals i ‘animals’.

I finalment, aquest interessant vídeo:

https://t.me/voluntasoficial/6835.



P.S. Quant a aquesta notícia: https://t.me/RosselloCM/75719, només un comentari: Tots els miserables que protegeixen els ‘okupes’, una vegada caigui la llei i el règim – esperem-ho – és imperiós que abandonin casa seva amb les seves propietats i secrets dins, i la donin a un okupa necessitat, perquè és el més just de tot que, qui imposa les lleis, sigui el primer a complir-les. Que els polítics i els excrements amb toga no sàpiguen que significa la ‘llar’ (dels altres), hem d’entendre-ho com que ells estan a favor de la llei (contra la propietat privada) i que un delinqüent (un okupa) violi el teu domicili, que és un dels actes criminals més odiosos, i no per a robar, sinó per a romandre-hi!, ho consideren una necessitat que s’ha de protegir contra els interessos de l’amo. Doncs, com a ells, el que tenen a casa no els importa, ni la casa tampoc – si no, no dictarien aquestes aberracions -, perquè s’ha de ser solidari i comprensiu, HAN DE SER OBLIGATS A ABANDONAR LES PROPIETATS AMB TOT EL QUE HI HAGI DINS, i potser, d’acord amb la seva llei - siguem respectuosos amb les normes! -, després d’uns anys puguin recuperar-la amb allò que els okupes no hagin venut o destrossat. A tots els imbècils que han aprovat i sostenen aquesta aberració jurídica i cerebral, no els enviem a la presó ni al patíbul, no cal, els fotem al carrer i els obliguem a contribuir generosament amb la llei que han defensat per a defensar els indefensos. No sé si se m’ha acabat d’entendre bé. Seria com dir: no deixem els okupes sense okupació, ni sense llar, la ‘virtut solidària’ de les ànimes caritatives i comprensives.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada