dimecres, 31 de març del 2021

LA MORT DE LA HUMANITAT

 

En Joan Minguet Batllori escriu aquest article, d'interessant lectura:

https://www.vilaweb.cat/noticies/sigues-artista-i-passa-gana/


L’Art fou destruït durant el segle XX pels globalistes que han canviat la Universalitat per la Granja Humana; ja que el globalisme no pretén altra cosa. Se’ns ha venut des de fa molt de temps que l’artista és èxit, i si bé n’hi ha, que el poden assolir, els veritables artistes, només pel fet d’avançar-se al temps, no solen ser compresos. Però ells, amants del resultat pràctic, han convertit l’art en un entreteniment, i els ignorants que l’ensenyen confonen la transcendència artística amb l’ocurrència i, avui ja, amb el mal gust. La tarada de la Marina Abramovic és un exemple clar de la destrucció absoluta de l’art i com s’ha convertit en un emètic físic i intel·lectual; tanmateix, aquesta psicòpata és la deficient favorita de l’Església de Satanàs.

La destrucció sistemàtica dels fonaments sobre els quals és possible la creació artística l’ha dut a terme la ‘cultura oficial’, que és un intercanvi de favors i d’interessos, que no tenen res a veure amb la qualitat artística i la profunditat de les obres. L’Art s’aprèn, no s’ensenya. Es poden ensenyar tècniques i mètodes de creació, tanmateix, només aquell artista que ‘reinterpreta’ la creació aportarà algun nou valor a la història de les Arts. La molt deficient qualitat artística, a tots els nivells, i salvant les meritòries excepcions, és la manifestació evident de la descomposició transcendent de la nostra espècie. El sotmetiment al valor dels diners desprestigia les Arts. I si bé Picasso és un notable pintor, no és menys cert, que gran part de la seva obra és una absoluta mediocritat i representa la deixadesa d’acceptar el reconeixement i el benefici a canvi de la indolència. I podríem, i hauríem, si els temps no fossin els finals, de reflexionar sobre totes les arts del segle XX, i també, sobre tota la ciència del segle XX. Però els amos no ho volen això, ells estan contents de tenir el ramat de bens intoxicat, emmordassat i perdut, que per això el priven de la projecció transcendent que aporten l’art i el coneixement a l’home. No per altra raó la vulgaritat, la mediocritat, la insensatesa, el servilisme i el ‘número u’, són el sòl sobre el que camina allò que en dèiem art. Madonna, Jackson o la geni Rosalía són els exponents de la música, i tant se val que hi hagi músics virtuosos i compositors notables, que malauradament, avui em sembla que només es poden trobar en el Jazz. I no ens pensem que és casualitat, perquè que l’única manifestació musical creativa, cent per cent improvisació, esperit deixat anar, sigui el jazz, si obviem les audicions dels grans clàssics de tots els temps, sobretot en el que coneixem com a ‘música clàssica’, demostra que el jazz és l’únic reducte on encara hi ha inquietud artística i voluntat de transcendir. Tanmateix, què dic, si a la Casa de Barrets d’Oxford, els indigents intel·lectuals que hi fan ‘deformació’, han descobert que no es pot ser racista i que la música blanca no té cap dret a imposar-se a les expressions musicals d’arreu del món. Per què cal ensenyar l’obra de Bach, de Mozart o Beethoven, entre tants altres genis, si tenim els ritmes rituals africans i el ‘regeaton’ o com es digui la merda aquesta, i música pre-enllaunada per les multinacionals de la destrucció de la capacitat creativa musical!

I si parlem de literatura, què direm, si no que hem rebaixat la comprensió lectora a les escoles, fins al punt que més enllà de llegir el diari i amb prou feines, per la redacció i per la capacitat del lector, la gent no pot interpretar res que se surti dels estàndards col·loquials. Hi ha escriptorets del sistema que són convertits en models perquè satisfan les aspiracions de destrucció de la intel·ligència dels amos, i aquells que gosen ‘conscienciar’ el lector, que s’esforcen a fer comprendre la transcendència de la vida i de les seves manifestacions, són arraconats i sentenciats a l’ostracisme, perquè res ha de ser publicat que atempti contra la destrucció de l’intel·lecte humà. I si això, sobretot amb els escriptors, ha passat ben sovint durant la història, ara és escandalós. Què dir d’eminències literàries com Amela, Rahola i Moliner, aquestes dues esmentades pel Joan Minguet en l’escrit! Hi ha una renúncia absoluta a l’elitisme cultural, i sembla que hem oblidat per sempre les paraules de Hölderlin: «Cal seguir el vol dels grans o morir». Avui, és més: cal seguir les indicacions del trio de la màfia de La Caixa o del banquer de torn, i entretenir la gent de la realitat més que fer-la conscient de l’excepcionalitat de l’experiència vital. No és cap atzar que trobar una obra literària digna de considerar-se obra mestra, ens hagi de fer anar enrere fins als anys setanta, quan Torrente Ballester va publicar «La saga/fuga de J.B.». I amb això no dic que no hi hagi hagut publicacions interessants, però l’abaixada de nivell és escandalosa, i bona prova la tenim que les vendes les fan els polítics amb les seves mentides i els best-sellers que estan destinats a ser èxits, perquè disposen de tota la maquinària del màrqueting per vendre fum des d’abans de ser escrits.

No m’estendré més, sols afegiré que no és cap casualitat que vivim el món final que vivim, i això és perquè no som éssers humans, sinó consumidors de narcòtics per a suportar la tortura vital, i quan això s’esdevé, l’home viu és mort i la vida perd tot el sentit. I concloc, tot dient que sóc del parer que no hauria d’haver existit mai cap ministeri de cultura, cap ministeri d’educació ni cap ministeri de sanitat. Amb art, formació lliure i la consciència de la nostra salut, hauríem aconseguit que el terrorisme d’Estat dedicat al sotmetiment i la destrucció de la llibertat i la dignitat, no hagués existit mai.



Les forces del TERROR:

https://www.instagram.com/tv/CNDrC_NI9sS/?igshid=10zozfyu5m75h

La cel·la cada volta és més petita. Els ASSASSINS dels governs i totes les Institucions Criminals de l’Estat estan a les ordres dels satanistes que executen el GENOCIDI massiu de la Humanitat.


EL N.O.M. ATACA SENSE PIETAT.


Ara que arriba la prohibició dels satanistes de la celebració de la Setmana Santa, amb uns dies esplèndids i meravellosos, els assassins dels governs i els seus sicaris criminals que actuen en bandes sense limitació per a l’exercici de la violència, us han advertit que NO RESPIREU NI A LA PLATJA NI A LA MUNTANYA, QUE US MANTINGUEU SEPARATS ELS UNS DELS ALTRES, mentre ells corren a complir amb el deure de L’ENVERINAMENT MASSIU DE LA SOCIETAT.


ELS GOVERNS, ELS POLÍTICS, SÓN GENOCIDES, TOTS DE TOTS.

I mentrestant, els covidians s’acollen bé el morrió, respiren la merda dels pulmons i són feliços perquè s’han convertit en bestiar que serà curat amb passió i devoció pels sacrificats amos que només volen la felicitat de la Bèstia. I la Bèstia riu, es pixa en la passió de Crist i gaudeix com un foll veient la humiliació que els seus mercenaris infligeixen a les criatures de Déu, mentre el seu fill, a la Gran Bagassa Romana, no sabem si menja nens, els viola, o trafica amb els seus òrgans; però sabem que calla i oculta tots els crims de la seva estirp demoníaca.

Em temo que avui ja hi ha més morts per la suposada Covid en tot el planeta que ‘éssers humans’ capaços de lluitar per la Humanitat. Si ets un animal covidià, dòcil i orgullós de la teva ‘responsabilitat’, doncs res, gaudeix de la presó; si ets un ésser humà, sincerament, ho tens cru, i poques són les opcions, més enllà que et matin els sicaris uniformats dels genocides o el fàstic.

DESPRÉS DE MÉS D’UN ANY,

JA PODEM AFIRMAR

QUE EL MÓN ÉS PLE D’IMBÈCILS I COVARDS.

RÈQUIEM PER LA HUMANITAT.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada