dijous, 15 de juny del 2023

LES ESTAFES SIONISTES

 

Jewllywood

https://t.me/No_plandemia/5833


Nick Hudson explica quan hi ha una estafa

https://t.me/elinvestigador_org/14091

Qui les muntaran, les estafes?


La sobrepoblació i la manca d’aliment

https://t.me/RosselloCM/75975

Els meus pares em van ensenyar que el menjar no s’havia de llençar mai. No serà que els jueus volen destruir el menjar perquè és la manera directa que morin els goyim? Al cap i a la fi, és contradictori que hi hagi filantrops i fam. Res no hi ha més fàcil d’erradicar que la fam, ni acte més indigne en un ésser humà que interferir en les necessitats bàsiques de l’existència. I no són els negres que moren de fam qui interfereixen, són els filantrops, els bons, els pobrets!, tant que han patit!


Totes les estafes, però, necessiten que algú les empari i en protegeixi els estafadors. Per a això, hi ha jutges i fiscals:

https://t.me/RosselloCM/75957

I els mamarratxos excrementals que més bé es porten, reben el premi dels amos:

https://t.me/RosselloCM/75972,

i l’oportuna reflexió de Rafael Rosselló

https://t.me/RosselloCM/75973.

Mentrestant, els immigrants il·legals que vénen per a pagar-nos les pensions, i als quals mantenim perquè ens les puguin pagar, van fent carnisseries a Annecy o Nottingham, però els jutges i els tarats criminals dels ministeris d’interior, calces als turmells, protegeixen els protegits dels filantrops i es preocupen dels assumptes veritablement importants:

https://t.me/RosselloCM/75987


La més gran estafa del món és la Sinagoga de l’ONU. Aquí teniu el criminal Antonio Guterres amb l’assassí de masses i exmarit del psicòpata que té un goril·la de mascota, i el geni xinès que ha aconseguit convertir la Xina en una presó perpètua. Aquesta és l’escòria de Guterres, l’odalisqueta dels sionistes:

https://t.me/counterpropaganda20/10386,

la pena capital per al mamarratxo de l’ONU és irrevocable: culpable dels assassinats amb els verins jueus (genocidi) i culpable dels enginys per a destrucció de la llibertat humana (esclavatge). Just els principis fonamentals de la Casa de Putes que dirigeix.


L’estafa de l’idiotologia de gènere, lògicament, tema principal dels cagaguano:

https://t.me/RosselloCM/75977.


L’estafa de l’ensenyament, o sigui, la indústria criminal de fabricar idiotes:

https://t.me/RosselloCM/75978,

que dues idiotes desgraciïn l’obra d’un artista reconegut ha de ser expiat amb la pena capital: Dues idiotes menys, i no sabeu la de problemes que ens estalviem!


I acabarem amb l’estafa vírica i els verins jueus, en aquest cas, la matança al Japó:

https://t.me/No_plandemia/5835.


ESTAN A DESCOBERT.

ANIRAN PER TOTES.

PACIÈNCIA I DESOBEDIÈNCIA.

LA GUERRA CONTINUA.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada