dimarts, 27 de juny del 2023

LA CRIMINOCRÀCIA


Excel·lent escrit de Paul Cudenec, traduït per ‘Counterpropaganda’, un dels canals més interessants de Telegram quant a divulgació de l’actualitat.

https://t.me/counterpropaganda20/10516

«SÓN RICS PERQUÈ SÓN DELINQÜENTS...»

«EL SISTEMA EN QUÈ VIVIM ÉS, PER TANT, UNA CRIMINOCRÀCIA GOVERNADA PER CRIMINALS».

Ben mirat, partitocràcia i criminocràcia són sinònims. Els partits polítics són organitzacions criminals al servei dels rics, als quals Cudenec acusa de delinqüents, i certament, ho són, però la delinqüència a què es dediquen és la delinqüència que atempta contra els drets fonamentals de la vida. Robar, roben; passar-se pel folre totes les lleis, se les passen, gràcies als excrements que vesteixen amb toga; però allò que els dóna més rèdits és l’assassinat, la matança sistemàtica que els permet d’eliminar els qui els denuncien, i en el cas de les guerres, apropiar-se de tot el que no era seu. Sense partits polítics, la llibertat és possible, amb ells, només la màfia impera i els idiotes sense consciència ni coneixement assoleixen els càrrecs que abans eren motiu de dignitat, i avui són prova del nivell d’abjecció dels més imbècils de cada família. I això, tot manipulat pels criminals dels polítics i embolicat amb les mentides que són la paraula d’aquests deficients, condueix a la destrucció de la societat. Tanmateix, a ells no els ho digueu, que pobrets!, no us poden entendre, perquè llevat d’allà on hi ha què robar i subornar, els desgraciats no entenen res. Per què us penseu que es dediquen a la feina de dir mentides per a poder robar impunement?

La política democràtica només és possible en una societat ‘utòpica’ amb un nivell intel·lectual superior. Qualsevol intent de fer una societat democràtica entre pobles analfabets i ignorants, malgrat tots els títols de bagasseria que els mamarratxos poden aportar com a prova de la seva irrecuperable disminució de capacitat mental, només generarà l’imperi de l’hampa, com ho veiem avui, que no hi ha UN SOL CÀRREC PÚBLIC QUE QUI L’OCUPI NO SIGUI UN CRIMINAL. Ni un de sol. Per això, l’única manera de redreçar les societats és amb l’extermini absolut dels deficients cognitius i l’erradicació de la perfídia ètica. Polítics, excrements amb toga i prostitutes de les bagasseries ‘intel·lectuals’ dites Universitats, han de ser absolutament erradicats de la societat, i tant me fa la manera que sigui considerada idònia. Jo tinc la meva, que és contundent i assegura la impossibilitat de reincidència, però per a les figues toves sempre podem trobar alternatives que permetin els animals de conservar la vida en un zoo. El que és clar és que les societats occidentals són sistemes criminals, on els més psicòpates i tarats, reben el corresponent premi dels capos de la màfia; sí, dels nassos de sempre. Les breus notícies que seguiran, confirmen els criminals que xumen micro i han estat elegits pels de la raça elegida per a obeir-los i comandar els ramats de goyim blancs per a dur-los a l’extermini com a raça i civilització. Què hauríem de fer amb els traïdors? Un zoo o un patíbul? Jo no hi veig altra opció. La primera alternativa és ofensiva; la segona, la més digna, i no per nosaltres, sinó per a ells. Tanmateix, em penso que aquestes sangoneres s’aferren a la vida com sigui, com s’han aferrat al crim per a aconseguir tenir un plat de llenties a taula, una cosa que donades les característiques cerebrals dels subjectes, els seria absolutament impossible en una societat desenvolupada, meritocràtica i lliure.

Vegem els criminals de la criminocràcia sionista:

https://t.me/RosselloCM/76364,

no entraré en els suposats arguments del paraplègic cerebral, la malaltia que li ha permès de ser vicepresident del gran teatre de la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units, l’espectacle de les matances i del robatori posterior, i que ara li permet d’anar pel món dient bestieses d’idiota sobre el canvi climàtic.

https://t.me/RosselloCM/76365,

recordeu que dir EUA és dir sionisme internacional.

https://t.me/RosselloCM/76375,

això és el que agrada als directors de la criminocràcia mundial. Aquesta és l’emocionant obra del jueu i pallasso assassí de Zelensky, sempre al servei dels seus i a l’etern amor per la matança d’innocents. Ja ho sabeu, ells són així, i després de cometre totes les barbaritats imaginables, s’inventen històries per a no dormir que fan culpables les víctimes. Els bons, els perseguits injustament, els odiats sense raó, perquè ells mai, de mai, no han trencat un plat, pobrets!, i en canvi, la maldat de l’home blanc, sempre de sempre, els ha perseguit, sempre sense raó, només faltaria!, pobrets!, ells que ho fan tot de tot pensant en tothom menys en ells. Aquesta és la magnífica obra de Zelensky que rep el suport incondicional del sionisme internacional i del Femer de la Sinagoga Europea, com ens ho ha demostrat la tifa de Lleida, qui, amb aquesta notícia, queda retratat com a criminal de guerra. Això i així és la criminocràcia. NOMÉS EXTERMINANT TOTS ELS MAFIOSOS, LA SOCIETAT RECUPERARÀ LA DIGNITAT DE VIURE.

I aquesta notícia és un exemple palmari de tot el que he escrit. Fixeu-vos com el criminal que treballa per als assassins sionistes, diu clarament: «El que jo sé és que pensàvem que seria molt més violent i sagnant». Ja sabeu per a qui treballen? ELLS SÓN EL MAL DEL MÓN, ASSENYALAR-LOS ÉS ASSENYALAR L’ENEMIC DE LA HUMANITAT I DE LA LLIBERTAT. Penseu només en els morts de la notícia d’abans i com gaudeixen amb aquestes matances, i més gaudeixen, com més innocents són els morts. Però, vegeu la notícia de com la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units pretenia provocar un ritual de sacrifici asquenazita:

https://t.me/RosselloCM/76374,

i si voleu sentir una interpretació molt pròxima a la meva quant al nyap sionista amb Putin, escolteu el breu resum de Rafael Rosselló, que comparteixo del tot: https://t.me/RosselloCM/76367. Els sionistes són idiotes, el problema és que a més de ser profundament idiotes i nocius són malvats. La característica que distingeix un sionista d’un ésser humà és la maldat. No són intel·ligents, són dolents, sense escrúpols ni miraments. Quan el mal et fa fort i te’n vantes i alegres, és que ets profundament idiota. No per altra raó, per a construir la criminocràcia de Cudenec, els sionistes han de triar entre tots els miserables, els més idiotes de tots, perquè has de témer més a un idiota que a un malvat. El malvat, tard o d’hora serà descobert; l’idiota, si se’l deixa fer, farà més mal que el malvat, perquè en el mal hi ha una evident oposició al bé, que finalment el descobrirà, però en la idiòcia, regna el relativisme moral disfressat d’innocència. Temeu més un idiota que un assassí. Al capdavall, el mal que rebem avui no és directament executat pels criminals sionistes, sempre darrere de la cortina, ja ho sabeu, sinó per les escòries idiotes que ocupen els càrrecs directius. Aquests són el gran perill de la societat, perquè, com és evident, la idiòcia els impedeix de ser conscients que es destrueixen ells mateixos. Tanmateix, no demaneu una reflexió a un idiota, sempre és més efectiva l’execució. Una cuca amb verí, és perillosa, certament; però una cuca idiota amb verí, és mil vegades més temible. Les primeres duen quipà, les segones viuen en prostíbuls i urinaris. I no està gens de més recórrer a la saviesa popular: «Morta la cuca, mort el verí». Què no sap la ignorància popular que desconeixen els savis de les bagasseries!

Dues il·lustracions d’això: una, del deficient mental que dirigeix el Ministeri de l’extermini i l’altra de la discapacitat intel·lectual sionista, que ho torno a dir, són molt dolents, però no són intel·ligents. Són guineus llestes i perverses, però no són intel·ligents, no ho han estat mai, i no ho seran ara. Al capdavall, només durant el segle XX, que han controlat ells amb la manipulació informativa i els mitjans de comunicació a tots els nivells, els jueus han estat capdavanters del saber, segons ells. Això no obstant, fins que aquesta escòria no ha controlat els mitjans amb el poder dels diners falsificats, les aportacions jueves a la cultura occidental són absolutament irrellevants, i si hi ha algun d’ells que ha destacat (penso en Spinoza), els jueus l’han convertit en un pària entre els seus, que ells són molt inclusius i oberts. Però vegem el mamarratxo idiota de sanitat, pròxim assassí de masses de l’estat a Soroslàndia:

https://t.me/RosselloCM/76366,

https://t.me/resurgente2020/47585

el que més crida l’atenció és l’absoluta ignorància dels mamarratxos fabricats a les bagasseries jesuïtes, que cal dir-ho, assoleixen l’èxit total en la conversió de suposats cervells aptes en cubells d’escombraries capaços d’empassar-s’ho tot sense la mínima reflexió: Ordres són ordres i el ‘coneixement’ és el ‘coneixement’: la ‘ciència’. I així els profunds idiotes de la farmàcia, dels hospitals i dels centres de salut, continuen empassant-se el material de rebuig de la respiració pròpia i incubant malalties posteriors, silents i letals, perquè el desconeixement de salut i medicina és total i absolut, com ens ho diu el més elemental sentit comú, la primera de les coses que els jesuïtes trenquen així que els futurs robots ingressen en els prostíbuls de la destrucció mental i ètica. I no oblideu que aquests perfectes ignorants de bata blanca i piruleta per a idiotes, o estetoscopi, que vesteix molt!, no saben per què s’han disparat les morts en persones joves i sanes, i han augmentat tant altres malalties com els problemes cardíacs, els ictus i el càncer, que s’ha tornat, a més a més, galopant; però ells no ho saben, i que l’augment es produeixi després de les inoculacions dels verins jueus (que cap d’ells ha analitzat: Farmàfia dixit, Amén), no té cap relació amb els verins dels jueus; ha de ser per alguna altra cosa, que això els ho han dit la colla d’assassins que dirigeixen els col·legis de mata-sans, que no vull oblidar-ho, han de ser TOTS EXECUTATS PER GENOCIDI. En fi, els qui haurien de saber de salut, demostren ser els qui menys en saben, és més, que són els qui més mal et poden fer, això sí, amb l’estetoscopi penjant del coll, el morrió d’esclau ben encastat, guants si cal, i la cara d’imbècil quan els preguntes per què es mor ara la gent d’aquesta manera. Medicina d’elit; mai millor dit.

Els criminals que fabriquen mascaretes, bates per als assassins de l’estetoscopi i vestits de mamarratxos s’oposen a haver de deixar de perjudicar la salut i obtenir benefici del seu crim:

https://t.me/resurgente2020/47587,

la insolència d’aquests criminals és esborronadora! I el gos castrat que el gos de Soros ha posat al ministeri d’extermini (seguint les ordres de l’amo, és clar) es farà enrere, que ja sabeu que els criminals procuren no trepitjar-se els nínxols de negoci, una pràctica molt de la màfia per tal d’evitar guerres internes. I ara els sionistes no en volen pas de guerres internes, que l’enemic és tot el que és viu, fins i tot els idiotes dels seus esclaus.

I l’exemple de la limitació intel·lectual dels jueus, que robar, matar, subornar, falsificar, mentir, corrompre, podrir i destruir, ho saben fer que ningú millor que ells, però ‘construir’, pobrets!, ni la xemeneia d'Auschwitz la van fer quadrar amb el crematori! Vegeu els portents de vehicles que fabrica el multimilionari dels préstecs i els negocis fracassats, però sempre amunt, encapçalant totes les idees criminals dels sionistes, el deficient d’Elon Musk i Tesla, un negoci que hauria arruïnat a qualsevol altre, però que a ell, malgrat les infinites pèrdues, li reporta beneficis i la confiança dels qui falsifiquen la moneda a la Reserva Federal:

https://t.me/RosselloCM/76370.


CRIMINOCRÀCIA O PARTITOCRÀCIA,

SOCIALISME O CAPITALISME,

LIBERALISME O TECNOCRÀCIA,

TOT ÉS PUR JUDAISME.

EL JUEU ODIA LA LLIBERTAT,

EL JUEU ODIA LA VIDA,

EL JUEU ODIA L’ALTRI,

PER AIXÒ FA CAMPS DE CONCENTRACIÓ,

PER AIXÒ INVENTA VERINS,

PER AIXÒ DESTRUEIX AMB MATANCES.


EL GOYIM ESTIMA LA LLIBERTAT,

EL GOYIM ESTIMA LA VIDA,

EL GOYIM ESTIMA L’ALTRI,

PER AIXÒ CREÀ UNA CIVILITZACIÓ,

PER AIXÒ CREÀ ART I CIÈNCIA,

PER AIXÒ FOU SOCIAL I ÈTIC.


NO DEIXEM QUE L’ODI

REBENTI LA PAU.

FEM QUE LA PAU

REBENTI L’ODI.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada