dimarts, 16 de març del 2021

MOVIMENTS DE L’ENEMIC

 

Abans de proposar una reflexió quant als darrers moviments de l’enemic, una ‘tendra’ fotografia que demostra l’eficàcia del Pla Kalergi en un país com Irlanda.

https://t.me/RosselloCM/31318

Les nostres cultures estant amenaçades de destrucció per inanició. El multiculturalisme és l’absoluta destrucció de la cultura, l’obsessió dels nostres enemics. Només el sentiment de respecte per la pròpia cultura estimula la cultura a créixer. Les mixtures culturals són experiments més o menys afortunats, però, l’essència de la riquesa cultural és ‘l’exclusivitat’ de la cultura, que com més rica serà més exportable és. Tot just l’exclusivitat de cada cultura converteix la cultura en inclusiva. El fet de la cultura alemanya, francesa, russa, espanyola, etcètera, és el caràcter universal, és l’exclusivitat inclusiva. No és una mixtura, és el compartiment de l’exclusivitat, de com una cultura estranya és capaç d’admirar una cultura diferent. Això és enriquiment cultural. Goethe és un cim de la cultura alemanya, però ho és de la Humanitat. Pascal és un cim francès, però també ho és de la Humanitat. I Eisenstein i Goya. Destruint les essències nacionals s’aniquila la cultura. Un fet que podem comprovar a casa nostra, sense anar més lluny. Llull, March i com a darrera flor, Maragall... després, colonització espanyola i ara destrucció ètnica i lingüística.

Hi ha un nas que es frega les mans (quines coses no seran capaços de fer!), no unes mans que es freguen el nas. No ens confonguem; que aleshores la pifiem.


Interessant i esborronadora xerrada Ted del director de Moderna, el doctor Tal Zask. Escolteu la superioritat i l’orgull amb què és capaç de manifestar el crim contra la humanitat, ocultant-lo en els beneficis inqüestionables dels seus experiments eugenèsics contra totes les malalties. Ja sabeu que els poderosos i els nassos senten debilitat pels goyim, donarien qualsevol cosa per ells; menys calés, qualsevol cosa! Covidians, escolteu-lo. Ell us estima.

https://www.youtube.com/watch?v=FU-cqTNQhMM

Modificació de l’ADN mitjançant l’ARNm. Us sona això? Per cert, vejam si esbrineu de quina nacionalitat és el meravellós filantrop capitalista al ‘servei’ dels goyim. Veieu com sempre darrere de la cortina hi ha un nas amagat que fa ballar els actors de l’escenari?


La veu del fantàstic Lobo Estepario per a ‘morrionaires’ impenitents i ‘covidians’ afirmacionistes. És d’un àudio de fa uns mesos, però és un minuciós dibuix de la realitat. És l’evidència manifesta de quan el sentit comú, la sensatesa i la reflexió intel·ligent escombren la ‘titolitis’, la pedanteria orgullosa i la versió oficial, delegada i comprada, fins que no resta ni un gra de pols. És evident que alguna cosa va malament en la societat, i ja no dic en els sistemes educatius (ensinistradors, desinformadors i deformadors: la perfecta màquina de fer babaus), quan això passa. Tinguem present que la fe en la religió covidiana és majoritària entre els titulats, i que tot esgrimint l’arma de la desqualificació ‘intel·lectual’ exposen la ignorància per tractar racionalment un problema nou: com a bons titulats, freturen d’un titulat superior que els digui què han de dir. I així l’estultícia es dirigeix a velocitat infinita devers l’infinit més indefinit. Però, escolteu la veu sincera d’un ésser humà que pensa, que té valors i que els exposa correctament, amb el regust substancial que ens deixa, com un bon vi, la saviesa quan és modesta i reconeix la seva ignorància, sense renunciar mai a la dignitat i a la llibertat. Humans massa humans absteniu-vos-en, de veure’l! La crisi us pot provocar una tempesta de citoquines, i no serà la covid-19; serà la realitat que us bufeteja, la realitat que us ‘cita-quines’ són les fonts que corroboren les impressions del Lobo, el guerrer exiliat a Portugal que ens alerta del NOM mentre el defuig.

https://loveotv.com/watch/impresionantes-reflexiones-del-lobo-estepario-impactante_4onp1zsTo4wunVx.html


Moviments de l’enemic


Estan passant coses que no podem saber. Quina és la jugada que tenen pensada, no la puc albirar ara per ara, sobretot, perquè els àmbits que treballen són tots, i jo molt pocs dels quals tinc un coneixement aproximat i sospesat per a poder prendre una consideració de les intencions i els seus moviments. Tot i això, em sembla indubtable que hi ha hagut algun contratemps en els seus terminis i hauran de fer una petita pausa, una mena de treva, abans de tenir ben engreixats els mecanismes per a continuar amb la destrucció total de la Humanitat.

Per què dic això? Els denunciants de la ‘conspiració definitiva’ no cedeixen, les protestes es produeixen arreu amb més o menys intensitat, sobretot depenent del grau de maldat dels criminals que regeixen el país, i fins ja hi ha hagut manifestacions massives, com a Paraguai, mentre hi ha diverses causes penals per crims de lesa humanitat presentades en diferents jutjats del món. Alhora, als Estats Units, ja són 17 els estats que han tret l’obligatorietat del morrió humà i comencen a obrir els establiments amb absoluta normalitat. I a Europa, ja són nou, si no m’he descomptat, amb Soroslàndia (Espanya i Catalunya) deu, els països que han aturat la inoculació del verí d’AstraZeneca. Les morts i efectes adversos els han fet pensar-s’ho dues vegades. Val la pena recordar que mentre els nou països europeus, que s’afegien a la prohibició sud-africana, aturaven el procés d’enverinament massiu, la dra. Alba Mengele Vergés, el seu ajudant, el dr. Josep-Theodor Mollison Argimon, i els col·laboradors necessaris del col·legi de metges del camp de concentració de Barcelona, que dirigeix Jaume-Berthold Epstein Padrós, urgien la vacunació immediata i s’afanyaven a tenir preparats els verins per als assassinats per comanda. Al final, els amos els han dit que es fessin enrere, ja que no dubto que si hagués estat per ells, ells mateixos haurien anat casa per casa per inocular el verí. Per què? Per raons sanitàries no és, aleshores, per què? Tanmateix, mentre la pitonissa i els ‘pitonissos’ van veient onades víriques en les respectives boles de vidre, percebo que a poc a poc, en els mitjans, almenys en els d’Internet, els lectors comencen a escriure comentaris que denuncien la ‘plandèmia’ i els crims de lesa humanitat de la Genociditat, l’Estat Espanyol i el Femer Europeu, sota les ordres de la Gran Sacerdotessa Negra von Leyden, l’odalisca de la voluntat de Klaus Schwab i els seus amos.

Em fa la impressió que, d’una banda, la mortalitat brutal de la vacuna, l’augment de casos on ha estat subministrada i els incomptables efectes secundaris, mai reconeguts pels ‘experts’ com a resultat de la vacuna; i d’altra banda, el cansament i el rebrot intel·ligent i final abans de fer irreversible l’estultícia, fa que els cervells dels morrionaires i altres abduïts comencin a plantejar-se el sentit de tot plegat. L’evidència del crim i el fet que cada volta hi hagi més gent descreguda, és una petita esperança; no en va, la veu, tot i que amb dificultat, però arriba a les orelles covidianes. Per això, crec que han decidit de donar una treva. Alleugeriran les mesures, no les trauran. Ens prometran una sortida pròxima de la crisi sanitària, mentre, a un ritme més lent i més amagat de l’opinió pública, prosseguiran amb l’extermini per mitjà de la vacuna. El cas és estabilitzar els fronts guanyats fins ara i preparar la incursió final, que ha de ser cap als volts de novembre-desembre d’enguany, moment que aprofitant la nova covid-19, o covid-21, provocada pels efectes retardats de la vacuna assassina, i que causarà un veritable pànic pel nombre de morts, tornaran a cloure els establiments públics, començaran a fer mancar els subministraments d’aliments i a desconnectar a voluntat la xarxa elèctrica, per tal de convertir-nos en una turba torbada i acollonida, fins que cap a la primavera de l’any 2020, tornin a donar-nos esperances després de la mortaldat. És clar, que aleshores, ja tindran tots els trumfos a la mà. Per això, el moment d’aturar el genocidi dels psicòpates és ara, aprofitant la treva que ells estan forçats a mantenir per tal de no descobrir-nos del tot el seu joc. La desobediència és urgent, cal que comenci immediatament. I no són manifestacions ni protestes, és assumir cada u la seva llibertat o exercir-la: No sortir al carrer amb morrió, no tancar el negoci que dóna a menjar, no acceptar l’allunyament dels éssers que estimes, no permetre la violació psicològica i fins i tot física dels nens (la terrible i destructiva ideologia de gènere – mai s’havia ni pensat en una subnormalitat com aquesta, ni tan sols en els manicomis per a degenerats sexuals!), desacatament dels sicaris criminals uniformats i dels excrements amb toga, i començar a dialogar, a organitzar-se en petits grups que han de créixer sense líders, sinó per l’acció conjunta envers un mateix objectiu: LA LLIBERTAT, LA DIGNITAT I LA INDEPENDÈNCIA HUMANES.

La guerra continua, els assassins descansen; que, fins i tot matar, esgota. Els còmplices no cediran, ja saben que si se sap la veritat, els seus caps i els seus patrimonis seran en perill, ja que una volta descoberts els mentiders i actors d’aquesta immensa fal·làcia, aquest fet no serà gens del gust de la plebs, de la turba, de tots aquells que han patit la repressió, la violència, la mort, el sofriment de l’angoixa, la destrucció de la seva economia i de les seves relacions, mentre els mentiders i actors cobraven per complir els manaments dels psicòpates... i tots aquells que hem patit el crim de lesa humanitat som TOTA LA HUMANITAT, llevat dels enemics. Tot està molt clar, és com en una partida d’escacs: les peces són blanques o negres, no hi ha ni mulatos ni grisos, són les teves peces i les del rival, per a nosaltres, enemic.


LA GUERRA ÉS A MORT,

ELLS HO HAN DECIDIT:

RENDICIÓ I ESCLAVATGE O MORT.

SOM NOSALTRES... O ELLS !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada