dimarts, 23 de març del 2021

ISRAEL


En un dels anteriors escrits, feia referència a l’extrema situació que es vivia a Israel, i em preguntava si l’operació asquenazita anava dirigida contra els jueus semites. Doncs, segons les últimes notícies que ens arriben d’Israel i que són molt més que alarmants, començo a creure que la intuïció no m’ha enganyat. Al capdavall, si fem l’esforç de recordar què va passar a Israel, uns anys després que fos fundat l’Estat pels Rothschild, com a un model de camp d’experimentació tant de la violència de tot tipus, practicada contra els palestins, com del sotmetiment a l’Estat dels jueus que repoblaren la Terra Promesa; hem de recordar que els colons protestaren perquè eren ‘teledirigits’ des de fora pel sionisme internacional; tant, com ignorats. No en va, parlo de nassos gairebé sempre, perquè sé que els semites no tenen res a veure amb els falsos jueus, si bé, sí que en són còmplices per tolerar-los i no enfrontar-los. Com deia, als anys cinquanta, els colons van enviar una carta de protesta contra els organitzadors del nou Estat perquè no tenien cap possibilitat d’autonomia i se sentien esclaus dels que els dirigien i vivien a l’estranger, i es consideraven privats de les llibertats bàsiques. Potser aleshores, els jueus asquenazites van veure que no podien acollar del tot i alliberaren la pressió sobre els camps de concentració socialista coneguts com a kibbutz, per tal de fer creure els jueus semites que els ‘germans’ asquenazites volien el seu bé. Tanmateix, el Diable sempre és el Diable, i avui representat pel primer ministre Netanyaju, està sotmetent Israel a la presó que ens espera a tots a tot arreu. Si a Catalunya l’extermini i la destrucció de qualsevol llibertat és executada per la Diablessa Mengele Vergés, a Israel ja han instaurat el pas següent: el passaport Verd (Que val a dir que el Femer Europeu té preparat, que la Gran Sacerdotessa del Sionisme von Leyden, no està on està per a res més que per a satisfer l’ànsia criminal del BIS). Escolteu què ens diuen aquestes dues dones jueves, i jutgeu vosaltres mateixos:

https://infovf.com/video/dictature-sanitaire-une-israelienne-lance--8316.html (Anglès amb subtítols en francès)

https://www.youtube.com/watch?v=WMsn0bj_P6o (Anglès amb subtítols defectuosos en castellà).


No crec que hagi d’existir Israel, i menys encara han d’existir els asquenazites... i no és odi, és defensa pròpia contra el seu odi abjecte fins a la nàusea. Tanmateix, els descendents del poble semita que habitava a Judea en convivència amb els àrabs, no són per definició objecte de la meva malvolença ni dels meus més atziacs i devastadors propòsits. No és casualitat que als nassos els agradi tant de remenar les coses per a fer-les confuses i difícils de determinar; al capdavall, el seu poder sorgeix d’aquest engany, de fer-te veure que tot és confusió, i una confusió tan gran que no te’n sortiràs mai. Això no obstant, avui ja, el conte per a infants innocents i crèduls, ha perdut credibilitat, perquè les evidències criminals, el converteixen en una terrible narració de terror, la manifestació objectiva de l’horror a la Terra... Això em fa pensar en ‘Apocalypse Now’: «L’horror. L’horror!...». Recordeu la tràgica anècdota de la muntanya de bracets dels nens del poblat vietnamita, vacunats per soldats americans, als quals els adults nadius amputaren els braços injectats, pensant-se que algun greu mal, sense dubte, havia de comportar el que els havien inoculat els soldats (la vacuna).


I a casa nostra, els GENOCIDES de l’Hospital de Sant Joan de Déu, o sigui, el Centre per a l’Extermini ‘Maleït Soros del Diable’ demanen rates de laboratori, animals en estat sa per a experimentar un vaccí genètic, ja que els malalts ja no els interessen perquè ja estan malalts; per això els calen rates joves i ben sanes, que del que es tracta és d’enverinar-les i d’experimentar els efectes del verí en els animals. Els genocides de l’Hospital de Sant Joan de Déu, responsables de crims de lesa humanitat i culpables ja, per tenir-ne la intenció, demanen rates, però no ratetes de laboratori, blanques i amb els ulls vermells, no, volen NENS, volen LES TEVES CRIATURES per a injectar-los el verí transgènic. Des d’ara, des del moment de l’anunci, els criminals ja han signat la seva pròpia sentència... Curiosament i malaurada, volia posar en lletres majúscules el nom del criminal, però en tractar d’entrar al web d’aquest centre d’extermini d’infants, resulta que no s’hi pot accedir. Casualitats? Sí, seran casualitats casuals sense causa.

Veieu què passa a Israel, i comproveu què passa a casa nostra amb la direcció genocida de l’esclava de Soros, la Dra. Mengele Vergés, rea de CRIMS DE LESA HUMANITAT amb perseverança i engany, que atempta contra les persones físicament i contra les llibertats i la dignitat humanes, a la qual, ara, podem afegir-hi els assassins del Centre d’Extermini ‘Maleït Soros del Diable’, conegut amb el sobrenom d’Hospital de Sant Joan de Déu. Potser per ‘sant Joan’ mereix el nom, al cap i a la fi, és l’autor de l’Apocalipsi; però ‘de Déu’, sense dubte, aquests criminals en són molt lluny. La vilesa de la nostra espècie està arribant a uns graus extrems de putrefacció de tot el bo que hi ha en l’home, que ara sí, ja cal que ens plantegem molt seriosament l’extermini absolut dels fills i els esclaus del Diable. Com s’acabava amb el vampir? Una estaca al cor. Doncs... això.

O ELLS O NOSALTRES.

DESOBEDIÈNCIA I DENÚNCIA.

QUI CALLA, ATORGA, CONSENT;

I QUI ACUSA

HA D’ASSENYALAR.

NO ELS CONSIDEREU ÉSSERS HUMANS,

SÓN FILLS DE LA BÈSTIA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada