dijous, 30 de desembre del 2021

GENOCIDA ARGIMON I, EL GRAN


Anomenem-te pel que ets, no et sembla? Bé, el que ets, junt amb tota la colla de meuques del Prostíbul de sant Jaume, amb el mamarratxo sionista de titella principal, i tota la colla de lladres, corruptes i assassins que formeu la Genociditat de Soroslàndia i l’urinari públic del zoo. Ha arribat l’hora d’anomenar-vos pel que sou, COLLA DE GENOCIDES I CRIMINALS, LLADRES I TRAÏDORS AL PAÍS. Però no t’exaltis, que no se t’alteri la neuroneta paraplègica! Tingues una mica de paciència! Que avui també t’aportaré proves ‘noves’ que demostren irrefutablement la teva direcció del genocidi català a les ordres dels teus estimats amos jueus, que suposo que han d’estar encantats amb tu, vista la parsimònia i dedicació amb què neteges els sobres plens de bitllets amb sang, i com duus les calcetes abaixades fins als turmells, sempre tan netes!, tant!, que estàs en boca de tots els criminals que dirigeixen la teva matança. No tinguis pressa, assassí, que ara t’ho demostraré punt per punt. Recorda: afaita’t cada dia, que mai no se sap quin dia pot ser el darrer.

Però abans de començar, vull fer una pregunta als lectors: si els dirigents polítics es dediquen EXCLUSIVAMENT a robar, matar i mentir, creieu que hi ha alguna llei que els ha de protegir, o el POBLE TÉ TOT EL DRET A IMPOSAR LA LLEI PER DAMUNT DELS CADÀVERS DELS LLADRES, GENOCIDES I TRAÏDORS? Recordeu que en totes les Constitucions occidentals, de manera explícita o tàcita, s’hi manifesta el DRET A LA LEGÍTIMA DEFENSA DEL POBLE CONTRA ELS CRIMINALS POLÍTICS QUE EL VULGUIN DOMINAR.


Comencem, genocida:

Una notícia del paper higiènic sionista per excel·lència, ‘La Vanguardia’:

https://t.me/elinvestigador_org/8535

El doble de morts! És a dir, la suposada gestió de la suposada pandèmia, com sigui que és una IMMENSA MENTIDA, ha provocat el doble de morts per causa de la vacuna; el verí experimental i genètic que els jueus us venen a preu d’or i que els gossos i els mamarratxos compren per a assassinar el poble confiat i tan babau com innocent. EL DOBLE DE MORTS, tots són responsabilitat criminal vostra. Friso per veure la reacció de la gent confiada i babau, de tan innocent, sí, els catalanets que creien que volíeu fer la independència i que ara els protegiu, mentre els mateu i enverineu, oi, genocida? Les dades les dóna el femer de La Vanguardia, que put a jueu com la Genociditat a bordell d’Israel. TOTS SOU CULPABLES DE GENOCIDI. M’he cansat d’aportar-te proves; i espera, que avui vinc fi.

Aquesta notícia descriu perfectament la situació al país dels teus amos i senyors, a Israel, i com el govern ha practicat un genocidi amb l’aplicació irracional de totes les mesures que no han servit per a res més, com les vostres, que per a matar i malmetre gent per tota la vida. Observa els detalls del genocidi... I tu exigeixes i coacciones ara amb la tercera dosi? Potser perquè contribueix més que res a rematar els que encara es mantenen dempeus? La pena capital, meuca jueva, és imprescindible, i a parer meu, inajornable. Cal escombrar tota la merda del món, i tu ho ets del cap als peus. I encara no he acabat. Tingues paciència, puteta judaica.

https://t.me/elinvestigador_org/8542

Et sonen les mesures ‘llibercitides’, absolut criminal?

I continuem... ara amb un microbiòleg, el doctor Bhadki, i un patòleg, el doctor Burkhardt, amb més experiència que la colla de tarats que assessoren la Genociditat de Soroslàndia, que tot el que saben de medicina és el que els dóna en un paper un sicari dels jueus, com el Bassat, que es fa dir pediatra i és un assassí, com veuràs més endavant, genocida. Escolta què diuen i vés afegint-ho a les notícies d’abans, i espera, que encara no he acabat. Avui vull que qui em llegeixi no tingui el mínim dubte que ets un genocida, un imbècil al servei de criminals, un inútil, un insult per a la Humanitat, i que comprengui que el món sense sacs d’escombraries com tu, necessàriament haurà de ser millor. Vejam si ens apliquem a la feina! Catalanets, cal exterminar els paràsits nocius que han enfonsat el país i que ara, per acabar-nos de robar, han decidit de matar-nos i enverinar els nostres fills amb xeringues jueves. Escolteu què diuen aquestes eminències en els seus camps d’estudi i investigació, i que evidentment, les fonts de desinformació jueves han corregut a desacreditar. Ja sé, genocida, que tu obeeixes qui et paga, i com que no tens cervell, consciència, ètica ni vergonya, acceptes els bitllets plens de sang, que et són molt més útils que la veritat, més, si penses que la veritat et significaria deixar de guanyar-los per, total!, matar uns quants milers de goyims compatriotes més, oi? Tic-tac, tic-tac.

https://t.me/elinvestigador_org/8543

Ells afirmen que ens esteu matant amb els experiments tòxics jueus. Això, no ho hauries d’estudiar? Millor, obeeixes les ordres i cobres, oi? La forca t’espera, no ho dubtis. I ves!, que no sigui el cas que els teus amos no us ens lliurin quan les vostres mentides de subnormals no se sostinguin per enlloc, que no dubto, que aleshores arribaran les proves oficials, i que ells retenen, dels vostres crims. Pensa que els teus amos són molt de la gresca; i que la mort i riure, la injustícia i riure, la venjança i riure, l’horror i riure o l’abominació i riure, en ells, són una sola cosa.

Ara et comunico l’enllaç a VigiAcces.org, el control i vigilància del goril·la mascota dels psicòpata tarat amic del terrorista criminal que et mana, quant als efectes secundaris dels verins que administres. Són dades de l’OMS, l’Organització Genocida més gran del món, a la qual tens el repugnant honor de servir com la més baixa de les bagasses. Mira-t’ho, perquè això el terrorista número 1 del món no t’ho haurà dit i menys encara t’ho hauran dit els simis-lloros; sí, els subanimals que treballen a l’ISG, l’Institut de Sacrificis Global de Soros.

https://t.me/NANOMNOTICIAS/5350

I si aquestes dades del genocidi no t’agraden, mira aquestes altres, també oficials:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/5381

I perquè vegis que no t’enllaço a ‘conspiranoics’ amb barret de paper Albal, mira què diu ara el CDC, els encarregats de l’holocaust goyim a la Corporació jueva dels Estats Units, quant a l’engany que fas servir: la PCR. No tens on agafar-te, tros d’assassí! No menteixes més perquè no parles més, que estic convençut que et menteixes quan la neuroneta paraplègica tus, i fins i tot, en els somnis. Tot tu ets una immensa mentida, un projecte de no-res.

https://t.me/NANOMNOTICIAS/5355

Això és una PROVA EVIDENT DE FRAU I ENGANY, amb resultat de ‘segrest’ i ‘confinaments’, restriccions de llibertat i coaccions, que de cap de les maneres han de ser tolerades pel poble, i les quals, ja només per la gravetat com a atemptat premeditat contra la llibertat, en justícia, autoritzen l’execució del tirà titella imbècil, i èticament, exigeixen la neteja de l’abjecció terrenal manifesta, pertinaç i cruelment i conscientment idiota. Les PCR no detecten cap virus, aleshores, que hi descobries tu, pallús, tarat, inepte? O... seguies ordres? En aquest cas, estaràs amb mi, que ja podem afegir al càrrec que t’imputo – Genocidi -, el d’extermini de les llibertats. De fet, si hi hagués justícia, us estaríem penjant una vegada cada setmana, durant anys. Tan gros és el vostre crim innombrable, escòria!

I continuem, que això és un no acabar mai. Ara escolta què deia el genocida americà per excel·lència Anthony Fauci, l’exterminador de la SIDA i de la Covid, que ha ignorat els tractaments amb hidroxicloroquina i ivermectina, barats i eficaços en un 85% - ho has entès, tros de criminal amb potes! - i sense efectes secundaris. no com els verins que sense morrió goses recomanar als catalanets que vols assassinar o malmetre. Escolta el teu ídol, que avui, com a cap de sanitat, no crec que hi hagi un genocida més eficient. Tu aprèn de l’expert.

https://t.me/RosselloCM/55398

Ara, fixa’t en els resultats d’aquesta enquesta, que si bé no és oficial, és prou significativa. Però tu, pares la mà, el jueu et passa el verí i el sobre, i després animes a inocular-se el tòxic que et fa ric a canvi de malalts crònics, o desgraciades morts, les quals, en objectiva realitat, no són acceptables per tal de combatre la grip de tota la vida; que el virus és això, tanoca! Mira l’enquesta, sí, però no t’entretinguis, que encara no he acabat d’aportar les proves del genocidi que estàs dirigint amb aquesta cara de perdona vides, cínic! Però la gent ho sabrà. Tu afaita’t, que mai no se sap quin pot ser el darrer dia.

https://t.me/RosselloCM/55398

I perquè vegis que no hi pot haver perdó ni cap atenuant, em pots explicar tros de cadàver, què és això? La vostra perfídia i iniquitat no s’han vist mai a la Terra. Tu, com ets retardat, no te n’adones, però no ets millor tu que qualsevol dels grans genocides dels segle XX. Si per tu fos, la indigència moral et permetria de fer de Mao, sense que et tremolés la veu mentre executaves els innocents. Veus! Nosaltres no executarem un innocent, sinó un PERFECTE CRIMINAL, PSICÒPATA PERILLÓS, GENOCIDA DEL SEU PROPI POBLE. I no, no hi ha llei vigent per als vostres crims. Ni t’ho pensis això, carn de patíbul! I ara, mira la putrefacció absoluta que sou:

https://t.me/nanominternacional/30471

I que hi hagi la Gran Bagassa i Sacerdotessa Negra de Satanàs al capdavant, només agreuja els vostres crims. Sou un ramat de meuques esverades i extraviades amb les calces als turmells, felices de tant de sarau i xerinola, al costat dels vostres pinxos i clients amb nassos inconfusibles.

I ara, escolta què diu una altra de les grans bagasses jesuïtes, aquest és un dels retardats mentals més destacables del país, un subnormal criminal sense ètica, ni la mínima dignitat humana; perfecte exemple del que és una ‘cosa’ de Soros. Aquesta bagassa del zoològic d’animals exòtics i malmesos mentalment que el ISG del terrorista número 1 del món, i amo vostre, mira què pot arribar a dir. I se suposa que les sotanes negres acordaren que és pediatra. Pediatra? Un assassí de nens? I epidemiòleg, que això, ja us ho vaig dir, que és un curs d’hora i quart amb uns breus apunts en un full: ‘Obeeix l’amo, obeeix l’amo, obeeix l’amo sempre’. I si t’ho aprens, ets epidemiòleg, com l’homosexual del sud-est asiàtic, que com és epidemiòleg, no entén com el seu marit no queda en estat. Aquest imbècil com tu, heu de pagar amb la vida els vostres crims i la manca de respecte envers la llibertat i la vida. És d’estricta justícia pel principi i l’obligació de salvaguardar sempre els valors ètics com a condició humana. Condició que tu i el retardat mental de la notícia no gaudiu i que no podreu gaudir mai. EL FET DE VOLER CONSCIENTMENT EL MAL DELS NENS, NOMÉS AIXÒ, NO TÉ ALTRE CÀSTIG QUE LA MORT, ENCARA QUE ALS VOSTRES AMOS JUEUS AIXÒ ELS EXCITI.

https://t.me/nanominternacional/30436

I continuem per a bingo. Si amb tot el que t’he aportat no en tens prou, que encara em diràs que, amb tanta feina liquidant gent, no tens temps de veure notícies estrangeres; t’adjunto l’enllaç al «Informe pericial de la ‘vacuna’ Pfizer», fet pels Biólogos por la Verdad. El fet que hi hagi tants de treballs i informes, papers científics i estudis i investigacions que no voleu mirar, demostra el grau extrem de la vostra maldat, perquè sabeu què esteu fent i tot i així només maldeu perquè no se sàpiga, agreujant el vostre execrable crim. El vídeo dura hora i mitja, essent la primera part un estudi científic de les ‘espectaculars’ troballes verinoses descobertes en els vials, i a partir del minut 48, es comenten els aspectes més interessants per als no científics, i que són els exemples que tenen un impacte social. Jo te’ls resumiré, però com comprovaràs, ja ets mort, en justícia, ja ets mort, ets un cadàver jueu sense morrió i les calces abaixades fins als turmells, però ets una nina titella morta, una meuqueta sense pinxo, un excrement més de l’espantosa i criminal Genociditat de Soroslàndia, que no podia tenir un mamarratxo millor com a representant, un perfecte no-ningú, vanitós, limitat, pèrfid i traïdor com una guineu, verinós com el més letal dels escurçons, i que per això, la xurma judaica l’ha apujat al femer de sant Jaume, allà on anys enrere hi havia el cor d’allò que en el seu dia es coneixia com a Catalunya, de la qual, vosaltres, rates rossega ossos, n’heu deixat només l’esquelet. Anem per feina que, ja ho vaig dir, el dia del judici s’ha de ser breu, perquè si hem d’aportar totes les proves, tots us moriu de vells. I això, no s’hi val.

https://t.me/biologosporlaverdad/1659

És un informe pericial fet per gent que ha estat ensinistrada per les bagasses jesuïtes, però que almenys ha salvat part del cervell; no com tu i tota la colla que precediu aquest paràgraf. No dubto que es pugui qüestionar un treball científic, però, genocida, almenys s’ha de debatre, que el fet de donar com a bo el que et diuen els jueus perquè et donen un sobre tacat amb sang mentre duus les calcetes netes i abaixades, això no és cap prova científica, encara que a tu t’ho sembli. De fet, una persona intel·ligent només sabent que una informació l’emet el ISG, el refugi de mones-lloros, una espècie de subanimals ben estranya, t’hauria de fer sospitar que allí de coherent res no hi pot sortir. Si hi són la Infanta, el genocida dels Balcans – el cínic i repugnant Solana -, mitja Caixa i fins i tot les Cases de Putes de Barcelona o la Mengele Vergés, què s’ha de creure que pot sortir de bo de tanta putriditat! De veritat que no sospites d’aquesta gàbia jueva d’animals goyim inclassificables: ‘coses’ vives, simis limitats, o humans amb deformitats mentals, deficients o insuficients, però no normals?

En el vídeo s’hi diu, com a resum de l’estudi dels ingredients de la ‘vacuna Pfizer’, que és UN VERÍ AMB QUATRE TÒXICS POTENCIALMENT LETALS MAI INOCULATS EN HUMANS. Tu recomana-la, genocida!

I a partir del minut 48:

- On és la RESPONSABILITAT de les autoritats sanitàries (es refereix a tu, encara que no siguis cap autoritat i menys encara tinguis punyetera idea de sanitat) per a autoritzar un medicament experimental NOMÉS EXPERIMENTAT EN RATES. Això vols inocular als nens? Cap més pregunta, senyoria.

- És un experiment genètic, un assaig, i malgrat això, s’insta a la vacunació universal sense els estudis necessaris de seguretat.

- A més vacunes, més morts i més efectes secundaris (com ja t’he demostrat), per més que les autoritats oculten les dades amb diferents subterfugis i interpretacions torçades i interessades.

- És un perill per a adolescents i embarassades. El 80% de les dones embarassades amb menys de 20 setmanes de gestació, han avortat espontàniament (Compta aquestes morts en els teus càrrecs, genocida de fetus!).

- Els problemes cardíacs i els ictus s’han disparat. A Barcelona hi ha un noi de 16 que ha patit un ictus (també és intent d’assassinat, Argimon I, El Gran).

- 67256 atacs cardíacs denunciats a VAERS i 3116 morts. A Espanya hi ha 57000 efectes secundaris declarats. (On mires? Als sobres?)

- L’enverinament provoca psicosi per hiperinflamació del cervell, i això, a curt termini; què passarà a mitjà i a llarg termini? Que això no t’afecti per mancança de l’òrgan, no t’eximeix de responsabilitat.

- L’enverinament provoca la desregulació dels sistema immunològic general.

- El cos no és ximple, i reacciona contra uns codis que no són naturals i que per tant no sap com afrontar-los. El cos tracta de treure’s els verins, però, allà on no pot fer-ho, això provoca greus problemes en un sistema immunològic no ‘dissenyat’ per a agressions de partícules sintètiques. T’adones de la magnitud del crim?

Amb això, no és que n’hi hagi prou, és que sobra a bastança. Al jutge, aleshores, correspon de fer-li la pregunta:

- Ja podem, senyoria?

I au, el genocida de sanitat, amb tota la Genociditat de Soroslàndia i els deficients mentals de l’urinari públic, tots a celebrar el dia de la Justícia!

Tu no hi pots mancar! Comprendràs que sense la teva cara de babau, la indecència de la teva moral i la indigència de la teva persona, l’acte restaria deslluït, per molt que el mamarratxo hi aporti totes les deficiències que és capaç.

LA GENOCIDITAT DE SOROSLÀNDIA

I

L’URINARI PÚBLIC DEL ZOOLÒGIC

SÓN REUS DE CRIMS DE LESA HUMANITAT:

GENOCIDI I ALTA TRAÏCIÓ.


SECCIÓ ‘CAGAGUANO’


Només us poso els enllaços d’aquests altres pallassos vanitosos i creguts, tant, com inútils i idiotes profunds, que també han de ser instruments per a la Hecatombe mundial en Honor del Bé i la Bondat Universals.

https://t.me/NANOMNOTICIAS/5369

https://t.me/RosselloCM/55406

https://t.me/NANOMNOTICIAS/5388,

I ara, la minyona dels mafiosos de La Caixa, que en el paper higiènic, avui ens il·lustra amb notícies tan científiques com l’última del Pantojo, o si voleu donar-li més glamur, amb l’últim pet a roses que ha emès la Mozart del polígon, ciència pura:

https://t.me/RosselloCM/55410, Prestigiós Institut Pasteur! hahaha, però si és la millor Casa de Putes de París! Hi treballa el Macron i tot! No teniu vergonya!

https://www.elnacional.cat/ca/salut/per-que-important-detectar-hipertensio-joves_688478_102.html, no em direu que no és per a penjar-los a TOTS, i ja sense judici, per respecte a la intel·ligència i pel deure de l’aniquilació total i absoluta de la idiòcia, que la idiòcia sí que és contagiosa, i no la IMMENSA MENTIDA.

I ara, l’objectiu: La marca de la Bèstia:

https://t.me/RosselloCM/55407

https://t.me/RosselloCM/55408

https://t.me/NANOMNOTICIAS/5383

Així és el NOM a Jew York; considereu quina mena de fems vesteixen de policia. Cal l’erradicació de tots els policies actuals, cal dur-los al zoològic, a una reserva, a una illa deserta o a una presó a l’Antàrtida, però salvar la societat del contacte amb aquests sicaris degenerats, que només són dignes de menysteniment i rebuig. Vegeu-los en acció, en el nom del NOM jueu:

https://t.me/RosselloCM/55410

Això és el que ajuden a fonamentar tots els criminals que fan política, que fan de botxins amb bata blanca, que fan de putes de les sotanes negres, que fan defecacions als papers higiènics, o que es vesteixen amb toga i punyetes per a tenir la dignitat d’una merda oculta, pudent i emètica, com l’exrei, però oculta. Tots aquests, a més dels anormals simis que vesteixen de policia, o els goril·les que posen al capdavant de l’organització terrorista i genocida OMS. La qüestió es veu que és que totes les mones tinguin un lloc d’honor en el NOM jueu: el nou Planeta dels Simis.


SECCIÓ ‘TRAÏDORS’


D’això es tracta: arruïnar-te i que no tinguis res, que ells et faran feliç. CAP POLÍTIC ACTUAL POT ELUDIR LA PENA CAPITAL PER ‘ALTA TRAÏCIÓ’:

https://www.elnacional.cat/ca/economia/espanya-tanca-any-ipc-disparat-67-taxa-alta-30-anys_688547_102.html

I la prova del cotó: El gos de Soros amb les calces a la boca, eixugant-se (les baves?):

https://t.me/NANOMNOTICIAS/5357

Us pot semblar que són molt vius, però ja són morts. No coneixeu la perversitat de la hilaritat judaica!


AIXÒ ÉS LA GUERRA.

CAL LLUITAR,

CAL DEMOSTRAR-LOS

QUE NO ENS RENDIREM.

CAL DEMOSTRAR-LOS

QUE NO ELS PERDONAREM.

LA GUERRA

ÉS A MORT.



P.S. Començo a ensumar que això de la IMMENSA MENTIDA ja no dóna per a més, i ells ho saben. No descarto que després de la gran batalla, ens lliurin alguns caps de turc, els més imbècils, com a penyora perquè oblidem i ens centrem en la nova tragèdia: LA IMMENSA MENTIDA DEL CANVI CLIMÀTIC. De tota manera, no caiguem en el parany:

NOMÉS FENT JUSTÍCIA

PURIFICAREM LA HUMANITAT.

QUI DEFENSARÀ ELS TRAÏDORS?

ELS JUEUS NO.

ALESHORES,

PURIFIQUEM LA HUMANITAT,

TENIM SET DE JUSTÍCIA,

TENIM NECESSITAT DE JUSTÍCIA,

NOMÉS AIXÍ

LA HUMANITAT ES PRESERVARÀ.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada