dimarts, 1 de juny del 2021

PENA CAPITAL, JA !

 

PROVES INCONTESTABLES DE CRIMS DE LESA HUMANITAT: GENOCIDI, IMPLANTACIÓ DE L’ESCLAVATGE, ALTA TRAÏCIÓ I VENDA DEL PAÍS I DELS CIUTADANS A INTERESSOS ESTRANGERS: J U E U S.


En aquest seguit de notícies són demostrats els crims de lesa humanitat contra les llibertats i els drets fonamentals de l’home que implanten en els seus camps de concentració les rates com el deficient intel·lectual i ètic, l’homínid Lambán (la cara ho diu tot), el narcotraficant de Galícia i l’escurçó basc. PENA DE MORT per a ells, els seus governs i els respectius parlaments! Sense clemència; i de fet, ni judici no cal.


La primera notícia és prou per condemnar TOT EL TRIBUNAL SUPREM A PENA CAPITAL. Ni l’últim excrement amb toga sense càstig.

https://www.hoyaragon.es/noticias-aragon/supremo-ley-aragonesa-confinamientos-sin-alarma-jurisprudencia/


https://t.me/elinvestigador_org/3247


https://t.me/elinvestigador_org/3248


https://t.me/elinvestigador_org/3251


https://t.me/elinvestigador_org/3253


Foto de tres delinqüents comuns.

https://t.me/RosselloCM/37442

Els seus historials són la desqualificació absoluta de l’administració de Justícia. No són jutges, són criminals: prevaricadors i col·laboradors amb bandes mafioses, de partits polítics a organitzacions criminals i terroristes (inclòs el primer i ÚNIC dels terrorismes: l’ESTAT. Tingueu present que un excrement – jutge amant de la tortura – és ministre de l’Interior, per què? No corrobora això les meves paraules? No hauria de ser perpètuament a presó per pertànyer a la més infame de les classes de criminal?).


Aquests són els assassins que fan servir els menors com a rates de laboratori. PENA CAPITAL PER A TOTES LES DIRECCIONS SANITÀRIES DEL MÓN. El goril·la de Gates, el primer: retransmissió en directe arreu del món, amb acompanyament de focs artificials, i si hom ho vol així, amb actuacions musicals.

https://www.metropoliabierta.com/el-pulso-de-la-ciudad/intentos-suicidio-ninos-jovenes-hospital-sant-joan-deu_40341_102.html


PROVA CONSTATABLE I IRREVOCABLE DE ‘GENOCIDI’, tots els que hi participen han de ser ajusticiats immediatament i cap justificació pot valer quan l’evidència és tan colossal i tots els sicaris dels jueus hi han participat activament i amb afany per destruir LA LLIBERTAT, LA DIGNITAT I LA SOBIRANIA PERSONAL. Llegiu-lo, és esfereïdor:

https://www.lifesitenews.com/news/vaccine-researcher-admits-big-mistake-says-spike-protein-is-dangerous-toxin


Dr. Stefano Montanari, fins abans de la plandèmia un dels especialistes en nanopatologia més importants del món, avui bandejat pels criminals. Les seves paraules demostren, sense dubte, CRIMS DE LESA HUMANITAT:‘GENOCIDI’ I ‘ESCLAVATGE I MANIPULACIÓ HUMANA’, que TOTS ELS ASSASSINS DELS GOVERNS I PARLAMENTS EMPAREN I HI DONEN SUPORT.

https://t.me/laquintacolumna/6405


Vegeu aquestes imatges. Cal convocar una manifestació com aquesta, dirigir-la al Suprem i a tots els jutjats, detenir tots els excrements que hi treballen i després d’una revisió de l’actuació de les defecacions en els crims de lesa humanitat, procedir a l’EXECUCIÓ PÚBLICA dels culpables.

https://t.me/RosselloCM/37421

Això és una guerra a mort. Els policies (simis lobotomitzats, SICARIS), els polítics (prostitutes, traficants, lladres i assassins TOTS, COL·LABORADORS AMB ENEMICS DE LA PÀTRIA: ALTA TRAÏCIÓ, GENOCIDI I COP D’ESTAT), els caps responsables metges (TOTS, GENOCIDES, ASSALARIATS DEL CRIM), responsables d’educació (TOTS, GENOCIDES, CRIMS DE LESA HUMANITAT CONTRA LA INFANTESA I LA JOVENTUT).

M’he cansat de dir-ho, CAL L’EXTERMINI IMMEDIAT DE TOTES AQUESTES RATES AL SERVEI DELS INFERNS I ELS SEUS SOLDATS DE L’ESTRELLETA DE DAVID.


O ELLS O NOSALTRES.

LES ESCOMBRARIES JUEVES

HAN POSAT TOTA LA CARN A LA GRAELLA !

LA DEFENSA DE LA LLIBERTAT

ÉS LA MÉS ALTA JUSTÍCIA.

LA DEFENSA PRÒPIA

ÉS LA MÉS ALTA DIGNITAT.

CAL EXIGIR LA RENDICIÓ DELS TRAÏDORS,

DELS GENOCIDES I DELS TIRANS,

NO HEM DE DEMANAR,

CAL EXIGIR JUSTÍCIA !


Això només s’arranja amb una liquidació sistemàtica i total. Aprofitem els camps de concentració que construeixen per a tancar-los a ells, aprofitem els verins jueus per a administrar-los el seu generós verí a ells, aprofitem que TOTS N’ESTEM FINS ALS COLLONS per a acabar amb el càncer mundial: EL SIONISME I ELS SEUS LACAIS. Morta la rata, desapareix la RÀBIA.

ELLS SÓN ELS ASSASSINS DE LA HUMANITAT.

ELS SEUS LACAIS, SICARIS SENSE ESCRÚPOLS,

INTEL·LIGÈNCIA, HUMANITAT NI ÈTICA,

per la qual cosa, no podem mai considerar que estem cometent un crim,

NOMÉS HI HA CRIM, SI MATES HUMANS,

(la passió sionista)

EL FET D’EXTERMINAR ANIMALS PERNICIOSOS

és protegir la Humanitat.

EL TEMPS CORRE I ENS DEMANA

URGÈNCIA I DECISIÓ.


Cal la UNITAT I la FRATERNITAT de tots aquells que s’oposen al genocidi mundial i a la presó perpètua, per a reunir la MASSA POPULAR i fer la PRIMERA REVOLUCIÓ REAL, la revolució que extermina dimonis, rates i malalts d’avarícia, cobdícia, vanitat i abjecció. TOTS els dissidents han de fer pinya i entre tots mobilitzar la gent, sense amagar-se’n, dient clarament que els responsables seran TOTS, SENSE EXCEPCIÓ, AJUSTICIATS PÚBLICAMENT O ROMANDRAN A PRESÓ A PA I AIGUA (Literal. I això que jo m’estimo més la lògica grega: se’ls llença a una cel·la fins que es morin d’inanició i set, així, podran aprofitar els moments anteriors a la mort per a reflexionar quant a la vida i a la humanitat que volien aniquilar; que mai no s’ha de menystenir un moment per assolir més coneixement! Aquesta és la nostra magnanimitat.). Hem vist, per les imatges d’Anglaterra, que el poble anglès no és la corona assassina; hem vist a Suïssa, que el poble suís no és el BIS, el cabró; que el poble belga, no vol ser esclau del súper-ordinador, LA BÈSTIA (que així l’han anomenat els sicaris dels Inferns en honor al seu Rei – No és broma. Se’ns pixen al damunt i ens diuen que plou! -), la Bèstia, que sodomitzarà tots els europeus, gràcies a les rates de Brussel·les i d’Estrasburg, i sobretot, a la sacerdotessa i meuca privada del Diable, que li han donat el vist-i-plau. TOTS SÓN ASSASSINS, CRIMINALS, GENOCIDES, TRAÏDORS, HIPÒCRITES, ABJECTES I MISERABLES, per això és urgent acabar amb la PERDICIÓ DE LA CIVILITZACIÓ.

https://www.xataka.com/aplicaciones/union-europea-nos-prepara-identidad-digital-dni-carnet-conducir-pagos-contrasenas-aplicacion?utm_source=whatsapp_AMP&utm_medium=social&utm_campaign=botoneramobile_AMP


ELS QUI TENIU PODER DE CONVOCATÒRIA,

UNIU-VOS I MOBILITZEU LA GENT.

CAP O.N.G., CAP PARTIT, CAP ASSOCIACIÓ,

tots són meuques dels jueus!

ÉS ARA O MAI,

L’HORROR EL TENEN PREPARAT

I L’AVANÇARAN, NO HO DUBTEU.

NO SÓN ÉSSERS HUMANS!

SÓN FILLS DE LA BÈSTIA!

I EL BÉ, LA BELLESA I LA VERITAT,

ENS DEMANEN SER SOLDATS.

FINS A LA MORT,

PER LA LLIBERTAT,

PER LA DIGNITAT,

PER LA SOBERANIA.

El món i la tecnologia avui ens ofereixen prou possibilitats perquè tothom arreu tingui una vida digna i amb les necessitats bàsiques assegurades. Només els paràsits, les rates, els llops, els voltors i els jueus ho impedeixen.

La dicotomia és clara:

ESCLAVATGE

O

LLIBERTAT.

I no oblideu que mentre restin dues rates que es poden aparellar, el perill persistirà. Només L’EXTERMINI ABSOLUT DELS CRIMINALS alliberarà la gent. I recordeu: només és recriminable l’assassinat d’homes, no pas l’extermini de sicaris sense escrúpols. NUREMBERG 2021, JA. RESTITUCIÓ PENA DE MORT I EXECUCIONS PÚBLIQUES.


Principi essencial de l’ÈTICA, i fonament de la justícia:

No és un home, qui atempta contra la Humanitat.


Per tant, no ha de ser considerat com a tal i no ha de tenir cap de les prerrogatives que ens concedim els humans. No tenen dret a la vida, ni a la llibertat, ni a la defensa en un judici dirigit per excrements. La defensa (i l’acusació) són les seves paraules de suport al genocidi i els seus actes en conseqüència. La col·laboració amb la destrucció de la Humanitat és prou per a condemnar-los a MORT.


ELLS VAN A PER VOSALTRES SENSE ESCRÚPOLS

NI DISSIMULACIÓ; AMB ORGULL,

MENYSPREU I SATISFACCIÓ.


NO ÉS HORA JA D’ENVIAR-LOS A DÉU

I QUE ELL,

ELS FACI JUSTÍCIA ETERNA?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada