dilluns, 22 de març del 2021

L’OFENSIVA CRIMINAL

 

El dia 20 hi va haver tot un seguit de manifestacions de protesta contra el NOM i la dictadura sanitària que emparen els traïdors de tots els governs, repeteixo, els traïdors de tots els governs, rates miserables que venen el país i la gent perquè manquen de dignitat, fins i tot del concepte; perquè manquen de vergonya, fins i tot de la idea; i manquen dels principis ètics que determinen la qualitat de ser un ésser humà. La gent va sortir al carrer a posar en evidència els CRIMINALS. El cop d’estat mundial no és cap secret perquè l’anuncien els genocides de l’ONU, del Fòrum de Davos, el Femer Europeu, la Reserva Federal i tots els adlàters de l’ofensiva, per la qual cosa TOTS ELS POLÍTICS són culpables del gravíssim delicte d’Alta Traïció; que em costa d’entendre que no s’hagi de pagar amb la vida. Contra aquests alts càrrecs criminals i les seves titelles, titelles mogudes per les mans hàbils dels nassos i tacades de la sang que s’escola entre els dits i el fils que fan fer els moviments als putxinel·lis, ens enfrontem. L’enemic continua amb l’ofensiva, i tant és que no hi hagi virus, que tot sigui una IMMENSA MENTIDA, que han aconseguit que els traïdors sotmetin els seus pobles a la disciplina presidiària d’un camp de concentració, que per això a Espanya no hi va haver gaire gent a la manifestació, i a Catalunya, els esclaus de Soros, compliren amb el que s’espera d’ells i romangueren closos a casa, a deu metres de distància de tot ésser viu i amb dos morrions, un damunt de l’altre, per evitar d’infectar-se; i això, quan la intoxicació mental ja no té marxa enrere! D’altra banda, i com és natural, el mitjans TERRORISTES en mans dels nassos, no han esmentat res de les manifestacions, sinó per minimitzar-les, degradar els manifestants i denunciar les perilloses amenaces per a la salut pública d’aquells que sortiren al carrer tot desobeint l’ordre sagrada del govern, que vetlla per la teva salut i t’afanya a posar-te la vacuna contra la pandèmia de les pandèmies: la ‘PLANDÈMIA’ del terror.


Al mateix temps que els criminals dels governs (TOTS) converteixen la vida humana en una experiència infernal i de terror, TOT AMB IMMENSES MENTIDES I MANIPULACIONS, els sicaris de la premsa fan el seu paper de venuts i covards. Així, tenim en José Manuel Garayoa que en el tebeo dels tres tenors de la màfia de ‘La Caixa’, gosa escriure un vomitiu text titulat: «El gran exemple de la Reserva Federal». Aquest ignorant desconeix que la Reserva Federal és la banda mafiosa i de terror més gran del planeta? Comptar els assassinats d’aquesta organització criminal, tant de manera individualitzada i personal, com de manera massiva, amb les guerres que tant els agraden o en el sotmetiment a l’esclavatge del deute, seria impossible de fer sense que enmig dels comptes no ens fessin vomitar els mètodes d’aquesta sanguinària institució satànica. Però el José Manuel creu de veres que són un exemple, un paradigmàtic exemple de la bondat i d’interès per la gent... Més que ignorant, s’ha de ser una altra cosa que evidentment no escriuré.

Però el pallasso del tebeo no està sol, que el CRIMINAL del Col·legi de Mata-sans i Botxins Oficials de Catalunya, l’execrable Jaume Padrós, ens alliçona. La imbecil·litat profunda d’aquest miserable no té límits. L’encobriment dels assassinats, el fa amb tota la barra del món, mentint més que no parla, tot esperant que els mateixos de la Reserva Federal li abonin les mentides. La repugnància que em provoca aquesta bestiola és indescriptible. Si veieu l’excreció mental que ens exposa, podreu veure els números que ens presenta per a assegurar-nos de l’eficàcia dels verins que ell s’encaparra que ens posem, que suposo que deu cobrar un tant per mort o malalt crònic, que la farmàfia és molt agraïda amb els seus assassins. Aquest imbècil, que no es pot dir una altra cosa quan exposa que la taxa de mortalitat dels seus amos és del 0,0000000000000000001%, tot demostrant que ni matemàtiques bàsiques, d’EGB, no sap. Dessota l’assortit d’idioteses, podeu veure els números de l’EMA, que ens recull el biòleg Fernando López Mirones, i veureu que els 335 morts pel verí d’AstraZeneca, els 521 morts pel verí de MODERNA i els 1611 morts pel verí de Pfizer, sumen la xifra de 2467 morts, Déu n’hi do per a protegir-se d’una grip comuna amb una taxa de supervivència del 99,9%! Si els números de l’imbècil estan bé, els 2500 morts per genocidi farmacèutic, mèdic i polític, ocultat pels lloros de la premsa, suposaria que hom hauria haver de vacunat uns quants trilions de persones, fet que crec que no és el cas. Jaume Padrós posi’s la vacuna, per la Humanitat! De tota manera, si com diuen els científics (no es pregunti què són; són el que vostè no és) genetistes com Alexandra Harion Claude, Roxana Bruno, Luís Marcelo Martínez o la catedràtica María José Martínez Albarracín, junt amb la biòleg molecular i immunòloga Dolores Cahill, la doctora Sherri Tempenny i la doctora Carrie Madej, entre molts altres que ometo, i resulta que d’ara a uns sis mesos, el 30% dels vacunats moren, el pallasso de la carnisseria confio que es lliurarà voluntàriament al suplici per delictes continuats de genocidi. No es pot ser més abjecte que Jaume Padrós, el botxí de l’elit!

Llegiu l’imbècil criminal i vegeu els números de la realitat, reconeguts pel Femer Europeu.

https://www.elnacional.cat/ca/salut/allicona-padros-mortalitat-vacunes-anti-covid_593684_102.html

https://t.me/laquintacolumna/4589


La guerra continua. Els enemics han perdut tot vestigi d’humanitat. El servei al Diable i als seus fills estimats, és absolut i sense reflexió. Si hem tingut el plaer de veure com desapareixia d’escena el cínic Oriol Mitjà, després de passar-se tot un any dient idioteses i insensateses sense la mínima consideració, l’esclau Macip i el nou fitxatge del Güerri, perden l’oremus per ‘rebre el sinistre somrís’ dels nassos (un somrís, sí, que els nassos no duen morrió; què us penseu, que són idiotes?). Macip i Güerri sembren el terror amb satisfacció, sabent el mal que provoquen i orgullosos de servir les forces més fosques i obscenes de l’inframón, mentre deixen que el terrorista del col·legi de mata-sans compleixi l’ordre de menar el ramat a l’escorxador. Ho torno a escriure, si com diuen notables immunòlegs i biòlegs, d’ara a mig any o nou mesos, la mortalitat és d’un 30%, seran responsables de CRIMS CONTRA LA HUMANITAT: GENOCIDI. I, si us plau, covidià penjat que em llegeixes, aleshores que això passi, que passarà, no et creguis que és una nova soca de la immensa mentida, que les mentides no tenen soca, sinó poca vergonya i males intencions. Mentre us cregueu la mentida, la mentida arrasarà; quan la deixeu de creure, la veritat ensorrarà la fal·làcia i a tots els corruptes, inics, perversos i covards. L’ofensiva criminal està en plena operació perquè és necessari que d’ara a sis mesos o nou, la immensa majoria de la gent ja hagi caigut sota les garres mortals o de l’esclavitud que insereixen amb la vacuna. Que et mati o et destrueixi la llibertat demostra que és UN PÈRFID VERÍ i els seus apologetes uns perfectes criminals i assassins.



D’altra banda, la veritat comença a sentir-se sense avergonyir-se; com ha de ser! Meravellosa i directa acusació d’aquesta noia, que no sé qui és, allà als Estats Units. Les seves paraules tenen la força de la veritat i acusen sense dubte els sicaris de les set potestats de l’Infern. Cal que arreu denunciem els sequaços del Mal. No hi ha cap dubte que el fet de voler la destrucció de l’espècie només pot ser obra dels fanàtics i psicòpates seguidors de Bafomet, el Déu del Papa de la Gran Bagassa Romana, el mateix que proposa una religió única, una educació única, un capitalisme inclusiu: l’Infern a la Terra. Però deixem el fill de Satanàs, i escoltem aquesta noia, que per la sinceritat i seguretat de les paraules i les acusacions, emociona:

https://t.me/RosselloCM/31644



I com parlàvem de l’església, deixem els satànics i escoltem un sacerdot austríac, Hans Jörg Karrenbrock, que en un breu i interessant monòleg ens descriu la situació actual i què ens espera al final.

https://t.me/counterpropaganda20/4349

Abans de penjar aquest escrit al blog, mentre el corregia, han esborrat la traducció de ‘counterpropaganda’; tanmateix, almenys ara, encara el podeu veure i entendre, si parleu l’alemany, en versió original.


LA GUERRA CONTINUA.

EL FET D’ASSENYALAR ELS MALVATS

HONRA LA VERITAT,

EL FET D’OBEIR ELS CRIMINALS

CONTRIBUEIX AL GENOCIDI.

LA GUERRA CONTINUA.

LA VERITAT ÉS LLIURE I DIGNA;

LA MENTIDA ÉS L’EINA

DELS COVARDS I DEL DIABLE.

LA VERITAT ÉS LA VIDA DELS VALENTS,

LA MENTIDA, LA CORRUPCIÓ DELS VILS.

LA GUERRA CONTINUA,

LA GUERRA ÉS A MORT:

O ELLS O NOSALTRES.

DESOBEDIÈNCIA, DESOBEDIÈNCIA TOTAL,

DESOBEDIÈNCIA, DESOBEDIÈNCIA ABSOLUTA.

O ARA O MAI !!!


Última hora:

L’Hospital Sant Joan de Déu participarà en el genocidi, amb la convocatòria per a nens de 5 a 17 anys que vulguin fer de rates de laboratori per experimentar el verí anticovid. I és genocidi infantil perquè apart de les seqüeles i les morts que estan provocant les injeccions letals ideades per al mig i el llarg termini (ja m’ho direu), el centre d’extermini Sant Joan de Déu, o Maleït Soros dels Diables, pretén infectar els nens. Hi ha algun criminal de l’Hospital, evidentment apart del director, que és un psicòpata, i no sé qui és ni m’importa, que pugui tenir l’abjecció de dir que és normal experimentar amb infants abans de fer-ho amb animals? No és una violació del jurament hipocràtic? Aquests criminals de bata blanca i cervell buit no saben que és un risc, un pur atzar, experimentar amb humans? I més greu encara amb nens, que són immunes a la malaltia i no transmissors? Assassinat o malaltia crònica, destrucció de la intel·ligència o la fertilitat són les intencions! Aviat podrem afirmar sense por d’equivocar-nos que LES PRESONS SÓN PLENES DE GENT INNOCENT I ELS HOSPITALS FARCITS D’ASSASSINS.

Quins càlculs deu fer l’Alba Mengele Vergés? A quant serà la peça?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada