divendres, 5 de març del 2021

CONTRACTE VACUNA I MÉS


El contracte de les vacunes acordat pel Femer Europeu amb la Farmàfia, el podeu llegir en el següent enllaç en pdf (L’accés a aquest document ha arribat a les meves mans gràcies a ‘Un Abogado Contra la Demagogia’)

https://drive.google.com/file/d/1_UyWfgAxHef0Ictvc6K4weHLY-TYrBfy/view?usp=drivesdk

En aquest contracte criminal hi ha diverses qüestions que mereixerien una resposta per part dels delinqüents que integren l’organització fundada pel BIS per a la destrucció d’Europa com a cultura, societat i economia. Tanmateix no espereu que cap dels paràsits de la UE us doni una resposta, tots mengen de les mans sionistes i no trairan els nassos encara que us hagin de vendre a tots o inclús matar-vos, que els vostres pròcers polítics són així, gent amb la mateixa dignitat que els traïdors i la mateixa solidaritat que els àvars. Però, fem-nos unes qüestions que són del tot enraonades llegint aquest contracte criminal. I val a dir que essent un contracte que per delegació signem TOTS ELS CIUTADANS EUROPEUS, tenim el dret a l’accés a tota la informació, inclosos els correus electrònics i les dades bancàries que els representants polítics europeus han esborrat del document, i que tot i podent acceptar la protecció d’aquestes dades per raons de seguretat o per evitar comunicacions impròpies o indesitjables, hi haurien de constar. Però, malauradament, els criminals del Femer Europeu, en el seu pacte (no sé si escriure amb el Diable), també han esborrat unes dades que no són relacionades amb adreces electròniques ni dades bancàries, i que essent apartats del contracte, TOTS ELS CIUTADANS EUROPEUS tenim el dret legítim de conèixer, ja que cap dels delinqüents sionistes del Femer és ningú per damunt de cap altre ciutadà, encara que la seva limitada intel·ligència i els beneficis dels seus delictes, així els ho facin creure. Però vegem què han esborrat i oculten a l’opinió pública que, no ho oblidem, és qui ha signat l’acord per la delegació ‘democràtica’ als lladres i paràsits que són els que engalipen i demanen el vot de l’incaut ciutadà, per tal de rebre l’autorització per al robatori i la traïció tot sabent que serviran els interessos dels amos ‘nasals’:

- A les primeres pàgines hi ha paraules i frases curtes ocultes.

- Al punt 1.6.4 de la pàgina 12, hi ha més text esborrat que llegible, per què?

- Si en seguim la lectura, hi veurem que de tant en tant els nostres pròcers han decidit d’ocultar-nos paraules o breus consideracions, cal suposar que per al nostre bé, i així fins que arribem a la pàgina 19, a ‘1.15 Product Recalls’, que suposo que fa referència als recordatoris de la vacuna, on tot el final del paràgraf és esborrat. Per què?

- 1.16.2 Curiosament els nostres estimats i honrats pròcers oculten el preu per dosi. I recordem que no són els lladres de la comunitat ni els seus lacais estatals qui paguen la vacuna de la seva butxaca, sinó els ciutadans. Per què no tenim accés al preu acordat per dosi? Si continueu, veureu que hi ha diverses dades i preus que els bons polítics europeus que ens protegeixen, ens protegeixen tant que no ens volen manifestar què paguen amb els diners dels contribuents. Tot molt legal i transparent, oi?

- En l’apartat ‘Indemnitzacions’, un aspecte que tots reconeixerem que no és de menor transcendència, comprovem que l’apartat 1.23.4 és com si no hi fos. Per què?

- Què deu dir l’apartat 1.23.6? Del qual només coneixem els nombres de l’apartat. No hi ha ni una sola paraula. Per què?

- L’apartat 11.4.1 que fa referència a la responsabilitat civil, ja comença amb un fragment esborrat. Anem bé.

- En la resolució d’acord de compra avançada (APA) hi ha diversos fragments que hi són esborrats.

Però tot plegat no és res, que ara bé el millor de tot. Toqueu campanes i feu sonar les trompetes, que els nostres protectors tenen tanta preocupació per la nostra salut que:

- Annex IV Preliminar Especificació del Producte: 12 pàgines absolutament esborrades. Serà per no carregar-nos amb documentació científica que no coneixem. No sigueu malpensats, que ja sé que més d’un desconfiat pensarà que hi ha alguna cosa amagada. No, home, no. Us ho amaguen perquè no ho entendreu, ni vosaltres ni molt probablement els científics. El Femer Europeu a les ordres dels nassos és sempre al vostre servei amb tota la transparència del món, però comprendreu, que els bons gestors i representants no us volen carregar amb lectures que no entendreu. No sigueu malpensats, desagraïts!

- Després, hi ha un formulari per a la recepció correcta de la SALVACIÓ, i tot seguit tres pàgines que sembla que haurien de referir-se al pagament de la mercaderia, però que com els bons gestors i representants no us volen fastiguejar amb temes econòmics, que ja sabem que parlar a taula de diners és de mala educació, també les han esborrat.

Aquí teniu el que els nostres benefactors i representants han pactat amb la Farmàfia (investigueu el cúmul de denuncies per crims diversos que tenen TOTES LES INDÚSTRIES FARMACÈUTIQUES que participen en l’enverinament dels europeus, ui, perdó!, en la salvació dels europeus... que fins i tot comprovareu que MODERNA, que no ha fabricat una punyetera vacuna en la seva història, ara s’hi han posat amb tot l’esforç que són capaços davant de la magnitud de la tragèdia, impulsats per la filantropia i l’altruisme, i no com quatre penjats creuen, per fer negoci amb els futurs cadàvers, desgraciats! que aquestes coses són indignes de ser pensades, i més quan ens referim a empreses que porten tota la vida dedicada a la vostra salut, desagraïts, sempre arriscant el capital per salvar-vos la vida. I si són empreses multimilionàries és perquè n’han salvat tantes, de vides! I si funcionen com un lobby en els desgoverns de cada país, és perquè ells saben què cal, i no els imbècils que presideixen els països, amb la qual cosa, fins i tot el més anormal i retardat de nosaltres, hi estarà d’acord).

Bé, gaudiu del fascinant acord del Femer Europeu amb les Farmàfies al servei del Sionisme BIS per a la ‘immunització’ dels europeus. Com entendran els jueus la paraula ‘immunització’? Us deixo aquests deures, per bé que en un vídeo de més avall podreu comprovar per vosaltres mateixos què hi entenen els nassos.


Ara, deixem de fer el ximple i parlem clarament d’aquests CRIMINALS del FEMER EUROPEU:

https://t.me/RosselloCM/30340

No crec que calgui afegir res a les dades que són referides en aquesta imatge, ni a la imatge que hi podem veure.

Qui no entengui que TOTS els BANQUERS SÓN ELS ASSASSINS I CRIMINALS MÉS GRANS DEL MÓN, encara no ha superat el P3. Considereu 300 milions de morts de fam anuals i estimeu quina hauria de ser la pena pels genocides. No són 6 milions en cinc anys, ni 100 en cinquanta anys, ni 200 en vint-i-cinc, són 300 milions de morts de fam anuals, any rere any, mentre que els criminals europeus i mundials, els vostres representants, accediren a auxiliar els assassins i criminals bancaris, resolent la seva situació econòmica i delinqüencial diària, abans que resoldre el problema de 300 milions de morts en 700 anys, o sigui, salvem a quatre o quaranta-quatre fills de Satanàs, abans que salvar a 210000 milions de persones de morir de gana; no de capricis i bagatel·les... de gana. Per això, sempre he pensat que la pena per a TOTS ELS BANQUERS DEL MÓN hauria de ser deixar-los morir de fam i set en una cel·la, perquè experimentin el que generen i dotar-los així de més coneixement, i d’aquesta manera ells aprendrien el que desconeixen, cosa que mai no s’ha de menystenir, i nosaltres tindríem menys despesa social i menys despesa en vigilància (uns dies després, ja no en necessitarien).

Ara penseu, per exemple, en els tres caps mafiosos de La Caixa i les seves benèfiques obres socials.


I no deixem els criminals. Ara fixem-nos en el tarannà dels autoritaris, ignorants i mesells dels governs. https://www.elconfidencialdigital.com/articulo/dinero/gobierno-solo-rescatara-empresas-borde-quiebra-retiren-demandas/20210226101327217895.html El Gobierno de España, si aquesta notícia és certa, que avui ja no et pots fiar ni dels teus pensaments gairebé, si això és cert, el gos de Soros, Imbécil, és un xantatgista, un mafiós, un terrorista, a més de lladre i traïdor. Penseu-hi, i rumieu quina hauria de ser la pena per a un criminal com aquest, per a tot el seu govern i per a tot el parlament de paràsits que el sustenta. Jo, ja ho dic, no crec que la pena hagi de ser la mateixa que amb els assassins banquers, perquè els banquers ja sabem que són organitzacions mafioses i criminals fora de la llei, però Imbécil i els seus sequaços són on són per a defensar la ciutadania contra les bandes de delinqüents, encara que tinguin oficines de robatori obertes arreu, i no per abandonar la seva obligació i compromís. L’acusació contra Imbécil, el seu govern i el parlament és d’ALTA TRAÏCIÓ, apart de GENOCIDI. Què fem? Els posem una medalla de gratificació o una altra cosa al coll?



Deixem ara de parlar de l’escòria de la societat i escoltem les reflexions i les consideracions i dades que ens exposa Tom Woods en aquesta xerrada de vint minuts, en la qual ens parla del Culte del Covid.

https://t.me/counterpropaganda20/4229


I conclouré, amb un bell vídeo musical que agradarà als pròcers catalans, perquè és un vídeo dels seus amos i perquè ballen sardanes, una mica a la babalà i amb les mans baixes, però una mena de sardanes:

https://t.me/RosselloCM/30355

Us calen més proves per a saber qui és l’enemic, qui són els còmplices i què és el que està passant?

En cas de resposta afirmativa, si us plau, inscriviu-vos a P3, us cal.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada