dimecres, 10 de març del 2021

EL TERROR N.O.M.


https://es.euronews.com/2021/03/09/manifestacion-contra-la-violencia-policial-en-atenas


Cada dia llegim i veiem accions d’aquests terroristes uniformats i finançats pels estats il·legítims amb el robatori dels diners dels ciutadans, arreu del món. Els polítics estan a les ordres del N.O.M.; els excrements amb toga, són sicaris legals d’aquests i d’aquells criminals, i les bandes uniformades són les executores del terror.

No hi ha cap dubte que TOTS ELS MEMBRES DELS COSSOS DE POLICIA han de ser jutjats i tancats a la presó per TERRORISME, ABÚS DE PODER, INTIMIDACIÓ I VIOLACIÓ SISTEMÀTICA DELS DRETS FONAMENTALS I HUMANS. I he escrit tots, perquè els uns per ser pinxos de barri baix i de casa de barrets, i els ‘companyers’, per encobriment de terrorisme i la resta de delictes.

Si la gent no reacciona i EXIGEIX la rendició dels polítics, jutges i els criminals uniformats, en quatre dies veurem els genocides i lliberticides esclavitzar la població mundial. El temps corre molt de pressa i els ASSASSINS que formen part de TOTS ELS GOVERNS saben que no hi ha marxa enrere, que han d’acollar la ciutadania el més aviat possible. No podem romandre de braços encreuats i mirant-nos-ho tot com si res no passés. La policia es dedica exclusivament a la persecució dels ciutadans, i protegeixen tota la delinqüència criminal que exerceixen el govern, la BANCA i LES CORPORACIONS DEL TERROR.

CAL DESOBEIR ABSOLUTAMENT LES ORDRES DEL GOVERN I ENFRONTAR-SE ALS SICARIS CRIMINALS I ARMATS QUE PER INDIGÈNCIA MENTAL ACTUEN CONTRA ELS SOBIRANS DE TOTA NACIÓ: EL POBLE.

Sabem qui són els delinqüents, només hem d’anar a les sucursals del crim, eufemísticament dites bancàries, les gestores de TOTS ELS CRIMS contra les persones i les propietats. Ells són els que amb els diners de l’hampa subornen i mantenen l’escòria parlamentària, governamental i els partits polítics, que de fet són organitzacions criminals, com ho han demostrat els infinits casos de corrupció, malversació de fons públics, tràfic d’influències, informació privilegiada, robatori i assassinats. EL TERROR ÉS DALT. Entre la gent hi ha la delinqüència menor, no per això menys perillosa i, lògicament, ha de ser perseguida, però els més terribles de tots, per la seva absoluta impunitat i sadisme, són els MÀXIMS RESPONSABLES DE TOTES LES INSTITUCIONS PÚBLIQUES I DE LES ONG.

Podem abaixar el cap, acceptar la imposició jueva de la destrucció del món, com volen el Klaus Schwab, avui el general en cap de l’exèrcit dels Inferns i enemic de la humanitat, i els seus càrrecs superiors, però de la covardia, no en traurem res.

Malauradament, entre la gent comuna o baixa, no hi ha gaire intel·ligència i menys encara mesura, la qual cosa és molt perillosa per a tothom; tanmateix, cal que la gent es conscienciï que són els de DALT, TOTS, els responsables de la situació que patim, per obediència cega a les corporacions del crim, a les FAMÍLIES, i per alta traïció a les respectives poblacions. Ho he escrit moltes vegades, ells són poderosos, però són molt pocs. Per desgràcia, la destrucció dels fonaments socials i dels principis de justícia han convertit l’home comú en un llop per als altres homes. EL POBLE ha de ser conscient que cal prendre les brides del poder, tant, com que cal evitar i controlar els excessos. No podem caure en l’error de convertir la Terra en l’Infern, però l’acció multitudinària contra els centres criminals del poder i l’exigència de la RENDICIÓ SENSE CONDICIONS, és avui ja, l’última possibilitat de fer d’aquest món un indret on s’hi pugui viure. I consti que a tots aquells que deposin les armes o es rendeixin, siguin policies, polítics, jutges, metges o periodistes CAL RESPECTAR-LOS i tractar-los com a éssers humans, que després la veritable justícia decidirà si ho són o no, i aleshores, sí que serà l’hora de passar els comptes que tenim pendents amb tots els criminals que dirigeixen les nacions a les ordres dels TERRORISTES que governen el món.

El temps corre molt de pressa i només amb accions multitudinàries que exigeixin la rendició sense condicions, podrem canviar el decurs d’una guerra que els jueus i els seus sicaris controlen i volen accelerar. Ells prou que saben que s’han d’afanyar, perquè una espurna els pot posar contra les cordes. Cal encendre els focs de la indignació, i ho repeteixo, amb energia però amb respecte, tanmateix, s’han de reduir TOTS ELS CRIMINALS QUE ESTAN DUENT A TERME EL PITJOR CRIM CONTRA LA HUMANITAT MAI EXECUTAT.

Si ells no actuen amb violència, la violència serà innecessària. Tanmateix, no oblideu que els qui actuen amb VIOLÈNCIA sempre són ells. Les guerres les provoquen ells pels seus interessos, el terrorisme el dirigeixen ells pels seus interessos, la violència policíaca la toleren ells per a defensar els seus interessos... I els exemples els tenim a Espanya, sense anar més lluny, en assassins com Felipe González i totes les clavegueres de l’Estat, amb els jutges al capdavant, per omissió del seu deure i corrupció a uns graus que ens faran vomitar quan els coneguem (Cas Bar España o l’Expedient Royuela, per citar-ne només dos); o assassins de lesa humanitat com José María Aznar López, instigador d’una guerra i l’aniquilació d’un poble, la mort de més d’un milió de persones i l’èxode de tres o quatre milions, per interessos personals fonamentats en una immensa fal·làcia. ELLS SÓN ELS PITJORS CRIMINALS i els seus partits, organitzacions mafioses. Qui encara dubti d’això, o és molt innocent, o és un passerell o és senzillament idiota.


Els agents del N.O.M. juguen i experimenten amb les víctimes, com ho feia Mengele, i avui ho fan els metges venuts i assassins, per obra o per omissió amb la IMMENSA MENTIDA (tots responsables, sense cap gènere de dubte, si no s’hi han manifestat en contra,), que per això estan seguint un protocol per a assolir la submissió voluntària de la massa per POR al TERROR que imposen i que imposaran; perquè això que veiem és només el començament de l’HORROR que ens espera.

DESOBEDIÈNCIA TOTAL, JA !

Si amb la desobediència, el poble demostra que és capaç de mantenir l’ordre públic i la pau social, i això depèn de nosaltres només, ells seran derrotats: SENSE DUBTE.


Un afegit d’última hora, de casa nostra:

Els sicaris del criminal Sàmper, el protector de Soros, en plena acció, demostrant que són pinxos de casa de barrets, l’escòria de la societat:

https://t.me/RosselloCM/30878

El terrible delicte dels nois és respirar, no oblideu això! Aquests sicaris del N.O.M. han d’anar a presó i no veure mai més la llum del sol, ni al pati.


I sumem més elements de les bandes criminals armades que sembren el TERROR entre la població, perquè cada minut en tenim una repugnant mostra:

https://t.me/RosselloCM/30883


CAL ACABAR AMB LA DELINQÜÈNCIA !!!

Foto de 'El País'

Aquí dos TRAÏDORS TERRORISTES. Aquests no han d’anar a presó, els seus delictes escapen a una compensació carcerària. L’ALTA TRAÏCIÓ PER SERVEI A INTERESSOS ESTRANGERS ÉS INNEGABLE, I EL TERRORISME GOVERNAMENTAL I EL GENOCIDI SÓN DELICTES DE LESA HUMANITAT.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada