diumenge, 7 de març del 2021

ELS FRONTS DE GUERRA

 

Com a introducció, vegem aquest vídeo. És un vídeo summament repugnant, us ho adverteixo. Els excrements que hi surten pertorben la sensibilitat de la gent de bé. Tot i això, val la pena de comprovar el grau de perversitat i iniquitat dels deixebles dels set Dimonis de l’Infern.


https://t.me/noticiasNOM/952


Després de vomitar, espero que us trobeu millor. Tan de bo fos tan fàcil depurar d’animals patògens la superfície de la Terra com ho és de fer net d’un estómac brut! Sense dubte, el nostre organisme és infinitament més perfecte que l’organització social de la nostra espècie. Si el nostre cos és capaç de defensar-nos contra les amenaces del món exterior, en la majoria de casos sense necessitat d’ajuts externs, el nostre sistema social fretura d’una eficaç i rigorosa organització judicial que protegeixi els individus de les amenaces que suposen els individus perjudicials, sigui per atemptats contra la vida, les propietats o la llibertat, sigui dels psicòpates, els quals són investits de poder pels ‘sociòpates’ genocides, que transmeten el poder a aquests microorganismes amb forma humana, perquè duguin a terme el que els sociòpates covards, miserables i falsos, no s’atreveixen a complir a cara descoberta. Fins que no comprenguem que TOT ATEMPTAT CONTRA LA LLIBERTAT HUMANA HA DE SER CASTIGAT AMB LA MORT i, aquesta, duta a terme en uns actes que congreguin la societat per a festejar aquest magnífic acte alliberador, no haurem donat un pas endavant. Moltes vegades he escrit que la pena de mort no és en si mateixa injusta, l’única exigència que cal atendre per a la seva aplicació és si l’individu condemnat ha comès actes contra la vida dels altres de forma indiscriminada (considereu TOTS ELS GENOCIDES que donen suport als sociòpates dels nassos) o contra la llibertat o la independència dels altres, tot de forma conscient, fent abús de poder, sigui des de les altes instàncies de l’Estat, sigui mitjançant mètodes de caràcter terrorista. No m’estendré en aquestes consideracions perquè caldria filar prim i fer una classificació prou exhaustiva per a fer-ho entendre, les quals coses no són possibles en un escrit com aquest. Ens val de saber que TOTS ELS ATEMPTATS CONTRA LA VIDA, LA LLIBERTAT I LA INDEPENDÈNCIA (la propietat) INDISCRIMINATS I QUE AFECTEN A UN GRUP, I NO A UN INDIVIDU, han de castigats amb la màxima pena per a protegir la societat de psicòpates i altres tarats. Avui, estem en guerra perquè tot just una colla de criminals de les corporacions bancàries i financeres, fàrmaco-industrials i els governs traïdors i genocides, fins als seus sequaços policies, jutges i serveis mèdics, estan executant un terrible crim contra Humanitat, un subtil i pervers atemptat contra la vida, la llibertat i la independència dels distints grups socials i nacionals que estan repartits per tota la Terra.


La guerra continua sota les ordres dels nassos assassins amb la col·laboració de tots els sicaris, que com a bons sicaris, perden tota ètica, tota moral, tot principi i tot raonament, per tal de rebre un ingrés que bescanviï la sang i la carn per diners. Val a dir que ni en els meus més pessimistes càlculs podia haver comptat tant d’animal criminal entre la nostra espècie. La guerra és entre aquests criminals, promotors i provocadors de tots els desastres del planeta en els darrers segles, i la resta de gent que tracta de viure la vida i deixar-la viure als altres. A Europa tenim el Femer Europeu com a màxim representant de l’Infern, que té sucursal a Basilea, en l’edifici del BIS, i que com podeu llegir en el document ‘Horitzons 2020’, que està escrit fa una dècada, és una estratègia per la qual una colla de delinqüents i criminals s’arroguen el poder de dirigir la vida de tots els altres, argüint l’interès en una suposada i ‘necessària’ estratègia social; que només és ‘necessària’ per a poder dur a terme els seus delictes. I no, companys, no cal que quatre lladres investits del corrupte poder democràtic ens organitzin la vida, sinó que són les necessitats i interessos vitals de tota la gent la que ha de ser regulada per aquesta colla de delinqüents. Just a l’inrevés. No és necessari afegir, que si aquests imbècils haguessin d’organitzar l’heterogeneïtat de les voluntats dels ciutadans, fracassarien estrepitosament, que no és per altra raó que són ells, qui mitjançant la intimidació, el robatori i l’extorsió, sotmeten el poble a la ‘seva’ voluntat, que no és una altra que la dels seus amos, la dels nassos que sempre són amagats darrere de les cortines i que han estat exposats més d’una i de deu vegades en aquest blog. Tingueu present que TOTES LES GRANS CORPORACIONS bancàries, financeres, farmafioses, educatives, sanitàries, etcètera, responen als interessos ocults de ’Els nassos de darrere la cortina (escrit del blog del 16 de gener d’enguany).

Mentre els terroristes dels mitjans de comunicació i els genocides dels centres d’extermini, abans dits Hospitals, articulen el subministrament del verí que han anomenat ‘vacuna contra la Covid-19’, els nassos i els seus sicaris executen el pla que a més a més de l’extermini massiu, com ja va exposar clarament el psicòpata Bill Gates (que s’hauria de fer amb injeccions i no amb bombes atòmiques), inclou el robatori de tots els béns de la gent, com ha exposat recentment el criminal del Fòrum Ecònomic Mundial, el nas Klaus Schwab (no tindràs res i seràs feliç), que pretén que TOTA LA RIQUESA DE LA TERRA PASSI A MANS DELS NASSOS i sotmetre la resta dels mortals a l’obligatòria felicitat enmig de la misèria, ja que si els ‘goyim’ no volen ser feliços d’acord als seus mandats i exigències, hauran de lliurar la vida, que per això el pedòfil Trudeau i la sionista Merkel (aquí podeu veure com actuen els seus sicaris: https://t.me/RosselloCM/30539), i aviat tota la resta d’assassins governamentals, a Europa sota les ordres de la gran sacerdotessa negra von Leyden, estan construint camps de concentració i extermini per a aquests rebels que no voldran ser feliços com manen els nassos que els esclaus siguin feliços. I en aquesta guerra estem, una guerra que la immensa majoria de la gent ignora, i mesells, curts de gambals, ingenus i, per què no, idiotes profunds, confien en la bondat dels seus ‘representants polítics’ - que són traïdors i sicaris dels nassos – per tal de sortir ben parats d’una IMMENSA MENTIDA feta a mida dels interessos corruptes de les corporacions.


La guerra només és possible quan l’odi enfronta la gent. Si voleu veure-ho, investigueu i podreu comprovar com des de sempre els nassos han sabut inocular l’odi amb mentides per animar els bens a anar a l’escorxador. Cerqueu com els mitjans de comunicació jueus manipularen la informació per involucrar els Estats Units en la primera i la segona guerra mundials, o, més a la vora, per tal d’involucrar occident en el magnicidi i crim contra la Humanitat en la destrucció d’Iraq; i tot, pels interessos d’uns quants nassos, els seus sicaris i l’indigne president de la Terra promesa i usurpada, del qual, recordeu el vídeo inicial en què l’assassí que dirigeix Israel es proclama defensor del poble del qual és el botxí. La poca vergonya, la immoralitat, la indecència i la perversitat jueves són paradigmàtiques! Ells són els assassins víctimes, sempre. Pobrets! Si no em creieu, continueu investigant, i digueu-me si m’equivoco, si hi ha algun altre període històric que algú pugui posar en dubte i de resultes d’això, anar a parar a la presó, que no sigui per l’Holocaust. I tant se val si hi ha proves i hi ha documentació; tant se val que només sigui una opinió feta pública! Els nassos us diuen què és veritat i no hi ha res més a discutir. I quant a això, vull recordar i fer esment explícit d’Ursula Haverbeck, una ‘negacionista’ de noranta anys, que la sionista i meuca dels jueus, Angela Merkel, ha permès que ingressi a presó. No ha matat cap jueu, no ha posat cap bomba, no ha cremat cap Església de Satanàs o Sinagoga, no, simplement, nega l’holocaust i defensa que és mentida. I tingui o no tingui raó, no hi ha cap justificació per a tancar a la presó a una persona tan gran per una opinió. I, és més, sorgeix una pregunta de mal respondre: Hi pot haver alguna altra raó a l’empresonament que l’evidència que la veritat ja està escrita pels vencedors de la guerra i que no hi ha res més a dir? I hi afegeixo: És això científicament històric? I encara més: Qui escriu la història? Un consens entre vencedors i vençuts? Una investigació absolutament lliure i sense interessos ni conflictes ideològics?

La guerra continua.

Ningú no té la veritat, menys que ningú, jo; que consti i per escrit. Tanmateix, totes les mentides són objecte d’estudi i revisió per poder desxifrar-les i potser reconvertir-les en mentides més ajustades a la veritat. Tot en aquesta vida és ‘inexacte’, però hi ha un abís entre allò que és ‘incorrecte’ i allò que és senzillament ‘falsificació i mentida’, per això, només les investigacions, sobretot històriques, però extrapolables a qualsevol altre àmbit del coneixement, són les que ens poden acostar a una interpretació més encertada dels fenòmens. El fet de negar la recerca i el dubte, com passa avui amb la IMMENSA MENTIDA, és una prova indiscutible de l’encobriment de la veritat sota el vestit d’una mentida convertida en veritat inqüestionable. De fet, tota veritat inqüestionable és de ben segur una execrable mentida o, dit d’una altra manera, i per un home d’enginy,


EL DUBTE ÉS UNA POSICIÓ INCÒMODA,

PERÒ LA CERTITUD ÉS UN ABSURD.

(François-Marie Arouet – Voltaire -)

La guerra continua, ells segueixen el pla que els goyim abduïts els permeten de prosseguir, malgrat que les morts intencionades augmenten i que les futures morts i malalties greus són en camí. Només obrint els ulls, decidint-nos a denunciar els criminals i a no rendir-nos mai, assolirem la victòria o la mort; i penseu, lectors, que la mort ja la teniu garantida. Us fa por la victòria? Podeu arribar a imaginar-vos què significaria la victòria? Us ho diré: ALLIBERAR EL MÓN DEL MAL. Potser vèncer els Diables de l’Infern i els seus dimonis terrenals no és tasca per a les nostres pobres i febles mans, però la dignitat, l’amor i la llibertat ens reclamen tots els sacrificis per salvar l’espècie, els nostres fills i el planeta, de sucumbir i convertir-se en la presó que els nassos volen construir per a tots els goyim: L’INFERN, perquè un món de robots, de zombis, de malalts crònics sense possible curació, de manca de llibertat, sense dignitat humana ni amor, no és món, és l’infern, el somni humit d’Israel.


El procés de vacunació a Israel està comportant un alt percentatge de morts i de seqüeles, entre els joves sobretot. I m’assalta una pregunta: els que reben la vacuna són jueus semites o jueus asquenazites? Hi ha una gran diferència: els primers són humans i dignes, els segons són fills de Llucifer. Tot aquest procés estrany de vacunació ha de tenir una raó, i aquesta raó no pot ser causa dels semites, víctimes com tots nosaltres. Què ens resta, aleshores?

Esbrineu què passa als EUA, on la FED ha pres les brides del país amb la titella pedòfila i repapiejant, una vergonya pestilent amb forma humana. Esbrineu què hi passa, abans que la Fúria dels Inferns, Kamala Harris, substitueixi el violador de nens. Qui mana i governa, qui oprimeix i sotmet Israel, els EUA i vol sotmetre el món sencer?

Tingueu molt present que l’arma genocida és la vacuna. Una vegada inoculada no us en podreu desfer, d’ella. I ja us ho dic ara, la mortaldat a final d’any no serà Covid-19 com us diran, sinó l’estratègia d’extermini. I us reconec, que malgrat el dolor que em pot provocar la mort d’innocents, sempre és una benedicció l’alliberament dels idiotes que ens condueixen a l’esclavització per covardia, ignorància i enveja. Que no és vana la dita que proclama que d’un gran mal en surt un gran bé. Almenys, després d’això, si la guerra encara no ha acabat, els exèrcits estaran molt més ben delimitats, i entre les nostres files ja no comptarem amb traïdors ni amb els bastons a les rodes que faciliten les intencions dels nostres enemics, certament terribles, perquè són absolutament inhumans.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada