dissabte, 1 de juliol del 2023

ELS JUEUS JA SÓN A FRANÇA ( I I )


Com va passar al Maidan, en la xarlotada per la independència dels caça-càrrecs i pensions a casa nostra, i més recentment amb la ‘insurrecció negra’ a la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units, les organitzacions terroristes de l’Open Society dels criminals jueus Soros (il·lustració: https://t.me/resurgente2020/47665) estan atacant França amb l’aquiescència del govern traïdor i genocida de la puta privada dels Rothschild. Van desbocats. Saben que la gent té la mosca a la punta del nas. No volen que la gent s’ho rumiï i, finalment, vegi que no hi ha una elit de multimilionaris que ens vol sotmetre, sinó que tots són JUEUS. Per això, mentre tracten d’implantar la tirania de l’OMS i els diners virtuals dels Rothschild, ens roben amb l’estafa climàtica del FEM(S) - del Rothschild Schwab i del jueu Harari -, preparen noves matances amb els virus que fabrica el psicòpata jueu Kill Gates, i amb la malària, una malaltia que, el bo del psicòpata, ens ha fet recuperar amb els seus mosquits tòxics, i, a més a més, ens expliquen pel·lícules de marcians, entre altres coses, i amb tot això de distracció, comencen a imposar el caos a Europa per tal que els sicaris criminals i traïdors dels governs puguin implantar els estats d’emergència que calguin, i abolir qualsevol vestigi de llibertat, la qual cosa, permetrà l’eliminació dels enemics dels sionistes sense que la gent corrent se n’adoni. I ja sabeu que si alguna cosa fa feliços els jueus, és la matança d’humans - com més carnatge, millor -, i la destrucció de tot el que de bo tenen les nacions i els pobles. Al capdavall, fa un segle que no han fet altra cosa, els pobrets!... I tot el que van passar?

Però, no divaguem, i vegem l’esplendor que brilla i ens enlluerna a tots, provinent de França, la capital de la qual, per alguna cosa fou anomenada ‘la ciutat de la llum’, que els jueus tot ho preveuen.

https://t.me/resurgente2020/47670

https://t.me/RosselloCM/76579

https://t.me/resurgente2020/47687

https://t.me/resurgente2020/47689

https://t.me/resurgente2020/47691

https://t.me/RosselloCM/76648

https://t.me/resurgente2020/47694

https://t.me/RosselloCM/76565

https://t.me/RosselloCM/76568

https://t.me/RosselloCM/76580

https://t.me/RosselloCM/76617

https://t.me/RosselloCM/76596

https://t.me/RosselloCM/76621

https://t.me/RosselloCM/76622,

és bonic el NOM sionista, o no? I algú, una mica ingenu, es dirà: ‘Però aquí, no he vist cap jueu?’. Ànimes càndides! Mireu-los:

El Mundo: https://t.me/RosselloCM/76612

Netflix: https://t.me/RosselloCM/76633

Cuatro: https://t.me/RosselloCM/76553

són uns exemples. Heu vist els nassos?

La jugada o l’estratègia dels jueus és ben antiga, i en aquesta il·lustració s’explica tan bé, que no calen paraules:

https://t.me/RosselloCM/76631.

Però, mentre França crema en mans dels immigrants, pobrets!, dels refugiats de guerres i dels amants de la pau i el respecte envers les altres cultures, més encara si són les d’acollida, vegem què fa la puta privada dels Rothschild:

https://t.me/resurgente2020/47690

I ara, vegem-lo, fent una exhibició d’intel·ligència:

https://t.me/RosselloCM/76623

https://t.me/RosselloCM/76637

Però no està sol, aquí teniu la tifa de Lleida mostrant-nos el nivell d’idiòcia que li ha permès ser un sicari dels sionistes i rebre totes les recompenses dels criminals:

https://t.me/RosselloCM/76634

FRANÇA TÉ UNA SOLUCIÓ:

EXECUCIÓ DEL GOVERN,

I

EXPULSIÓ DE MAÇONS, IMMIGRANTS I JUEUS.

LA REVOLUCIÓ’,

NO JUEVA, COM LA DEL 1789,

SINÓ FRANCESA.

Tanmateix, ja sabeu que els sionistes són molt treballadors i estan a tot arreu:

https://t.me/RosselloCM/76642,

sempre filantròpics, que, en llengua hebrea, es veu que significa: ‘matança o sacrifici d’innocents’.

https://t.me/resurgente2020/47698,

i els cagaguano sionistes de ‘La Vanguardia’ demostrant fins a on pot arribar la baixesa, l’abjecció i la humiliació dels retardats intel·lectuals:

https://t.me/resurgente2020/47696.

I ja que ha sortit a tema la baixesa, l’abjecció i la humiliació dels retardats intel·lectuals, és oportú de portar a escena el gos castrat socialista i criminal de guerra Durao Barroso, que de delinqüent socialista en el govern portuguès, després de col·laborar en el CRIM DE LA GUERRA D’IRAQ, ha rebut la compensació dels sionistes: primer, fou compensat amb la presidència de la Corrupció Europea de la Sinagoga del Femer, i ara, el psicòpata genocida de Kill Gates l’ha contractat per a la indústria d’extermini GAVI.

https://t.me/Disidenteincontrolado/15234.

Mentre Bush fill, José María Aznar, Tony Blair i aquest miserable, no siguin executats públicament per crims contra la Humanitat, que ningú em parli de Justícia. No hi ha hagut una matança més injustificada després de la segona guerra mundial, patrocinada, promocionada, finançada i guanyada pels jueus!

Per acabar amb la revolta de la ‘llibertat’ a França, una explicació clara i concisa de què és una revolució autèntica, una explicació que subscric de començ a final:

https://t.me/Disidenteincontrolado/15230.


I portant a col·lació altres assumptes de l’actualitat, hi ha aquestes tres notícies que em semblen interessants, i que, com no!, estan patrocinades, promocionades i finançades pel criminal sionisme internacional:

Catherine Austin Fitts, ens explica com els jueus aconsegueixen que els esclaus es facin esclaus creient-se que guanyen més llibertat:

https://t.me/Disidenteincontrolado/15231

L’eurodiputada francesa Virginie Joron, es pregunta sobre els criminals de la Corrupció Europea i del Femer que acudeixen a la reunió eugenista i lliberticida del Club Bilderberg, on l’artista invitat és la indústria de genocidi Pfizer:

https://t.me/Disidenteincontrolado/15232.

I per concloure el recital d’avui, la prova que els jueus són els qui han dirigit, amb el terror i els ‘protocols’, l’extermini de la falsa pandèmia i el subministrament tòxic dels inòculs assassins; com ja en el seu dia vaig pronosticar. Sí, els ‘experts’ eren l’ISG de Soros, amb tota la púrria de catalanets traïdors i genocides que, per omplir-se les butxaques, matarien els fills, el pare i la mare si els calgués, com el criminal infanticida de Quique Bassat:

https://t.me/resurgente2020/47666.


L’ÚNICA MANERA D’ACABAR

AMB LA IMMUNDÍCIA

ÉS

CREMANT-LA.


O ELLS O NOSALTRES.

VAN SENSE FRENS!

ALERTA!

NO PODEM RESTAR

PLANTATS I ENSOPITS

QUAN

VINGUIN PER NOSALTRES,

PERQUÈ, ALESHORES,

SERÀ

EL NOSTRE MOMENT.


SI VOLS LA PAU,

PREPARA’T PER A LA GUERRA.

L’ENEMIC,

PROU QUE SABEM QUI ÉS !!!

https://t.me/resurgente2020/47699.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada