dissabte, 6 de març del 2021

GRAN, EL DR. MARIANO ARRIAGA

 

3 minuts i 41 segons d’or.

https://loveotv.com/v/UqOW5c


Sincer, senzill, perfecte.



EXCEL·LENT, EL DR. JOSÉ LUÍS GETTOR


8 minuts de platí.

https://t.me/counterpropaganda20/4253


Després d’escoltar aquests doctors, m’agradaria veure què hi han de dir la colla d’indigents intel·lectuals catalans: Clotet, Padrós, el ISG i la colla de paràsits i inútils amb títol d’epidemiòlegs i la resta de suposats científics que s’omplen les butxaques obeint la veu criminal de la serventa de Soros: Mengele Vergés.

O aquests doctors tenen raó o la tenen els paraplègics intel·lectuals.

Si la raó la tenen aquests doctors argentins, ELS DOCTORS CATALANS I LA CONSELLERIA D’EUGENÈSIA, IATROGÈNIA I EUTANÀSIA són culpables de CRIMS DE LESA HUMANITAT.

Ni un assassinat sense càstig. Ni un criminal sense presó. Ni un còmplice que no sigui expulsat per sempre de la sanitat.

Penseu una mica: l’escòria catalana cobra de les organitzacions criminals dites Farmàfies i del patró del ISG, mentre que aquests doctors argentins no responen a cap interès corporatiu. Qui penseu que ha de tenir la raó?

Amb les paraules dels uns i dels altres n’hi ha prou per saber-ho, sense ser metge ni científic, tenint només sentit comú. Si els doctors argentins tenen raó, creieu que la resta són altra cosa que criminals cooperants en GENOCIDI?

NO VULL CAP VENJANÇA, VULL LA MÉS RIGOROSA JUSTÍCIA, la Justícia dels amos jueus: Ull per ull i dent per dent. Res més.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada