diumenge, 28 de març del 2021

VERGONYA, VERGONYA, VERGONYA !!!


https://t.me/RosselloCM/32161

Criminals uniformats sembrant el terror. Aquests dos terroristes, a les ordres dels capos mafiosos del Ministeri del Terror i les Conselleries de Terrorisme, haurien d’ingressar immediatament a presó i no tornar a veure la llum del sol. Avui el perill públic són aquestes bandes uniformades i armades que obeeixen els psicòpates dels seus caps i responsables. Si aquestes rates de claveguera no han de tornar a veure la llum del sol, els seus responsables haurien de ser jutjats i una volta trobats culpables de tots els crims que vulgueu: abús d’autoritat, terror, humiliació, tortura, coaccions, vexacions, prevaricació, restricció de les llibertats reconegudes com a drets humans... CRIMS DE LESA HUMANITAT, què els haurem de fer? El jutge homosexual i fascinat pels torturadors, que dirigeix el Ministeri del Terror, reconegut per diverses sentències fermes internacionals com a culpable de denegació de socors (per obviar la investigació per tortures) és un CRIMINAL amb totes les lletres; com ho és l’esclau de Soros a Catalunya, el Sàmper i els seus gossos repugnants! El NOM és aquí i aquests animals són la garantia del seu triomf. LA POLICIA ÉS L’ENEMIC DEL POBLE, EL MÉS REPUGNANT ENEMIC DEL POBLE. Si anys enrere, els delinqüents, els tarats i els psicòpates estaven a les presons, avui van disfressats de policia i administren el terror amb la carta blanca dels abjectes animals que són els seus superiors. Amb aquestes imatges n’hi ha prou per arraconar per sempre de la societat a aquestes dues rates perilloses! I compte, això és la norma. Sempre ho he dit, no hi ha imbecil·litat més notable que donar poder i una pistola a un paraplègic mental.


I tot no acaba aquí! Vénen ganes de vomitar, us dic la veritat! El miserable José Antich, la titelleta del trio criminal de La Caixa, sempre es porta bé, és molt obedient i no li cauen els anells per dir-les de l’alçada d’un campanar; ell fa el que li diuen que faci, si no és el cas que li ho escriuen i ell signa, que d’acord a la capacitat intel·lectual, cada volta em sembla més probable aquesta possibilitat. Doncs bé, el ninot ha fet un escrit criticant la president de la Comunitat de Madrid per permetre la LLIBERTAT dels seus ciutadans! El text és nauseabund en tot, pel que calla i pel que diu, una exhibició perfecta d’allò que és un ximpanzé ben pagat, sigui amb cacauets, plàtans o bitllets. A l’escrit, l’infame té la gosadia d’escriure: «Tots hem pogut veure aquest cap de setmana imatges vergonyants de grups de joves sense mascareta al carrer divertint-se com si el coronavirus a Madrid no existís». Aquest és el nivell! Joves sense morrió, quina vergonya! I divertint-se, quina gosadia! Antich, quan orini al fanal, grati el terra amb decisió, als amos els agraden molt aquestes mostres d’humiliació... Quan gent així dirigeix diaris, no hi ha societat, hi ha un manicomi per a idiotes, regit pels més idiotes de tots els idiotes. Si un lliurepensador del segle XVIII o XIX hagués vist les imatges que encapçalen aquest escrit i hagués llegit la diarrea de l’Antich, s’enfilaria per les parets, però, la generació més preparada de la història, s’acolla el morrió i es deixa morir sense fer sentir la seva veu. Fàstic!


https://elmon.cat/societat/clara-prats-alerta-del-risc-dun-creixement-explosiu-de-lrt-si-no-es-compleixen-estrictament-les-restriccions-232910/#comment-56792, la Clara Prats i un altre energumen dit Sergio Alonso, pertanyents al Biocomsc, que vés a saber què és, de la Universitat Politècnica de Catalunya, una de les moltes cases de putes espargides pel món jesuïta, signen aquesta invenció dels amos sense posar-se vermells, amb el compromís explícit de mostrar el servilisme incondicional, i defequen tot un seguit d’incongruències i mentides que és per a apartar-los de tot contacte amb éssers humans. Imbècils, amb l’arribada de la primavera augmentarà la incidència d’un ‘no demostrat virus’ hivernal? Recomaneu les vacunes, després de mig any d’experimentació, perdó, de fabricació sense cap tipus d’experimentació? Un medicament insòlit en la història i que ‘marca’ genèticament? No em vull fer mala sang. Quan els criminals indiscriminats i sense escrúpols reben titulacions a la psicopatia, l’ensenyament demostra ser un fracàs absolut i la societat, haver arribat al moment abans de la seva destrucció! La indigència ètica us deshumanitza absolutament! Sou pitjors que el pitjor dels rèptils, només teniu verí i ànsia d’alimentar-vos de qualsevol carronya, encara que sigui a costa del canibalisme, sí, amics, el plat que us mengeu amb els diners de les vostres abjectes mentides, és carn humana. Bon profit, tarats!


I conclouré amb el vaixell que ‘s’ha encastat’ al Canal de Suez. Curiós que amb la gent més preparada de la història, el que no havia passat mai, passi tot just ara. Si més no, és sospitós. La capitana del buc mercant ha estat capaç d’encastar el ‘monstre’ de manera prou eficaç perquè no el puguin moure, un fet que no se’l creu ni el nen més innocent! Mentrestant el vaixell està de ‘vacances’, el preu del petroli s’apuja, oh! Són casualitats, coses que passen perquè sí, pels capricis de l’atzar; i val la pena fer l’observació, que ara l’atzar actua amb una precisió que sembla una operació global perfectament coordinada. Són els temps moderns, són els darrers temps, perquè som al fi de la Humanitat, si no fem alguna cosa per salvar-nos. Mentre això, el fi, no s’esdevé, ‘atzarosament’ també, els ‘monguis’, els zombis, els abduïts, els covards i els mesells, són tan ximples que creuen que se salvaran de la mort que els han preparat! Els bens van pel carreró que mena a l’escorxador belant cançonetes d’esperança, tractant d’atraure la benastrugança i amb ella una vida una miqueta millor que l’esclavatge d’avui... Pobres d’esperit! I no us cregueu que els pobres d’esperit assoliran el regne dels cels, això és una enganyifa del Maligne, com totes les que estem vivint. Com podria, sigui Jesús, o la Potestat Divina desitjar pobres d’esperit? Només els rics d’esperit, els plens d’esperit, els ansiosos d’esperit és digne que assoleixin el cel! Com podria Déu estimar-se més els covards que els homes lliures? Això és obra del Diable, amics. I si és el cas que m’erro, potser haurem de departir seriosament qüestions filosòfiques Déu i jo, arribat el moment; perquè lloar i promoure la covardia és indigne, mentre que estimular i encoratjar a la llibertat i al valor són signes d’ànima plena i rica. Sense dubte, Déu està amb mi, i arribat el moment se’n fotrà, de mi, com és lògic, i de la meva mala clepsa en interpretar malament el que ell no ha dit. Com podria Ell estar contra els qui estan decidits a donar la vida en la lluita contra el seu Enemic Etern? Com podria Ell estar d’acord amb els covards que lliuren la dignitat i la llibertat que Ell ens ha concedit, i la sotmeten a la humiliació i la vexació de les Potestats Infernals? I no sóc creient, no us penseu que sóc catòlic, ni cristià tan sols; si bé, la figura de Jesús sempre m’ha semblat l’home més important que ha passat pel planeta, que encara que només sigui com a al·legoria, el seu exemple és el model de la integritat, del valor, de la dignitat, de la llibertat, de la virtut i de l’amor.


Vivim el temps més horrible de tota la història, perquè estem a no-res de destruir-la i amb ella destruir tot el que som! Els pitjors dels animals, els més inics, els més cruels, els més abjectes, els més baixos i repugnants, ens governen. Cal ser com les aus que devoren serpents i com els óssos rentadors que els enfronten sense fer-se enrere; al capdavall, ens enfrontem als rèptils de l’Infern, i només els vencerem si estem disposats a lluitar fins al final, ja que ells estan disposats a batre’s fins al darrer sospir, perquè ara ja, amb la IMMENSA MENTIDA fent aigües per arreu, amb els execrables crims descoberts, els animals que s’arrosseguen no tenen altra sortida que anar endavant, que darrere seu hi ha totes les Potestats del Mal per a impedir-los de fer una passa enrere.

VIVIM L’ERA DE LA VERGONYA !

NOMÉS LA DIGNITAT I LA VIRTUT

DE LA DESOBEDIÈNCIA

ENS PODEN SALVAR.

SENSE LLIBERTAT NO HI HA VIDA !

SENSE JUSTÍCIA NO HI HA LLIBERTAT !

SENSE CÀSTIG NO HI HA JUSTÍCIA !

EL FI DE LA VERGONYA

ÉS L’EXTERMINI DE LA IGNOMÍNIA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada