dimecres, 3 de març del 2021

SOROSLÀNDIA

 

Els nassos continuen amb el propòsit de l’esclavització de la humanitat i totes les rates, les amebes i els llimacs que es dediquen a la política es donen cops de colze per rebre la carícia ensangonada del criminal més gran del món, el terrorista Soros. El menja-senglars i la colla de traïdors a Catalunya d’ERC han assolit que el Femer Europeu, amb la gran sacerdotessa negra von Leyden al capdavant, hagi instat a l’escòria que s’aplega als urinaris de Brussel·les i Estrasburg perquè lliurin Carles Puigdemont i els altres exiliats als botxins espanyols perquè els engarjolin, i així el menja-senglars pugui atipar-se a casa i no a la cel·la. La xurma política catalana està en negociacions, és a dir, a l’espera de la decisió del terrorista Soros quant a qui ha de ser el president de la Genociditat de Catalunya i amb qui ha de formar govern. Les meves cabòries em suggereixen que hi ha dues possibilitats: una, que el terrorista, amb oficines obertes a Barcelona i protegit pel seu gos pastor alemany Sàmper, rebi les ordres del BIS de provocar violència a Catalunya, per a la qual cosa un govern independentista facilitarà els aldarulls quan el Femer Europeu en un acte de ‘summa democràcia’ lliuri els exiliats als botxins espanyols, fet que provocarà la ira dels catalans i un esclat d’indignació i protestes, que molt probablement el nas terrorista aprofitarà per asseure’s davant de la televisió a veure com es mata la gent i escampa la sang que tant li agrada de veure pels carrers, que prou que va gaudir quan els seus cadells criminals van encendre la furgoneta de la Colau i dels seus gossos particulars. L’altra possibilitat és que, com sigui que Espanya ja és propietat del BIS per la gestió corrupta del nas terrorista de Soros i el seu esclau i gos Imbécil, i ja és història, decideixin que no cal més sang, que prou gana i violència hi haurà per la fam i les desigualtats per asseure’s a veure com els goyim s’agredeixen per un crostó de pa, un fet que a les escombraries jueves els excita, i acordin un pacte més natural entre els traïdors de Catalunya, ERC, i els socis del CNI-CUP, amb els comunistes de l’odalisca dels jueus, l’Albiach, tot amb el suport del PSOE del genocida Illa a l’oposició, amb la qual cosa serà possible una negociació per a desarticular Espanya. Al capdavall, Catalunya és un cadàver que es podreix al carrer i Espanya, una pobra meuca en mans dels pinxos Imbécil, el gos de Soros, i el ‘cuetes’, el gat del jueu, un parell d’indignes personatges que no haurien mai assolit la presidència d’Espanya per a la seva destrucció sense la col·laboració de la tupinada sorosiana, una tupinada que és ja un costum en les eleccions d’aquest país dirigit per un cagabandúrries com el Rei, l’esclau dels jueus i amant de l’Agenda 2030 per a la destrucció de la Humanitat.

Segons el meu parer aquestes són les úniques possibilitats. El dubte que em resta és si el menja-senglars i el nan feixista, amb un pacte de govern amb l’odalisca dels jueus Albiach i el CNI-CUP, sense els de ‘Junts per la pasta i el que sigui’, i el suport del genocida Illa des de l’oposició, consideraran que els exiliats ja estan bé estant exiliats, amb el beneplàcit del nas, o si cal encendre Barcelona en flames d’indignació i protesta per sembrar de caos i violència la ciutat que la infame de la Colau ha destruït des del primer dia, quan va guanyar unes eleccions potinejades per Soros i que la ‘demòcrata’ lesbiana heterosexual okupa i tot el que calgui, va acceptar sense ruboritzar-se el més mínim. Sóc del parer que els nassos voldran sang, perquè la sang dels goyim és la seva passió, i em costa de creure que s’estimin més de deixar en pau els exiliats, més que lliurar-los als botxins del govern espanyol perquè els engarjolin uns quants anys per a mantenir el folklòric espectacle de performances que tant agrada als lacais de Soros, d’Òmnium i l’ANC; perquè sí, amics, aquestes organitzacions, sabent-ho o sense saber-ho, són lacais del nas terrorista, com ho és l’indigent intel·lectual, o molt espavilat capità, de l’Open Arms, dedicat a la introducció d’immigrants indocumentats que l’estat manté amb els diners dels espanyols d’acord a les ordres del BIS i el Femer Europeu.

Aquest és l’abocador d’escombraries on vivim i que abans reconeixíem amb el nom de Catalunya. Després que els jueus que han destruït Europa amb el Femer Europeu, la pitjor desgràcia que ha patit aquest continent en tota la seva mil·lenària història, arruïnen la riquesa del continent blanc i màxim enemic dels seus propòsits, la sacerdotessa negra i la sionista antialemanya, la traïdora dels traïdors d’Alemanya, la diablessa Merkel, s’esmercen a activar la violació de totes les llibertats i garanties dels europeus, junt amb la poupée putain francesa, una desgràcia sense recordatori en la història dels francs, i el gos espanyol de Soros, un poca ànima que mou la cua i treu la llengua, abaixa les orelles i amaga la cua entre les potes, així que veu el seu amo i senyor Soros, sigui el terrorista en persona o l’escòria criminal per ell engendrada, i tots plegats, amb l’inefable Mario Draghi a Itàlia, fidel i etern mesell dels jueus, preparen el ‘Certificat de Vacunació’, la Carta de Llibertat, perquè aquests escurçons i escorpins tindran la poca vergonya de tergiversar la paraula més respectada i anhelada dels europeus per a convertir-los, amb la prostitució de la paraula que representa la identitat europea, en esclaus de la raça triada del Déu Llucifer.

Els pobles europeus només tenen una possibilitat i és l’exigència de la rendició dels criminals que dirigeixen els seus països en tots els àmbits, del polític al mèdic, passant pels mitjans de comunicació i la direcció dels gossos de cacera o bandes criminals uniformades i drogades, sense oblidar els excrements dels Jutjats, que haurien de ser els primers que rebessin la Justícia popular, només que sigui per proximitat professional. Si les escòries al servei dels nassos no volen rendir-se perquè s’estimen més l’esclavatge als amos jueus i el sotmetiment dels seus pobles a la mort, aleshores, haurà de ser el poble qui cridi PROU i els redueixi i els sotmeti a un judici just, que de tant just els menarà indiscutiblement a una gran festa popular, que recordarà els grans esdeveniments medievals i romans, on la gent bevia i menjava en comuna alegria; nosaltres, tot esperant el gran espectacle de la Justícia. Només una rendició immediata i sense condicions, podria commutar la pena merescuda per una presó perpètua a pa i aigua. Mentre els pobles europeus no s’adonin que qualsevol camp de concentració nazi, qualsevol gulag o qualsevol revolució cultural xinesa, són jocs de nens comparats amb el que vivim ara, el camí envers la destrucció de la Humanitat seguirà fent els seus passos d’acord al ritme marcat pel BIS i els seus nassos, que no ho oblideu mai, són aquí per a sotmetre tots els goyim que sobrevisquin a l’extinció parcial necessària per als seus interessos d’elit.


La vacunació per a un virus inexistent és un CRIM DE LESA HUMANITAT i TOTS els responsables i TOTS els còmplices hauran de ser castigats sense altra consideració que la tant estimada llei judicial judaica: Ull per ull, dent per dent. Almenys, com a mínim, abans de l’extermini, ens hauran deixat ells mateixos la sagrada llei que ens autoritza a fer justícia d’acord amb els seus paràmetres, i per tant, cap objecció ni oposició podran argüir-hi.

La guerra continua, ells continuen enverinant la gent amb les vacunes, els verins que com el de la farinera borda, són d’efectes retardats. Van sumant i esperen l’aquiescència dels goyim obedients als traïdors, mentre no consumen la destrucció, una destrucció que es consolidarà a partir de finals d’any, que per això, els assassins de l’OMS, els genocides de Catalunya amb els experts en misèria intel·lectual per portaveus, i la resta de dirigents polítics i sanitaris venuts del món, comencen a veure que a l’abril, o al maig, podrà ser donada per acabada la pandèmia, tot sabent que cap a finals d’any hi haurà una nova ‘plandèmia’ que serà molt més letal perquè tots els que moriran hauran estat inoculats des del febrer, per bé que, és clar, ells no els ho diran i els goyim bords i babaus, encara s’ho creuran i s’acollaran el morrió i donaran gràcies als assassins que els protegeixen i maten.

NOMÉS LA DESOBEDIÈNCIA, LA DENÚNCIA I LA JUSTÍCIA ENS RETORNARAN LA DIGNITAT I LA LLIBERTAT !!!

El pla criminal segueix el protocol establert, i només posant bastons a les rodes del terrible pla, aturarem el pitjor Mal mai dissenyat pels jueus contra la Humanitat per a glòria de les Set Potestats Infernals.


Per concloure:

https://t.me/RosselloCM/30255

Recordeu que al Femer Europeu hi ha un premi en honor a aquest enemic dels europeus. Només els cecs no veuen el crim jueu contra la Humanitat: són massa les evidències.



P.S. Si voleu més informació quant al projecte, escolteu aquesta xerrada feta el 2013 per Rosa Koire. És llarga, però sorprèn que fa set anys ja se sabessin els objectius criminals de l’ONU (organisme al servei dels jueus – hi ha 65 resolucions contra Israel que no han estat mai ateses, i són més resolucions que totes les que ha acordat l’ONU contra la resta de països del món – i no oblidem que Rockefeller donà els terrenys i l’edifici on fou instal·lada la direcció de la carnisseria humana). Res no és casualitat i sempre hi ha un nas asquenazita al darrere.

https://t.me/laquintacolumna/4204


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada