dimecres, 17 de març del 2021

EL PITJOR PRESIDENT

 

https://www.elnacional.cat/ca/opinio/bernat-dedeu-president-mala-persona_592424_102.html


En Bernat Dedéu té dies bons i dies dolents. En aquest article s’ha guanyat el meu respecte. Certament, Joaquim Torra ha estat el pitjor president de la Generalitat, el definitiu destructor del camí cap a la independència i el culpable de la definitiva consolidació del joc ‘processista’ etern que tant agrada als polítics catalans i als de Madrid. Quant a la consideració de la persona, també haig d’estar-hi d’acord. Al capdavall, poc s’ha de dir de la persona que incompleix les promeses, que no compleix la seva paraula, ell tot sol es descriu; hi ha poc més a afegir, perquè els fets el delaten. Va dir-nos que estava on estava amb l’únic propòsit de fer la independència, i ha deixat amb la presidència, la Generalitat destruïda, com el país, després de remodelar-la i de convertir-la en la Genociditat de Catalunya, el nou model d’organització social fonamentat en l’estructura i règim dels camps de concentració: una autoritat política criminal i exterminadora de les llibertats públiques, privades i socials, apart de genocida contra els mateixos ciutadans. Al cap i a la fi, ell fou qui ensorrà tot vestigi de llibertat a Catalunya, passant per damunt de qualsevol dictador espanyol, tothora més preocupat pels beneficis que l’alta traïció a Catalunya li havien de comportar com a prebendes d’expresident, tant, com al servei de la farmàfia; davant de la qual s’agenollà i ens demostrà la vilesa de la seva persona quan ‘contragué’ la Covid. Sense que en tingui cap dubte, Quim Torra és tot el que en diu en Bernat en el seu excel·lent article.

Tanmateix, si el lector té paciència, i dóna una cop d’ull als comentaris enviats al diari, li haurà d’entrar una urticària generalitzada i li haurà de provocar una vergonya de dimensions colossals, el fet de comprovar que el ‘poble’ encara es creu els malabarismes del destructor de Catalunya i la seva gent. Certament, sí, l’assassina i directora de les operacions de Soros a Catalunya és responsable de crims contra la Humanitat, com el moro que mai no serà català encara que s’ho pensi; per no parlar del Reichsführer-SS Bargalló, el responsable de l’extermini de l’educació i la formació, i l’encarregat de dissenyar la destrucció dels nostres infants i convertir-los en futurs esclaus ensinistrats i sense voluntat. I encara podem afegir-hi el pastor alemany de Soros, el Sàmper, l’home que protegeix l’Espai Societat Oberta en lloc d’actuar com han actuat a Myanmar, que han procedit a la congelació dels béns de l’organització del criminal terrorista i amo de Catalunya, i a la detenció dels lloctinents de l’organització. Sí, certament, però després de Quim Torra, el país és un abocador d’escombraries. Només les rates polítiques encara hi troben aliment, mentre la gent s’asfixia pel morrió, per la tirania impositiva, per la persecució policíaca de la llibertat i dels drets, i pel sotmetiment dictatorial que la mala persona de Torra consentí, en agenollar-se davant les pèrfides intencions destructives de la societat catalana que ha perpetrat el jueu amb l’absoluta aquiescència i col·laboració del penjapancartetes de pa sucat amb oli.

Serveixi aquest escrit per a reconèixer la clarividència d’en Bernat i perquè els catalans obrin els ulls d’una vegada: la classe política, per titllar d’alguna manera l’espècie de paràsits, d’ineptes i corruptes que dirigeixen l’enfonsament del Titànic (que començà amb Tarradellas, assolí les cotes més baixes i pèrfides de la màfia amb Jordi Pujol, i ha anat derivant en un enfonsament sense heroïcitat ni dignitat, sinó en un repugnant exercici i demostració del grau de vilesa dels partits polítics que han estat i són el càncer de Catalunya), una classe política que s’ha vinclat en mostra de respecte i sotmetiment al criminal més gran d’occident, George Soros, i li han lliurat el país sencer i la gent, a la qual, la Genociditat s’ha esforçat en convertir en esclaus sense esperança ni futur. La Genociditat de Catalunya és la responsable d’acceptar la grip com a Covid-19, perquè TOTS ELS LLIMACS són sicaris dels globalistes, de les meuques europees i ‘partenaires’ del joc d’enganyar el poble en absoluta solidaritat, complicitat i projecte comú amb el Gobierno de España.

M’alegra de veure que no estic sol, que hi ha més gent que veu la realitat del teatre, que comprèn que tot és ficció, una ficció que té com a únic objectiu el benefici dels més deplorables i menyspreables ciutadans de Catalunya, potser de bona família, sí, però la gangrena del país. Ara tenim a tots els paràsits i ximpanzés barallant-se per caure bé a l’amo i obtenir una branca i un plàtan, o sigui, l’escó i un bon càrrec. Tot dependrà del sotmetiment dels traïdors a l’home que ha enfonsat Europa seguint les ordres del BIS. No tenim classe política, no hi ha persones en la classe política, perquè ni el menja-senglars, ni el nan feixista, ni els independentistes que ‘confiaven en la democràcia europea’ (que s’ha de ser babau!), ni la munta-espectacles, ni el filòsof per sorteig universitari i manifesta expressió de l’alegria de la vida, ni el seu soci, la baldufa balladora, avui ministre... En fi, una colla de traïdors, com tots els sinistres ministres que integren el pitjor clavegueram de l’Estat de la història d’Espanya, que no és en va que un còmplice de la tortura - certificat per tribunals europeus - i alhora jutge, sigui ministre d’interior, i que entre tots els espanyols li hagin de pagar una cinta per córrer, que l’home no té temps de sortir al carrer a condecorar els torturadors; això sí, després que s’han dutxat i s’han tret la sang encartonada de la pell. Aquests són la colla de criminals, de traïdors d’Espanya i de Catalunya, l’escòria política que han convertit en acceptables la indigència ètica i la social, la púrria política que ha destruït els pobles de la península... I qui són els que han mogut els fils de les titelles per a convertir Europa i el món en un Infern? Ensumeu, ensumeu, i els descobrireu.


Torra ha estat la destrucció de Catalunya, Sánchez d’Espanya, Merkel d’Alemanya, la poupée putain de França, etcètera, tots sotmesos i pagats pel BIS de les grans famílies jueves. Prou que sabem que quan un dirigent polític lloa Israel, està sota les ordres d’aquesta secta criminal; la història no ens diu altra cosa d’ells, cap altra cosa, sinó que són usurers, destructors de països i aniquiladors de cultures, de la llibertat i de la dignitat de les persones. Al capdavall, fixeu-vos: Soros arriba a Espanya i s’instal·la a Catalunya, genera l’enfrontament, i finalment, enfonsa i sotmet les dues comunitats al seu servei i a la ‘filantròpica’ missió del genocidi i la ruïna del país.

Però, catalanets, confieu en el nan feixista de Pineda, la mà dreta del menja-senglars - l’artífex i talp de la traïció -, i amic del Judes de Puigdemont - l’escabrós dandi inútil, ridícul i fastigós del Torrent -, l’expressió física del ‘semenfostime’ mentre pugui apujar-me el sou i fotre’m dels catalanets idiotes que combreguen amb la roda de molí dels paranys que ens han de conduir a la independència, que ell, abans que ningú, no vol. Soros ha posat ERC a governar, segons que es veu. L’amo ensinistra els gossos i els troba col·locació. Soros és l’amo d’Imbécil, el president espanyol, i jugarà amb el seu gos i la titelleta pinetenca per a concloure el treball de la descomposició absoluta de l’Estat i la venda de la terra en porcions als amics d’otorrinolaringologia i el sotmetiment de la població als sicaris, siguin gossets obedients, però agressius i mortals a les ordres, o titelletes babaus que es creuen tenir existència, Pinotxos sense gràcia, que, però, són capaços de qualsevol iniquitat per a mantenir els privilegis per damunt de les necessitats del país i de la dignitat de les persones que ‘pretenen’ representar.

Torra fou l’estocada final a Catalunya i el feixista de Pineda serà l’home de la ‘puntilla’, que el menja-senglars és home expert i familiaritzat amb les punyalades per l’esquena i a donar el cop de gràcia perquè la llotja aplaudeixi i tregui els mocadors en mostra evident de satisfacció. La Vergés us vol matar* (us recomano el vídeo del final), el Sàmper empresonar, Homrani, enfonsar, Bargalló, idiotitzar i qui sap si sodomitzar, que res de bo no pot sortir, venint d’ell; mentre Soros ensinistra el feixista pinetenc perquè li vengui el país i les ànimes dels fantasmes amb morrió que han convertit el nostre antic i bell país en terra de zombis.

La guerra continua al món, a Catalunya ja hi tenim la presó, una presó sense murs ni filferros, una presó de presos feliços dels vigilants que els humilien, i satisfets de viure, encara que sigui de l'amoïna dels lladres que trafiquen amb la llibertat i els drets humans amb els enviats de les set potestats Infernals.

Si no hem estat capaços ni de salvar la llengua! Si hem convertit Catalunya en multiculturalitat sense cultura, en una realitat del pla Kalergi, que a l’Homrani, el català que es creu català i mai no ho serà, l’extasia i li fa confiar que aviat els marroquins tindran els drets dels catalans només per ser marroquins, com Europa ha aconseguit que qualsevol sigui europeu, sense saber qui era Europa, què era Europa, què significa Europa, quins són els valors europeus; però integrats per multiculturalitat a la cultura que desconeixen absolutament i que destruiran definitivament per a gaudi i celebració dels ‘amics’ dels goyim.

Us heu preguntat per què als catalans se’ns ha acusat moltes vegades de ‘jueus’? Us deixo amb aquesta reflexió, uns deures que podeu o no podeu fer, però que de fer-los us il·lustraran en la comprensió de qui i com han destruït la nostra nació així com els somnis de llibertat del nostre país.


*https://loveotv.com/watch/dr-alejandro-sousa-discurso-completo_pznvWAUIoEMNaPZ.html


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada