dissabte, 13 de març del 2021

CARTA OBERTA A:


LA DRA. ALBA ‘MENGELE’ VERGÉS


A l’excel·lentíssima minyona de George Soros,


Vostè sap millor que jo tots els crims que està cometent sota la protecció d’un dels enemics de la Humanitat. Confio que la Justícia, no la dels detestables éssers que la corrompen, sinó una Justícia de veritat, l’encausi i l’acusi dels delictes de LESA HUMANITAT que ha executat, que executa i que espera continuar executant sota la protecció del criminal Soros, l’home que Sàmper s’esmerça a emparar, alhora que fingeix ignorar que aquest delinqüent, amb un historial interminable, és la pitjor i més terrible plaga delictiva que pateix el nostre país, i val a dir, que del Parlament a la Genociditat, tot el país és ple fins a dalt de tot d’escombraries. O potser no ho sap, minyona?

https://elmon.cat/societat/verges-espera-comencar-la-vacunacio-massiva-a-lagost-226540/

No val la pena perdre el temps amb vostè perquè el millor menyspreu és no tenir-la en consideració. Tanmateix, costa obviar la més terrible criminal que avui exerceix en el nostre país, i per a demostrar-li-ho, li presentaré un seguit de preguntes, que ja li dic jo des d’ara, que serà incapaç de contestar. I si perdo el temps amb vostè, és perquè pel que he llegit, es veu que l’amo li ha dit que s’afanyi, que vol tenir el bestiar català inoculat ‘del que sigui que s’inocula’ a finals d’agost, però que mentrestant tingui les bèsties tancades als corrals, sotmeses a la manca d’oxigen i depressives i deshumanitzades, les quals coses, com tota bona minyona, obeirà.

Començaré per preguntar-li:

Vostè considera que una economista és la persona idònia per a dirigir una pandèmia mundial amb una mortalitat ‘terrible’ del 0,02%? Si no fos economista sabria que parlar d’una pandèmia amb aquestes taxes de mortalitat és un ridícul epidemiològic. I si fos més llesta, hauria indagat quant a la qüestió, en lloc d’obeir el seu senyor, i s’hauria adonat que amb aquestes dades només es pot parlar de ‘plandèmia’, la qual cosa, com li demostraré sobradament, és una conspiració criminal, contra les llibertats i la integritat de la gent, que demana de ser seriosament castigada per la Justícia; i ja que vostès són tan amics dels jueus, els aplicarem la seva justícia: Dent per dent, ull per ull. Confio que estarà totalment d’acord amb mi.

Vostè creu que se la pot considerar capaç de res, després d’haver estat negada per a resoldre la ‘tragèdia’ d’una grip? I no s’enganyi, digui-li com vulgui, però encara que l’amo li faci veure que és un nou virus, és el virus de sempre. I si no és el virus de sempre, encara m’ho posa pitjor, perquè aleshores la seva conspiració criminal ja no pot ser posada en qüestió. Com dubto molt de la seva capacitat intel·lectual, ja que crec que ha estat incapaç de dirigir res, si no era sota les ordres de l’amo; li pregunto si coneix aquest interessantíssim ‘paper’ de 2008, publicat a la revista «Journal of Clinical Microbiology». Li passo l’enllaç: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2395109/. Oh! Se n’ha adonat, eminència del servei? El 2008 ja parlen de Sars-Cov-1, i 2 i 3. No em dirà que no és per a sospitar alguna cosa estranya, ja que, si el virus és nou de 2019, no pot ser que ja existís i se’l conegués el 2008. Hem d’esperar la versió del Cov-3, minyona? No creu que això demostra, o una immensa ineptitud i indigència intel·lectual, o a més d’això, una participació activa en el complot contra la Humanitat? Però continuem, estimada minyona.

Com m’explicarà que vostè, responsable de la Conselleria de Iatrogènia, Eugenèsia i Eutanàsia a Catalunya, alhora sigui membre del Patronat de l’Institut de Salut Global (que no investiga el Sàmper, el gosset obedient) i a més a més, membre de la Comissió Executiva, vostè, que té totes les titulacions en medecina, oi? Com m’ho pot explicar això? No hi ha un conflicte d’interessos? No és una soberga imbecil·litat, el fet de contractar una economista per a un institut de salut?, o la salut és una qüestió econòmica? Pot explicar què hi fa al patronat (presidit per una catalanista digna d’ERC, com la Infanta; i un vicepresident com el catalanista Solana, el criminal de la guerra de Iugoslàvia)? És més, podria aclarir-me si rep algun honorari per servir el jueu criminal, o ho fa de manera voluntària, com aquell que participa generosament en una estúpida ONG? No em dirà que no són qüestions interessants, Mengele? I li dic Mengele, perquè amb només el que he escrit, n’hi ha prou per a comparar-la sense errada amb l’eminent doctor nazi. No oblidi, minyona de Soros, que tot plegat és una prova indiscutible de crims de LESA HUMANITAT. Però continuem, que aquí no acaba la seva perversió.

Ara ens ha amenaçat amb inocular-nos el verí d’AstraZeneca. Vostè sap que hi ha més de nou països que han aturat aquesta ‘vacuna’? Vostè ho ha sospesat - i prou que sé que per limitació intel·lectual no li és possible, però ho podria encarregar -; que es pot ser lil·liputenca mental, però eixerida i espavilada. Tanmateix, no dubto que a vostè se li’n fot què s’injecta al pacient o a la persona sana amb l’agulla que manega el seu amo George Soros, oi? Al mateix temps, vostè, ridículament soberga, es deu pensar que no cal saber què és allò que una companyia criminal injecta; sí, ‘criminal’, ja que una farmacèutica no és una altra cosa... o no ho sap, minyona? Tanmateix, vostè estarà orgullosa, després de demostrar la més abjecta i absoluta limitació intel·lectual i d’acció durant un any, on tant ens valia tenir-la a vostè o a una mula de càrrega, i ara, serà capaç d’animar els catalans a enverinar-se amb el regal de l’amo, oi? Pensi només que TOTS els efectes adversos de la inoculació del verí seran responsabilitat seva, TOTS, ja que vostè, encara que sigui la criada del jueu, no dubto que molt ben pagada, tot s’ha de dir, haurà de respondre de CRIMS CONTRA LA HUMANITAT.

Vostè com és economista potser no ho sap i com tampoc destaca per habilitats mentals fora del prodigi de tenir-hi els budells, no sap que fer respirar CO2 és un lent i maquiavèl·lic crim per a tothom, i en els nens, letal per al correcte desenvolupament del cervell? Val a dir, que això tampoc no m’estranya, ja que és difícil de comprendre un òrgan que no es té. Tanmateix, el mal és seriós, i la perllongació en el temps, greu, molt greu. Però vostè no ho sap, va al ISG, farcit d’eminències, i obeeix la veu de l’amo. Vostè, com s’explica que estigui prohibit respirar l’aire pur d’un bosc o la saníssima brisa marina? Vol dir que no ens vol intoxicar? El mar i el bosc són FONTS DE VIDA, tros de quòniam! I fan anar la gent amb morrió o li’n precinten ‘les entrades’! Prengui nota, que tot això són GRAVÍSSIMS CRIMS INDISCRIMINATS PER INTERESSOS REPUGNANTS. Tal qual un sicari.

Però, continuem, minyona, perquè vostè ha de saber que la seva incapacitat, ineptitud, incoherència i el servei mesell a organització genocida, ha comportat que els catalans siguin mig milió d’aturats, 200000 afectats per ERTO i s’hagin perdut 20000 empreses, mentre vostè servia l’amo jueu i cobrava del robatori i complot contra els ciutadans i de la generosa aportació dels diners fets amb sang i carn. Oi que li agrada la sensació de rebre aquests regals i sentir-se protegida pel somriure d’un criminal?

Vostè és la irresponsable de sanitat, que és com dir del camp d’extermini, tanmateix, una mort és responsabilitat seva, sobretot després de saber que AstraZeneca mata i desgracia més gent que no impedeix que puguin contraure una grip més feble. Vostè creu que això té sentit i lògica? Haurem de vacunar-nos per no passar una grip innòcua en el 99,5% dels casos? Què dirà al familiar d’un mort o a un malmès per sempre? O són coses que passen, my friend? I sap millor que jo, que això ja ha passat, oi?

Bé, criada del jueu Soros, membre del ISG i de la Genociditat de Catalunya, amiga dels enemics de Catalunya, enemiga dels catalans, eutanàsica, eugenèsica i iatrogènica, quasi res, eminència del servei, jo no oblido, i espero que els catalans, la immensa majoria ja perduts per a l’espècie humana, tampoc no ho facin. Jo, li ho dic i escric ara perquè és de fidels avisar, que qui avisa no és traïdor: Jo no em cansaré de demanar el seu cap, físicament sí, i tot el patrimoni per a compensar les víctimes dels seus abjectes i execrables crims.

No hi ha obediència deguda, menys encara a un criminal com Soros! No hi ha obediència deguda, menys encara quan dels crims se’n treu un profit sucós! No hi ha obediència deguda, menys encara quan la limitació intel·lectual no permet la llibertat ni la dignitat, ja que la imbecil·litat pot ser tan imbècil com vulgui, però si és criminal, és criminal, i si és assassina, és assassina.

Res més a compartir, minyona de Soros. Quan el vegi, o vegi el Sàmper que tant se l’estima, o el feixista que dirigirà la Genociditat, o el menja-senglars, tant se val, que tots són la mateixa caterva de criminals, pregunti’ls si l’estratègia de l’amo Klaus Schwab i dels amos de l’amo, es manté en l’extermini massiu de la població, a la qual vostè, minyona sagnant, hi participa activament i bavejant, i si procediran com ho estan fent amb alguns dissidents incòmodes (Tanzània, i diversos científics...): que avui dissenteixen i demà crien malves. Mengele, sap, quan es calcula que estaran llestos els camps de concentració?

Vostè és part de l’exèrcit del Diable, però, el Mal mai no podrà triomfar. Molts caurem, no en tinc cap dubte, només compti els que ha exterminat ja, i els que els ha posat en la filera per desatenció sanitària, apart dels ingenus que s’enverinaran amb el regal de la vacuna, que no és vacuna, sinó experiment gènic, o... no ho sap tampoc? Un experiment gènic sobre la població sense el seu consentiment? Comprèn ara la idoneïtat d’anomenar-la Doctora Mengele?

Amb la indignació i la repugnància que em provoquen els criminals i, més encara, els seus abjectes criats, gaudeixi de la vida, que la vida, acaba per acabar-se. Que Déu m’escolti i no haguem d’esperar gaire, ja que la desaparició d’un dimoni sempre és la desaparició d’un dimoni.

Amén.


Doni records al Reichsführer-SS Bargalló, la pesta exterminadora de nens i joves, als genocides del Palau de sant Jaume i als dels urinaris del zoològic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada